üdv kedves fórumtársak!
Casual D3 player vagyok, és némi segítségért, tanácsért folyamodnék hozzátok.
Van egy lvl60-as Monkom, most már 6-os paráig felküzdve, eddig még teljesen lineárisan játszottam vele, így el is jutottam vele inferno act 2 végéig, igaz, most már azért kite-olok tisztességesen.
Következő kérdések nyomasztanak:
- viszonylag csehül állok anyagilag, pedig skót vagyok, minimál büdzsét költöttem el AH-n, próbáltam best buy cuccokat venni, meg utolsó pillanatos licittel elhozni cuccokat, de így is csak 1,6 millió körül áll a bankszámla. Ezért próbálnék AH-n értékesíteni lootot, viszont egyre inkább az az érzésem, hogy nem tudom helyesen megítélni, hogy milyen potyogó tárgyaknak van piaci értéke, és minek nincs.
Folyamatosan az az érzésem, hogy bizonyos tárgyakat alulértékelek, mert még ki se rakom, és már viszik fix áron, más meg nyomott áron sem megy el. Pedig realistának gondolom magam, a mindenféle középszar cuccot 10-20k körüli fix áron szoktam csak kiárusítani.
Van-e általános tanács, hogy milyen tárgyak mennek el jó pénzért?
Armor leleteknél maga az armor tulajdonság elsődleges, és minden más utána jön, vagy vacak armor stattal is elmegy valami, ha jó a többi?
A saját eszem után úgy képzelem, hogy jó tárgy az, aminek jelentős 1 fő stat + vitality értéke van, plusz mellé más keresett stat, vagy inkább +2 keresett stat, mint All res + crit chance, vagy crit chance + crit damage.
De mi számít jó statnak a str+dex+int+vit statok esetén? 100 feletti?
Továbbá, most, hogy elkezdtem más karaktereket is feljátszani, azt veszem észre, hogy óriási a pangás alacsonyabb szintű tárgyakból az AH-n, és borzalmas árakat kérnek.
Ezek szerint érdemes lenne ráfeküdni alacsony szintű lootolásra, mert azt értelmesebben el lehet adni, mint a tömött lvl60+ részlegen?
Másik kérdésem, hogy mit javasolnátok farmolási taktikának?
Jelenlegi, gyengécske 60-as monkommal milyen nehézségi szinten, mely act alatt tudnék leghatékonyabban farmolni? 5-ös neph valorral elég jól dől most már a rare cucc, csak valószínű, hogy akárhogy kite-olok, Inferno Act 3-ban csúnyán el fogok már vérezni.
Természetesen szívesen fogadok karakter alakítási javaslatokat is, mert stratégiám eddig a faék egyszerűségével vetekedett, mivel minimál lóvéból áll a kari felszerelése: viszonylag nagy DPS, sok HP, farm miatt most jelentős az MF.
Aztán odamegyek tank módjára verekedni, mikor kezdek gyepálódni, akkor serenity+breath of heaven, +kiteolgatok, hogy life/seccel gyógyuljak, illetve mikor tehetem, 7 sideddal gyepálom az elite-et.
Csak kicsit kezd tudathasadásos lenni ez a féltank félkite játékmód.
Most arra próbálok rájönni, hogy milyen irányba lenne érdemes tekerni a Monkot abból a minimál költségvetésből, ami rendelkezésre áll.
íme a karakter
Előre is köszönök minden ötletet/hozzászólást.
Természetesen ha korábbról van AH tanácsadó, vagy összefoglaló, akkor egy linket is elfogadok.