Skillrendszer és respecre visszatérve. D2-ben úgy oldották meg, hogy ügyes csapatjátékkal egy karit kb 5-6 óra alatt el lehetett vinni lvl 70 közelébe. De a "csúcson" szerintem Leslieékkel 1.5-2 óra alatt csináltunk 4-5 runás kiskarit hellre. Ezért nem volt probléma a respec... elrontottad puff csináltunk újat.
Nekem tuti barbár lesz az első karim, vagy paladin, ha lesz még zeal... a lootra nagyon kíváncsi leszek, jó ez a rotás rendszer (ezt is wowból újították), de azt is elképzelhetőnek tartom, hogy itt is behozzák a BOP/BOE(binds on equip/pickup) rendszert.
A hangulat nem zavar a videóból nekem nagyon élvezhetőnek tűnt, egyetlen problémám a játék élettartama. D2 igazán jó része az b.net volt, sok emberrel egy egyszerű, de fun gamet tudtál játszani és ha a csapat jól ismerte egymást a loot se volt gond. DE azon kívül, hogy karikat húztatok ezt-azt farmoltatok sokmindent nem lehetett csinálni, ezzel a game elég hamar elkezdett több embert veszteni, mint behozni. Persze nem kell WOW szerű MMOH&s-t (
Blizz itt akkor tudna nagyot dobbantani, ha beleépítik a játékba a wowban most használt kapus rendszert (bizonyos ellenfeleket, területeket csak X célok elérése után tudsz meglátogatni, megölni, ezek persze nem jönnek össze napok alatt) és relatíve gyorsan dobálnák ki az extra területeket és újdonságokat így a game hosszan fenn tudna maradni.

Súgó
A téma zárva.