Idézet: olinka - Dátum: 2005. júl. 19., kedd - 12:25
Nem lehet, hogy nem talált olyan csomagot, amit vissza lehetne játszani, ezért nem ajánlja fel lehetőségként?
A linkelt képen látható információkat a mentett adatforgalomból olvassa ki szerintem.
Akkor írja, hogy olvassa a csomagokat (számol szépen felfelé).
Viszont nem értem miért van az, hogy nem tudom elkapni csak a csomagok bizonyos százalékát.
USB-s d-link dwl-122-es adapterem van (prism2 chipsetes). Elkezdtem másolni két gép között, átmásoltam több mint 100 megát, de a kismet csak kb. 20 megát kapott el.
A másik érdekes, hogy a dump-ról (már nem emlékszek melyik programmal) csináltattam statisztikát éd azt írja, hogy xxxx darab WEP csomag (ez eddig ok) és yyyy darab WPA csomag van benne. Az utóbbi viszont nem lehet, mert WEP-es a hálózat.
A kártyát monitor mode-ba kapcsolatam, csatornaszámot is megadtam neki, hogy mit figyeljen. Van itt még egy másik AP, de az is wep-es. Amit figyelni akarok az a 6-os, a másik pedig az 1-es csatornán van (ráadásul az 1-es csatornás nincs is túl közel, gyenge a jel). Az AP egy Apple Airport Express.
Kismet-ben a channel hoping-ot is kikapcsoltam. Próbáltam wlanng és wlanng_avs-t megadva a kismet konfigban, eredmény ugyanaz. A kártyához a legújabb wlan-ng drivert használom, debian alatt, 2.6.12.2-es kernellel.
Szóval nemtudom mi lehet a gubanc, miért nem kapja el a csomagokat rendesen.
Windows alatt meg nem tudom ráerőltetni sehogy az Agere drivert, pedig elvileg azzal mennie kellene windows alatt is a monitor mode-nak.
Szerkesztette: Sipi- 2005. 07. 19. 13:53 -kor