Idézet: tic - Dátum: 2007. jan. 25., csütörtök - 14:23
A "kijelző kezelése HDTV-ként" lehetséges, hogy azért jelenik meg nálam mert tényleg HD ready a TV-m, mivel plug&play a képernyő-kezelőben a típusát is korrektül kiírja.
Nálam Ausztria beállítással volt a legjobb a csatornakeresés, tényleg csak a meglévő csatornákat tárolta el és mindegyiket csak egyszer.
Imon-t én is szeretnék venni, mégpedig azért, hogy a saját front end szoftverét használhassam. Hiszen az tud magyarul is. Szerinted az MCE jobb mint amit a távirányítóhoz adtak?
tic
nekem az MCE jobban tetszett mint az imon... gondolom ízlés kérdése, meg h. mely szempontok fontosak... engem pl. egyáltalán nem zavar, h. az MCE angol...
az imon távkapcsoló "okosabb" mint az MCE-é... "egérként" is használható (tudod vele mozgatni a kurzort + jobb és balklikkelni), meg van rajta még egy sor jópofaság, de pont ezek miatt sztem egy kicsit körülményesebb is... a távkapcsolós power on/off, S3, S4 viszont telepítés után azonnal ment, sőt úgy emlékszem könnyen be is tudtam állítani, h. mit csináljon... a frontendjénél én "felhasználóbarátabbnak" éreztem az MCE-t... mondjuk kb egy éve szórakoztam vele, azóta jöttek ki újabb verziók, amiket nem ismerek... asszem innen le is lehet tölteni:
http://www.soundgraph.com/Eng_/Supports/Bo...D&searchString= ),talán érdemes próbálgatni egy kicsit vásárlás előtt...
ami miatt viszont én végleg kiábrándultam belőle:
pár hónap után elromlott a VFD panelen lévő IR érzékelő szem... gép polcpól kiépít, panel kiszerel (ez sem 1 perces mutatvány mert power gombbal, alaplapi usb csat.-val, meg mittoménmégmivel jól össze van építve), vissza a kereskedőhöz... a raktárost kellet meggyőznöm, h. stikába' cserélje ki nekem a rossza alkatrészt egy bontatlan dobozból, mert ugye helyben nem tudják megnézni h. tényleg rossz-e, és el akarták küldeni bevizsgáltatni (tod: 2-3 hét múlva tessék érdeklődni)... pár hónappal a csere után az új cucc is ugyan úgy megadta magát... ezt már ki sem szereltem (legalább a VFD működik)... vettem inkább egy MCE távirányítót...