HWSW Informatikai Kerekasztal: Diablo 3 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (361 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 268
  • 269
  • 270
  • 271
  • 272
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Diablo 3

#5381 Felhasználó inaktív   Jcage 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 12. 26. 14:57

Üzenet megtekintéseIdézet: DOOMER - Dátum: 2012. 12. 26. 14:18

kezdek kicsit más szemmel nézni normal farmra.

lvl 3-as legendary cipőt elvitték 500kért...

Én most húzok párhuzamosan egy wd/monk párost mp10-nél. Esik a rare, mint állat, és szinte mindet el is adom kb. 30 percen belül. Igaz, hogy csak átlag 50k körül darabját, de félóra alatt 500k nem rossz szerintem.
"A kritikus olyan, mint a nőgyógyász: ott keresi a problémát, ahol más az élvezetet..."

#5382 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 26. 15:20

Üzenet megtekintéseIdézet: DOOMER - Dátum: 2012. 12. 26. 10:30

többre csak azért nem raktam be mert ott már legendaryk voltak jobb tulajdonságokkal ^^

Az nem semmi! Gratulálok! :up:

Én most próbáltam egy screenshot-ot készíteni, de valamiért a Hypersnap nem működik a DiabloIII "hátterében", és a Diablo in game screenshot-jait sem találom. (Tényleg... tudjátok, hová menti el a képeket?)

A lényeg, hogy az üzeneteden felbuzdulva bekukkantottam az AH-ra, és nekem is elvitték egy "+5 pickup"-os, lvl57-es övemet 1 millió aranyért. :cool: Ez eddig a legtöbb, amit egy tárgy eladásával kerestem AH-n. (Hozzáteszem, a kategóriájában az övnek meglehetősen jó egyéb statjai is voltak.)

Üzenet megtekintéseIdézet: SuMMeR - Dátum: 2012. 12. 26. 10:38

Az ajánlatod kedves, de inkább kihagynám, mivel pont az a bajom, hogy egyedül se nagyon remélek túl sok jót egy infernal machine boss páros ellen, pedig azért van mögöttem pár harc.
[..]
Mondjuk így ünnepek alatt eléggé pangás van, szerintem nem fog most összejönni 3-4 ember egyidőben.

A "kihagynám" nekem szól személy szerint, vagy csak a karakteremnek a jelenlegi szintjén (egyébként már Inferno fokozaton járok, lvl60 + Paragon lvl1), esetleg annak, hogy mi ketten mennénk?

Ugyanis én természetesen arra gondoltam, hogy csapatban menjünk. Álmomban sem gondoltam, hogy mi ketten menjünk csak.

Mindenesetre hozzáadtalak a Friendlist-emhez. ;-)

Üzenet megtekintéseIdézet: DOOMER - Dátum: 2012. 12. 26. 14:18

kezdek kicsit más szemmel nézni normal farmra.

lvl 3-as legendary cipőt elvitték 500kért...

Én is említettem már korábban, hogy a legjobban akkor "pörgött" számomra az AH, amikor a low level, de jó minőségű cuccokat adtam el 9.990-49.990 közötti árakon.

Talán itt az ideje egy kis kalandozásnak ismét "Normal" fokozaton, ACTI-en. :-)
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#5383 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 26. 16:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Piftuka - Dátum: 2012. 12. 26. 15:20

A "kihagynám" nekem szól személy szerint, vagy csak a karakteremnek a jelenlegi szintjén (egyébként már Inferno fokozaton járok, lvl60 + Paragon lvl1), esetleg annak, hogy mi ketten mennénk?

Ugyanis én természetesen arra gondoltam, hogy csapatban menjünk. Álmomban sem gondoltam, hogy mi ketten menjünk csak.

Mindenesetre hozzáadtalak a Friendlist-emhez. ;-)

Elsősorban karakterfüggő az infernal machine bossfight sajnos. Jó nagy dps kell, vagy túlélő kari (mondanám, hogy tankbarbár, de olyat se sokat látni már). Dps meg ugye majdnem kizárólag tárgyfüggő, az én felszerelésem nem nevezhető drágának, de azért olyan 20-30 millió már bele lett fektetve (beleszámítva az RMAH-s vásárlásaimat is).

Plusz, szerintem hárman célszerű menni, ha esetleg hal valaki, akkor egy ember tud éleszteni, amíg a másik lefoglalja a bossokat.

Ráadásul én még sose voltam ilyen fighton, jó lenne tapasztalt emberekkel menni, a tapasztalatlanságomat az infernal machine-ok hozzáadásával kompenzálom. :D

#5384 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 26. 17:51

alakul ez a nap, lvl 5 legendary 637k...

#5385 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 27. 15:54

Üzenet megtekintéseIdézet: SuMMeR - Dátum: 2012. 12. 26. 16:09

Elsősorban karakterfüggő az infernal machine bossfight sajnos. Jó nagy dps kell, vagy túlélő kari (mondanám, hogy tankbarbár, de olyat se sokat látni már). Dps meg ugye majdnem kizárólag tárgyfüggő, az én felszerelésem nem nevezhető drágának, de azért olyan 20-30 millió már bele lett fektetve (beleszámítva az RMAH-s vásárlásaimat is).

Plusz, szerintem hárman célszerű menni, ha esetleg hal valaki, akkor egy ember tud éleszteni, amíg a másik lefoglalja a bossokat.

Ráadásul én még sose voltam ilyen fighton, jó lenne tapasztalt emberekkel menni, a tapasztalatlanságomat az infernal machine-ok hozzáadásával kompenzálom. :D

Mi a battletagod? Én gyakran szoktam überezni.

#5386 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 27. 17:04

Üzenet megtekintéseIdézet: Lufinyul - Dátum: 2012. 12. 27. 15:54

Mi a battletagod? Én gyakran szoktam überezni.

SuMMeR#2611

Úgy rémlik partyban már voltunk együtt, ha jól emlékszem szerepelsz Tibe néven a recent players listában.

#5387 Felhasználó inaktív   Jcage 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 27. 19:19

Üzenet megtekintéseIdézet: SuMMeR - Dátum: 2012. 12. 27. 17:04

SuMMeR#2611

Úgy rémlik partyban már voltunk együtt, ha jól emlékszem szerepelsz Tibe néven a recent players listában.

Keress egy kocka dh-t fl-ben, és meg is van Tib... :)
"A kritikus olyan, mint a nőgyógyász: ott keresi a problémát, ahol más az élvezetet..."

#5388 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2012. 12. 27. 19:24

Hamarosan itt az 1:1 PvP.
Oruljon aki akar.
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#5389 Felhasználó inaktív   hunfailure 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2012. 12. 27. 19:24

üdv kedves fórumtársak!

Casual D3 player vagyok, és némi segítségért, tanácsért folyamodnék hozzátok.
Van egy lvl60-as Monkom, most már 6-os paráig felküzdve, eddig még teljesen lineárisan játszottam vele, így el is jutottam vele inferno act 2 végéig, igaz, most már azért kite-olok tisztességesen. :D

Következő kérdések nyomasztanak:
- viszonylag csehül állok anyagilag, pedig skót vagyok, minimál büdzsét költöttem el AH-n, próbáltam best buy cuccokat venni, meg utolsó pillanatos licittel elhozni cuccokat, de így is csak 1,6 millió körül áll a bankszámla. Ezért próbálnék AH-n értékesíteni lootot, viszont egyre inkább az az érzésem, hogy nem tudom helyesen megítélni, hogy milyen potyogó tárgyaknak van piaci értéke, és minek nincs.

Folyamatosan az az érzésem, hogy bizonyos tárgyakat alulértékelek, mert még ki se rakom, és már viszik fix áron, más meg nyomott áron sem megy el. Pedig realistának gondolom magam, a mindenféle középszar cuccot 10-20k körüli fix áron szoktam csak kiárusítani.

Van-e általános tanács, hogy milyen tárgyak mennek el jó pénzért?
Armor leleteknél maga az armor tulajdonság elsődleges, és minden más utána jön, vagy vacak armor stattal is elmegy valami, ha jó a többi?
A saját eszem után úgy képzelem, hogy jó tárgy az, aminek jelentős 1 fő stat + vitality értéke van, plusz mellé más keresett stat, vagy inkább +2 keresett stat, mint All res + crit chance, vagy crit chance + crit damage.
De mi számít jó statnak a str+dex+int+vit statok esetén? 100 feletti?

Továbbá, most, hogy elkezdtem más karaktereket is feljátszani, azt veszem észre, hogy óriási a pangás alacsonyabb szintű tárgyakból az AH-n, és borzalmas árakat kérnek.
Ezek szerint érdemes lenne ráfeküdni alacsony szintű lootolásra, mert azt értelmesebben el lehet adni, mint a tömött lvl60+ részlegen?

Másik kérdésem, hogy mit javasolnátok farmolási taktikának?
Jelenlegi, gyengécske 60-as monkommal milyen nehézségi szinten, mely act alatt tudnék leghatékonyabban farmolni? 5-ös neph valorral elég jól dől most már a rare cucc, csak valószínű, hogy akárhogy kite-olok, Inferno Act 3-ban csúnyán el fogok már vérezni.

Természetesen szívesen fogadok karakter alakítási javaslatokat is, mert stratégiám eddig a faék egyszerűségével vetekedett, mivel minimál lóvéból áll a kari felszerelése: viszonylag nagy DPS, sok HP, farm miatt most jelentős az MF.
Aztán odamegyek tank módjára verekedni, mikor kezdek gyepálódni, akkor serenity+breath of heaven, +kiteolgatok, hogy life/seccel gyógyuljak, illetve mikor tehetem, 7 sideddal gyepálom az elite-et.
Csak kicsit kezd tudathasadásos lenni ez a féltank félkite játékmód.

Most arra próbálok rájönni, hogy milyen irányba lenne érdemes tekerni a Monkot abból a minimál költségvetésből, ami rendelkezésre áll.

íme a karakter

Előre is köszönök minden ötletet/hozzászólást.
Természetesen ha korábbról van AH tanácsadó, vagy összefoglaló, akkor egy linket is elfogadok. :)

#5390 Felhasználó inaktív   Jcage 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 27. 20:16

Én speciel nem vagyok monk szakértő, mert csak egy lvl30-as van, de a kite lenne az utolsó, amire gondolnék vele kapcsolatban. A karaktered láttán ami szembeötlő:

- Nem nagyon van resist
- Nem nagyon láttam chc, chd
- Nincs movement speed

Ezeket azért lehet bizonyos kompromisszumokkal javítani 1,5 millából. Fegyver szerintem socketes legyen emeralddal.

AH: Amit én észrevettem, hogy vagy über cuccok mennek el, vagy low level cuccok könnyen. A többi sajnos csak nyomottt áron, vagy sokáig kell hirdetni. Itt érdemes hétvégére időzíteni, amikor megjönnek a hétvégi játékosok. :)

Üdv,
J

#5391 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 27. 20:29

Üzenet megtekintéseIdézet: SuMMeR - Dátum: 2012. 12. 26. 16:09

Beszállnék valamikor ezzel a karival, bár ha ma lenne a parti, akkor nem, eléggé hulla vagyok. Nem az a kifejezett tank, inkább amolyan hibrid tank-dps, de azért mp5-6-ig beleállok bármilyen szószba. :Đ Nagyobb baj, hogy én viszont nem nyomtam még partiban, illetve az sc-t mindenestől hanyagolom már ideje.

Majd dobok friend-requestet, ha nem leszek lusta, illetve a többieknek is, akinek megtalálom a btag-jét itt a fórumban (ha nem gond). :)

#5392 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 27. 20:35

Üzenet megtekintéseIdézet: hunfailure - Dátum: 2012. 12. 27. 19:24

üdv kedves fórumtársak!
...

Szia!

Ha megy az angol, ezt olvasd el: My gift to you - learn to gear yourself!

Első tipp ránézésre: látom OWE-t használsz (mint mindenki más :)), viszont reseid keverednek (cold, lightning, poison). Használj egyfélét az AR-en kívül.

#5393 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 27. 20:47

Üzenet megtekintéseIdézet: hunfailure - Dátum: 2012. 12. 27. 19:24

Most arra próbálok rájönni, hogy milyen irányba lenne érdemes tekerni a Monkot abból a minimál költségvetésből, ami rendelkezésre áll.

íme a karakter

Pajzsot én egyedül a HC monkom esetén használtam, de mivel meghalt, ott se volt nyerő. Véleményem, hogy szerezz be még egy 1 kezes fegyvert, és duald wield módban harcolj, és persze mindenképp fontos, amit tanult kollégám, Jcage is említ, hogy nagyon nem ártana felszedni úgy 20-30 critical hit chance értéket, mellé meg critical hit damage is kellene persze (fegyver socket-be minél nagyobb szintű emerald).

Skillekben nem tudok én se nagyon segíteni (van monkom, de inferno act2 elején vesztegel), de az Exalted Soult és az One With Everything-et (nem is értem, tárgyakon főleg allresistet láttam, akkor nincs is értelme), mondjuk jó a Resolve vagy a Chant of Resonance esetleg duald wield esetén a The Guardian's Path.

Mantrából én a sebzésnövelőt választanám (Mantra of Conviction + Overawe = +24% damage) vagy ha úgyis kicsi a resisted, akkor a Mantra of Healing + Time of Need (310 life regen + 20% allresist).

Esetleg az egyik aktív skillt is be lehet áldozni és használni Mystic Ally-t, például az Earth Ally ad +10% életet, és nem kevés a sebzése sem (40%)

Szerkesztette: SuMMeR 2012. 12. 27. 20:48 -kor

#5394 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 27. 20:52

Üzenet megtekintéseIdézet: peti2mtag - Dátum: 2012. 12. 27. 20:29

Majd dobok friend-requestet, ha nem leszek lusta, illetve a többieknek is, akinek megtalálom a btag-jét itt a fórumban (ha nem gond). :)

Ma már én sem szeretnék, majd lesz rá még alkalom. Mindenesetre holnap még kicsit farmolok, hátha összejön egy negyedik is (csak 2 kulcs kéne...).

#5395 Felhasználó inaktív   hunfailure 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2012. 12. 27. 21:29

Köszönöm az értékes hozzászólásokat fórumtársak! :)

Jcage:
igen, tökéletesen igazad van, minden felsorolt hiánycikk, mint említettem, egyrészt olcsójánosság történt, másrészt mivel ez volt az első karakterem, nem tudtam felmérni még, hogy mi az, ami hosszú távon kifizetődő. A resisteket például egészen mostanáig alulértékeltem.
A movement speed még jelenleg is haszontalanságnak tűnik. Mi szól mellette? Egyszerűen a tény, hogy nem ér utol aki elől futni vagyok kénytelen? :D

peti2mtag:
köszönöm, igen, beszélni angol, úgyhogy máris revőtödök a linkelt postra.

SuMMeR:
iiigen, hát éppenséggel tudom, hogy a pajzs nem épp a monkok tipikus felszerelése. Nemrég vettem olcsóért egy epic Daibo-t 1400-as DPS-sel, meg jó bónuszokkal, amivel több mint megmásfélszereződött a sebzésem, de nagyon glass cannon feelingem lett, ahogy beáldoztam a pajzsot ezért a cuccért. Matematikailag nem tudom igazolni, hogy így volt, mert a mai napig nem értem, hogy az "armor" pontosan hogyan is befolyásol micsodát. :D

A dual wield-et meg egész eddig nem feszegettem, mert ahogy olvastam a működését, nekem eléggé ilyen mystic fucking dolognak tűnt, de akkor lehet, hogy ráfekszem a kérdéskörre.

Köszönöm, majd visszatérek, és beszámolok a tapasztalatokról. ;)

#5396 Felhasználó inaktív   Doody 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Facebook tag

Elküldve: 2012. 12. 28. 12:17

Üzenet megtekintéseIdézet: hunfailure - Dátum: 2012. 12. 27. 21:29

Helló!

Szeretnék pár tippet adni a karakterrel kapcsolatban, bár monkom nincs 60as, de van 3 60-as karakterem ill. haverom játszik barb-al/monk-al így van fogalmam a melee karakterekről is.

Pár tipp a dpsel kapcsolatban (úgy megközelítve hogy egyedül játszol és nem partyhoz építesz tankot)

Dps szempontjából a legfontosabb statok : crit chance > crit damage > ias > main stat (jelen esetben dex). Gyűrű esetében Crit chance > ias (gyűrűre csak kis crit damage-t dobhat viszont ugyanúgy dobhat 9% ias-t). Persze ez gearfüggő de a D3UP.com-on meg tudod nézni melyik stat mennyit dobna a karaktereden dpsben (letölti armory-ról a karidat pikk pakk megvan).
Szóval szerintem mass dextery-t cserélj critre meg crit damage-re. 2.2k dexel 35k dps elég vicces :D
A fegyverekről : legfontosabb : vagy socket v. min. 80% crit damage legyen rajta egyébként vendor item (1200as mainhand is vendoritem crit nélkül), persze az a legjobb ha mind2 van, de ezek horror drágák. Ha van rajta crit akkor nem árt ha van loh, ill. nagy dpsnél már lifesteal. Valószínűleg a monknál is a dualwield a nyerő mivel, 2 fegyver, 2 socket, és dualwieldel lényegesen gyorsabban üt ami a loh-ból adódoan gyorsabb hp visszatöltést és nagyobb életben maradást eredményez. Viszont elég nehéz 2 jó fegyvert összeszedni, simán nyerő lehet egy 2H is az elején mert nagyobb damage-t tol.
Úgy számolja a dps-t, hogy dual wieldnél átlagolja a két fegyvert : tehát ha van egy 800-as és egy 1200-as akkor 1000-average damageval számol, még ha beteszel egy 1200-as 2h-t akkor 1200 average damageval számol. Viszont lassabban ütsz : kevesebb loh, kevesebb spirit regen.

Az életben maradáshoz alapvetően kell, egy 500-600 allres akkora hp pool az adott MP levelre hogy 1 sec alatt ne csukjanak össze, a többi a hp visszatöltésen múlik már csak. Semmit nem ér a giga allres giga hpval ha nem tudod visszatölteni. Loh-t kell stackleni szépen és ha már van egy egészséges dps akkor át kell állni lifestealre is, 100k dpsnél 3% lifesteal kb. 1000 loh is lehet. Lifesteal nem működik kis dpsnél, viszont ahogy skálázódik felfele a dps már lehet kidobálni a loh itemeket és elég a lifesteal (kb. 250k dpsnél : D ).

Semmi féleképpen nem érdemes egy irányban fejleszteni a karaktereket próbáld meg mindig arányosan fejleszteni, mert magas MP-re nem elég a giga dps iszonyat hp regen kell. BTW WD-vel tolom és MFgearben letankolom MP4-et is ha nem csuknak össze 1 sec alatt nem halok, ha ez nincs semmit nem ér a karakter, mert minden szar elől futni bújni kell az eliteket meg kiteolgatni, ami nagyon lassú :D
A movement speed meg a legjobb stat a játékban, rangednek alap a 24% de szerintem minden kasztnak, mert sokkal gyorsabb farmolni, ill. előfordulhat az a helyzet hogy nagyon gyorsan arréb kéne menni, ilyenkor életmentő lehet.

#5397 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 28. 13:54

Üzenet megtekintéseIdézet: SuMMeR - Dátum: 2012. 12. 27. 17:04

SuMMeR#2611

Jaja az én vagyok :)

#5398 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 28. 19:27

Kép

DAFAQ? oO

beraktam poénból 3 millára mert ennek nagyobb volt a dpse mint a bent levőknek, erre elvitték...

#5399 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2012. 12. 29. 11:09

Az egy nagyon jó fegyó ne csodálkozz :) (gz btw)
Meg kell érteni szintezéskor bizony költenek az emberek nem fogják fel hogy +2-3 óra szintezés és már kinőtték a fegyvert, nekik akkor és ott ill. most kell azonnal adott szintre vmi ütős. Ennyi. Fos witching hour övemet 1.7M-ért adtam el ugye legacy volt rajta vmi 20int meg 3% as 10%chd kinek kell ez a szar? erre elvitték nem semmi én is csak néztem.

Más:

Wizzard DPS növelésnek a témája jön(WOT):

Egyértelmű, hogy a legnagyobb DPS-t 1hand+source-val lehet elérni.
Nade milyen source? Volt nekem szinte összes leg és set megvizsgáltam a témát, konzultáltam egy kedves wizz barátommal bneten, neki 300+k dps-e van, többek között ő segített felnyitni a szemem, kipróbálhattam pár cuccát magamon.

Nade, mi is a cél? ha az hogy mplvl1-3-on elkarészoljon az ember oda nem kell nagy tudomány, de viszont jelenlegi setupommal mp7 soloban olvadnak a mobok pikk-pakk.

Jó ideje meg voltam rekedve 180k dps körül és nem találtam a kiutat, anyagi okok miatt is, de értelmes fejlődési utat se láttam.
Magas DPS-hez ami mondjuk 200k+ már kevés az a life steal amit a blood magic ad, tehát main handre kell ll, ami persze rohadt drága ha értelmes dps is társul mellé.
Szerencsémre esett egy kard ami meghozta a megváltást, első ránézésre jogosan felmerül a felületes szemlélőben mi ebben a tuti?
Kép

Visszakanyarodva a bevezetőmhöz a lényeg a triumvirate source.

Kép
Van rajta ads fire lightning arcane damage %, nos ennek a működésében van elbújva a lényeg.
Ezek a damage %-ok a fegyver alap damage típusát erősítik +DPS-t adva, ha a fegyver pl. lihghtning damage alapú akkor a triumon lévő x% lightning bónuszt kapja meg, csak azt. De(!) ha a fegyver fizikai sebzésű, mind a három db +% bónuszt megkapja, bizony.
Ezért is remek a fentebbi kard, mert fizikai damage-a van(black damage-nak hívják amúgy ezt a tulajdonságot) és mellé chd + life stolen, luk és némi int.
Blood magiccel 4.1% a life stolenem, refis pakkokat archonozom és a hp gömb teteje ugrál :) nem nyírom ki magam rajtuk. :cool:
Poén hogy nemcsak a triumből jövő +% dam erősíti a fegyó által a DPS-t, hanem pl a zuni cipő is:
Kép

Tehát ha vki DPS-re akar rámenni wizzel akkor kell egy black damage-os mainhand weapon + egy trium source.
Ajánlatos triumból legalább 240 avg-set beszerezni, ofc fegyveren nem árt a life stolen és a socket.
Remélem segítettem pár wiznek a DPS kérdésben :) az más téma már hogy a DPS nem minden, mennyi minden kell még mellé a túléléshez, de a lényeg ha nem jutnak el hozzád mivel kinyírtad őket a DPS elsőbbséget élvez.
Egy régi mondással zárnám D2-es időkből: ha már ütik a sorcid(wizardod) az már régen rossz ;)

Szerkesztette: Dan(td) 2012. 12. 29. 11:13 -kor

Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#5400 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 29. 11:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Dan(td) - Dátum: 2012. 12. 29. 12:09

Tehát ha vki DPS-re akar rámenni wizzel akkor kell egy black damage-os mainhand weapon + egy trium source.

Ezzel vigyázni, a chantodo'a wand is fekete háttérszínű, de a +fire dmg miatt azzal csak korlátozottan működik a mutatvány.

Ja és érdemes még Storm Crow-t is használni, azon is van 7-8% lightning dmg :)

Téma megosztása:

• (361 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 268
  • 269
  • 270
  • 271
  • 272
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.