Papa_G Hozzászólás ideje: 2005. márc. 2., szerda - 0:20
Sziasztok!
Én egy nem túl régi rbr-s ember vagyok. Miután sikeresen levetkőztem a cmr-s berögződéseket, megnyertem a bajnokságokat. úgyhogy elkezdtem keresni időket, hogy legyen miért harcolni. Találtam ám. Dobtam is 4 hátast. eccerre. úgyhogy elkezdtem edzeni. Kiválasztottam 2 pályát. A sulisat meg a francia 1-est. Azóta is gyúrok. Jobb lettem de ezek a rekordok igen messziek. a sulison max egy 1:15:73-at tudtam menni. Ha látványosan megyek ha nem, nem tudok javulni már.
Namost a kérdésem az lenne nem e tudtok valami tanácsot adin vezetéstechnikailag. Bármit ami segíthet. Letöltöttem ahonnan írtátok ilyen setupokat, de így is csak ennyire futotta.
1:12. Milyen űridő ez?
Na ennyit szerettem volna. Remélem valaki megszán.
Amúgy megnéztem az eredménylistákat. Hát boldogság önti el a szívem, hogy mostmár nem a finn hanem a magyar a rallys nemzet. Gratula!
Előre is köszi. Tsá.
Papa_G Hozzászólás ideje: 2005. márc. 2., szerda - 12:51
Na Heló!
Már meginénvagyok. Cóval. Én nem csak ezeken mentem eddig. Csak az utóbbi pár napban többet mentem rajta mint a többin. Azért akartam ezen próbálkozni, mert nekem az ő replay-eikből (vagy hogy kell ezt leírni?) az tünt ki, hogy mintha gyorsabbak lennének az egyenesekben, és a kanyarsebességük is gyorsab, és nem tudok rájönni miért. Mintha a hangjuk is más lenne. De ha nem az iskola akkor mondjuk az usa 1-es ott is csak 2:00-t tudok kb. a japánokról nem beszélnék mert mikor eső volt igen felidegesítettem magam rajta. Ott pl. ahol 2:45 a rec ott nekem 3:00 Mondjuk azon csak vagy 5-6 szor mentem. A havasokban aszittem milyen király vagyok. höhh. hát annyira nem. Bár erre csak mostanában jöttem rá. Azért kérdezlek titeket, mert nekem annyira nincs időm sokat játszani. De azért ezek az idők mindenképen nagy kihívások. Hosszabb szakaszokon is próbálkoztam a francia 2-esen csak 5:10-et tudtam menni. Mondjuk ott a sok hajtű miatt elég érdekes a max-ot hozni. Meghát hibáztam is kicsiket.
Szóval nem csak azon megyek. Ahhoz meg hogy az időimet felrakjam, még kevés vagyok úgyérzem.
km-enként 3 mp. Az elég húzós.
Eszembe jutott pár dolog:
A gázféket alkalmazzátok? És ha igen milyen helyzetekben?
Kézit sokat használtok e?
Alacsony vagy magas fordulaton váltotok el?
Meg ilyesmi. Ha valami eszetekbe jut akkor megköszönöm.
Na majmég írok ha van valami.
Heló-heló!
ui: hogy kell képet betenni a fejemnek a helyére?
Papa_G Hozzászólás ideje: 2005. márc. 2., szerda - 13:38
Szóval akkor az tűnik az egyetlen megoldásnak, hogy sokat kell gyakorolni.
Amúgy ez a feltöltéses dolog is nehézkes lesz nekem mert angolul, alig tudok valamit.
Meg a lényegét se tudom, hogy mik ezek a minuszok nektek. Mármint ezek mióta elkezdtétek, vagy bizonyos időn belül? mert akkor ehhez már közel se lehet kerülni. Úgyhogy csak a recordok maradtak. De mire belejövök, mégjobbak lesznek.
A gáz pumpálás az alap szerintem egy rallys játékban, csak az a nem mindegy milyen helyzetben. Gondolom csak kanyarban.
Ja még egy aztán nem fárasztalak ezzel:
Fékút rövidítrésére nincs valami trükkös dolog?
PpG
Szerkesztette: Melorin 2005. 08. 15. 08:40 -kor