HWSW Informatikai Kerekasztal: Diablo 3 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (361 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Diablo 3

#701 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 06. 30. 12:30

Na ezt még én is várom :) Régi jó D2-es idők hiányoznak :D

Skillrendszer és respecre visszatérve. D2-ben úgy oldották meg, hogy ügyes csapatjátékkal egy karit kb 5-6 óra alatt el lehetett vinni lvl 70 közelébe. De a "csúcson" szerintem Leslieékkel 1.5-2 óra alatt csináltunk 4-5 runás kiskarit hellre. Ezért nem volt probléma a respec... elrontottad puff csináltunk újat.

Nekem tuti barbár lesz az első karim, vagy paladin, ha lesz még zeal... a lootra nagyon kíváncsi leszek, jó ez a rotás rendszer (ezt is wowból újították), de azt is elképzelhetőnek tartom, hogy itt is behozzák a BOP/BOE(binds on equip/pickup) rendszert.

A hangulat nem zavar a videóból nekem nagyon élvezhetőnek tűnt, egyetlen problémám a játék élettartama. D2 igazán jó része az b.net volt, sok emberrel egy egyszerű, de fun gamet tudtál játszani és ha a csapat jól ismerte egymást a loot se volt gond. DE azon kívül, hogy karikat húztatok ezt-azt farmoltatok sokmindent nem lehetett csinálni, ezzel a game elég hamar elkezdett több embert veszteni, mint behozni. Persze nem kell WOW szerű MMOH&s-t (:lol:) csinálni a dioból nem arra van, de én örülnék neki, ha kiadás után több lenne hozzá mint egy kieg, majd az azt tupírozó patchek... (extra területet egyik se hozott, max új random bossokat vezettek be, illetve ha jól tudom egy ideje van über diablohoz hasonló minden boss is, bár már nagyon rég nem játszottam).

Blizz itt akkor tudna nagyot dobbantani, ha beleépítik a játékba a wowban most használt kapus rendszert (bizonyos ellenfeleket, területeket csak X célok elérése után tudsz meglátogatni, megölni, ezek persze nem jönnek össze napok alatt) és relatíve gyorsan dobálnák ki az extra területeket és újdonságokat így a game hosszan fenn tudna maradni.
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#702 Felhasználó inaktív   Manticore 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 30. 12:44

no, ".Akkor magyarázzák meg miért csináltak színes gyerekjátékot egy sötét komor hangulatú horrorjátékból.."
A diablo 1 és 2exp a közelében nem volt a horrorjátéknak:)
megijedni, csak a lighting enchanted fetish manótól ijedtem meg amikor odaszaldt és egy sec alatt felnyársalt a konyhakéssel..:D (és még a villámját is átküldte rajtam)

A vállvértek miatt meg rögtön orkot látni.
Ugyanolyan vállvértek (vagy legalábbis az elv) vannak Starcraftban, sőt Dawn of War ban is ami eléggé másik játék:)

nyilván arra fognak menni, hogy aki kibábrándult wowból/conanból annak legyen valami elfogaltsága.
A megjelentetés, az ami érdekes, nekünk wowosoknak jön ugye nagy kiegészítő, gondolom nem egyidőben szándékoznak piacra dobni. (egyértelmű, hogy játszom dio3 mal is)
Jószágocska - Mage(100)(Arathor - Reckless Mortals)
Csak altjaim vannak..:)
"Now tell me...what's become of my ship?"

#703 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 30. 13:12

Idézet: Nevl - Dátum: 2008. jún. 30., hétfő - 12:30

DE azon kívül, hogy karikat húztatok ezt-azt farmoltatok sokmindent nem lehetett csinálni, ezzel a game elég hamar elkezdett több embert veszteni, mint behozni. Persze nem kell WOW szerű MMOH&s-t (:lol:) csinálni a dioból

Nevl, ha te valami Diablo-WoW keverekre vagysz akkor nagyon orulni fogsz majd ha (vegre/egyszer/valahara) kiadjak a Mythos-t ;)

Az nekem sem tetszik a Diablo 2-ben hogy BNet-en mindenki rohan elore hogy minel elobb meglegyen neki a Hell, aztan... aztan mi? Vegigvitte a jatekot es megy farmolni hogy legyen tobb XP meg felszereles. De minek, mikor mar vegigvitte a jatekot?? Utana mar azert lepsz szinteket es keresel gear-t hogy gyorsabban lephess szinteket es jobb gear-t talalj? Miert, aztan mit csinalsz vele? :think: :)

Mindig is egyedul vagy egy-ket haverral szerettem jatszani, ugy van kihivas es taktikazas (nem 3 scorceress fossa a kimaxolt varazslatokat meg 4 harcos kaszabol szejjel mindenkit aztan neha te is elszellented magad hatha eler a lovedek valamelyik ellensegig - kozben persze semmit nem latsz az egeszbol mert mindenki hasznal mindenfele skillt mikozben probal elore furakodni) hogy ki milyen skillt hasznaljon meg mikor van hatralas vagy hogyan helyezkedjetek harc kozben stb.

Talan a Diablo 3-ban mar kevesebben lehet egyszerre partiba rendezodni es megakadalyozzak azt is hogy valaki kihagyhassa minden Act felet mert csak a legszugsegesebb questek es a jatek legvege erdekli. A demo alapjan azt is jo otletnek tartom hogy linearis az egesz, mindent be kell jarnod es nincs az hogy csak az Act 50%-at (sem) latod mert a maradek resz kiesik es csak mobok koszalnak arra ergo felesleges odamenni.
Legalabbis ez jott le a videobol, remelem ezt viszik tovabb es nem lesznek nagy nyitott helyek amit senki nem akar majd bejarni.
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#704 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 30. 13:25

Ha lesz teleport akkor nagy valoszinuseggel azert megmarad a huzas lehetosege. Teleport nelkul azert nem lehetne oly konnyen vegigrohanni DII-n sem.

#705 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 30. 13:40

Vágyik a hóhér wow+dio keverékre :D
Én csak azt mondom, hogy legyen valamilyen folytonosság, ne egy néhány tucat játékóra alatt végigvihető játék legyen (főleg akkor nem ha online részre fókuszálnak)
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#706 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 30. 13:51

Idézet: Cellular - Dátum: 2008. jún. 30., hétfő - 14:25

Ha lesz teleport akkor nagy valoszinuseggel azert megmarad a huzas lehetosege. Teleport nelkul azert nem lehetne oly konnyen vegigrohanni DII-n sem.

FRW cucc meg Vigor aura, és majdnem olyan gyorsan rohan a pala (vagy bárki, ha aurát adó fegyvert kap kézbe), mint ha telézne a sorci. Persze azért a sorci csak gyorsabb, és átteleportál a falakon is, de azt le is ütik, míg egy pala szépen átrohan még a soulokon is.

#707 Felhasználó inaktív   ecneB 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 30. 15:00

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. jún. 30., hétfő - 13:12

Nevl, ha te valami Diablo-WoW keverekre vagysz akkor nagyon orulni fogsz majd ha (vegre/egyszer/valahara) kiadjak a Mythos-t ;)

Az nekem sem tetszik a Diablo 2-ben hogy BNet-en mindenki rohan elore hogy minel elobb meglegyen neki a Hell, aztan... aztan mi? Vegigvitte a jatekot es megy farmolni hogy legyen tobb XP meg felszereles. De minek, mikor mar vegigvitte a jatekot?? Utana mar azert lepsz szinteket es keresel gear-t hogy gyorsabban lephess szinteket es jobb gear-t talalj? Miert, aztan mit csinalsz vele? :think: :)

Mindig is egyedul vagy egy-ket haverral szerettem jatszani, ugy van kihivas es taktikazas (nem 3 scorceress fossa a kimaxolt varazslatokat meg 4 harcos kaszabol szejjel mindenkit aztan neha te is elszellented magad hatha eler a lovedek valamelyik ellensegig - kozben persze semmit nem latsz az egeszbol mert mindenki hasznal mindenfele skillt mikozben probal elore furakodni) hogy ki milyen skillt hasznaljon meg mikor van hatralas vagy hogyan helyezkedjetek harc kozben stb.

Talan a Diablo 3-ban mar kevesebben lehet egyszerre partiba rendezodni es megakadalyozzak azt is hogy valaki kihagyhassa minden Act felet mert csak a legszugsegesebb questek es a jatek legvege erdekli. A demo alapjan azt is jo otletnek tartom hogy linearis az egesz, mindent be kell jarnod es nincs az hogy csak az Act 50%-at (sem) latod mert a maradek resz kiesik es csak mobok koszalnak arra ergo felesleges odamenni.
Legalabbis ez jott le a videobol, remelem ezt viszik tovabb es nem lesznek nagy nyitott helyek amit senki nem akar majd bejarni.

Talán a pvp-hez kellenek a jobb cuccok ^^
You can pray, you can cry, but the darkness won't be stopped - until you die.
| Jóga | dART | d2jsp |

#708 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 06. 30. 15:14

Idézet: ecneB - Dátum: 2008. jún. 30., hétfő - 16:00

Talán a pvp-hez kellenek a jobb cuccok ^^

ott a pont, pontosan.

Üdv: Dan
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#709 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 30. 15:54

Bizony, sokan PvP-znek Diablo 2-ben :Đ De tenyleg, csak ugy van ertelme.
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#710 Felhasználó inaktív   Eiki 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 30. 16:15

Megnézve a gameplay trailert egyből visszajött az évekkel ezelőtti Diablo I-II hangulat (főleg a hanghatások tűnnek ismerősnek). Egy valami nem tetszik, az pedig a képernyő remegése bizonyos eseményeknél. Szerintem hosszú távon nagyon zavaró lehet... Mindenesetre ígéretes, ott leszek az első vásárlók között, ahogy a Wow-nál is voltam annó... :)

#711 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 30. 16:30

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. jún. 29., vasárnap - 19:09

Ja igaz, vak vagyok. Elnezest :D

Megint van itt ilyen jo is kepecske

erről pont az jutott eszembe, hogy Dio2ben a video options-el való játszogatéssal hányféle "stílust" tudtál kialakítani.

most nem azért, de leveszed a blurt (növeled kotrasztot) meg kicsit visszaveszel a színeken, fényerőn és ott is vagy :)

#712 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 30. 16:32

Igazából szerintem is jó lenne, ha nem lehetne úgy húzni, ahogy most d2ben. Sokkal érdekesebb, ha be kell járni mindent, elvégre ez lenne a játék lényege, nem a húzás+runolás. Persze az se ártana, ha változna valamit a normál/nightmare/hell között, ne kelljen háomszor ugyanazt megcsinálni. Már, ha lesz egyáltalán ilyen.
Vajon ez fizetős lesz, vagy marad free? Szerintem nem sok esély van az utóbbira.
Az igazság az, amit a többség annak hisz.

#713 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 30. 16:34

Fizetos? Ketlem. Fokent Single Playerre epit, es lesz Bnet is, akarcsak DII-ben, szoval ezek alapjan ugyan olyan lesz mint DII.

#714 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 30. 16:40

Idézet: pig - Dátum: 2008. jún. 30., hétfő - 16:32

Igazából szerintem is jó lenne, ha nem lehetne úgy húzni, ahogy most d2ben. Sokkal érdekesebb, ha be kell járni mindent, elvégre ez lenne a játék lényege, nem a húzás+runolás. Persze az se ártana, ha változna valamit a normál/nightmare/hell között, ne kelljen háomszor ugyanazt megcsinálni. Már, ha lesz egyáltalán ilyen.

Ez jo otlet, remelem a fejlesztok is gondolnak ra :up: Most ezt a Diablo 3-at erosen scripteltre es valtozatossa akarjak tenni ezert lehet, hogy alapbol picit mas lesz mindharom vegigjatszas. Az sem lenne rossz ha a mellekkuldetesek is mindig masok lennenek, akarcsak az elso reszben (ahol random valasztott ki nehanyat a jatek az elore beepitettek kozul).

DOOMER igazad van, a monitorbeallitasokkal meg a szinprofilokkal el lehet szorakozni :)

#715 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 06. 30. 17:20

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. jún. 30., hétfő - 17:40

DOOMER igazad van, a monitorbeallitasokkal meg a szinprofilokkal el lehet szorakozni :)

Pont ezt írtam egy oldallal előbb  :o

Idézet

Ez nem csak annyi hogy a motion blur-t levették róla? Mivel erőssen 3D-s lessz a cucc elképzelhető, hogy majd lehet játszani a grafikai beállításokkal, mint az említett motion blur kikapcsolása, vagy pl post process stb. így mindenki olyanná alakíthatja a látványvilágot ahogy neki tetszik, persze bizonyos keretek között.

BTW jó lenne olyan NPC, ahol mindig fel lehetne venni vérdíjat és ez végtelenítve lenne, így mindig lenne quest.

Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#716 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 30. 17:29

Idézet: td - Dátum: 2008. jún. 30., hétfő - 17:20

Pont ezt írtam egy oldallal előbb  :o

BTW jó lenne olyan NPC, ahol mindig fel lehetne venni vérdíjat és ez végtelenítve lenne, így mindig lenne quest.

Az... lehet.

Hmm de ha nem esne utba es nem lenne kotelezo akkor nem ernenek el vele semmit mert ugyanugy nem erdekelne senkit, csak nyomulnanak elore Hell-ig hogy letudjak a jatekot (mintha rossz lenne vagy nem tudom miert de ez a szokas).

Egy interjuban elhangzott par erdekes utalas, idebiggyesztem nektek a jobbakat. Eloszor egy felettebb informativ idezet a tortenet alakulasarol

Idézet

So, Deckard Cain is one of our main characters from the first two games, he?s spent the last two decades trying to find out where the last two Evils are, what they?re doing and why the invasion didn?t happen. A lot of the rest of the story focuses on Tyrael, the Angel of Justice, and what?s happened to him since that event as he was actually the angel who destroyed the world.
Na ott kezdodik a dolog hogy mivel Tyrael elpusztitotta a poklot es a mennyet Sanctuary-tol (az emberek vilaga, ahol a jatek jatszodik) elhatarolo Worldstone-t ezert atjarhatova valik a harom létsík. Ennek tukreben a fenti idezet korulbeluli forditasa

Idézet

Nos Deckard Cain az elso ket jatekunk egyik fő karaktere, az utobbi ket evtizedet azzal toltotte hogy kideritse, hol a maradek ket Gonosz, mit csinalnak es miert nem tortent meg az invazio. A tortenet tobbi reszenek kozeppontjaban foleg Tyrael all, meghozza hogy mi tortent vele az esemenyek ota mivel valojaban o volt az az angyal aki elpusztitotta a Worldstone-t.
Ezek szerint nagyobb szerepe lesz a maradek ket Gonosznak (osszesen ugye 7 volt de ebbol 5-ot kinyirtunk a masodik reszben - a maradek ketto Azmodan es Belial bar nem sokat tudni roluk). Tyrael-re meg sokan tippelnek hogy ellenfel lesz (talan mint a bukott angyal, Izual az Act4-ben? Ezt csak en mondom).

Aztan mi van meg... megkerdeztek hogy mit szolnak ahhoz hogy sok jatekos azzal vadolja oket hogy a WoW-bol emelnek at dolgokat (grafika, Witch Doctor stb.) Erre a valasz az volt hogy sajat jatekokbol lopni nem szegyen (azaz elismerik es nem veletlenul csinaltak) es azt szeretnek ha megjeleneskor a WoW-os kozosseg nagy resze kiprobalna a sok ismeros dolog miatt. Ettol fuggetlenul a jatekmenet teljesen mas lesz, igazi Diablo-s.

#717 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 30. 18:06

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. jún. 30., hétfő - 16:40

Egy remek megoldás lenne a Far Cry-ban látott renderelési mód. Egy kattintás, és mindenki a saját szájízéhez igazíthatja.
|Asus P5B|C2D E6300@7x430|2x1GB DDR2|Asus ATi HD3870|

#718 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 06. 30. 18:30

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. jún. 30., hétfő - 18:29

...
Aztan mi van meg... megkerdeztek hogy mit szolnak ahhoz hogy sok jatekos azzal vadolja oket hogy a WoW-bol emelnek at dolgokat (grafika, Witch Doctor stb.) Erre a valasz az volt hogy sajat jatekokbol lopni nem szegyen (azaz elismerik es nem veletlenul csinaltak) es azt szeretnek ha megjeleneskor a WoW-os kozosseg nagy resze kiprobalna a sok ismeros dolog miatt. Ettol fuggetlenul a jatekmenet teljesen mas lesz, igazi Diablo-s.

:bolond: ahelyett hogy új 5letük lenne, ha ott lenne még Bill Roper ezt tuti nem engedné. De hát nincs, azt meg nem értem a WOW-ból miért akarnak átcsábítani emberkéket, max azok jönnek át akik régen a wow előtt diablóztak, akik meg ott kezdtek azoknak nem isten bizony hogy bejön majd a d3.

Kép

#719 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 30. 18:59

Dehogy akarnak elcsábítani bárkit is a WoW-tól, csak kipróbálásra akarják rávenni az embereket, ugye ahoz meg érdemes megvenni a játékot. :D

#720 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 30. 19:10

Nos ehez annyit, hogy vmi remhirek bukkant fol miszerint a Flagship Studios (Blizz North) es Bill Ropi is reszt vesznek a DIII-ban. Nem tudom ez mennyire igaz de a HG:L foruman olvastam.

Téma megosztása:

• (361 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.