Idézet: Rihi87 - Dátum: 2008. máj. 31., szombat - 19:42
A segítségetekre lenne szükségem. Van egy hp officejet v40es multifunkciós készülékem, amit egy sp2-es xp felismer, de egy sp3-mas már nem. Az sp2es és sp3-as rendszer-csere közben nem voltak hardver változtatások a gépemben. Az sp3-as winnél a buborék, ami az új hardver csatlakoztatását jelzi felismeri az eszközt, csak ahogy tesóm sp2es gépén megfigyeltem, kihagy egy felismerési lépést. Ezt: "IEEE 1284.4-kompatibilis nyomtató" Ezután a felismerés ezzel az üzenettel befejeződik: A következő hiba történt az eszköz telepítése alatt: Érvénytelen adatok. Mit jelent ez az IEEE 1284.4, és hogy tudnám a gépem kompatibilissé tenni rá? Vagy valami olyat babrálni vele hogy mőködjön a készülék?
Segítségeteket előre is köszönöm!
Köszönettel!
Rihi87
u.i. Az xp-ket "carlosca" jegyzi, azokban a winekben nincs semmi lényeges buhera, csak az aktuális frissítéseket integrálja bele, az IE7, winmediaplayer 11 és uxtheme.dll mellett...
Még annyi, hogy akinek joga van törölje az általam létrehozott témát, kicsit láma voltam mert nem vettem észre ezt. Köszi!
http://en.wikipedia.org/wiki/IEEE_1284
Esetleg megpróbálhatod a biosban a parallel port beállításait piszkálni (ECP, vagy ECP+EPP beállítás javasolt).
A nyomtatót pedig a hp honlapján lévő drivercsomaggal telepítsd!