Diegho, LaMotta: AZ eg301 kifelé húzó ventije
mindig forog! Az atx-szabvány szerint is forognia kell és normális esetben is. Ez nem először látott hiba a sorozatnál: Okát nem tudom, de egészen banális is lehet (rá nem dugott csatlakozó). Potit maximumra tekerve, esetléeg kézzel megsegítve sem indul?
Hank: A félvezetők túlméretezésének azért nincs értelme, mert ettől ugyanannyi teljesítmény fog még rajtuk eldisszipálni, amitől ugyanannyira lesznek melegek. Az üzemi hőmérsékletet nem célszerű emelni, mert az fokozott terhelést jelent, tehát az ugyanannyi disszipálható teljesítményhez tartozó magasabb hőmérséklettel nem nagyon lehet variálni (és a passzív tápoknál nem is jellemző a nagy belső hőmérséklet).
Kondiból létezik 125 fokos is, de egy passzív tápban sem fogsz ilyet találni szerintem

.
Trafókkal, tekercsekkel baj van, azok nagyon melegednek. Ott lehet túlméretezni, nagyobb cséve, vastagabb mag, vastagabb vezeték, kisebb veszteségek, nem tökig gerjesztett mag és hűtés! Ezenkívül speciálisan kell elrendezni az alkatrészeket is, kialakítva légcsatornákat közöttük, a hőre kényes kondikat messze rakva a melegedő alkatrészektől. Szóval: Nem fogod tudni kivitelezni olyan mértékű átalakítás nélkül, amiért megérné vele foglalkozni szerintem. Egyetlen egy elrendezést ismerek, ami alkalmas lehet arra, hogy próbálkozz, ilyet Acorp tápokban láttam, nem volt elterjedt széria. A primer és szekunder alkatrészek egy bordán csücsültek, így elhajlítva 180 fokban a szekunder oldal, tekercsek, trafó a bejárat felé, a bordához közel, kondik a másik végén. A borda másik oldalán csak a graetz, a primer pufik és a szűrő volt. xxx-P tokokkal (csak azoknak nagyon kicsit a disszipálható teljesítményük) nem gond a szigetelés. A panel alkalmas lehet alakítgatni, védelmet külön kis panelen lehet rakni bele, stb...
Ha van kedved vele foglalkozni és nincs ilyen tápod, tudok keríteni egyet talán, mintha lenne a padláson

.
Ebbe nagyobb félvezetők (mert ugye acorp

), esetleg hasonló kapcsolástechnikájú tápból vaskosabb trafó (áttekerni úgysem lehet, a gyárinál jobbat tekerni otthon megintcsak nehéz megfelelő berendezés nélkül a törékeny ferrit magra), és áramváltó tekercs, kondik, aztán a teljesítmény ellenállások kb. 2x-es méretezése, ahol nem probléma, lábra tartása. Trafók hűtését valahogy meg kell oldani. Aztán a külső borda (belül rezezni mindent, hővezetés kell oda, nem hőleadás).
Hulla fáradt vagyok, biztos nem gondoltam jól végig

, de tényleg nem ajánlom. Egy 4-5V-on forgó venti meghagyása mindenképpen ajánlatos.
Petyus: 425-ös vagy 475-ös enermax-ot. Az 5V izmosan kell, a 12V is terhelt (meg majd még lesz is, ha másik lap kerül alá), ezt a kettőt együtt csak kb. ekkora teljesítményben kapni. A 475 árban kb. 25-30k.
Milyen táp ment szét alóla?
Kham: A 360-as csíftek ajándék áron, keretbe belefér. A Gembird az ugyanaz az akorp-származék.
Alexan: Akkor valószínűleg nincs készenléti fesz.