-Hova hova ilyen sietősen uraim? - kérdi a yard
-Hát, izé... az a helyzet, hogy elütöttünk egy embert, tiszta vér a kocsi eleje tőle, mert... tudja az a szemét Lajos... az az oka, hogy a hulláját minél előbb el akartuk tüntetni, hogy ne legyen itt a csomagtartóban... no meg a stukkert is el kéne ásni valahol, amivel lelőttük, mert kicsit gáz a kesztyűtartóban tárolni... tudja, hogy van ez!
Na, rendőr előhúzzal a pisztolyát, ráfogja a pasira, és erősítésért rádiózik.
5 perc múlva megjön a riadókocsi. Na, felbátorodva, hogy már nincs egyedül, kiparancsolja a népet az autóból, és elővezeti a felettesének, hogy mi a helyzet:
-Parancsnok úr, ezek elütöttek egy járókelőt, tiszta vér a kocsi eleje, megöltek egy embert, a hulla a csomagtartóban, a gyilkos fegyver a kesztyűtartóban, és én elfogtam őket! - mondja büszkét.
-No lássuk! - mondja a parancsnok
Előremennek, de a kocsin egy fia vérfolt, egy karcolás sincs.
Hátramennek, a csomagtartó meg üres. A parancsnok már igen csóválja a fejét.
-De a fegyver, a fegyver! - tódítja a rendőr.
Megnézik, a kesztyűtartó is üres!
Mire a sofőr megszólal:
-Látja biztos úr! Ez amilyen megátalkodott, még azt is képes lenne rámfogni, hogy kétszázzal hajtottam az úton!
Két szőke nő ül egy párás ablakú vonaton. Az egyik mondja a másiknak miközben odarajzol egy kört:
- Én itt fogok kinézni.
Erre a másik letörli a kört.
- Te itt nem fogsz kinézni!!
Elmegy a szexuálpszichológushoz egy férfi:
- Doktor úr én konzervgyárban dolgozom és minden reggel ellenállhatatlan késztetésem támad hogy bedugjam a farkamat az uborkaszeletelobe!
- Ne tegye a világért sem! -mondja az orvos és felír egy nyugtatót azzal hogy munkába menés előtt vegye be.
A férfi másnap visszajön:
- Doktor úr! Ma még nagyobb vágyam támadt hogy bedugjam a farkam az uborkaszeletelőbe, hiába vettem be a gyógyszert!
- Csak nehogy megtegye! Itt egy erősebb nyugtató!
Következő nap megint visszajön a férfi ugyanazt mondja de a doki még erősebb nyugtatót ad neki. Következő nap újra jelentkezik:
- Doktor úr! Nem bírtam tovább! Ma reggel bedugtam a farkam az uborkaszeletelőbe!
- Egek! És mi történt?
- Engem kirúgtak, az uborkaszeletelő meg kapott egy fegyelmit.
Főnök a titkárnőjének:
- Gizike ! Miért javította ki az "e" betüt "a" betűre?
- Miért ? Mi értelme van annak, hogy "feszmérő"?
Szerkesztette: szürcsögőpáfrány 2005. 06. 10. 20:53 -kor