HWSW Informatikai Kerekasztal: gázfegyver - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (104 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

gázfegyver Értékeld a témát: -----

#1821 Felhasználó inaktív   IceAge 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 08. 11. 11:38

Üdv.

Nem tudom hogy jót-e mondok, de probáld meg a hideg barnito folyadékot amit a fegyverekhez lehet kapni a Tüskevárban 1080Ft

#1822 Felhasználó inaktív   TotoSK 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 08. 11. 15:11

Idézet: IceAge - Dátum: 2007. aug. 11., szombat - 11:38

Üdv.

Nem tudom hogy jót-e mondok, de probáld meg a hideg barnito folyadékot amit a fegyverekhez lehet kapni a Tüskevárban 1080Ft

Szia. Még véletlenül se próbálja ki a hidegbarnítót, az nem spiáterhez való.
A gázfegyvergyártók is festik a spiáter fegyvereket vagy nikkelezik, krómozzák.

#1823 Felhasználó inaktív   rollaz 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 08. 21. 17:22

Ma végre boldog tulajdonosa lettem egy GRP-nek. Brutális egy jószág.  :Đ

#1824 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 08. 21. 18:27

Idézet: rollaz - Dátum: 2007. aug. 21., kedd - 18:22

Ma végre boldog tulajdonosa lettem egy GRP-nek. Brutális egy jószág.  :Đ

Először is gratula. :up: Másrészt képet!!!  :Đ

#1825 Felhasználó inaktív   rollaz 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 08. 23. 17:25

Idézet: Drummaster - Dátum: 2007. aug. 21., kedd - 18:27

Először is gratula. :up: Másrészt képet!!!  :Đ

Köszönöm!
Holnap megpróbálok szépnek mondható képeket készíteni.
Eddig már jónéhány lövést adtam le, hogy szokjam a kicsikét, Wadie töltényekkel, tökéletesen akadálymentesen üzemel, "szerelem első látásra". :)

#1826 Felhasználó inaktív   semseyp 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 08. 24. 10:02

Én kimondottam szeretem, hogy itt-ott megkopott a festés a szánon, mert így olyan "igazi" fegyver hatása van, nem röhögnek ki, hogy mi az a játékpisztoly, ha esetleg elő kellene vennem.  ;)

Rollaz! Én is várom a képeket a GRP-dről!  :)

#1827 Felhasználó inaktív   rollaz 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 08. 24. 12:16

Idézet: semseyp - Dátum: 2007. aug. 24., péntek - 10:02

Én kimondottam szeretem, hogy itt-ott megkopott a festés a szánon, mert így olyan "igazi" fegyver hatása van, nem röhögnek ki, hogy mi az a játékpisztoly, ha esetleg elő kellene vennem.  ;)

Rollaz! Én is várom a képeket a GRP-dről!  :)

Kéréseteknek eleget teszek, íme egy kép.

Kép

Rákattintásnál megnyílik nagy méretben!

#1828 Felhasználó inaktív   vaszil1964 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 09. 02. 20:28

Sziasztok!

Nem tudja közületek valaki, hogy hol lehet .45 short gáztöltényt venni (ha lehet oc-t).

vaszil1964

#1829 Felhasználó inaktív   TotoSK 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 09. 11. 17:05

Idézet: rollaz - Dátum: 2007. aug. 24., péntek - 12:16

Kéréseteknek eleget teszek, íme egy kép.

Kép

Rákattintásnál megnyílik nagy méretben!

Szép pisztoly és igen élethű, ami szintén nem elhanyagolható. Lehet hogy már a látványa is elég a támadó elijesztésére. Gratulálok hozzá.

#1830 Felhasználó inaktív   TotoSK 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 09. 11. 17:10

Idézet: vaszil1964 - Dátum: 2007. szept. 2., vasárnap - 20:28

Sziasztok!

Nem tudja közületek valaki, hogy hol lehet .45 short gáztöltényt venni (ha lehet oc-t).

vaszil1964

Jó kérdés. Szerintem csak külföldön, talán. Pv t nem tudom hogy létezik e ilyenben. Cs viszont volt.

#1831 Felhasználó inaktív   MelWin 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 09. 27. 11:21

Sziasztok!

Szeretnék vásárolni egy gázfegyvert, és mivel kimondottan önvédelemre kell (adja az ég, hogy sose kelljen használnom...), ezért egy kicsi, 2"-os revolver mellett tettem le a voksomat. Olvasgattam különböző leírásokat, az alfa 020 és a hw37 tűnik megfelelő választásnak.
Két kérdésem lenne:
A két fegyver közt van minőség beli differencia, vagy itt már kizárólag az dönt, hogy melyik tetszik jobban?
Igaz, hogy a nikkelezett fegyverek bevonata "viselésállóbb", kevésbé kopnak, mint fekete társaik?

Válaszotokat előre is köszönöm!

Szerkesztette: MelWin 2007. 09. 27. 11:22 -kor

#1832 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 27. 16:39

Idézet: MelWin - Dátum: 2007. szept. 27., csütörtök - 12:21

Sziasztok!

Szeretnék vásárolni egy gázfegyvert, és mivel kimondottan önvédelemre kell (adja az ég, hogy sose kelljen használnom...), ezért egy kicsi, 2"-os revolver mellett tettem le a voksomat. Olvasgattam különböző leírásokat, az alfa 020 és a hw37 tűnik megfelelő választásnak.
Két kérdésem lenne:
A két fegyver közt van minőség beli differencia, vagy itt már kizárólag az dönt, hogy melyik tetszik jobban?
Igaz, hogy a nikkelezett fegyverek bevonata "viselésállóbb", kevésbé kopnak, mint fekete társaik?

Válaszotokat előre is köszönöm!

Mivel nem X*100 lövés leadására kell, gázfegyverrel nem lövöldöz az ember csak úgy bele a vakvilágba, ezért a tartósság inkább a viselés közbeni kopásokra, mint a leadható lövésszámra hangsúlyozódik.
Igen, a nikkelezés kevésbé kopik, mint a barnítás.
Gondolkoztál már ma?

#1833 Felhasználó inaktív   MelWin 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 09. 27. 16:57

Idézet: *Macika* - Dátum: 2007. szept. 27., csütörtök - 17:39

Mivel nem X*100 lövés leadására kell, gázfegyverrel nem lövöldöz az ember csak úgy bele a vakvilágba, ezért a tartósság inkább a viselés közbeni kopásokra, mint a leadható lövésszámra hangsúlyozódik.
Igen, a nikkelezés kevésbé kopik, mint a barnítás.

Köszönöm a gyors választ! Ebben az esetben azt hiszem, hogy egy nikkelezett Alfa 020 lesz szívem választottja :)

#1834 Felhasználó inaktív   Hitman78 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 10. 03. 21:19

Sziasztok!

Kb.2 hónapja vettem egy P99-est.Elmentem,elintéztem a viselésit,de mire megjött új pisztolyom lett mert ennek a 2 hónaposnak érdekes baja lett.kb.egy tár durrogtatás után azt vettem észre,hogy ahol a hüvelykivető nyílás van,foltokban bezöldűlt az eddig fekete szán..érthetetlen módon.Pedig használat után olajozva is volt hozzá való cuccal.Több fegyverboltos megnézte és ilyennel még nem találkoztak...Az egyik helyen mondtak olyat,hogy biztos a tok megfogta(ami gyöngyvászon)Majd később a szán másik felénél keletkezett egy pukli,mintha anyaghibás lenne....
Kicsit paráztam,hogy ettől vajon ki fogják-e cserélni...aztán elvittem a Magnum-ba és másnap már telefonáltak is hogy kapok egy újat...meglepett a dolog,hogy vannak még ilyen helyek Magyarországon,hogy nem próbálják a vevőre verni hogy elb..ta és annyi.

Ajánlom mindenkinek a Magnum boltot.Korrektek,hozzáértők és az árak is jók:)

Csak most megint várhatok új viselésire mert ugye új pisztoly,de mindegy ez legyen a legkevesebb..

#1835 Felhasználó inaktív   TotoSK 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 10. 08. 21:35

Idézet: Hitman78 - Dátum: 2007. okt. 3., szerda - 21:19

Sziasztok!

Kb.2 hónapja vettem egy P99-est.Elmentem,elintéztem a viselésit,de mire megjött új pisztolyom lett mert ennek a 2 hónaposnak érdekes baja lett.kb.egy tár durrogtatás után azt vettem észre,hogy ahol a hüvelykivető nyílás van,foltokban bezöldűlt az eddig fekete szán..érthetetlen módon.Pedig használat után olajozva is volt hozzá való cuccal.Több fegyverboltos megnézte és ilyennel még nem találkoztak...Az egyik helyen mondtak olyat,hogy biztos a tok megfogta(ami gyöngyvászon)Majd később a szán másik felénél keletkezett egy pukli,mintha anyaghibás lenne....
Kicsit paráztam,hogy ettől vajon ki fogják-e cserélni...aztán elvittem a Magnum-ba és másnap már telefonáltak is hogy kapok egy újat...meglepett a dolog,hogy vannak még ilyen helyek Magyarországon,hogy nem próbálják a vevőre verni hogy elb..ta és annyi.

Ajánlom mindenkinek a Magnum boltot.Korrektek,hozzáértők és az árak is jók:)

Csak most megint várhatok új viselésire mert ugye új pisztoly,de mindegy ez legyen a legkevesebb..

Szia.
A bezöldülés egyértelműen az olajtól van. Ne kend be wd40-nnel és break free vel sem, mert ezek károsítják a festéket. Csak petróleum mentes olajat használj.

A Magnum vadászbolt pedig tényleg jó, színvonalas, korrekt üzlet, én is, csak ajánlani tudom.

#1836 Felhasználó inaktív   critical_source 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 10. 21:50

Elképzelhető, hogy sokszor fel lett téve a kérdés, de nem találtam; van korhatár a vásárlásnál? Gondolok itt a 18 év betöltésére.

#1837 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 11. 10:39

Idézet: critical_source - Dátum: 2007. okt. 10., szerda - 22:50

Elképzelhető, hogy sokszor fel lett téve a kérdés, de nem találtam; van korhatár a vásárlásnál? Gondolok itt a 18 év betöltésére.

Nincs. Ez a nagy hibája a lecserélt fegyvertörvénynek. Egyszerűen kifelejtették belőle felelős jogszabályalkotóink.

Logikus, hogy 18 év egyébként. Több olyan üzletet is láttam, ahol ők maguk írták ki, hogy 18 éven aluliaknak nem értékesítenek fegyvert és lőszert. Akár a jogszabály ellenére is. Nem tudom, megtehetik-e, de legalább ők odafigyelnek, ha már a jogalkotók ennyire nem...
Gondolkoztál már ma?

#1838 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 11. 17:02

Idézet: Hitman78 - Dátum: 2007. okt. 3., szerda - 21:19

Sziasztok!

Kb.2 hónapja vettem egy P99-est.Elmentem,elintéztem a viselésit,de mire megjött új pisztolyom lett mert ennek a 2 hónaposnak érdekes baja lett...

Lehet, nem umarex-et kene venni akkor tovabb birna mint 2 honap.

#1839 Felhasználó inaktív   varju 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 10. 11. 23:37

Vettem egy gázpisztolyt és lenne 1-2 kérdésem:
Azt olvastam jópár weboldalon, hogy engedélyt kaphat mindenki aki betöltötte a 18. életévét illetve  nem ha voltam az elmúlt 4 évben fegyverrel kapcsolatos ügyben büntetve.
Nekem 3 éve volt egy ügyem, mikor meggyanusítottak. Vád súlyos testisértés, csoportos garázdaság volt, az ügyet továbbküldték a bíróságra de onnan semmi nem érkezett azóta. Elképzelhető, hogy az ügyet már lezárták (teszem azt bizonyítékok hiánya miatt. vagy valami más miatt) ?

Illetve táskában töltetlenül hordhatom?

#1840 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 13. 02:06

Idézet: varju - Dátum: 2007. okt. 12., péntek - 0:37

Vettem egy gázpisztolyt és lenne 1-2 kérdésem:
Azt olvastam jópár weboldalon, hogy engedélyt kaphat mindenki aki betöltötte a 18. életévét illetve  nem ha voltam az elmúlt 4 évben fegyverrel kapcsolatos ügyben büntetve.
Nekem 3 éve volt egy ügyem, mikor meggyanusítottak. Vád súlyos testisértés, csoportos garázdaság volt, az ügyet továbbküldték a bíróságra de onnan semmi nem érkezett azóta. Elképzelhető, hogy az ügyet már lezárták (teszem azt bizonyítékok hiánya miatt. vagy valami más miatt) ?

Illetve táskában töltetlenül hordhatom?

Én nem így tudom.
A büntetlen előélet kell mindenképp, szó nincs csak fegyverrel kapcsolatos ügyről.

Akire kiszabják a büntetést, az értesül arról is, hogy mikorra lesz újra 'tiszta lapja'. Utána simán kaphat fegyverviselésit. Addig meg visszautasítják.

Ha 3 éve volt az ügyed, az még semmit sem jelent, még van 2 évük, hogy elintézzék.

Sajnos a fegyvertörvény újabb kib. nagy hibája, hogy nem rendelkezik SEHOGYAN sem a gázpisztoly szállításáról.
Úgy szállítod, ahogy akarod, akár csőre töltve is, biztosítatlanul is akár. Sajnos ennyire agyatlanok a jogszabályalkotóink. A lényeg, hogy ne lehessen rádverni, hogy VISELTED. Mert akkor bukta van.

Szerkesztette: *Macika* 2007. 10. 13. 02:09 -kor

Gondolkoztál már ma?

Téma megosztása:

• (104 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • Utolsó »