No, akkor itt vagyok! Vásárlásra ajánlom a
Miklandot, ha nem nagykerből veszed (amit az FSC sz@r pixel politikája miatt nem javaslok), ott most a fekete bruttó 123.600 Ft. A fehér kb. 4-5000-rel olcsóbb, de ezt nem tudom pontosan, mert nem néztem!
Ahogy írtam, az amelyik először hozzám került hétfőn tesztelésre 3 szubpixel hibát produkált (két piros, egy kék), ez ment is vissza. Sajnos nem tudtam fényképeket csinálni róla, mert közben éjjel-nappal dolgoztam, egyszerűen nem értem rá, viszont sürgősen vissza kellett vinni, ez így is csak ma fért bele.
Ezután gyorsan vettem magamnak egyet a fent megjelölt helyen. Tegnap óta ~4000-rel ment fel az ára! (Nakker k@pja be, rájöttek, hogy nagyon kelendő a cucc!

)
Mivel a
Miklandban ki lehet próbálni, így pixelhiba mentes az árú!
Most jutottam el odáig, hogy elkezdjem komolyabban nézegetni a kicsikét, de a több mint 36 órai ébrenlét miatt, már nem bírom sokáig, muszáj aludnom!
u.i.: Ja, és
Csuki, nem sértődtem meg, de már akkor sem voltam a toppon, így lemaradt a szmájli!
u.i.2: Szerda reggel 8-kor az RRC-ben még 37 db. fekete P19-2 volt, úgyhogy gondolom jut mindenkinek, aki ilyet akar venni!
u.i.3: Ha valakit érdekel, ezeknek a monitoroknak a Revízió száma már 4-es (Rev. 04) , és 2005 20. hetében gyártották őket.