HWSW Informatikai Kerekasztal: media center olcsó pc-ből, ötletek? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (95 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

media center olcsó pc-ből, ötletek? filmnézéshet, tévézéshez mindenttudó pc Értékeld a témát: -----

#641 Felhasználó inaktív   Hippo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 01. 18. 00:57

Anélkül valahogy nem tudnék tv-zni :)

A probléma nálam csak annyi, hogy a MCE nem akarja felismerni, hogy igenis ott az a nyamvadt tuner és nem tudom miért. Beyond Tv-vel tökéletesen megy a cucc.

A dobozán XP MCE kompatibilis rávan írva, fentebb írta valaki, hogy nála is XP MCE kompatibilis tuner működött Vista MCE alatt is. :(

Tunerem: http://www.windowsmarketplace.com/details....&itemid=1765961

Szerkesztette: Hippo 2007. 01. 18. 01:03 -kor

Pioneer DEH-P3630MP hungarian user manual-t keresek!

#642 Felhasználó inaktív   Dr. Evil 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 18. 09:15

EPG-t rendberaktam, a Discovery akármi jó lesz. Tényleg a title/descriptionnal volt gond :)

#643 Felhasználó inaktív   tic 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 01. 18. 13:15

Tud valaki olyan MCE user manual lelőhelyet, ahonnan az MCE teljes tudása (testreszabás lehetőségei, funkciók leírása stb) nyomtatható formátumban letölthető?
Én is azon felhasználók közé tartozom akik egy médiaközpontot szeretnének és csak egy távirányítót a kezükbe. Egyszer hajlandó lennék optimalizálni a rendszert és ezután már csak élvezni.
Egy Aspire Idea 510-t szeretnék úgy beálítani, hogy a család hölgy tagjai is hajlandóak legyenek kezelni.

tic

#644 Felhasználó inaktív   hhatika 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 19. 15:09

Idézet: Bástya elvtárs - Dátum: 2007. jan. 18., csütörtök - 9:15

EPG-t rendberaktam, a Discovery akármi jó lesz. Tényleg a title/descriptionnal volt gond :)

Azt hiszem, ezért most vissza kell adjam azt a bizonyos söröt, amit tőled kaptam :-)

:respect:

#645 Felhasználó inaktív   popla 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 21. 22:46

Sziasztok!

tic: én egyszer letöltöttem v.mi fórumról ezt: "PC Magazine Guide Windows XP Media Center Edition"
angol nyelvű, pdf, egy terry ulick nevű tag írta, kb. 330 oldal és szerintem elég "átfogó"... a gond csak az, h. most csak fizetős lelőhelyeken sikerült megtalálnom (a google rengeteg találatot adott), és v.hogy az általam letöltött példány is eltűnt... már csak a kinyomtatott verziót találtam meg a polcon... (holnap körülnézek az irodai szerveren is, hátha...)

bástya elvtárs: ma találtam rá az EPG szerveredre... bekonfiguráltam, működik...! csodás!!! :-) eddig guide nélkül használtam a MCE2005-öt.... ég és föld... :-) szóval köszi, és remélem hogy az idők végezetéig működni fog :-))

végül egy kérdés: nálunk jön a "Duna Tv II", de a guide-ban nem találtam... be lehet "építeni" valahogy? ...a "Fehérvár TV"-vel u.ez a helyzet, de gondolom az annyiból más tészta, h. az országos műsorújságokban sem szerepel...

p

#646 Felhasználó inaktív   VKP 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 21. 23:35

Nem akarok warezolni, de hidd el te is meg fogod találni, torrent oldalakon keresd.
Rendszergazda vagyok. Ha röhögni lát, mentsen!

"De sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy Kecskemét külsőn fejedre esik egy bazi nagy sárga tehén."

#647 Felhasználó inaktív   popla 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 22. 00:12

hoppá... most vettem észre, hogy én ezt a reg bejegyzést adtam hozzá: [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Media Center\Service\EPG]
"discSvc"="http://w3.enternet.hu/cszolee/GetTVServicesMetaInfo.html"

de furcsamód egész jól működik, és nem szeretném elb@szni... érdemes mégis hozzáadni ezt:

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Media Center\Service\EPG]
"discSvc"="http://w3.enternet.hu/langipe2/GetTVServicesMetaInfo.html"

???

mi a különbség?

köszi
p

#648 Felhasználó inaktív   Dr. Evil 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 22. 14:55

A "cszolee"-s a régi, ezek szerint fentmaradt valami...
Nem értem, ott nem frissítem, nem lenne szabad mennie :think:

De ha jó, akkor jó :)

DunaTV 2 és a másik nincs és nem is lesz, hacsak nincs fent valahol a neten, és nem írsz hozzá egy működő TVxb ini sort.

#649 Felhasználó inaktív   popla 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 22. 15:41

Idézet: Bástya elvtárs - Dátum: 2007. jan. 22., hétfő - 14:55

A "cszolee"-s a régi, ezek szerint fentmaradt valami...
Nem értem, ott nem frissítem, nem lenne szabad mennie :think:

De ha jó, akkor jó :)

DunaTV 2 és a másik nincs és nem is lesz, hacsak nincs fent valahol a neten, és nem írsz hozzá egy működő TVxb ini sort.

köszi a gyors választ... :-)

a "DunaTV 2" neve egészen pontosan "Duna II. Autonómia", és a port.hu-n megvan:
http://www.port.hu/pls/w/tv.channel?i_ch=1...ays=1&i_where=1

akkor lehet, h. ez az új oldalról le is jön majd...?  hmm... este kipróbálom...

a fehérvárTV műsora itt van:
http://www.fehervart...&mai=2007.01.22
...de elég gyengus (hétfőn a szerdai adatok még nincsenek feltöltve) ...azért lehet, h. majd egyszer nekidurálom magam, bár még ilyet sose csináltam... az általad "szolgáltatott" megoldás amúgy pont azért tetszik nagyon, mert megúszhattam az ilyen ini-heggesztéseket... még "mari néni"-nek is pofonegyszerű a használata...

hamá' MCE, lenne egy más jellegű kérdésem is:
valamiért a mediacenter teljes képernyős módban nem teljesen "fér rá" a TV képernyőre... pár cm-t minden oldalon kilóg... ez amúgy nem nagyon zavarna, de sajna a feliratos filmek feliratainak második sora alul már nem látszik... tkp nem tudok feliratos filmet nézni... azért furcsa a jelenség (legalábbis számomra), mert ha TV helyett monitort használok, minden tök jó, ill. akkor sincs ez a hiba, ha nem a mediacenterben, hanem pl. a Windows Media Player-en játszom le a videót (teljes képernyősen itt is). Nézegettem a videokártya beállításait, nyomogattam is napokig, több driver verziót kipróbáltam, de nem sikerült rájönnöm mi lehet a gond... amúgy ez egy nvidia geforce v.mi... ha kell este beírom a pontos típusát, meg az egész HW konfigot... látott már v.ki ilyen bajt? bármi 5let, javaslat jótanács? (azon kívül h. vegyek egy plazmát mert azon biztos jó lenne...;-))

köszi
p

#650 Felhasználó inaktív   Dr. Evil 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 22. 18:08

A Duna II Autonómia sikeresen megvagyon. Próbáld ki, és ha gond van, szólj.

FehérvárTV szűzmária nincs és nem is lesz :)

#651 Felhasználó inaktív   popla 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 22. 21:50

Idézet: Bástya elvtárs - Dátum: 2007. jan. 22., hétfő - 18:08

A Duna II Autonómia sikeresen megvagyon. Próbáld ki, és ha gond van, szólj.

FehérvárTV szűzmária nincs és nem is lesz :)

duna II megy, köszi szépen! :-)

#652 Felhasználó inaktív   tic 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 23. 09:13

Idézet: popla - Dátum: 2007. jan. 22., hétfő - 16:41

köszi a gyors választ... :-)

a "DunaTV 2" neve egészen pontosan "Duna II. Autonómia", és a port.hu-n megvan:
http://www.port.hu/pls/w/tv.channel?i_ch=1...ays=1&i_where=1

akkor lehet, h. ez az új oldalról le is jön majd...?  hmm... este kipróbálom...

a fehérvárTV műsora itt van:
http://www.fehervart...&mai=2007.01.22
...de elég gyengus (hétfőn a szerdai adatok még nincsenek feltöltve) ...azért lehet, h. majd egyszer nekidurálom magam, bár még ilyet sose csináltam... az általad "szolgáltatott" megoldás amúgy pont azért tetszik nagyon, mert megúszhattam az ilyen ini-heggesztéseket... még "mari néni"-nek is pofonegyszerű a használata...

hamá' MCE, lenne egy más jellegű kérdésem is:
valamiért a mediacenter teljes képernyős módban nem teljesen "fér rá" a TV képernyőre... pár cm-t minden oldalon kilóg... ez amúgy nem nagyon zavarna, de sajna a feliratos filmek feliratainak második sora alul már nem látszik... tkp nem tudok feliratos filmet nézni... azért furcsa a jelenség (legalábbis számomra), mert ha TV helyett monitort használok, minden tök jó, ill. akkor sincs ez a hiba, ha nem a mediacenterben, hanem pl. a Windows Media Player-en játszom le a videót (teljes képernyősen itt is). Nézegettem a videokártya beállításait, nyomogattam is napokig, több driver verziót kipróbáltam, de nem sikerült rájönnöm mi lehet a gond... amúgy ez egy nvidia geforce v.mi... ha kell este beírom a pontos típusát, meg az egész HW konfigot... látott már v.ki ilyen bajt? bármi 5let, javaslat jótanács? (azon kívül h. vegyek egy plazmát mert azon biztos jó lenne...;-))

köszi
p

Plazmát ne vegyél!
Én is sokat kínlódtam a kilógó képpel, de sikerült megoldanom.
Nekem így sikerült:
NVidia fülre kattintva előjönnek a részletes beállítások, ha jól emlékszem az első a megjelenítő beállítása. Itt ha kiválasztottam a kijelző kezelése HDTV-ként, megjelent egy ablak ahol Túlnyújtás kompenzáció címszó alatt egy egy függőleges ill. vízszintes csúszkával lehetett a kép méretét a TV-hez igazítani.
Igaz, hogy nálam minden megjelenített kép kilógott a TV-ből.
Amíg ezt leírtam eszembejutott nem állítottad véletlenül Zoom-ba az MCE-t? Info gomb Zoom és talán négy nagyítási lehetőség választható.

#653 Felhasználó inaktív   popla 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 23. 12:45

Idézet: tic - Dátum: 2007. jan. 23., kedd - 9:13

Plazmát ne vegyél!
Én is sokat kínlódtam a kilógó képpel, de sikerült megoldanom.
Nekem így sikerült:
NVidia fülre kattintva előjönnek a részletes beállítások, ha jól emlékszem az első a megjelenítő beállítása. Itt ha kiválasztottam a kijelző kezelése HDTV-ként, megjelent egy ablak ahol Túlnyújtás kompenzáció címszó alatt egy egy függőleges ill. vízszintes csúszkával lehetett a kép méretét a TV-hez igazítani.
Igaz, hogy nálam minden megjelenített kép kilógott a TV-ből.
Amíg ezt leírtam eszembejutott nem állítottad véletlenül Zoom-ba az MCE-t? Info gomb Zoom és talán négy nagyítási lehetőség választható.

az nvidia szoftverében beállítottam a kép méretét (úgy rémlik lehetett függőleges és vízszintes irányba nyújtani, meg talán mozgatni, h. középen legyen), így az az MCE-n kívül minden más alkalmazásban jó is... mondjuk nekem ez a HDTV-s dolog nem rémlik, uh. majd megnézem megint... az MCE-ben én nem találkoztam zoom-mal (csak a fotóknál, de az más tészta)... este megnézem ezt is... hol kéne lennie? ...sima info gomb (=jobb klikk?) a kezdőképen?

köszi a segítséget!

#654 Felhasználó inaktív   VKP 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 23. 16:21

Amikor nézel valamit ott info, vagy jobbclick
Rendszergazda vagyok. Ha röhögni lát, mentsen!

"De sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy Kecskemét külsőn fejedre esik egy bazi nagy sárga tehén."

#655 Felhasználó inaktív   popla 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 25. 10:17

nem tudom összehozni... segítsetek, lsz....

a vas:
ASUS p4 p800e; intel® pentium® p4 2,8Ghz CPU; 768Mb RAM,
VGA: nvidia GEforce MX 440
TV tuner: Hauppage VinTV pvr 350

csináltam egy új vinyóra egy teljesen szűz MCE installt (MCE 2005, version 2002, sp2, rollup2 + auto update bekapcsolva, tehát minden update amit aktiválás nélkül le tudott tölteni)
ezeket a drivereket tettem fel:
d-lik wireless card drv a kártya CD-jéről (D-Link AirPlus XtremeG)
alaplapi LAN - asus honlapról (Marvell v.628)
alaplapi audio - asus honlapról (ALC850)
aktuális mce driver a hauppage honlapról (pvr_350_mce_cd_31e -ről a "WinTV-PVR-250_1.18.021.23257 (WHQL)" ugyanitt van a "SoftMCE_Encoder_Setup_1_2_24159", de ennek a telepítésébe belefagy)
aktuális mce driver az nvidia honlapról (93.71_forceware_winxpmce_english_whql)
VFD driver (belső USB-s imon-om van, tehát az imon honlapról - "VFDport95nt")

szoftver, egyéb:
Cyberlink powerDVD pro 6 v2.55
Divix
AVG antivirus
sonicencoders (SonicMPEGEncoder)
EPG_HUN reg bejegyzés ([HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Media Center\Service\EPG]
"discSvc"="http://w3.enternet.hu/langipe2/GetTVServicesMetaInfo.html")

ezzel a konfigurációval a következő hibák vannak:

1, mediacenter alatt a kép továbbra is túllóg (néztem a zoom-ot is, meg az nvidia beállításokat is... ilyet én nem találtam: "kijelző kezelése HDTV-ként"... mondjuk az egyetlen kijelzőm egy mezei 100Hz-es panasonic tv... nemtom számít-e...)

2, mediacenterben a kép nagyon gyakran "villódzik"...

3, néhány tv csatorna képe sokkal rosszabb minőségű lett mint a "másik installnál", viszont néhányé meg sokkal jobb... + vannak csatornák, amelyiknél a mozgó képek vízszintesen "becsíkozódnak" (főleg a függőleges élek, szélek - ez csak tv-nél van, normál videót jól játszik)

4, néhány tv csatornába "beragad" extrém esetben belefagy (vagy csak olyan hosszan ragad be, h. nincs türelmem kivárni)

5, a "germany" beállítással nem talált meg minden adót - többször is lefuttattam a "tv setup"-ot, és nem mindig u.az lett az eredmény... lehet h. az volt a baj, hogy néha akkor scannel-tem amikor v.melyik csatornán épp nem volt adás?

végül: a guide beállításakor a "select tv signal provider"-nél origo.huEPG jelenik meg... az normális? (csak mert v.mi "port.hu" félét vártam)

kezdem elveszíteni a hitemet, szóval nagyon hálás lennék a segítségért...

köszi előre is
p

#656 Felhasználó inaktív   tic 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 25. 14:23

Idézet: popla - Dátum: 2007. jan. 25., csütörtök - 11:17

a vas:

csináltam egy új vinyóra egy teljesen szűz MCE installt (MCE 2005, version 2002, sp2, rollup2 + auto update bekapcsolva, tehát minden update amit aktiválás nélkül le tudott tölteni)
aktuális mce driver a hauppage honlapról (pvr_350_mce_cd_31e -ről a "WinTV-PVR-250_1.18.021.23257 (WHQL)" ugyanitt van a "SoftMCE_Encoder_Setup_1_2_24159", de ennek a telepítésébe belefagy)

szoftver, egyéb:
Divix
AVG antivirus
EPG_HUN reg bejegyzés ([HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Media Center\Service\EPG]

1, mediacenter alatt a kép továbbra is túllóg (néztem a zoom-ot is, meg az nvidia beállításokat is... ilyet én nem találtam: "kijelző kezelése HDTV-ként"... mondjuk az egyetlen kijelzőm egy mezei 100Hz-es panasonic tv... nemtom számít-e...)

3, néhány tv csatorna képe sokkal rosszabb minőségű lett mint a "másik installnál", viszont néhányé meg sokkal jobb... + vannak csatornák, amelyiknél a mozgó képek vízszintesen "becsíkozódnak" (főleg a függőleges élek, szélek - ez csak tv-nél van, normál videót jól játszik)

4, néhány tv csatornába "beragad" extrém esetben belefagy (vagy csak olyan hosszan ragad be, h. nincs türelmem kivárni)

5, a "germany" beállítással nem talált meg minden adót - többször is lefuttattam a "tv setup"-ot, és nem mindig u.az lett az eredmény... lehet h. az volt a baj, hogy néha akkor scannel-tem amikor v.melyik csatornán épp nem volt adás?

végül: a guide beállításakor a "select tv signal provider"-nél origo.huEPG jelenik meg... az normális? (csak mert v.mi "port.hu" félét vártam)

köszi előre is
p

A "kijelző kezelése HDTV-ként" lehetséges, hogy azért jelenik meg nálam mert tényleg HD ready a TV-m, mivel plug&play a képernyő-kezelőben a típusát is korrektül kiírja.

Nálam Ausztria beállítással volt a legjobb a csatornakeresés, tényleg csak a meglévő csatornákat tárolta el és mindegyiket csak egyszer.

Imon-t én is szeretnék venni, mégpedig azért, hogy a saját front end szoftverét használhassam. Hiszen az tud magyarul is. Szerinted az MCE jobb mint amit a távirányítóhoz adtak?

tic

#657 Felhasználó inaktív   popla 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 25. 15:18

Idézet: tic - Dátum: 2007. jan. 25., csütörtök - 14:23

A "kijelző kezelése HDTV-ként" lehetséges, hogy azért jelenik meg nálam mert tényleg HD ready a TV-m, mivel plug&play a képernyő-kezelőben a típusát is korrektül kiírja.

Nálam Ausztria beállítással volt a legjobb a csatornakeresés, tényleg csak a meglévő csatornákat tárolta el és mindegyiket csak egyszer.

Imon-t én is szeretnék venni, mégpedig azért, hogy a saját front end szoftverét használhassam. Hiszen az tud magyarul is. Szerinted az MCE jobb mint amit a távirányítóhoz adtak?

tic

nekem az MCE jobban tetszett mint az imon... gondolom ízlés kérdése, meg h. mely szempontok fontosak... engem pl. egyáltalán nem zavar, h. az MCE angol...

az imon távkapcsoló "okosabb" mint az MCE-é... "egérként" is használható (tudod vele mozgatni a kurzort + jobb és balklikkelni), meg van rajta még egy sor jópofaság, de pont ezek miatt sztem egy kicsit körülményesebb is... a távkapcsolós power on/off, S3, S4 viszont telepítés után azonnal ment, sőt úgy emlékszem könnyen be is tudtam állítani, h. mit csináljon... a frontendjénél én "felhasználóbarátabbnak" éreztem az MCE-t... mondjuk kb egy éve szórakoztam vele, azóta jöttek ki újabb verziók, amiket nem ismerek... asszem innen le is lehet tölteni: http://www.soundgraph.com/Eng_/Supports/Bo...D&searchString= ),talán érdemes próbálgatni egy kicsit vásárlás előtt...

ami miatt viszont én végleg kiábrándultam belőle:
pár hónap után elromlott a VFD panelen lévő IR érzékelő szem... gép polcpól kiépít, panel kiszerel (ez sem 1 perces mutatvány mert power gombbal, alaplapi usb csat.-val, meg mittoménmégmivel jól össze van építve), vissza a kereskedőhöz... a raktárost kellet meggyőznöm, h. stikába' cserélje ki nekem a rossza alkatrészt egy bontatlan dobozból, mert ugye helyben nem tudják megnézni h. tényleg rossz-e, és el akarták küldeni bevizsgáltatni (tod: 2-3 hét múlva tessék érdeklődni)... pár hónappal a csere után az új cucc is ugyan úgy megadta magát... ezt már ki sem szereltem (legalább a VFD működik)... vettem inkább egy MCE távirányítót...

#658 Felhasználó inaktív   tic 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 26. 07:20

Idézet: popla - Dátum: 2007. jan. 25., csütörtök - 16:18

nekem az MCE jobban tetszett mint az imon... gondolom ízlés kérdése, meg h. mely szempontok fontosak... engem pl. egyáltalán nem zavar, h. az MCE angol...

az imon távkapcsoló "okosabb" mint az MCE-é... "egérként" is használható (tudod vele mozgatni a kurzort + jobb és balklikkelni), meg van rajta még egy sor jópofaság, de pont ezek miatt sztem egy kicsit körülményesebb is... a távkapcsolós power on/off, S3, S4 viszont telepítés után azonnal ment, sőt úgy emlékszem könnyen be is tudtam állítani, h. mit csináljon... a frontendjénél én "felhasználóbarátabbnak" éreztem az MCE-t... mondjuk kb egy éve szórakoztam vele, azóta jöttek ki újabb verziók, amiket nem ismerek... asszem innen le is lehet tölteni: http://www.soundgraph.com/Eng_/Supports/Bo...D&searchString= ),talán érdemes próbálgatni egy kicsit vásárlás előtt...

ami miatt viszont én végleg kiábrándultam belőle:
pár hónap után elromlott a VFD panelen lévő IR érzékelő szem... gép polcpól kiépít, panel kiszerel (ez sem 1 perces mutatvány mert power gombbal, alaplapi usb csat.-val, meg mittoménmégmivel jól össze van építve), vissza a kereskedőhöz... a raktárost kellet meggyőznöm, h. stikába' cserélje ki nekem a rossza alkatrészt egy bontatlan dobozból, mert ugye helyben nem tudják megnézni h. tényleg rossz-e, és el akarták küldeni bevizsgáltatni (tod: 2-3 hét múlva tessék érdeklődni)... pár hónappal a csere után az új cucc is ugyan úgy megadta magát... ezt már ki sem szereltem (legalább a VFD működik)... vettem inkább egy MCE távirányítót...

Az Imon front end-jét letöltöttem, de hardver nélkül nem hajlandó elindulni, így megveszem próbából és ha nem jön be elajándékozom.

tic

#659 Felhasználó inaktív   popla 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 26. 16:03

Idézet: popla - Dátum: 2007. jan. 25., csütörtök - 10:17

a vas:

szoftver, egyéb:
Divix
AVG antivirus

köszi előre is
p

azóta sem jutottam semmire... :-(
nincs 5lete v.kinek?

#660 Felhasználó inaktív   tic 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 29. 15:03

Üdvözlet!

Az MCE által rögzített TV felvételt szerettem volna darabolni, de az XP-ben lévő film szerkesztő (microsoftos) nem ismerte a fájl formátumot (*.dmr-ms).
Ki mivel szokta szerkeszteni ezeket a felvételeket?

tic

Téma megosztása:

• (95 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.