HWSW Informatikai Kerekasztal: Mindent a nyomtatásról - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (149 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 138
  • 139
  • 140
  • 141
  • 142
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mindent a nyomtatásról Nyomtatók, kellékanyagok, meghibásodások Értékeld a témát: -----

#2781 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 06. 08. 12:55

Üzenet megtekintéseIdézet: Primary - Dátum: 2010. 06. 08. 12:24

Tehát a Samu árához képest sokat tud nyomtatni?

Minden lézernek meg van adva, hogy havonta mennyit - és mit - ajánlott vele nyomtatni. És igen, az árához képest - mennyi az? - van, amelyik sokat tud.

Csatolt fájl:

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#2782 Felhasználó inaktív   AnarchoiD 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 07. 07:52

A minap faternak nyomtatora lett volna szukse, ezert elobanyasztam a szekrenybol a jo oreg (10eves) HPLaserjet5L -emet, es nagy csodalkozasomra mukodott .. csak ugye a tinta beleszaradt mar 8eve ;) Elkezdtem nezelodni es ugylatom lehet bele kapni patront cirka 15k -ert ... de lehet hogy a 2. lap kinyomtatasa utan felmondja a szolgalatot a jo oreg nyomim ?

Szoval neznek uj nyomtatot , ahogy olvasom a forumokat nezem a hasonlitasokat EPSON, es Canon -bol mar elore kiabrandultam, marad talan HP

Kerdes :

Tinta vagy lezer ? (faternak kell, szoveget nyomni)

Illetve mennyire idotallok az uj modellek , kibirnak majd ujabb 5-10evet ? (vagy ha nem vegyek dragabb modellt ?)

Csatolt fájl:

Szerkesztette: AnarchoiD 2010. 07. 07. 07:53 -kor

(\__/)
(o'.'o)
(")_(") This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him gain world domination.

#2783 Felhasználó inaktív   zka67 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 07. 14:04

Üzenet megtekintéseIdézet: AnarchoiD - Dátum: 2010. 07. 07. 08:52

A minap faternak nyomtatora lett volna szukse, ezert elobanyasztam a szekrenybol a jo oreg (10eves) HPLaserjet5L -emet, es nagy csodalkozasomra mukodott ..
Én semmiképp nem dobnám ki az 5L-t. Kicseréled benne a tonerkazettát és már fel is újítottad a nyomtatódat, mivel minden lényeges dolog abba van benne.

Utántöltött kazettát http://vivodjunk.hu/...y_id=3&vmcchk=1 már kapsz 3690-ért,
utángyártottat http://www.tonerkere...%205L&p_id=1708 pedig 7990-től.

Az utántöltött és az utángyártott között az a különbség, hogy az utángyártottban új alkatrészek vannak, míg az utántöltöttbe csak a tonerport töltik újra. Ezért lehet, hogy a töltöttel ráfaragsz minőségben.

#2784 Felhasználó inaktív   sbaczoni 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 07. 10. 10:20

Sziasztok,

írtam egy tanulmányt multifunkciós nyomtató vásárlásról. Szeretném kikérni a véleményeteket.
Kérlek nézzétek meg a megtakarítás kalkulátort is. Mit szóltok hozzá? Használható? Elég egyértelmű? Mi hiányzik még belőle?

A segítségeteket előre is köszönöm!Kép

http://www.kbsr.hu/w...arlas-elott.pdf

http://www.kbsr.hu/w...-felsofokon.pdf

#2785 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 07. 11. 05:04

Üzenet megtekintéseIdézet: sbaczoni - Dátum: 2010. 07. 10. 11:20

Sziasztok,

írtam egy tanulmányt multifunkciós nyomtató vásárlásról. Szeretném kikérni a véleményeteket.
Kérlek nézzétek meg a megtakarítás kalkulátort is. Mit szóltok hozzá? Használható? Elég egyértelmű? Mi hiányzik még belőle?

A segítségeteket előre is köszönöm!Kép

http://www.kbsr.hu/w...arlas-elott.pdf

http://www.kbsr.hu/w...-felsofokon.pdf

Szerintem te reklámozni jöttél ide. Igazam van?
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#2786 Felhasználó inaktív   sbaczoni 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 07. 14. 10:43

Szerkesztette: sbaczoni 2010. 07. 14. 10:49 -kor

#2787 Felhasználó inaktív   sbaczoni 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 07. 14. 10:48

Üzenet megtekintéseIdézet: didyman - Dátum: 2010. 07. 11. 06:04

Szerintem te reklámozni jöttél ide. Igazam van?

Szia,

nem reklámozni jöttem ide. Ha megnéznéd a mottónkat: Újat alkotni annyit jelent, mint észrevenni az emberek hétköznapi igényeit. akkor nem mondanál ilyet. Információt próbálok gyűjteni, hogy fejleszteni tudjam a vállalkozásomat és azt adjam a végfelhasználóknak amire szüksége van és ne azt amire én azt gondolom, hogy szüksége van.
Ha nem akarsz segíteni, ne tedd. Viszont megkérlek, hogy ha már nem segítesz legalább ne gyanusíts.

Köszönöm!

#2788 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 14. 10:49

Üzenet megtekintéseIdézet: sbaczoni - Dátum: 2010. 07. 14. 11:48

nem reklámozni jöttem ide. Ha megnéznéd a mottónkat: Újat alkotni annyit jelent, mint észrevenni az emberek hétköznapi igényeit. akkor nem mondanál ilyet. Információt próbálok gyűjteni,

Nem gyűjtöd, hanem ctrl+c/ctrl+v betoltad ma is ugyanazt a reklámot, tele cégnévvel, hívjon bátrannal,s atöbbivel. Igazi büdös gyökér köcsög spammer vagy.
Make love not Wor.

#2789 Felhasználó inaktív   sbaczoni 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 07. 15. 07:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2010. 07. 14. 11:49

Nem gyűjtöd, hanem ctrl+c/ctrl+v betoltad ma is ugyanazt a reklámot, tele cégnévvel, hívjon bátrannal,s atöbbivel. Igazi büdös gyökér köcsög spammer vagy.

Igen kedves felhasználók,

köszönöm a sok pozitív hozzászólást! Ezennel törlöm a posztokat és a felhasználót is. Igazán intelligens ember vagy!

#2790 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 15. 13:35

Üzenet megtekintéseIdézet: sbaczoni - Dátum: 2010. 07. 15. 08:46

köszönöm a sok pozitív hozzászólást! Ezennel törlöm a posztokat és a felhasználót is. Igazán intelligens ember vagy!

Azt Te nem tudod törölni. Ellenben van egy láda söröm rá, hogy a nickedre rákeresek, vagy a hozzászólás egy részére, akkor legalább még 3 helyen csontra ugyanezt megtalálom a neten. Már pedig sörrel nem viccelek. Ellenben ezt a tevékenységet hívják spammelésnek.
Make love not Wor.

#2791 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 15. 13:59

Rákerestem, így is lett.
Make love not Wor.

#2792 Felhasználó inaktív   sbaczoni 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 07. 16. 06:57

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2010. 07. 15. 14:59

Rákerestem, így is lett.

Persze, hogy ugyan ezt a posztot megtalálod még máshol is. Minden olyan fórumra betettem, ahol volt nyomtatós topic.
Ha már ennyire foglalkozol velem, engedd meg, hogy megkérjelek, hogy írd le a véleményed a tartalomról és ne azt, hogy én reklámozni jöttem, mert nem ez a célom.

Csak egy kis mellékes információ: statisztikailag az ilyen fórumokon való reklámozás alapján bejövő vásárlások aránya 1:450 hez.
Most komolyan! Szerinted megéri nekem kínlódni a regisztrációval, a nyomon követéssel ilyen mutatók mellett, ha nem a véleményekre vagyok kíváncsi! :s

Köszönöm!

#2793 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 16. 14:42

Üzenet megtekintéseIdézet: sbaczoni - Dátum: 2010. 07. 16. 07:57

Persze, hogy ugyan ezt a posztot megtalálod még máshol is. Minden olyan fórumra betettem, ahol volt nyomtatós topic.
Ha már ennyire foglalkozol velem, engedd meg, hogy megkérjelek, hogy írd le a véleményed a tartalomról és ne azt, hogy én reklámozni jöttem, mert nem ez a célom.

Csak egy kis mellékes információ: statisztikailag az ilyen fórumokon való reklámozás alapján bejövő vásárlások aránya 1:450 hez.
Most komolyan! Szerinted megéri nekem kínlódni a regisztrációval, a nyomon követéssel ilyen mutatók mellett, ha nem a véleményekre vagyok kíváncsi! :s

Köszönöm!

Megnéztem őket. Pofátlan spammelés.

Aki a fórumtagok közül (márpedig sok ilyen van)üzemeltetett, telepített, fenntartott, felügyelt multifunkciós printereket, ráadásul többféle gyártótól, plusz nyomtatással kapcsolatban akár 20+ éves tapasztalata is van, azoknak a zsebében kinyílik a bicska a magadfajta spammerektől.

Még olcsón megúsztad, én már rég kibannoltalak volna a büdös rákba.

Ennyi, több szó ne essék.
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
Ha visszakérdezek, akkor az azért van, mert nem értettem, hogy mit kérdeztél. Heeeee?

#2794 Felhasználó inaktív   Bucy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 09. 15:20

HP 4345 13.0A.00 elakadás a kimeneti tálcában hibával találkozott már valaki?
Csak több lap esetén csinálja, kitakarítottam az ajánlott részeken mindent, de nem megy, ha konkrétan tudnám melyik érzékelő késése, lassúsága okozza, több sikerrel járhatnék. Egyszer már elment szervizbe ilyen hibával, ők is csak takarították és igazán nem tudták pontosan mitől lett jó. :think: Nem akarom elvitetni, ha nem muszáj, mert sok idő, macera helyettesíteni...

#2795 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 13. 15:49

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsivaagoo - Dátum: 2010. 07. 16. 15:42

Aki a fórumtagok közül (márpedig sok ilyen van)üzemeltetett, telepített, fenntartott, felügyelt multifunkciós printereket, ráadásul többféle gyártótól, plusz nyomtatással kapcsolatban akár 20+ éves tapasztalata is van, azoknak a zsebében kinyílik a bicska a magadfajta spammerektől.

Csak nem te is? :) Igaz nekem nem 20+, sokkal kevesebb, de a világból kirohanok az ilyen multifunkciós xarok láttán :down:
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#2796 Felhasználó inaktív   ceben 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 09. 10. 10:10

Helló!
Egyáltalán nem vagyok profi a számítógépek környékén,de azért értelmes leírásokat elég jól le tudok követni.:-)

Van egy Lexmark Z735 nyomtatóm elég régóta.Még a nyáron volt a gépemmel pár probléma,ezért újratelepítették a Windos XP-t és más adatokat.Most a fiamnak szüksége lenne a nyomtatásra,viszont a nyomtató telepítő CD-je már ki tudja,merre jár.
Az lenne a kérésem,hogy ha van rá mód,kaphatnék-e egy szájbarágós telepítési leírást?Ha igen,a címem:ceben@citromail.hu.

Előre is köszönöm!Óriási segítség lenne.

Üdv!

#2797 Felhasználó inaktív   zka67 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 10. 21:28

Üzenet megtekintéseIdézet: ceben - Dátum: 2010. 09. 10. 10:10

...a nyomtató telepítő CD-je már ki tudja,merre jár.

Innen http://support.lexma...HU_HU&locale=hu letöltöd a drivert, elindítod és nyomtatsz.

#2798 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 11. 21:08

Ez brutál. :D

http://videa.hu/vide...qF27WQScJRjM2lb

#2799 Felhasználó inaktív   scaurus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 10. 01. 17:51

OKI B4100 nyomtatómban dobot kéne cserélni, munkadíjjal együtt 40.000,-Ft volna.

Úgyhogy ebben, az otthoni/kis irodai kategóriában nyomtatót keresek.

Mono, lézer.
Havi max 500 lap (egyenletes eloszlásban, általában 1 oldalas dokumentumok nyomtatására)
Toner ára, ha nem muszáj, ne legyen csillagászati.

HP-t, Canon-t, Lexmark-ot kizárnám, ezekből több típussal is igen rossz tapasztalataim voltak a munkahelyeimen.

OKI-val és Samsunggal vegyes tapasztalataim voltak, de javallat esetén nem zárkózom el egyiktől sem.

Ami még felmerült Epson vagy Brother, de ilyeneket még messziről sem láttam

Bármilyen építő jellegű javaslat, ötlet márkára/típusra?

"Nem érzem a számban az eper ízét", de már nem is akarom...

#2800 Felhasználó inaktív   desiderius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 18. 16:55

Üdv!

Van egy Canon IP4200-as nyomtatóm, ami működik, nyomtat, viszont nyomtatás után (nem tudom, hogy milyen művelet kapcsán) iszonyatosan hangos kerregő hangot ad ki. (Pl. azután röviddel is csinálja, ha kinyitom a tetejét, hogy ránézzek a patronokra.) Gondolom, valami mechanikai hibája van, de jó lenne tudni, mi és kb. mennyi ideje lehet még hátra.

Köszi a válaszokat.

Téma megosztása:

• (149 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 138
  • 139
  • 140
  • 141
  • 142
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.