Idézet: YoungOld - Dátum: 2005. jún. 18., szombat - 0:19
Nemsokára szeretnék venni egy Pio 109 XLA írót, hosszas utánanézés után (versenyzők voltak: 3540A, 109, 109 XLA). Végül a pio győzött, de egy problémát véltem felfedezni a topicokban a vélemények között, többek között PP-től is. A 40 eres kábel ügyéről van szó, csak annyi derült ki nekem, hogy azzal valami bibi van, ha 80 eresre dugom rá. A helyzet, hogy a házamban van két Vantec 90 centis 80 eres csőkábel, nem igazán szeretnék másik kábelt venni (ez se volt occsó). Szóval a kérdésem az, hogy mi is ez a probléma, mennyire súlyos, mi az oka, és mennyire lenne gáz, ha maradna a 80 eres kábelem?
Mivel eddig nem derült ki számomra a lényeg, ezért kérdezem.
(Ja igen: eredeti audio CD grabbelésre mennyire alkalmas, illetve audio CD írásra mennyire alkalmas? ugyanis a DVD-k mellett ezt is szeretném elég sokat, és ha nagyon jó benne, akkor eladom a Toshiba 1712-esemet, meg a LG CD írómat... a minőség és pontosság a legfontosabb, az olvasási és írási sebesség mellékes számomra.)
Amúgy úgy néz ki, hogy Verbatim 8x DVD-R lenne jórészt vele etetve. Még marha kezdő vagyok a témában, bár már meglehetősen sokat olvastam utána. Szóval örülnék, ha valaki ebben a kábel ügyben felvilágosítana. Köszönöm.
Üdv
YoungOld
Próbáld ki az írót a 80 eres kábellel! Ha nincs gond a működéssel (stabilan, gyorsan olvas és ír), akkor maradhat, a kábel. Nem mindenkinél jelentett problémát a 80 eres drót. Csak ha instabil működést tapasztalsz, akkor kell a 40 erest kipróbálni.
Milyen állapotú a Toshiba 1712 olvasód? Megvenném, ha nem lestrapált! Beszéljül le priviben!

Súgó
A téma zárva.