HWSW Informatikai Kerekasztal: WLAN crack for Windows - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

WLAN crack for Windows

#1201 Felhasználó inaktív   Dr. Szöszi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 05. 30. 18:08

Üzenet megtekintéseIdézet: sajtattila - Dátum: 2011. 05. 30. 16:31

Hali. Lehet h nemide tartozik de mindegy. Azt hogy lehetne megcsinálni hogy ha bekapcsolom a gépet akkor fusson egy program rendesen de a futó programok között ne láccon a jobb alsó sarokban? Én például egy keylggerre gondoltam. Bekapcs a gépet és az "áldozat" azt sem tudja hogy fut a gépén a progi :) .

Ez annyira nemidetartozik, hogy a HWSW-n kimondottan ellenjavallt az ilyen kérdésfelvetés.
Káros az egészségre.
És igen, mivel a fórum nem hoz pénzt, így nem csoportosítunk át kellő erőforrást ahhoz, hogy az itt felmerült igényeket, bugokat miazmást megfelelően kezelni tudjuk.

#1202 Felhasználó inaktív   sajtattila 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2011. 05. 30. 18:42

Lehet, de most ha tudná valaki az jólenne. Ez nem olyan téma ami olyan széleskörü, biztos van rá megoldás csak nem találtam rá. Régebben olvastam.

#1203 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 30. 20:43

Üzenet megtekintéseIdézet: sajtattila - Dátum: 2011. 05. 30. 19:42

Lehet, de most ha tudná valaki az jólenne. Ez nem olyan téma ami olyan széleskörü, biztos van rá megoldás csak nem találtam rá. Régebben olvastam.

van. írsz magadnak egy ilyen applikációt, és implementálod a kódba.

-C0pp3rM!n3-

#1204 Felhasználó inaktív   sajtattila 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 05. 31. 13:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Coppermine - Dátum: 2011. 05. 30. 20:43

van. írsz magadnak egy ilyen applikációt, és implementálod a kódba.

-C0pp3rM!n3-

Hát bevallom őszinten ebből nem sokat értek Kép Gondolom ehhez már programozás is kell. A lényeg hogy van megoldás Kép . Nemtudnál dobni egy linket hogy mit hogyan kellene csinálni?

#1205 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 31. 14:35

Üzenet megtekintéseIdézet: sajtattila - Dátum: 2011. 05. 31. 14:14

Hát bevallom őszinten ebből nem sokat értek Kép Gondolom ehhez már programozás is kell. A lényeg hogy van megoldás Kép . Nemtudnál dobni egy linket hogy mit hogyan kellene csinálni?

van rá megoldás, de ahhoz előbb meg kell írnod a programot, amibe implementálni akarod ezt a fajta funkciót. ergó előbb írj egy keyloggert, aztán rakd bele azt a megoldást, hogy elrejti saját magát.
amúgy csak gondolj bele, hogy vajon miért nincsenek ilyen programok ?! talán mert az OS védelmi rendszere tűzzel-vassal próbálja ezt megakadályozni, pont azért, hogy ilyen malware dolgot ne kerülhessenek bele a rendszerbe.
továbbmegyek - megoldásként még ott vannak a rootkitek, de ez már szerintem "túlmutat" a tárgyat problémán.

-C0pp3rM!n3-

#1206 Felhasználó inaktív   sajtattila 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 05. 31. 16:27

Üzenet megtekintéseIdézet: Coppermine - Dátum: 2011. 05. 31. 14:35

van rá megoldás, de ahhoz előbb meg kell írnod a programot, amibe implementálni akarod ezt a fajta funkciót. ergó előbb írj egy keyloggert, aztán rakd bele azt a megoldást, hogy elrejti saját magát.
amúgy csak gondolj bele, hogy vajon miért nincsenek ilyen programok ?! talán mert az OS védelmi rendszere tűzzel-vassal próbálja ezt megakadályozni, pont azért, hogy ilyen malware dolgot ne kerülhessenek bele a rendszerbe.
továbbmegyek - megoldásként még ott vannak a rootkitek, de ez már szerintem "túlmutat" a tárgyat problémán.

-C0pp3rM!n3-

Úgy látom hogy erre nég gyúrnom kell egy két évet :D de azért kössz a választ, majd utána nézek.

#1207 Felhasználó inaktív   hkpk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 31. 20:27

Üzenet megtekintéseIdézet: sajtattila - Dátum: 2011. 05. 30. 16:31

Hali. Lehet h nemide tartozik de mindegy. Azt hogy lehetne megcsinálni hogy ha bekapcsolom a gépet akkor fusson egy program rendesen de a futó programok között ne láccon a jobb alsó sarokban? Én például egy keylggerre gondoltam. Bekapcs a gépet és az "áldozat" azt sem tudja hogy fut a gépén a progi :) .

Én ennek fordítottján gondolkodtam el minap, azaz olyan progin, ami nem csinál semmit, csak látszik a feladatkelőben.
Az okoz gondot, hogy hogyan kódoljak semmit. Biztos rájövök sok próbából, hogy mi az ami a legkevesebbet terheli a procit,
de van valakinek tippje?

#1208 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 31. 21:19

Üzenet megtekintéseIdézet: hkpk - Dátum: 2011. 05. 31. 21:27

Én ennek fordítottján gondolkodtam el minap, azaz olyan progin, ami nem csinál semmit, csak látszik a feladatkelőben.
Az okoz gondot, hogy hogyan kódoljak semmit. Biztos rájövök sok próbából, hogy mi az ami a legkevesebbet terheli a procit,
de van valakinek tippje?

loop-olj egy NOP -ot (no operation).

-C0pp3rM!n3-

#1209 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 01. 19:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Coppermine - Dátum: 2011. 05. 31. 22:19

loop-olj egy NOP -ot (no operation).

-C0pp3rM!n3-

Jó, de ebből ki is kell tudni lépni.

Csinálni kell egy kilépési feltételt, aztán az ilyen ugrások se terhelik a cpu-t.
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#1210 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 01. 20:38

Igen, NOP ASM utasítást kell ciklusba rakni. Ha nem kell puccos program, akkor nem kell kilépni sem a ciklusból, a felhasználó kilövi a progit tasklistáról. Hasonló tachnikával pihenteti az idle process a modern OS-ekben a procit. Mihez kéne ez neked, hÓkUSZpÓk?
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#1211 Felhasználó inaktív   sajtattila 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 06. 03. 14:03

Lehet megint nemide de 8 Kép Na ugyenár a youtube tele van olyan kattintásos hacker programokkal. pl egy ilyen http://www.youtube.c...feature=related
meg van steam hack meg minden "szar". Az lenne a kérdésem hogy ennyire egyszerű lenne pl egy facebook accountot feltörni, amikor a világ legnagyobb oldala és gondolom nem kicsit van levédve Vagy tényleg vannak ilyen programok?

#1212 Felhasználó inaktív   sajtattila 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 06. 04. 13:14

Semmi vélemény? csak arra lennék kiváncsi hogy van e ilyen , nekem nem kellenek.

#1213 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 04. 13:24

Ezek fake-ek szoktak lenni. Csávó beállít magának egy saját accountot, aztán kívülállóként "töri", persze egyszerűen és pillanatok alatt...
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#1214 Felhasználó inaktív   tonyka 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 06. 04. 14:12

Van 1 Tp-link340GD-m 1 éve vki már konfigurálta nekem ADSL-hez,de már 6 hónapja kábelnetem van. A router nem piszkáltam át, csak a szolgáltató modeme és a saját PC-m közé iktattam kábelt. Minden prímán ment,mostanáig. Egyszer csak nem jöttek az adatok,se a PC-re se a laptopra, pedig minden kis lámpa égett ahogy azelőtt is. Reseteltem, aztán se volt semmi. Hálózati tápkábelt cseréltem, úgy már lehetett netezni, csakhogy a laptop a wireless titkosítása után nem képes ráakaszkodni a hálózatra. Sajnos az 1 évvel ezelőtti beállításokat nem tudom hogy voltak, az írásokat nézve a fórumokon, nem tudtam kiskubizni semmit. Szeretném, ha vki szájbarágósan leírná a teendőket.
köszi

#1215 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 04. 18:30

Üzenet megtekintéseIdézet: tonyka - Dátum: 2011. 06. 04. 15:12

Van 1 Tp-link340GD-m 1 éve vki már konfigurálta nekem ADSL-hez,de már 6 hónapja kábelnetem van. A router nem piszkáltam át, csak a szolgáltató modeme és a saját PC-m közé iktattam kábelt. Minden prímán ment,mostanáig. Egyszer csak nem jöttek az adatok,se a PC-re se a laptopra, pedig minden kis lámpa égett ahogy azelőtt is. Reseteltem, aztán se volt semmi. Hálózati tápkábelt cseréltem, úgy már lehetett netezni, csakhogy a laptop a wireless titkosítása után nem képes ráakaszkodni a hálózatra. Sajnos az 1 évvel ezelőtti beállításokat nem tudom hogy voltak, az írásokat nézve a fórumokon, nem tudtam kiskubizni semmit. Szeretném, ha vki szájbarágósan leírná a teendőket.
köszi

1: milyen a hálózatot szeretnéd feltörni? Mert ugye nem véletlen ez a topik címe.
2: Furcsa, hogy semmit nem állítottál át a dsl-kábelnet váltásnál, mert vagy a felhasználó/jelszó párost kellett volna lecserélned, vagy pppoe-ről dhcp-re váltani.
3: elég furcsa lett volna, ha minden lámpa égett a routeren, ez inkább jelentene gondot, mint normális működést.
4: resetelted a routert vagy csak újraindítottad? mert ha resetelted, akkor most minden visszaállt alapbeállításra, tehát nem csoda, hogy nem tudsz rá wifi-n csatlakozni. viszont cserébe előfordulhat, hogy azóta bárki más nyugodtan tud rajtad keresztül netezni, mert nincs védelem a hálózatodon.
5: a neten aligha fogod megtalálni a te routered beállításait, mint pl. wifi ssid-jét vagy jelszavát.

#1216 Felhasználó inaktív   sajtattila 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 06. 06. 15:43

Hali. Kb 2 hónapja feltoltam a gépemre a REFOG Free Keyloggert. Mostmár nincs rá szükségem, mert csak kipróbáltam és kész. Az a nagy helyzet hogy nem tudom letörölni. Belemegyek a
keresőbe is és csak az ikont találja meg.Kép Az induló programok között sincs ott, amikor én kiakarnám kapcsolni hogy ne fusson mindig. Mellesleg a gép bekapcsolásánál is mindig az jelenik meg először. Az a KÉRDéSEM HOGY: Hogyan tudnám letörölni a REFOG Free Keyloggert a gépemről?

#1217 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 06. 16:11

Üzenet megtekintéseIdézet: sajtattila - Dátum: 2011. 06. 06. 16:43

Az a KÉRDéSEM HOGY: Hogyan tudnám letörölni a REFOG Free Keyloggert a gépemről?

Milyen OS? Nézd meg a szolgáltatásoknál. Ha végképp nem találod, akkor eressz rá vírusirtót vagy spywareirtót, le szokták gyalulni, mint ártalmas tartalmat.

Azért az buli, hogy beszoptad. Letöltöttél egy free progit, azt hitted hasznos lesz kipróbálni, ha naplózod magad, aztán közben mások is naplóznak és nem tudod leszedni :laugh:

Szerkesztette: Raynes 2011. 06. 06. 16:12 -kor

#1218 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 06. 18:08

Üzenet megtekintéseIdézet: sajtattila - Dátum: 2011. 06. 06. 16:43

... Az a KÉRDéSEM HOGY: Hogyan tudnám letörölni a REFOG Free Keyloggert a gépemről?

A telepítési könyvtárába rak egy "unins... .EXE"-t, azt kell elindíani. Vigyázz, nézd meg, mert NEM a program files-be, hanem a windows könyvtárba települ!! (hogy ne legyen feltűnő laikusoknak). SZóval azt az unins*.exe-t elindítod, oszt leszedi simán. :smoker:

ps.: ja, szerencsére külön alkönyvtárat csinál telepítéskor, tehát kiszúrható könnyen.

Szerkesztette: Warrior 2011. 06. 06. 18:09 -kor

"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#1219 Felhasználó inaktív   sajtattila 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 06. 06. 18:59

Windows xp-m van SP3-as. Na a tanácsodat megfogadva átkutatattam a gépemet Avastal, persze semmi . Az utolsó hozzászólóhoz: na átnéztem a windows könyvtárat, de semmi. Kerestettem is meg mindent már. Amit kiadott a unins-ra : egyik fele : http://imageshack.us.../nvtelenkr.png/ másik fele : http://imageshack.us.../nvtelen2f.png/ Könyvtárat nem találtam ,így nem tudom mit kell letörölni . Remélem így már lesz megoldás.

#1220 Felhasználó inaktív   Claude Leon 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 06. 20:54

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2005. 03. 23. 13:45

Nahh, okos emberek. Van egy XP-m. Ezen van egy elvileg mûködõ hálózat, csak a gép ment tönkre hardveresen, még pöcsölök hogy miképpen tudom bebootoltatni. Ennek a felkonfigolt wlanos cuccából kellene kinyernem a WEPkeyt :-)

Dolog az legális lenne, csak nem tudok kimenni resetelni a routert...

Túrjál valamit a NirSoft-nál. (Szerintem csak elfeledkeztél róluk)
Persze nem a wlanos cuccból nyered majd ki, hanem a registryből, ha megvan még a win.

Szerkesztette: Claude Leon 2011. 06. 06. 20:57 -kor

Téma megosztása:

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.