HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Warcraft II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Warcraft II.

#241 Felhasználó inaktív   Error.Fsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 18. 11:46

JAh innen nekem meg a kard kellene. No akkor majd este listan korbeszolok. Tenyleg Cortal beszeltuk, remelem ok sem voltak meg. Azer nem lett belole semmi mert nem vagtunk bele.
Abit AN52V - AMD X2 4600+ - Galaxy 8800GT - Samsung 2333SW - Ati TV Wonder - CSX 2GB 800MHz DDR2 Driver&Software

#242 Felhasználó inaktív   Error.Fsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 18. 11:48

Idézet: emphyteuta - Dátum: 2005. márc. 18., péntek - 12:37

Látunk szeretettel. Quest előzmény: Desolace->öljél le 30 undead et (asszem lvl38asok), utána kapod Southshore ban az [40] In the name of the Light (Elite) questet, amiért quest rewardba kapsz egy marha jó egykezes kardot (Sword of Serenity, 30as dps)... Maga a quest csupán annyi, h 4 bosst kell leölni: Herod (40es elite), Houndmaster Loksey (29-34es elite 3db 32körüli hiénával védve), Scarlet Commander Mograine (41-42es elite papnő durva elbűvölő mágiával (egymást ütitek)) vele együtt jön Scarlet Champion (40-41es elite paladin (?), akit 2x kell lenyomni, mert a papnő feltámasztja).

:D :D :D   atomjóquest

EmPhY

Hu bazz, akkor tenyleg kellenek meg a 43-44 es sracok.  :D
Abit AN52V - AMD X2 4600+ - Galaxy 8800GT - Samsung 2333SW - Ati TV Wonder - CSX 2GB 800MHz DDR2 Driver&Software

#243 Felhasználó inaktív   Ronald 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 18. 11:52

Voltunk tegnap monasteryben, de nem fejeztük be a küldit, mert Rionának mennie kellett, úgyhogy ha mindenképpen megakarom csinálni már ezt a helyet. Amúgy esett egy szép kétkezes mace (38dps).

Cort
Cort, Human Paladin

#244 Felhasználó inaktív   Error.Fsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 18. 11:58

Idézet: Ronald - Dátum: 2005. márc. 18., péntek - 12:52

Voltunk tegnap monasteryben, de nem fejeztük be a küldit, mert Rionának mennie kellett, úgyhogy ha mindenképpen megakarom csinálni már ezt a helyet. Amúgy esett egy szép kétkezes mace (38dps).

Cort

Okes! Akkor este mindenkepp ussuk nyelbe:), "neeekeeem keeellll a keees" :D (Eddie Murphy: Aranygyermek)

#245 Felhasználó inaktív   Vertigo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 18. 12:06

Szevasztok!

Lenne egy hule kerdesem, elore is bocsi! :)

Arra lennek kivancsi, hogy erdekel e engem a WOW?  :D

wc3 -at szeretem nagyon, de csak neten, ott is csak a hosos modokat (aos, enfo, xhero, corr, siege, survi, esetleg TD -k, dota -t nem szeretem). Klasszikus CG -t, PG -t nem szeretem, illetve offline sem jatszottam, csak neten szeretek, elo emberekkel.

Szerintetek ilyen hozzaalassal erdemes belemelyednem picit a WOW -ba, vagy tavolrol keruljem el?

Ugye ez nem olyan, hogy offline kell fejlesztgetni az ember hosocskejet, aztan neha online jatekokon is reszt lehet venni, hanem vegig online! Vagy tevedek? (csak regebben egy munkatarsam nyomott valami fantasy -t, ott ugy kellett, igy picit tartok ettol)

Meg1x bocsi, hogy ilyen b@romsagokkal zaklatlak Titeket! :)

#246 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 18. 12:09

Megfogalmazódott bennem egy kérdés: mitől HwSw a klánunk?

Csak mert naponta bukkannak fel olyan arcok a klánban, akikről még soha nem hallottam/nem láttam őket a HwSw fórumán... én eddig azt hittem, hogy a HwSw klán azért HwSw, mert a fórumos emberkék vannak benne...  :think: Ezek szerint nem, mehettem volna akár a The Huns-ba is? :omg:

#247 Felhasználó inaktív   dduvi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 18. 12:10

Server UP!!! Go go go...!  :D

#248 Felhasználó inaktív   Error.Fsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 18. 12:20

Idézet: Etele - Dátum: 2005. márc. 18., péntek - 13:09

Megfogalmazódott bennem egy kérdés: mitől HwSw a klánunk?

Csak mert naponta bukkannak fel olyan arcok a klánban, akikről még soha nem hallottam/nem láttam őket a HwSw fórumán... én eddig azt hittem, hogy a HwSw klán azért HwSw, mert a fórumos emberkék vannak benne...  :think: Ezek szerint nem, mehettem volna akár a The Huns-ba is? :omg:

Gondolsz itt tobbek kozott Cortra? :D

Hat tenyleg nem tudom, mert amikor Celeb engem felvett megkert, hogy irjak ide, es hat gondoltam tobbieknel is igy volt.:)

#249 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 18. 12:22

Idézet: Yv@n - Dátum: 2005. márc. 18., péntek - 11:23

Jaj. Pedig nem látnak ott túl szivesen... :)

ezt úgy 30. szint után kezdik el jáccani, amikor bekeményítenek a warlock mesterek és olyan küldiket kapsz, hogy 4-5+ különbségű mobokkal kell(ene) harcolni (és megölni őket :Đ) meg beutazni a világot... komolyan mondom, nemtom pvp-n a warlockok hogy küldiznek 20 szint felett, mert mindegyik arról szól hogy járd be a világot és menj távoli contested területekre... Barrens, thousand needles, silverspine forest, desolace, stb. kellemes feladatok... vajon a többi kaszt is így járt? :)

EDIT: javítások :)

Szerkesztette: DOOMER 2005. 03. 18. 12:37 -kor

#250 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 18. 12:29

Idézet: DOOMER - Dátum: 2005. márc. 18., péntek - 12:22

ezt úgy 30. szint után kezdik el jáccani, amikor bekeményítenek a warlock mesterek és olyan küldiket kapsz, hogy 4-5+ különbségű mobokkal kell(ene) harcolni (és megölni őket :Đ) meg beutaznia világot... komolyan mondom, nemtom ovo-n a warlockok hogy küldiznek 20 szint felett, mert mindegyik arról szól hogy járd be a világot és menj távoli contested területekre... Barrens, thousand needles, silverspine forest, desolace, stb. kellemes feladatok... vajon a többi kaszt is így járt? :)

Pl a rouge-nak van egy küdetés szála amit elfelejtettek befejezní így lvl 20 és 40 között nincs értelmes class specific q... :D
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#251 Felhasználó inaktív   capaszabi 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 18. 12:31

Idézet: DOOMER - Dátum: 2005. márc. 18., péntek - 13:22

ezt úgy 30. szint után kezdik el jáccani, amikor bekeményítenek a warlock mesterek és olyan küldiket kapsz, hogy 4-5+ különbségű mobokkal kell(ene) harcolni (és megölni őket :Đ) meg beutaznia világot... komolyan mondom, nemtom ovo-n a warlockok hogy küldiznek 20 szint felett, mert mindegyik arról szól hogy járd be a világot és menj távoli contested területekre... Barrens, thousand needles, silverspine forest, desolace, stb. kellemes feladatok... vajon a többi kaszt is így járt? :)

Huntereknek meg 10. szint után nincs küldi. ez elég szomorú. igazán lehetne olyan hogy fogjad be ezt, mag amazt, vagy mentsd meg az erdöt a gonosz orkokto/elfektöl stb. de warlockoknak tényleg nagyon szétszórták a küldiket mindkét oldalon.
Kaysa (Lvl 52+ NE Hunter) on Arathor
Rofellos (Lvl 41+ NE Druid) on Arathor
Selenia (Lvl 12+ UD Priest) on Zenedar
Lyanor (Lvl 32+ HU Paladin) on Dunemaul

#252 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 18. 13:11

Idézet: Error.Fsi - Dátum: 2005. márc. 18., péntek - 12:20

Gondolsz itt tobbek kozott Cortra? :D

Nem akarok nevesíteni, nehogy sértődés legyen belőle, úgyis tudja mindenki kikre gondolok...

Idézet

Hat tenyleg nem tudom, mert amikor Celeb engem felvett megkert, hogy irjak ide, es hat gondoltam tobbieknel is igy volt.:)

Ezt most melyik kérdésemre írtad? :think:  :think:

#253 Felhasználó inaktív   Error.Fsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 18. 14:11

Idézet: Etele - Dátum: 2005. márc. 18., péntek - 14:11

Nem akarok nevesíteni, nehogy sértődés legyen belőle, úgyis tudja mindenki kikre gondolok...

Ezt most melyik kérdésemre írtad? :think:  :think:

Oh! Nem kell kerdezni irom magamtol. :D Szerintem meg aki ilyenert megsertodik a kicsit gagyi. De ha mar Cortot emlitetted  :D  :p  Akkor majd O ezutan lesz hwsw-s. Csak Kerdes, hogy surrant at celebnel a rostan. :D

#254 Felhasználó inaktív   beeci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 18. 14:14

Idézet: Error.Fsi - Dátum: 2005. márc. 18., péntek - 15:11

Oh! Nem kell kerdezni irom magamtol. :D Szerintem meg aki ilyenert megsertodik a kicsit gagyi. De ha mar Cortot emlitetted  :D  :p  Akkor majd O ezutan lesz hwsw-s. Csak Kerdes, hogy surrant at celebnel a rostan. :D

Megmondom én, hogy hogyan: úgy, hogy Celeb is kezdő hwsw-s...s természetes, hogy nem ismer mindenkit innen... :)

#255 Felhasználó inaktív   Bird_of_Prey 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 18. 14:25

Szerintem tök jó hangulat szokott lenni a Guild chat-en, én legalábbis Newbie-ként is jól érzem magam :)

#256 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 18. 15:31

Idézet: capaszabi - Dátum: 2005. márc. 18., péntek - 12:31

Huntereknek meg 10. szint után nincs küldi. ez elég szomorú. igazán lehetne olyan hogy fogjad be ezt, mag amazt, vagy mentsd meg az erdöt a gonosz orkokto/elfektöl stb. de warlockoknak tényleg nagyon szétszórták a küldiket mindkét oldalon.

közben kezdek rájönni, akkor azért nincsenek a többi kasztnak kasztspec küldijei, mert állandóan a warlockéba segítenek be :Đ :Đ :Đ

de komolyan warlock kb így néz ki:

szerezzek orb darabokat.
menjek el barrensbe.
szerezzek mégtöbb orbokat.
menjek el ratchetbe.
szerezzek aranyrudat.
menjek el booty baybe.
szerezzek követ egy infernalból.
menjek el ratchetbe.
szerezzek szenet elementalokból.
menjek el ratchetbe.
szerezzem meg egy felhunter/infernal lelkét.
menjek el ratchetbe.
szerezzek harmadik orbot.
menjek el ratchetbe...

stb, és akkor ezek csak a warlock MELLÉKküldik... a fő küldik (summonokhoz) se gyengék... szerezzek könyvet. szerezzek ágat. szerezzek másik könyvet. szerezzek meg egy elveszett feljegyzést. szerezzek...

#257 Felhasználó inaktív   Asdam 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 18. 17:02

Scarlet Monasterybe ma Énis benne lennnék ha OK
Ashenear lvl38 Warlock
+ Gnomergenba is helpelek Etelééknek ha kő a support

:D 
bye

http://leonidasunstoppable.ytmnd.com/

TranceTreamFM The All New Hungarian Trance Radio

WoW: Ashenear - lvl60 Human Warlock - Arathor PvE
Updated@2006.12.01.

#258 Felhasználó inaktív   aDoayen 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 03. 18. 17:05

Idézet: beeci - Dátum: 2005. márc. 18., péntek - 14:14

Megmondom én, hogy hogyan: úgy, hogy Celeb is kezdő hwsw-s...s természetes, hogy nem ismer mindenkit innen... :)

Lehet, hogy azért tűnnek emberek ismeretlennek, mert nem ugyanaz a neve, mint itt. Pl engem sem ismertél meg amikor szivattalak :D :D :D

Amúgy nem baj ha csatlakozik vki, csak akkor utána jöjjön ide is.

The Hunsban nem tudom mennyien vannak, de én örülök neki, hogy nálunk családias a légkör. És kevés emberrel is mindig mindenki meg tudja szerezni ami kell neki, én is sokszor már tudom, hogy kinek mi kell és aki segít nekem, annak automatikusan is küldök alapanyagot, ha lootolok valami olyat.

pl. lehet nem nagy show, de most is kaptál etele vasat meg ezüstöt tőlem  :o

Én azért szeretem a klánt, mert jó arcok vannak benne :p
chill,
aDoayen

#259 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 18. 17:21

Idézet: DOOMER - Dátum: 2005. márc. 18., péntek - 15:31

közben kezdek rájönni, akkor azért nincsenek a többi kasztnak kasztspec küldijei, mert állandóan a warlockéba segítenek be :Đ :Đ :Đ

de komolyan warlock kb így néz ki:

szerezzek orb darabokat.
menjek el barrensbe.
szerezzek mégtöbb orbokat.
menjek el ratchetbe.
szerezzek aranyrudat.
menjek el booty baybe.
szerezzek követ egy infernalból.
menjek el ratchetbe.
szerezzek szenet elementalokból.
menjek el ratchetbe.
szerezzem meg egy felhunter/infernal lelkét.
menjek el ratchetbe.
szerezzek harmadik orbot.
menjek el ratchetbe...

stb, és akkor ezek csak a warlock MELLÉKküldik... a fő küldik (summonokhoz) se gyengék... szerezzek könyvet. szerezzek ágat. szerezzek másik könyvet. szerezzek meg egy elveszett feljegyzést. szerezzek...

Ugyan már... elküldtek egy szinte megtalálhatatlan helyre, ok ott barátságos státuszt kellett szereznem (ravenhol manornak hívják a helyet) ehhez syndicate-emblemeket kellett kilopni a közeli synd. erőd embereitől (kb 4-et, ami 2 óráig tartott, mert ugye zsebmetszés, kinyírás...) az egész erődöt kb 5X írtottam végig, de úgy, hogy egy suttyó orc rouge zsebmetszette velem párhuzamosan a népeket anélkül, hogy kinyírta volna őket utána.
A legviccesebb az, hogy ez után vége a rouge küldiknek... meglehetősen érdekes.

#260 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 18. 17:22

Idézet: Bird_of_Prey - Dátum: 2005. márc. 18., péntek - 14:25

Szerintem tök jó hangulat szokott lenni a Guild chat-en, én legalábbis Newbie-ként is jól érzem magam :)

Én is initiate vagyok... elég érdekes :D

Téma megosztása:

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15