HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows XP kérdések III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (83 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows XP kérdések III.

#1041 Felhasználó inaktív   Zollie 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 07. 20. 08:49

Idézet: lehella - Dátum: 2005. júl. 20., szerda - 9:40

sajátgépen jobb gomb> kezelés > szolgáltatások és beállítások > szolgáltatások és ott lesznek a programok, amivel meg akarsz vmit kezdeni, ott letiltod az indítást.

Kösz.  ;)

Ja de itt nincsenek azok a programok amiket feltelepítettem, de nem akarom, hogy elinduljanak.

Szerkesztette: Zollie 2005. 07. 20. 08:55 -kor

#1042 Felhasználó inaktív   DKG 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 07. 20. 09:29

Idézet: Zollie - Dátum: 2005. júl. 20., szerda - 9:49

Kösz.  ;)

Ja de itt nincsenek azok a programok amiket feltelepítettem, de nem akarom, hogy elinduljanak.

Start->Futtatás->msconfig (parancs)->Automatikus indítás (fül)

#1043 Felhasználó inaktív   lehella 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 20. 09:33

szerintem ugyanazok vannak mind a két helyen :think:
szerk: közben megvan a másik fül is...

Szerkesztette: lehella 2005. 07. 20. 09:37 -kor

#1044 Felhasználó inaktív   Zollie 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 07. 20. 09:33

Idézet: DKG - Dátum: 2005. júl. 20., szerda - 10:29

Start->Futtatás->msconfig (parancs)->Automatikus indítás (fül)

Ez az. Kössz.

#1045 Felhasználó inaktív   szenyo 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 07. 20. 10:02

hello.

voltam olyan okos, hogy újratettem az nforce drivert, és mikor driver cleanerben kitöröltem az nvidiás dolgokat, újraindítás után keresi az nvcchflt.sys fájlt /nem található v. sérült/.
se win nem jön be, se semmi.
valaki megtudná mondani, honnan tölthetem le, ill. van valami más megoldás??

Szerkesztette: szenyo 2005. 07. 20. 10:08 -kor

#1046 Felhasználó inaktív   raszkolnyikov 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 07. 20. 15:04

Hello!

Már jórég feltettem e kérdést, meg is kaptam rá a választ de azóta elfelejtettem :)
Szóval adsl-t szervizeltem végre jólett, de a gépem máshogy kapcsol ki mint azelőtt, illetve az inuláskor felpattan egy ablak a usernevemmel, jelszó mező üresen, amit le OKézva tudok csak továbblépni, amire semmi szükségem, szeretnem ezt az ablakot eltüntetni. A megoldás úgy szólt, hogy egy szó a futtatásba , és a felpattanó menüben gyorsan be lehetett ezt állitani. De erre a szóra nem emléxem :() Köszi a segitseget!

#1047 Felhasználó inaktív   mikike 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 20. 17:34

Hi!

Olyat csinál a WinXP, hogy a rendszer nem írja ki az ékezetes betűket.
Pl. A Windows leáll helyett: A Windows le ll
Meg Név, Cég helyett: N v, C g
Szóval a programok ékezetes betű helyett szóközt írnak ki.
Wordben lehet dokumentumot szerkeszteni, de az ilyen információs panelek ékezetes betűk nélkül jelennek meg.
Hogyan lehetne ezt visszacsinálni? El g ideges t  a dolog...
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

#1048 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 07. 21. 13:25

Sziasztok!

Mostmar lassan elegem lett a kovetkezo jelensegbol  :mad: :

NEm egyszer jartam meg,hogy a kabel-modemem deszinkronizalodott (USB-n csatlakozik a PC-hez) errefel a windows pofamba vag egy kis ablakot hogy SYSTEM SHUTDOWN es egy visszaszamlalas 60mp-rol, majd szepen ujbol inditja a gepet. Mindezt valami "Remote Procedure Call"-ra hivatkozva teszi.
2 napja osszekotottem a gepemet az XBOXszal (halokartyan keresztul) es ma mikor bekapcsoltam az XBOXot,es erzekelte a halozatot megint ezt a figurat jatszodta el velem.
Gyorsan probaltam task managerbol kiloni, az "Application" ful alatt "system shutdown neven futott", onnan kovettem a processhez, ami a "winlogon.exe" volt. Sajnos ezt nem engedte a Win hogy lezarjam...

Mostmar tenyleg zavaro a jelenseg... van valakinek otlete hogyan lehet megszabadulni tole?

Angol WinXP+SP1

Itt egy kep is

Kép

Ha nem latszana akkor itt a link: http://vortex07.atw....utdownerror.jpg
-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

#1049 Felhasználó inaktív   Picassu 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 21. 13:29

Idézet: Vortex07 - Dátum: 2005. júl. 21., csütörtök - 14:25

Sziasztok!

NEm egyszer jartam meg,hogy a kabel-modemem deszinkronizalodott (USB-n csatlakozik a PC-hez) errefel a windows pofamba vag egy kis ablakot hogy SYSTEM SHUTDOWN es egy visszaszamlalas 60mp-rol, majd szepen ujbol inditja a gepet. Mindezt valami "Remote Procedure Call"-ra hivatkozva teszi.
2 napja osszekotottem a gepemet az XBOXszal (halokartyan keresztul) es ma mikor bekapcsoltam az XBOXot,es erzekelte a halozatot megint ezt a figurat jatszodta el velem.
Gyorsan probaltam task managerbol kiloni, az "Application" ful alatt "system shutdown neven futott", onnan kovettem a processhez, ami a "winlogon.exe" volt. Sajnos ezt nem engedte a Win hogy lezarjam...

Mostmar tenyleg zavaro a jelenseg... van valakinek otlete hogyan lehet megszabadulni tole?

Angol WinXP+SP1

Itt egy kep is

Kép

Ezt nekem egy vírus csinálta kb 1-2 évvel ezelőtt. Most nem jut eszembe  mi is ennek a neve, de tuti van egy update a windowshoz ami megjavítja a dolgot. Ha majd megtalálom vagy eszembe jut akkor belinkelem.

#1050 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 21. 13:41

Idézet: Picassu - Dátum: 2005. Jul. 21., Thursday - 14:29

Ezt nekem egy vírus csinálta kb 1-2 évvel ezelőtt. Most nem jut eszembe  mi is ennek a neve, de tuti van egy update a windowshoz ami megjavítja a dolgot. Ha majd megtalálom vagy eszembe jut akkor belinkelem.

a sasser csinalta ezt regebben. sima sp1es win eseteben nekem is csinalt 1* 2* ilyet amig felnem raktam valami updatet, hotfixet hozza. ra kell keresni mert ensem emlexem.  :o
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#1051 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 21. 13:42

erre en is gondoltam de:

1) elmeletileg nincs virusom, legfrisebb Norton nem talal semmit
2) fura hogy mindig csak akkor csinalja (illetve nem mindig hanem neha) mikor uj halozati kapcsolatot erzekel...
-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

#1052 Felhasználó inaktív   Picassu 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 21. 13:43

Idézet: Vortex07 - Dátum: 2005. júl. 21., csütörtök - 14:42

erre en is gondoltam de:

2) fura hogy mindig csak akkor csinalja (illetve nem mindig hanem neha) mikor uj halozati kapcsolatot erzekel...

Ugyanez volt nálam is. Nekem sem talált semmit de ha észlelte a netet akkor onnét volt 1 percem. Mindjárt keresgélek egy kicsit.

#1053 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 21. 13:44

Idézet: Vortex07 - Dátum: 2005. Jul. 21., Thursday - 14:42

erre en is gondoltam de:

igen mert altalaban akkor szokott elojonni amikor halozati tevekenyseget erzekel. (bar lehet tevedek. :D ). mert nekem modemes net kapcsolatkor csinalta csak.
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#1054 Felhasználó inaktív   Picassu 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 21. 13:54

Idézet: Vortex07 - Dátum: 2005. júl. 21., csütörtök - 14:42

erre en is gondoltam de:

Na megtaláltam ami nekem okozta a gondot annak idején.
Blaster vírus volt a neve és itt találsz hozzá eszközöket:
http://support.micro...id=kb;hu;833330
http://www.help2go.com/article134.html
Remélem meglesz a megoldás.

#1055 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 21. 13:54

Idézet: Picassu - Dátum: 2005. júl. 21., csütörtök - 14:43

Ugyanez volt nálam is. Nekem sem talált semmit de ha észlelte a netet akkor onnét volt 1 percem. Mindjárt keresgélek egy kicsit.

megkoszonnem  :respect:
-Vx07

- Leonardo Da Vinci

#1056 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 21. 14:35

Idézet: Picassu - Dátum: 2005. júl. 21., csütörtök - 14:54

Na megtaláltam ami nekem okozta a gondot annak idején.
Blaster vírus volt a neve és itt találsz hozzá eszközöket:
http://support.micro...id=kb;hu;833330
http://www.help2go.com/article134.html
Remélem meglesz a megoldás.

sajnos nem jott be. A Symantec fele kereso nem talalt blaster genyat...

Kerdes tovabbra is marad:

Idézet

Angol WinXP+SP1

Itt egy kep is

Kép

-Vx07

- Leonardo Da Vinci

#1057 Felhasználó inaktív   Picassu 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 21. 14:37

Idézet: Vortex07 - Dátum: 2005. júl. 21., csütörtök - 15:35

Nekem is csak egyszer írta ki hogy megvan és eltávolította, de a windows update az mindíg megoldotta a dolgot. Azt is kipróbáltad?

#1058 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 21. 15:06

Idézet: Vortex07 - Dátum: 2005. Jul. 21., Thursday - 15:35

a windows update oldalan keress ra a sasser-re, ott talalsz ellene valo vedelmet.

#1059 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 21. 15:34

az az update amit te irtal Picassu mar nem letezik, helyette van a "Microsoft® Windows® Malicious Software Removal Tool". Ez sassert, blastert, meg tobb genyat is kepes megtalalni.

Letoltottem,lefuttattam, nem talalt semmit...
-Vx07

- Leonardo Da Vinci

#1060 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 21. 16:57

Átolvastam 1-2 oldalt, de egyelőre nem találtam amit keresek, mert van egy problémám, ha valakinek lenne egy gyors ötlete vagy linkje, kérem ossza meg:

A probléma nyomtatással kapcsolatos:

Van 1 db Windows XP Prof-ot használó (SP2, legális) gép, amelyen van egy HP CP1160-as irodai tintasugaras nyomtató, amely meg van osztva, jogosultság "mindenki"-nek be van állítva.

A gond az, hogy a gépre csak Windows XP-t futtató gépről lehet nyomtatni, Windows 98(SE) és Windows ME-ról nem, annak ellenére hogy a megfelelő driverek telepítve vannak, és a nyomtató státuszát és magát a gépet is el lehet érni a Windows 98-as (ME-s) gépről.

Mi történik? A nyomtatás látszólag rendben elküldődik a Win9x alapú gép(ekről), de egyszerűen a "nagy semmibe" elvész a nyomtatási feladat, a Win XP-s gépen meg sem jelenik a nyomtatási sorban az anyag...Ugyanekkor XP-s gépről küldve rá nyomtatást, az meg tökéletesen megérkezik és nyomtatódik.

Ja azt még nem mondtam, hogy TCP/IP hálózat van, és van Novell is IPX-SPX-el, mindkét gépen, ugyanaz.

Mit kellene állítani, vagy esetleg telepíteni, hogy menjen a Win9x-ről is rá a nyomtatás, elég fontos lenne.

Gondolom alapból nem egy ördöngősség az ilyen, én is azt hittem. :think:

Szerkesztette: Kory 2005. 07. 21. 17:09 -kor

Téma megosztása:

• (83 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • Utolsó »