Sziasztok!
Hát nem is tudom hol kezdjem a hozzászólásomat....először is 21 éves vagyok gondoltam megosztom ezt veletek és be kell hogy valjam a gázfegyverek terén eléggé láma a tudásom szóval előre is elnézést kell hogy kérjek az esetlegesen viccesnek tűnő kérdéseim miatt. A forumra 2 napja akadtam rá és most végeztem mind a 22 oldal elolvasásával és nagyon sok hasznos hozzászólást olvastam ami egy kezdőnek igen jól jöhet .
Szóval gázfegyver vásárlását tervezgetem a közel jövőben, hogy miért? nemrég a barátomat megsimogatta az utcán két brazil gyerek, és már ő is tervezgette h vesz egyet erre tessék, mielött megvette volna jól eltángálták...szerencsére komolyabb baja nem esett...
Nos én elég sűrűn közlekedek autóval és elég gyakran sötétben is vezetek,és mivel nemvagyok egy 2 méteres kigyurt állat ezért valószinü hogy elöbb fognak engem megkostolni amikor kiszállok az autóból mint hogy a 2 méteres csávóval leálljanak dumcsizni.. szóval elsősorban az ilyen kis autós védelemre kéne nekem és nem ramboskodásra...
irtatok jópár fegyver típust és amiket én igy kinéztem az valójában kiderült hogy kalapok:)
ami megmaradt az én kis listámon az a RG 69 or RG 89 or P22.
Megtudná nekem mondani valaki hogy pl mi a különbség a két RG között? melyik a jobb esetleg(árban is)? a revolvereket nem szeretem és eddig szóba se jöhetett nálam csakis szekrénytáras(?)(elnézést kérek a szakszavak hiánya miatt) fegyverek mint pl a p22-es, de aztán mindenki irta, hogy a revolverek sokkal megbizhatóbbak és igy szépen megszerettem ezt a két darabot, de nemtudom melyiket vegyem.Igazság szerint egy ilyet egy olyat, de az anyagiak nem nagyon engedhetik ezt meg sajnos.

akkor amit szerettem volna megkérdezni, mi a különbség a 9 mm-es PAK és a 9 mm-es K tölény között?
azt már levágtam a hozzászólásokban hogy a 120-as peppert kell venni mert az fincsi:)
hát egyenlőre ennyi lenne, de biztos akad majd még kérdésem amit szeretnék majd veletek megosztani.
a választ előre is köszönöm
Szerkesztette: Muhadnagy 2006. 09. 15. 21:55 -kor