HWSW Informatikai Kerekasztal: gázfegyver - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (104 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

gázfegyver Értékeld a témát: -----

#1861 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 10. 25. 00:30

Idézet: Multislave - Dátum: 2007. okt. 23., kedd - 12:57

...én Guardian Angelt hordok, mivel ez nem spray hanem pirotechnikai elven működő pepper kilövő. Hátránya hogy célozni kell vele, ami stresszhelyzetben kérdéses kinek hogyan megy. Előnye hogy szélben is megbízhatóan működik 2-3 méterig, köszönhetően a 120 km/h sebességgel kicsapódó pepper sugárnak, emellett kicsi, lapos, zsebben kitűnően elfér, és nem kell hozzá engedély.

Jah, ismerem a cuccost (csak igy a netrol, nekem nincs). Tetszik. :)

#1862 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 25. 01:05

Idézet: szabinar - Dátum: 2007. okt. 25., csütörtök - 1:30

Jah, ismerem a cuccost (csak igy a netrol, nekem nincs). Tetszik. :)

Esetleg egy linket dobnál?

Nekem a Google minden hülyeséget kiad rá, csak egy sem önvédelmi.

Köszi előre is...
Gondolkoztál már ma?

#1863 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 25. 01:22

Idézet: *Macika* - Dátum: 2007. okt. 25., csütörtök - 1:05

Köszi előre is...

Fogadjunk dobott a gugli par Diablos linket is? Guardian Angel egy fasza paladin pancel :D

Jah, temahoz visszaterve, itt a link

#1864 Felhasználó inaktív   def2 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 10. 25. 16:30

Idézet: szabinar - Dátum: 2007. okt. 25., csütörtök - 0:29

Ketsegtelenul igy van, en is megallnek a ramfognanak egy pisztolyt. streszhelyzetben nem biztos, hogy hirtelen el tudod-e donteni, hogy eles van az ellenseg kezeben vagy nem. Raadasul a replicak es gazpityuk is tuningolhatok, elesithetok szoval erdemes leallni, ha az ember pofajaba fegyvert nyomnak hirtelen.

az általános tapasztalat pont az ellenkezőjét mutatja, különösen a cigóknál,lásd a mostani erdős lelövéses történetet,és a loydisat hogy mennyire érdekli őket,hogy mit fogsz rájuk...
(a szuró metélő eszközöket jobban ,,tisztelik,,)
különösen gp nél,nem mutogatni,pofán tüzelni és kereket oldani...

#1865 Felhasználó inaktív   def2 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 10. 25. 16:52

Idézet: *Macika* - Dátum: 2007. okt. 25., csütörtök - 1:05

Köszi előre is...

én kerestem és találtam:
http://legalisonvede...w.hu/konyv.html
a honlapján videó is van róla:
http://www.piexon.com/
fordítóprogrammal meg fórdítható ha kell:
http://www.webforditas.hu/
nyersfordítást ad,de jó.
csak kétlövetű célozni kell vele, ráadásul kimondottan fejre!!amit stresszhelyzetben nagyon nem jó,mivel kicsi célpont.másrészt ehhez képest túl drága is,inkább egy gp...nekem nem tetszik!!
eza piexon szintúgy...

#1866 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 25. 17:51

Idézet: def2 - Dátum: 2007. okt. 25., csütörtök - 16:30

az általános tapasztalat pont az ellenkezőjét mutatja, különösen a cigóknál,lásd a mostani erdős lelövéses történetet,és a loydisat hogy mennyire érdekli őket,hogy mit fogsz rájuk...

Az egyik esetben nem tudjuk meg, hogy mi tortent pontosan, a masik esetrol meg jobb nem is beszelni, csak jot tettek a romak, hogy szetvertek a pofajat.
Szuro metelo eszkozoket jobban tisztelik... Sebaj, nalam az is van.

Szerkesztette: szabinar 2007. 10. 25. 17:54 -kor

#1867 Felhasználó inaktív   def2 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 10. 25. 19:29

csak jot tettek a romak, hogy szetvertek a pofajat.
kívánom én is neked...

#1868 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 25. 20:25

Nekem mar vertek szet, meg en is egy parnak, mozgalmas fiatalkorom volt, 6 helyen van varrva a fejem (mind mas alkalom). Na es?
Pedig en nem mubalhet csinaltam vagy pattogtam feleslegesen nagypofaval. Ha igaz amiket az altalad emlitett esetrol hallottam, akkor tovabbra is fenntartom, hogy megerdemelte.
ofc nem voltam ott, nem lattam...

#1869 Felhasználó inaktív   def2 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 10. 26. 18:30

Idézet: def2 - Dátum: 2007. okt. 25., csütörtök - 16:30

és nem csak ez a két eset van természetesen.

#1870 Felhasználó inaktív   TotoSK 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 10. 30. 23:12

Idézet: Drummaster - Dátum: 2007. okt. 24., szerda - 22:10

Sürgősen tisztázzátok ezt a TotoSK dolgot (felém, pü-ben), mert mindketten repültök...

Tisztázzuk, de hogyan?

#1871 Felhasználó inaktív   TotoSK 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 10. 30. 23:14

Idézet: szabinar - Dátum: 2007. okt. 25., csütörtök - 0:29

Ketsegtelenul igy van, en is megallnek a ramfognanak egy pisztolyt. streszhelyzetben nem biztos, hogy hirtelen el tudod-e donteni, hogy eles van az ellenseg kezeben vagy nem. Raadasul a replicak es gazpityuk is tuningolhatok, elesithetok szoval erdemes leallni, ha az ember pofajaba fegyvert nyomnak hirtelen.

Ja, én se ugrálnék az biztos, lehet hogy éles fegyver aztán annyi nekem. Jobb a béke.

#1872 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 30. 23:20

Idézet: TotoSK - Dátum: 2007. okt. 30., kedd - 23:12

Tisztázzuk, de hogyan?

Qrvara egyszeru, mar elnezest a fogalmazasert. Az uj nickem a NetHirlap forumon "szabinar", mint itt is, az igazi kuldjon egy privit ott ;)  Mar ha telleg tisztazni akarjatok mindketten, csodalkoznek rajta :D
En tudom ki az igazi, de nem lovom le a poent

(szerk: ha nem eroltetnetek ezt a temat, mar reg feledesbe merult volna, az itteni modok nagy ivben magasrol sz@rnak ra, hogy ki-kicsoda es mit csinal(t) MASIK forumon. Toluk elferne itt meg 2-3 is beloletek valszeg, amig nem kavarja a sz@rt. Viszont: keves gusztustalanabb dolog van annal, hogy valaki teljesen hulye ahhoz amirol nagy pofaval ugat, majd amikor nala a temaban tizezerszer jartasabbak kiigazitjak a fatalis tevedeseit, akkor egy 10 eves gyerek szintjere sullyedve nekiall durcaskodni meg hisztizni, nicketlopni...
Ugyanmar, nem az ovodaban vagyunk... :down:

Szerkesztette: szabinar 2007. 10. 30. 23:24 -kor

#1873 Felhasználó inaktív   def2 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 11. 02. 07:11

eladó 15 ezer ft ért egy rg59dd gázpisztoly: fadetoblack@citromail.hu

#1874 Felhasználó inaktív   Xezs 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 11. 21. 18:29

Hi mindenkinek,

Sikerült átnyálazni az egész 63 oldalt, mert képet akartam kapni a dolgokról, ami hellyel-közzel sikerült is. Először akartam írni, utána nem (a nem idevaló flame-ek, az egyértelműen hozzá nem értő hozzászólások, nagypofájúság miatt) de mégis bill-t ragadok. Leszögezem, én nem értek a gázpisztoly témához, ezért is fogok most kérdezni, de van néhány ember akinek a tanácsát figyelmen kívül fogom hagyni mert egyszerűen elkalapálta magát nálam emberileg az itteni megnyilvánulásaival.

Első kérdésem Macikához szól:

Elolvastam a jogi szövegeket amik itt linkelve lettek, sokáig az sem volt tiszta amiben szucsi-vel vitatkoztatok (lehet-e töltve szállítani gp-t) aztán végül neked adtam igazat, bár eléggé barom módon van megszövegezve a törvény, meg kell hagyni.

Egyik postod:
https://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=8...dpost&p=4942891

Itt azt írod, hogy nem lehet töltve szállítani (amiben neked igazat adtam végül).

Másik post:
https://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=8...dpost&p=5212434

Itt pedig azt, hogy a tv nem rendelkezik a gázpisztoly szállításáról.

Akkor most hogy is van ez? Egyáltalán nem rendelkezik a szállításról, de mégis tilos töltve szállítani? Miért tilos valami amiről nem rendelkezik a tv.

Ez engem eléggé összezavar megmondom őszintén, bár tudom te sem vagy jogász.

Többi kérdésem mindenkinek szól.

Először mindenképp akartam gp-t, most meg már azon filózok h megéri-e. Na nem a pénzt, hanem a szituációkat. Azzal egyetértek h az esetek 80%-át ésszel el lehet kerülni, volt már pár éjszakai szóváltásom, sikerült lebeszélni az illetőt a hülyeségről. DE! Én még sosem találkoztam olyannal aki kifejezetten azért jött oda hogy kiraboljon, és késsel fenyegetőzött. Márpedig ilyen sztorit sokat hallottam (legutóbb egy hölgyismerősömet támadta meg egy c kategóriás egyén, nem csak lopás volt hanem más is) és egyre jobban tartok tőle hogy egyszer én is szembetalálom magam egy ilyen szituval. Nem vagyok nagydarab, de szerencsére elég határozott és magas vagyok, persze ez nem mindig számít. Szóval a kérdés, hogy a gp inkább véd-e vagy csak felbőszíti a támadót? Persze nem a mutogatásra gondolok, ha elővenném akkor már azonnal lőnék is.

Másik kérdésem, hogy mit ajánlotok? HW88, RG69 vagy Alfa (ez esetben melyik típus?). Nem kevés az öt töltény? Tetszik h a HW88 könnyű, de valahogy nekem jobban tetszene ha 6 lenne (most nehogy jöjjön nekem valaki a dupla soros 16-os Berettával, kösz).

Kösz mindenkinek!

Szerkesztette: Xezs 2007. 11. 21. 18:31 -kor

#1875 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 21. 21:21

Idézet: Xezs - Dátum: 2007. nov. 21., szerda - 18:29

Hi mindenkinek,

Sikerült átnyálazni az egész 63 oldalt, mert képet akartam kapni a dolgokról, ami hellyel-közzel sikerült is. Először akartam írni, utána nem (a nem idevaló flame-ek, az egyértelműen hozzá nem értő hozzászólások, nagypofájúság miatt) de mégis bill-t ragadok. Leszögezem, én nem értek a gázpisztoly témához, ezért is fogok most kérdezni, de van néhány ember akinek a tanácsát figyelmen kívül fogom hagyni mert egyszerűen elkalapálta magát nálam emberileg az itteni megnyilvánulásaival.

Első kérdésem Macikához szól:

Elolvastam a jogi szövegeket amik itt linkelve lettek, sokáig az sem volt tiszta amiben szucsi-vel vitatkoztatok (lehet-e töltve szállítani gp-t) aztán végül neked adtam igazat, bár eléggé barom módon van megszövegezve a törvény, meg kell hagyni.

Egyik postod:
https://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=8...dpost&p=4942891

Itt azt írod, hogy nem lehet töltve szállítani (amiben neked igazat adtam végül).

Másik post:
https://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=8...dpost&p=5212434

Itt pedig azt, hogy a tv nem rendelkezik a gázpisztoly szállításáról.

Akkor most hogy is van ez? Egyáltalán nem rendelkezik a szállításról, de mégis tilos töltve szállítani? Miért tilos valami amiről nem rendelkezik a tv.

Ez engem eléggé összezavar megmondom őszintén, bár tudom te sem vagy jogász.

Többi kérdésem mindenkinek szól.

Először mindenképp akartam gp-t, most meg már azon filózok h megéri-e. Na nem a pénzt, hanem a szituációkat. Azzal egyetértek h az esetek 80%-át ésszel el lehet kerülni, volt már pár éjszakai szóváltásom, sikerült lebeszélni az illetőt a hülyeségről. DE! Én még sosem találkoztam olyannal aki kifejezetten azért jött oda hogy kiraboljon, és késsel fenyegetőzött. Márpedig ilyen sztorit sokat hallottam (legutóbb egy hölgyismerősömet támadta meg egy c kategóriás egyén, nem csak lopás volt hanem más is) és egyre jobban tartok tőle hogy egyszer én is szembetalálom magam egy ilyen szituval. Nem vagyok nagydarab, de szerencsére elég határozott és magas vagyok, persze ez nem mindig számít. Szóval a kérdés, hogy a gp inkább véd-e vagy csak felbőszíti a támadót? Persze nem a mutogatásra gondolok, ha elővenném akkor már azonnal lőnék is.

Másik kérdésem, hogy mit ajánlotok? HW88, RG69 vagy Alfa (ez esetben melyik típus?). Nem kevés az öt töltény? Tetszik h a HW88 könnyű, de valahogy nekem jobban tetszene ha 6 lenne (most nehogy jöjjön nekem valaki a dupla soros 16-os Berettával, kösz).

Kösz mindenkinek!

Azóta megmagyarázták, hogyan KELL érteni a tv-t.

Elfogadom, ez van.

BŐDÜLETES baromságnak tartom, de hát itt élünk, Magyarisztánban...
Gondolkoztál már ma?

#1876 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 22. 18:33

Idézet: Xezs - Dátum: 2007. nov. 21., szerda - 18:29

...Többi kérdésem mindenkinek szól.

Kösz mindenkinek!

Velemenyem szerint mindenkeppen jobb mintha semmi sem lenne nalad. Egyertelmu valaszt adni nehez arra, hogy "felboszited vagy harckeptelenne teszed" a tamadot. Esete valogatja imo, de meg a szamodra legkedvezotlenebb esetben is nyersz par masodpercet ha figyelmeztetes nelkul arcon losz valakit, ez teljesen biztos. Hogy melyik fegyvert valasztod az rajtad all, legyen szempont a meret es tomeg is, a legjobb onvedelmi fegyver sem er semmit ha a megvasarlasat koveto "minden csoda 3 napig tart" utan tul kenyelmetlennek tartod a viseleset es otthon hagyod.
"Nem keves az ot tolteny" -szerintem nem, legalabbis valos SD szituacioban nem az. Par helyen (talan itt is) olvastam olyat, hogy "mi van akkor, ha a tamadok 5-6an vannak" nos, semmi, biztos halal vagy gyors futas, ennyi.

szerk: "van néhány ember akinek a tanácsát figyelmen kívül fogom hagyni mert egyszerűen elkalapálta magát nálam emberileg az itteni megnyilvánulásaival."

Nem tudom azok kozott vagyok-e akikre celoztal de vegeredmenyben nem is szamit tul sokat. El kell donteni, hogy baratokat keresel vagy hasznalhato tanacsokat akarsz kapni :Đ

Szerkesztette: szabinar 2007. 11. 22. 18:49 -kor

#1877 Felhasználó inaktív   Xezs 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 11. 22. 21:00

Idézet: szabinar - Dátum: 2007. nov. 22., csütörtök - 17:33

Velemenyem szerint mindenkeppen jobb mintha semmi sem lenne nalad. Egyertelmu valaszt adni nehez arra, hogy "felboszited vagy harckeptelenne teszed" a tamadot. Esete valogatja imo, de meg a szamodra legkedvezotlenebb esetben is nyersz par masodpercet ha figyelmeztetes nelkul arcon losz valakit, ez teljesen biztos. Hogy melyik fegyvert valasztod az rajtad all, legyen szempont a meret es tomeg is, a legjobb onvedelmi fegyver sem er semmit ha a megvasarlasat koveto "minden csoda 3 napig tart" utan tul kenyelmetlennek tartod a viseleset es otthon hagyod.
"Nem keves az ot tolteny" -szerintem nem, legalabbis valos SD szituacioban nem az. Par helyen (talan itt is) olvastam olyat, hogy "mi van akkor, ha a tamadok 5-6an vannak" nos, semmi, biztos halal vagy gyors futas, ennyi.

szerk: "van néhány ember akinek a tanácsát figyelmen kívül fogom hagyni mert egyszerűen elkalapálta magát nálam emberileg az itteni megnyilvánulásaival."

Nem tudom azok kozott vagyok-e akikre celoztal de vegeredmenyben nem is szamit tul sokat. El kell donteni, hogy baratokat keresel vagy hasznalhato tanacsokat akarsz kapni :Đ

szabinar: Köszi az infokat, és nyugodj meg, nem rád gondoltam annál a mondatnál :)

#1878 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 22. 23:52

Idézet: Xezs - Dátum: 2007. nov. 22., csütörtök - 21:00

szabinar: Köszi az infokat, és nyugodj meg, nem rád gondoltam annál a mondatnál :)

Szivesen :)
Egyebkent, sok ev hwsw tagsag utan meg mindig nem tudom biztosan, hogy szabad-e mas forumokat ajanlgatni itt, mindenesetre az adott temaban igazan hozzaertok a Nethirlap foruman irogatnak, erdemes szetnezned es ott kerni konkret tanacsot az adott tipust illetoen.

#1879 Felhasználó inaktív   def2 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 11. 25. 15:35

Idézet: szabinar - Dátum: 2007. nov. 22., csütörtök - 23:52

Szivesen :)
Egyebkent, sok ev hwsw tagsag utan meg mindig nem tudom biztosan, hogy szabad-e mas forumokat ajanlgatni itt, mindenesetre az adott temaban igazan hozzaertok a Nethirlap foruman irogatnak, erdemes szetnezned es ott kerni konkret tanacsot az adott tipust illetoen.

azért vigyázni kell a ,,hozzáértésükkel,, az inkább üzleti érdekeltségű fórum(főleg a gunbox),ahol a csőlátás a legfőbb jellemző.ez elmondható a kaliber újságról is.

#1880 Felhasználó inaktív   def2 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 11. 25. 15:43

Idézet: *Macika* - Dátum: 2007. nov. 21., szerda - 21:21

Azóta megmagyarázták, hogyan KELL érteni a tv-t.

Elfogadom, ez van.

BŐDÜLETES baromságnak tartom, de hát itt élünk, Magyarisztánban...

a röhmök pedig gyors tüzelésnél szeretnek elcsettegni,(ez a rg59 nél figyelhető meg rg69??) egyébként is kissé igénytelen fegyver külsőrerg59 tapasztalat,mostmár belső tartalomra is: az rg-69 elsütőszerkezete spiáter.
a legjobb a piacon az alfa,6 lövetű full acél.:alfa 020,esetleg még hw37 de az 5 lövetű,vagy hw88sa (5)ezt mindenképpen a daisyben érdemes venni ott a legolcsobb nem is kevéssel!!de ez már felesleges túl könnyű.asszem...
mellesleg a tv nek semmi köze a magyarokhoz...

Téma megosztása:

• (104 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.