HWSW Informatikai Kerekasztal: WLAN crack for Windows - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

WLAN crack for Windows

#141 Felhasználó inaktív   olinka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 07. 14. 14:17

Idézet: Sipi- - Dátum: 2005. júl. 13., szerda - 14:02

Melyik Prism2 chipsetes usb-s adaptert ajánljátok?

Azt nem tudom, hogy mi a jó, de a Linksys WUSB54G az nagyon nem fasza. Bár nem is Prism2 chipset van benne. Ezzel most jó sokat segítettem.  :rolleyes:

Pusztán elméleti szinten: Ha egy USB hubba bedugok 13 wlan adaptert, akkor lehet, hogy egyszerre tudok minden csatornát sniffelni?

#142 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 07. 14. 14:20

Idézet: olinka - Dátum: 2005. júl. 14., csütörtök - 15:17

Pusztán elméleti szinten: Ha egy USB hubba bedugok 13 wlan adaptert, akkor lehet, hogy egyszerre tudok minden csatornát sniffelni?

USB hub nem hajt ki annyi eszközt, nomeg asszem gépnek sem lehet feltelepinteni, valakinél belefutottunk hogy akart a gépre 8 USB modemet dugni, de annyit nem bír a masina. Ki kellene próbálni :-)
Make love not Wor.

#143 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 14. 14:21

Idézet: olinka - Dátum: 2005. júl. 14., csütörtök - 15:17

Azt nem tudom, hogy mi a jó, de a Linksys WUSB54G az nagyon nem fasza. Bár nem is Prism2 chipset van benne. Ezzel most jó sokat segítettem.  :rolleyes:

Szerintem egy wlan kártyával is tudsz több csatornát sniffelni (ha normális a kártya és a drivere és nem kezd el csomagokat eldobálni, nem észrevenni).

#144 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 14. 14:27

Idézet: Jahno - Dátum: 2005. júl. 14., csütörtök - 15:20

USB hub nem hajt ki annyi eszközt, nomeg asszem gépnek sem lehet feltelepinteni, valakinél belefutottunk hogy akart a gépre 8 USB modemet dugni, de annyit nem bír a masina. Ki kellene próbálni :-)

Akkor meg minek van egyes alaplapokon 5-8 usb is már? Dísznek?  :confused:

Egyébként találtam Prism chipsetes usb kütyüt a Dlink DWL-122 személyében. pcland-ban 4900 nettó, meg is rendeltem :)

#145 Felhasználó inaktív   olinka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 14. 14:35

Idézet: Sipi- - Dátum: 2005. júl. 14., csütörtök - 15:21

Szerintem egy wlan kártyával is tudsz több csatornát sniffelni (ha normális a kártya és a drivere és nem kezd el csomagokat eldobálni, nem észrevenni).

Én úgy tudom, hogy egy karival csak úgy tudsz több csatornát monitorozni, ha a kártya folyamatosan váltogatja a csatornákat. Be is lehet állítani a kismet configfájljában, hogy milyen sorrendben ugorjon melyik csatornákra, és mennyi időközönként váltsa a csatornát. Ameddig egy csatornán van, addig a többin jövő csomgokat nem kapja el. + a váltás ideje alatt is jöhet csomag, amit szintén nem tud elkapni.
((Azt hiszem olyan beállítást is láttam, hogy több kártya esetén úgy váltogassák a csatornákat, hogy két kártya soha ne hallgassa ugyanazt a csatornát. Ezt csak nagyon zárójelben írtam, mert nem próbáltam soha))

A kártyáknak az egyidejű tápáram/sávszélesség biztosítását viszont tényleg problémának érzem. Még jó, hogy csak elméleti a probléma. :)

#146 Felhasználó inaktív   VKP 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 14. 14:48

Idézet: Sipi- - Dátum: 2005. júl. 14., csütörtök - 13:27

Akkor meg minek van egyes alaplapokon 5-8 usb is már? Dísznek?  :confused:

Egyébként találtam Prism chipsetes usb kütyüt a Dlink DWL-122 személyében. pcland-ban 4900 nettó, meg is rendeltem :)

Azért van, hogy minden cuccnak jusson. Azért azt ne mond, hogy egyszerre scannelsz, nyomtatsz, másolgatsz a pendrive-okról, meg még telefont is managelsz....
Rendszergazda vagyok. Ha röhögni lát, mentsen!

"De sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy Kecskemét külsőn fejedre esik egy bazi nagy sárga tehén."

#147 Felhasználó inaktív   KoPe 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 07. 17. 18:11

Sziasztok.

Kicsit elakadtam: web titkosítás visszafejtése az aireplay -i wlan0 parancs után nem történik semmi.
Kapok egy üzenetet ami után nem következik semmi.
Fórumon találtam képet, de nekem nem ez történik.
üzenet:option -x not specified assuming 256.

utána nagy üresség.
ASUS M6870 1.8GHz M, 512MB, 160Gb 5400 ,Ati 9700 ;
LENOVO T400 - 6474W66

#148 Felhasználó inaktív   KoPe 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 07. 17. 18:13

Sziasztok.

Kicsit elakadtam: web titkosítás visszafejtése az aireplay -i wlan0 parancs után nem történik semmi.

utána nagy üresség.

Csatolt fájl:

LENOVO T400 - 6474W66

#149 Felhasználó inaktív   olinka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 18. 10:46

Idézet: KoPe - Dátum: 2005. júl. 17., vasárnap - 19:13

Sziasztok.

utána nagy üresség.

Azt mondja, hogy nem adtad meg az x paramétert, ezért úgy veszi, hogy 256-ot adtál meg.

#150 Felhasználó inaktív   KoPe 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 07. 18. 15:31

Szia!

Az szerintem nem is lenne baj h az -x paramétert nem adom meg mert akitől láttam ő se adta meg de neki ez az ablak jelent meg. Nekem meg csak a :-x not specified assuming 256.

Milyen hálózatok vannak és hasonló dolgok nem jelentek meg nekem. Az a kép amit föltöltöttem nem az enyém. Ezt kellene látnom, úgy gondolom, de nem.

Várom a javaslatokat!
Köszi
Üdv.:KoPe
LENOVO T400 - 6474W66

#151 Felhasználó inaktív   olinka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 19. 11:25

Idézet: KoPe - Dátum: 2005. júl. 18., hétfő - 16:31

Szia!

Az szerintem nem is lenne baj h az -x paramétert nem adom meg mert akitől láttam ő se adta meg de neki ez az ablak jelent meg. Nekem meg csak a :-x not specified assuming 256.

Milyen hálózatok vannak és hasonló dolgok nem jelentek meg nekem. Az a kép amit föltöltöttem nem az enyém. Ezt kellene látnom, úgy gondolom, de nem.

Várom a javaslatokat!
Köszi
Üdv.:KoPe

Nem lehet, hogy nem talált olyan csomagot, amit vissza lehetne játszani, ezért nem ajánlja fel lehetőségként?

A linkelt képen látható információkat a mentett adatforgalomból olvassa ki szerintem.

Szerkesztette: olinka 2005. 07. 19. 11:27 -kor

#152 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 19. 13:51

Idézet: olinka - Dátum: 2005. júl. 19., kedd - 12:25

Nem lehet, hogy nem talált olyan csomagot, amit vissza lehetne játszani, ezért nem ajánlja fel lehetőségként?

A linkelt képen látható információkat a mentett adatforgalomból olvassa ki szerintem.

Akkor írja, hogy olvassa a csomagokat (számol szépen felfelé).
Viszont nem értem miért van az, hogy nem tudom elkapni csak a csomagok bizonyos százalékát.
USB-s d-link dwl-122-es adapterem van (prism2 chipsetes). Elkezdtem másolni két gép között, átmásoltam több mint 100 megát, de a kismet csak kb. 20 megát kapott el.
A másik érdekes, hogy a dump-ról (már nem emlékszek melyik programmal) csináltattam statisztikát éd azt írja, hogy xxxx darab WEP csomag (ez eddig ok) és yyyy darab WPA csomag van benne. Az utóbbi viszont nem lehet, mert WEP-es a hálózat.

A kártyát monitor mode-ba kapcsolatam, csatornaszámot is megadtam neki, hogy mit figyeljen. Van itt még egy másik AP, de az is wep-es. Amit figyelni akarok az a 6-os, a másik pedig az 1-es csatornán van (ráadásul az 1-es csatornás nincs is túl közel, gyenge a jel). Az AP egy Apple Airport Express.
Kismet-ben a channel hoping-ot is kikapcsoltam. Próbáltam wlanng és wlanng_avs-t megadva a kismet konfigban, eredmény ugyanaz. A kártyához a legújabb wlan-ng drivert használom, debian alatt, 2.6.12.2-es kernellel.

Szóval nemtudom mi lehet a gubanc, miért nem kapja el a csomagokat rendesen.

Windows alatt meg nem tudom ráerőltetni sehogy az Agere drivert, pedig elvileg azzal mennie kellene windows alatt is a monitor mode-nak.

Szerkesztette: Sipi- 2005. 07. 19. 13:53 -kor

#153 Felhasználó inaktív   olinka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 19. 14:56

Idézet: Sipi- - Dátum: 2005. júl. 19., kedd - 14:51

Akkor írja, hogy olvassa a csomagokat (számol szépen felfelé).
Viszont nem értem miért van az, hogy nem tudom elkapni csak a csomagok bizonyos százalékát.
USB-s d-link dwl-122-es adapterem van (prism2 chipsetes). Elkezdtem másolni két gép között, átmásoltam több mint 100 megát, de a kismet csak kb. 20 megát kapott el.
A másik érdekes, hogy a dump-ról (már nem emlékszek melyik programmal) csináltattam statisztikát éd azt írja, hogy xxxx darab WEP csomag (ez eddig ok) és yyyy darab WPA csomag van benne. Az utóbbi viszont nem lehet, mert WEP-es a hálózat.

A kártyát monitor mode-ba kapcsolatam, csatornaszámot is megadtam neki, hogy mit figyeljen. Van itt még egy másik AP, de az is wep-es. Amit figyelni akarok az a 6-os, a másik pedig az 1-es csatornán van (ráadásul az 1-es csatornás nincs is túl közel, gyenge a jel). Az AP egy Apple Airport Express.
Kismet-ben a channel hoping-ot is kikapcsoltam. Próbáltam wlanng és wlanng_avs-t megadva a kismet konfigban, eredmény ugyanaz. A kártyához a legújabb wlan-ng drivert használom, debian alatt, 2.6.12.2-es kernellel.

Szóval nemtudom mi lehet a gubanc, miért nem kapja el a csomagokat rendesen.

Windows alatt meg nem tudom ráerőltetni sehogy az Agere drivert, pedig elvileg azzal mennie kellene windows alatt is a monitor mode-nak.

Azzal a D-Link USB-s karival próbáltad, amit írtál?

#154 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 19. 15:05

Idézet: olinka - Dátum: 2005. júl. 19., kedd - 15:56

Azzal a D-Link USB-s karival próbáltad, amit írtál?

Igen (D-Link DWL-122, 11 Mbit-es a kártya).
Az lehet esetleg annak a problémának a forrása, hogy nem fog mindent, hogy ez a kártya csak 11-es, a hálózat viszont 54-et is tud. De amikor másoltam, akkor másik 11-es kártyán keresztül másoltam egy olyan gépre, ami viszont 54-en kapcsolódott az AP-hez.

#155 Felhasználó inaktív   olinka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 19. 15:48

Idézet: Sipi- - Dátum: 2005. júl. 19., kedd - 16:05

Igen (D-Link DWL-122, 11 Mbit-es a kártya).
Az lehet esetleg annak a problémának a forrása, hogy nem fog mindent, hogy ez a kártya csak 11-es, a hálózat viszont 54-et is tud. De amikor másoltam, akkor másik 11-es kártyán keresztül másoltam egy olyan gépre, ami viszont 54-en kapcsolódott az AP-hez.

Ezt nemtom  :think:
Nekem a következő lépés az volna, hogy 54-en kapcsolódó gép kábelre költözik.
Vagy nézd meg, hogy abban, amit lementettél van-e olyan forgalom, ami az 54-es gép felé megy. Gyanítom, hogy nincs. De ezt sem tudom  :smoker:
Kikapcsoltad, hogy ne mentsen le midenféle 802.11 vezérlőcsomagokat? Ezek teljesen feleslegesek a WEP dologhoz, mert úgysincsenek kódolva...

#156 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 20. 08:04

Idézet: olinka - Dátum: 2005. júl. 19., kedd - 16:48

Ezt nemtom  :think:
Nekem a következő lépés az volna, hogy 54-en kapcsolódó gép kábelre költözik.
Vagy nézd meg, hogy abban, amit lementettél van-e olyan forgalom, ami az 54-es gép felé megy. Gyanítom, hogy nincs. De ezt sem tudom  :smoker:
Kikapcsoltad, hogy ne mentsen le midenféle 802.11 vezérlőcsomagokat? Ezek teljesen feleslegesek a WEP dologhoz, mert úgysincsenek kódolva...

Bekapcsoltam mindent szerintem :) Hogyan tudom kikapcsolni a vezérlőcsomagok elkapását? Az AP beacon (vagy valami ilyesmi) csomagjait tényleg jó volna kiszűrni, a forgalom nagy része csak abból áll, hogy az AP küldözgeti, hogy itt van és létezik :)

#157 Felhasználó inaktív   olinka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 21. 10:52

Idézet: Sipi- - Dátum: 2005. júl. 20., szerda - 9:04

Hogyan tudom kikapcsolni a vezérlőcsomagok elkapását?

A kismet.conf-ban a "beaconlog" paramétert állítsd false-ra. Alapból ez true-ra van állítva. Van itt még pár másik opció is, érdemes ezeket is megnézni.

#158 Felhasználó inaktív   Freddy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 10. 09:13

Udv
2 kerdesem lenne: WPA-PSK-t sikerult-e mar torni valakinek. Nem azert kerdezem hogy tanacsot kerjek, hanem azert mert egy helyen ilyenre konfigoltam a wireless halozatot, es remelem biztonsagos lesz.
A masik kerdes: RADIUS servert milyen modon lehetne letrehozni? Ilyen esetben hogy zajlik az authentikalas? Kell egy server oldali alkalmazas gondolom, meg hogy a wireless AP-vel legyen kapcsolatban. Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?

#159 Felhasználó inaktív   olinka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 13. 18:31

Idézet: Freddy - Dátum: 2005. aug. 10., szerda - 10:13

WPA-PSK-t sikerult-e mar torni valakinek. Nem azert kerdezem hogy tanacsot kerjek, hanem azert mert egy helyen ilyenre konfigoltam a wireless halozatot, es remelem biztonsagos lesz.

Ha elég hosszú és nem könnyen kitalálható jelszót választasz, akkor biztonságosnak mondható.

Idézet: Freddy - Dátum: 2005. aug. 10., szerda - 10:13

RADIUS servert milyen modon lehetne letrehozni? Ilyen esetben hogy zajlik az authentikalas? Kell egy server oldali alkalmazas gondolom, meg hogy a wireless AP-vel legyen kapcsolatban. Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?

Linux alá tudok ingyenes radius szervert, ezt a www.freeradius.org-ról lehet letölteni. Konfigurálásban nem tudok segíteni, mert csak plaintext alapú hitelesítéshez, és számlázási infó gyüjtéshez használtam. A honlapján vannak leírások, és egy levlista archívum is. Gondolom itt már más is feltette ezt a kérdést azon a listán.

Ha valaki tud valami gagyi ingyenes windowsos radius szervert, akkor megírhatja.

#160 Felhasználó inaktív   lorenzo1 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 16. 02:06

Sziasztok !

be tudnák szerezni (qrva drágán) egy zcom 325 ös kártyát ami nek 300mw os teljesitménye van ! erről szeretném kikérni a GURU-k véleményét hogy megéri-e az árát és hogy sokkal jobb lenne ez nekem mint ha egy EnGenius-t vennék !

közsy Lorenzo

Téma megosztása:

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.