World of Warcraft helyett Word of Microsoft most a játékod, nem ?
World of Warcraft II.
Elküldve: 2005. 03. 17. 22:58
Eiki: neked lejárt már vagy betudsz még lépni?
chill,
aDoayen
aDoayen
Elküldve: 2005. 03. 18. 01:14
Helló Mindenki!
Ismeri valaki a Counterattack navű küldetést a Horda oldalon?CrossRoads mellett nyugatra adja egy ork. Kentaurokat (Kolkar) kell ölni, vagyis csak egyet, a főnököt. Ma 3 órát töltöttem azzal, hogy vártam, de nem jött. Megöltem vagy 100 kolkart de semmi. Tud valaki erről valamit?
Ui: level 21 troll hunter vagyok
Ismeri valaki a Counterattack navű küldetést a Horda oldalon?CrossRoads mellett nyugatra adja egy ork. Kentaurokat (Kolkar) kell ölni, vagyis csak egyet, a főnököt. Ma 3 órát töltöttem azzal, hogy vártam, de nem jött. Megöltem vagy 100 kolkart de semmi. Tud valaki erről valamit?
MSI K8N Neo2 Platinum;A64 3500+z;2GB DDR400;ATI Radeon X800Pro 128MB;SB Audidy;Seagate 160GB;Plextor 712A DVD±RW;Plextor 116A DVD-ROM;Logitech keyboard+mouse;Altec Lansing 4100;Samsung 19"TFT
Elküldve: 2005. 03. 18. 04:05
Idézet: OgreImre - Dátum: 2005. márc. 18., péntek - 1:14
Helló Mindenki!
Hmm pedig nekünk megjelent rendesen. Bár ott nem maga a főnök a lényeg hanem hogy a zászlójából amit ott hagy a csata után letépj egy darabot.
World Of Warcraft / Arathor / Rise Legacy
Elküldve: 2005. 03. 18. 06:55
Internet nélkűl lehet nyomúlni vele?
Csak modemesem van.
Csak modemesem van.
Abit KV8pro 3rd eye / 3000+ athlon64 / Thermaltake silent tower 4in1 / 2x512 Mb corsair 4000PT / His Excalibur X800XT PE Iceq II / Maxtor 80 Gb 7200/8Mb / Sb live 5.1 /Logitech Z-2300 2.1 200W / Samsung combo / Pioneer 108 / Thermaltake VM3000A / 480W Thermaltake táp / Samsung 957MB
Elküldve: 2005. 03. 18. 07:18
Idézet: do3oM - Dátum: 2005. márc. 18., péntek - 6:55
Internet nélkűl lehet nyomúlni vele?
Csak modemesem van.
Csak modemesem van.
Internet nélkül nem de a modem elég...
Elküldve: 2005. 03. 18. 07:19
Az utókornak
...lvl 44-en nem is rossz
Csatolt képek:
Szerkesztette: Kecsöpp 2005. 03. 18. 07:21 -kor
Elküldve: 2005. 03. 18. 08:36
Idézet: aDannyBoy - Dátum: 2005. márc. 17., csütörtök - 23:58
Eiki: neked lejárt már vagy betudsz még lépni?
Márc. 15-én újraraktam a gépet, raid 0-t is szédszedtem, azóta meg nem raktam vissza Wow-ot, mert még hajlandó leszek befizetni
Elküldve: 2005. 03. 18. 08:42
Idézet: Kecsöpp - Dátum: 2005. márc. 18., péntek - 8:19
Az utókornak
...lvl 44-en nem is rossz 
Jaaaa, már értem, ez a durva critical valami kivégzés mozgásnak (képesség vagy talent) köszönhető... ÁHHÁ...
ja, és akiben még nem tudatosult, Riona az én karim...
Ma este monestary, mer kell az a pajzs...
EmPhY
ui: megint péntek délelőtt...
Elküldve: 2005. 03. 18. 08:58
Sziasztok!
Webkártyás fizetéssel kapcsolatban infó!
Többszöri nekifutás után sikerült rávenni a rendszerüket, hogy végre levonják a zsetont!
Háromszor is próbálkoztam a kártyaszám és a többi adat beírásával.
Másnapra mindig "invalid details" lett belőle
Most viszont kipróbáltam amit feljebb tanácsoltak.
Megfordítottam a kártyatulajdonosnál a nevet, és az éjszaka le is vonták rendben a havidíjat!!!
Megjött sms-ben a terhelés értesítője is a Blizzard részére.
Megnéztem a tuti kedvéért a webes számlát, és hiányzik is róla az összeg.
Lehet, hogy csak véletlen volt...(bár nem hiszem) és pont most lett okés a rendszerük, de ártani nem fog ha megpróbáljátok a név (elő/utónév) felcserélését.
Bye!
Többszöri nekifutás után sikerült rávenni a rendszerüket, hogy végre levonják a zsetont!
Megfordítottam a kártyatulajdonosnál a nevet, és az éjszaka le is vonták rendben a havidíjat!!!
Lehet, hogy csak véletlen volt...(bár nem hiszem) és pont most lett okés a rendszerük, de ártani nem fog ha megpróbáljátok a név (elő/utónév) felcserélését.
Bye!
Elküldve: 2005. 03. 18. 09:04
Idézet: emphyteuta - Dátum: 2005. márc. 18., péntek - 8:42
Jaaaa, már értem, ez a durva critical valami kivégzés mozgásnak (képesség vagy talent) köszönhető... ÁHHÁ...
na jó, akkor nem szívom a fogam a magam kis 300as criticaljain... 
ÁÁÁ csak azt hiszed hogy érted! Az execute (jelenlegi szinten) jobb esetben! 1000 küröl sebez. Az átlagos crit egyazon fegyverrel mint ami neked van 300-350, ha jól sűl el 500-600! (ami egy kis terepegyengetéssel ...sunder armor deep wound stb könnyen megoldható de nem éri meg kis mobok esetén) Tehát csak úgy gondolod hogy érted! (mert én se értem pedig én műveltem) Nyugodtan szívd csak a fogad
Idézet: emphyteuta - Dátum: 2005. márc. 18., péntek - 8:42
Mai project: összeszedni azt a 10 fölötti mennyiségű questet Uldaman ba, és akkor Fionn, Nightlady, Cort, Talieshin (vagy szólok Avulu nak, biztos szívesen jön) és én lenézünk oda szombat délután.
Köszi nem kell betervezni a 7végém magam is be tudom osztani az időm
http://wow.allakhaza...up.html?zone=74
1 Agmond's Fate (Elite) (előquestek)
2 Power Stones (Elite) (osztható)
3 Reclaimed Treasures (Elite) (osztható)
4 The Lost Dwarves (Elite) (osztható)
Az instanceban kell felvenni így ezért se kell ugrálni!
1 The Shattered Necklace (Elite)
2 The Platinum Discs
1 Power in Uldaman (Elite) (mage only!!!! így ez nem számítható bele)
Tehát ez 4 quest amiért valamit tenni kell (20-25 perc volt összeszedni előquesttel)
Elküldve: 2005. 03. 18. 09:05
Ez így igaz. Nálam is megoldotta a névcsere a fizetési problémát.
ABIT IC7-G + INTEL P4 3GHz 800MHz Prescott + Zalman CNPS7000A-Cu + 2x512MB(DDR400) + RADEON 9600 XT 128MB (SAPPHIRE) + LG StudioWorks 775N + CREATIVE SB Live! 5.1 + MAXTOR 6E040L0 40GB + LG 8320B CDRW + LG 8120B DVD + DEXXA Optical Mouse + MICROSOFT Windows XP Professional SP2 + ADSL(2048 kbit/s)
Elküldve: 2005. 03. 18. 09:05
Idézet: dduvi - Dátum: 2005. márc. 18., péntek - 9:58
...
Megfordítottam a kártyatulajdonosnál a nevet, és az éjszaka le is vonták rendben a havidíjat!!! ...
Megfordítottam a kártyatulajdonosnál a nevet, és az éjszaka le is vonták rendben a havidíjat!!! ...
Ugyanerről tudok beszámolni sima MC kártyával!!!
Megfordítottam a nevemet, és levonták rendesen, a hivatalos WoW oldalon is jelzi hogy minden oké. Az már csak hab a tortán, hogy közben megjött a gamersloot-tól is a megrendelt gamecard számom, és azt is hozzáadtam az előfizetéshez, szóval most 3 hónapig el se kell hagynom a házat
Elküldve: 2005. 03. 18. 09:08
Idézet: Kecsöpp - Dátum: 2005. márc. 18., péntek - 10:04
[...] Nyugodtan szívd csak a fogad 
... Nem tudom hogy honnan veszed a 10 feletti quest számot [...]
Fogszívás ON...
Nem beosztani akartam, csak felajánlottam a segítségem...
Fogszívás CONTINUED...
EmPhY
Elküldve: 2005. 03. 18. 09:11
Idézet: dduvi - Dátum: 2005. márc. 18., péntek - 8:58
Sziasztok!
Bye!
Bye!
Állati! THX!
Beírtam a nevet fordítva és azonnal aktív lett a dolog (hehe úgy tűnik nyertem pár 4?) napot ingyen
Csatolt képek:
Elküldve: 2005. 03. 18. 09:12
Idézet: Kecsöpp - Dátum: 2005. márc. 18., péntek - 10:11
Állati! THX!
Beírtam a nevet fordítva és azonnal aktív lett a dolog (hehe úgy tűnik nyertem pár 4?) napot ingyen
) ... rosszúl adták meg ezekszerint a mezőneveket? :confused: LoL
Szerintem nem rosszul adták meg, csak más országokhoz képest nálunk fordítva vannak a nevek a kártyán, és ezt gondolom nem vették számításba
Elküldve: 2005. 03. 18. 09:17
Idézet: mATy - Dátum: 2005. márc. 18., péntek - 9:05
Ez így igaz. Nálam is megoldotta a névcsere a fizetési problémát.
Na ezt én csak délután tudom megjátszani, mert most dolgozom, és nincsen nálam a kártya, viszont ahhoz, hogy megváltoztasd a nevedet, az összes adatot újra meg kell adni.
Elküldve: 2005. 03. 18. 09:19
Idézet: emphyteuta - Dátum: 2005. márc. 18., péntek - 9:08
Fogszívás ON...
...
Fogszívás CONTINUED...
...
...
Fogszívás CONTINUED...
...
Csak aztán nehogy olyan erősen találd szívni, hogy kijöjjön a tömésed.
Elküldve: 2005. 03. 18. 09:25
Jut eszembe: az már Barátok köztes szappanopera műfaj, amit mi Evyllel művelünk Gnomereganban. Tegnap este negyedik kísérletre sem tudtuk lenyomni a főnököt, pedig Evyl harmadszor, én másodszor voltam lent.
A GM már biztos előre röhög, és bekészítette a chipset meg a sört a mozizáshoz a következő kísérletre.
Na de majd szombaton...
Tud valaki nyerő stratégiát a főmonszta ellen, egyébiránt? Mert azok a rohangáló kamikáze bombalények mindig kibabrálnak velünk...
Na de majd szombaton...
Tud valaki nyerő stratégiát a főmonszta ellen, egyébiránt? Mert azok a rohangáló kamikáze bombalények mindig kibabrálnak velünk...
Szerkesztette: Etele 2005. 03. 18. 09:25 -kor
Elküldve: 2005. 03. 18. 09:26
Háát nem tudom... lehet megvárom, amíg rájön a Blizzard is ugyanerre.
Töredelmesen elnézést kérek mindenkitől, aki időben kifizette, de úgyis keveset játszok/fogok játszani a közeljövőben, így belefér
Töredelmesen elnézést kérek mindenkitől, aki időben kifizette, de úgyis keveset játszok/fogok játszani a közeljövőben, így belefér
chill,
aDoayen
aDoayen
Elküldve: 2005. 03. 18. 09:27
Idézet: Etele - Dátum: 2005. márc. 18., péntek - 9:25
Jut eszembe: az már Barátok köztes szappanopera műfaj, amit mi Evyllel művelünk Gnomereganban. Tegnap este negyedik kísérletre sem tudtuk lenyomni a főnököt, pedig Evyl harmadszor, én másodszor voltam lent.
A GM már biztos előre röhög, és bekészítette a chipset meg a sört a mozizáshoz a következő kísérletre.
Na de majd szombaton...
Na de majd szombaton...
Mi 5en voltunk lent, abból 2-en csak a bomabanyomogatásra figyeltünk, kivéve a macimat mert az segitett a többieknek +néha azért odalőttem 1-2 őt
Szerkesztette: Slaider 2005. 03. 18. 09:28 -kor

Súgó
A téma zárva.