HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Warcraft II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Warcraft II.

#221 Felhasználó inaktív   emphyteuta 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 18. 09:31

Idézet: Etele - Dátum: 2005. márc. 18., péntek - 10:25

[...]
Tud valaki nyerő stratégiát a főmonszta ellen, egyébiránt? Mert azok a rohangáló kamikáze bombalények mindig kibabrálnak velünk... :(

Azokon az állványokon, mikből a bombák kipotyognak, van 1-1 gomb. A 2 oldalra megy 1-1 játékos,  és ahonnan esik bomba, ott megnyomja a gombot, és a bomba nem robban fel... Ezalatt 3an elintézik a főmukit, aki a bombák nélkül azé könnyebb falat...

EmPhY
A pokoli operátor

WoW: Lelkész - Human Priest - Arathor PvE

#222 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 18. 09:54

Idézet: emphyteuta - Dátum: 2005. márc. 18., péntek - 9:31

Azokon az állványokon, mikből a bombák kipotyognak, van 1-1 gomb. A 2 oldalra megy 1-1 játékos,  és ahonnan esik bomba, ott megnyomja a gombot, és a bomba nem robban fel... Ezalatt 3an elintézik a főmukit, aki a bombák nélkül azé könnyebb falat...

EmPhY

Ezt próbáltuk tegnap először, Balu javaslatára... mondanom sem kell (hiszen nem írkálnék itt ha nem :) ), beszoptuk. :D

Szerkesztette: Etele 2005. 03. 18. 10:05 -kor

#223 Felhasználó inaktív   emphyteuta 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 18. 10:00

Idézet: Etele - Dátum: 2005. márc. 18., péntek - 10:54

Ezt próbáltuk tegnap először, Balu javaslatára... mondanom sem kell, beszoptuk. :D

Délután mikor vagytok? Biztos nem nagy segítség egy 42es (talán addigra 43as) pala a csapatba, de szívesen tankolok nektek, ha gondoljátok. Estére beterveztem egy scarlet monestary-t magamnak, hátha végre sikerül megcsípnem az Aegis of the Scarlet Commander-t, de délután 1/2 7ig szívesen leslattyogok veletek, kb 1/2 óra alatt megvan a boss.
A pokoli operátor

#224 Felhasználó inaktív   Fireblade 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 18. 10:05

Idézet: emphyteuta - Dátum: 2005. márc. 18., péntek - 9:00

Délután mikor vagytok? Biztos nem nagy segítség egy 42es (talán addigra 43as) pala a csapatba, de szívesen tankolok nektek, ha gondoljátok. Estére beterveztem egy scarlet monestary-t magamnak, hátha végre sikerül megcsípnem az Aegis of the Scarlet Commander-t, de délután 1/2 7ig szívesen leslattyogok veletek, kb 1/2 óra alatt megvan a boss.

jelentkeznék ismét :)

#225 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 18. 10:07

Szombat d.u. megyünk (Evyllel ebben maradtunk). :) Ha nem találunk elég embert, akkor szívesen elfogadjuk a segítséget, Emphy. :)

Szerkesztette: Etele 2005. 03. 18. 10:08 -kor

#226 Felhasználó inaktív   emphyteuta 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 18. 10:10

Idézet: Etele - Dátum: 2005. márc. 18., péntek - 11:07

Szombat d.u. megyünk (Evyllel ebben maradtunk). :) Ha nem találunk elég embert, akkor szívesen elfogadjuk a segítséget, Emphy. :)

Szombat du. lehet, h problémás lesz holmi Uldaman miatt, de ha nem lesz semmi dolgom, szívesen segítek.

EmPhY
A pokoli operátor

#227 Felhasználó inaktív   Bird_of_Prey 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 18. 10:53

Idézet: Etele - Dátum: 2005. márc. 18., péntek - 9:07

Ha esetleg szükség lenne egy 30+ szintű papra (remélem ma meglépem a 30. szintet :) ) akkor én is mennék van 3 küldim le, kéne egy kis bekkáp ;)

#228 Felhasználó inaktív   emphyteuta 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 18. 10:57

Idézet: Bird_of_Prey - Dátum: 2005. márc. 18., péntek - 11:53

Ha esetleg szükség lenne egy 30+ szintű papra (remélem ma meglépem a 30. szintet :) ) akkor én is mennék van 3 küldim le, kéne egy kis bekkáp ;)

fejlőggyé gyorasan, mer' papra qva nagy szükség van mindig, és ahogy elnézem, igen népszerűtlen a játékosok körében (OBban nekem is volt, és egyedül qva nagy cumi vele az élet, de csapatban nincs nála jobb support)...

EmPhY
A pokoli operátor

#229 Felhasználó inaktív   Error.Fsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 18. 11:02

Vegre levontak tolem is a lovet, kiadasnak ennyire meg nem orultem. :D
Gnomeregan: Mi 3-an voltunk lent ket hunter akiknek a pet-je csak a bombakat irtotta mi addig levertuk a csakokamat. Szerintem bevalos dolog.
Tegnap estere terveztuk valakikkel az "in the name of the light" kuldetest, d enem lett belole semmi. Esetleg arra jelentkezok? De majd a guild listan este:)
Abit AN52V - AMD X2 4600+ - Galaxy 8800GT - Samsung 2333SW - Ati TV Wonder - CSX 2GB 800MHz DDR2 Driver&Software

#230 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 18. 11:08

ja, másik téma. nemtom ti hogy vagytok vele, de engem kissé zavar hogy nemtok kommunikálni a hordával. múltkor viszont láttam egy hordást aki beírta, hogy

|< | |_ |_ !

ami azért elég érthető noha persze nem tudod mit kezdeni velem :D

hogy lehetne kitalálni valami rendszert? ez a különböző karaktereken alapuló kommunikáció kicsit gázos és nem is biztos hogy lát minden karaktert a másik :) nemtom, számokat be át lehet-e vinni másik oldalnak? ha minden betűnek adsz egy számkódot akkor kódírással lehetne kommunikálni, csak érdekes kissé ha valaki így üdvözöl

8_5_12_12_15 (hello) :Đ

#231 Felhasználó inaktív   aDoayen 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 03. 18. 11:15

az ASCII rajz szerintem jó megoldás...

kb az lesz, mint amit anno ált.iskolában játszottunk a számológéppel:

43370 ha megfordítod akkor hello

mindenesetre érdemes vmi olyat kitalálni, amit akkor is felfog a másik, ha előre nem beszélted meg vele :)

pl.: /-/ / ! - Hi! :D
chill,
aDoayen

#232 Felhasználó inaktív   Error.Fsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 18. 11:18

Azt megtudjatok nekem mondani, hogy az armor erteket, hogy szamolja? Azt szeretnem megtudni, hogy pl ha van egy targyam ami +100 armor-t add, de lenne egy masik ami +5str +5ag akkor megis mit valasszak(az adatok nem felelnek meg a valosagnak, pusztan csak kitalaciok ;)  )? Remelem ertheto mit akarok.
Abit AN52V - AMD X2 4600+ - Galaxy 8800GT - Samsung 2333SW - Ati TV Wonder - CSX 2GB 800MHz DDR2 Driver&Software

#233 Felhasználó inaktív   Yv@n 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 18. 11:23

Idézet: DOOMER - Dátum: 2005. márc. 17., csütörtök - 18:46

egyébként jó lesz ha hozzászoksz a barrenshez, főleg ratchethez, mert jópár warlock küldi lesz oda :D

Jaj. Pedig nem látnak ott túl szivesen... :)

#234 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 18. 11:26

Idézet: Bird_of_Prey - Dátum: 2005. márc. 18., péntek - 10:53

Arany tubarózsám, hát persze hogy jöhetsz! :) Papra mindig szükség van! Azért azt a 30. szintet mindenképpen lépd meg, mert szerintem Gnomereganba lvl33-34 alattnem is érdemes lemenni...
(Következő karim lehet hogy priest lesz. :omg: )

#235 Felhasználó inaktív   Bird_of_Prey 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 18. 11:26

Idézet: emphyteuta - Dátum: 2005. márc. 18., péntek - 9:57

fejlőggyé gyorasan, mer' papra qva nagy szükség van mindig, és ahogy elnézem, igen népszerűtlen a játékosok körében (OBban nekem is volt, és egyedül qva nagy cumi vele az élet, de csapatban nincs nála jobb support)...

EmPhY

"Fejlődgyé gyorsan" könnyű mondani, amikor a Pap szinte teljesen alkalmatlan a szólózásban :D

Szerencsére azért van supportom. De FireBlade is biztos emlékszik arra a kellemes kis esetünkre Duskwoodban, Mr Stalvan Mismantle-el :)

Az egy komoly tananyag lenne hogy nyomtuk le :Đ

#236 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 18. 11:28

Idézet: Error.Fsi - Dátum: 2005. márc. 18., péntek - 11:02

...
Tegnap estere terveztuk valakikkel az "in the name of the light" kuldetest, d enem lett belole semmi. Esetleg arra jelentkezok? De majd a guild listan este:)

Én megyek, bár fogalmam sincsen (még) hogy mi ez a q. :)

RE: Utánanéztem, megyeeeeeeeeeeeeek. :) Viszont csak lvl37 vagyok még. :( Ráadásul az előzményét is le kell nyomnom (Down the Scarlet Path). :(

Szerkesztette: Etele 2005. 03. 18. 11:35 -kor

#237 Felhasználó inaktív   emphyteuta 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 18. 11:29

Idézet: Error.Fsi - Dátum: 2005. márc. 18., péntek - 12:02

[...]

ööö... Cort? csak mert volt itt az a terjengős lista, oszt azon nem láttalak...
(mijaz, h nem lett belőle semmi? 44es meg 48as karikkal sem tudtátok letolni Herod ot?)

én este tervezek menni Monestary ba, bár kizárólag a pajzs kedvéért...

EmPhY
A pokoli operátor

#238 Felhasználó inaktív   emphyteuta 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 18. 11:37

Idézet: Etele - Dátum: 2005. márc. 18., péntek - 12:28

Én megyek, bár fogalmam sincsen (még) hogy mi ez a q. :)

Látunk szeretettel. Quest előzmény: Desolace->öljél le 30 undead et (asszem lvl38asok), utána kapod Southshore ban az [40] In the name of the Light (Elite) questet, amiért quest rewardba kapsz egy marha jó egykezes kardot (Sword of Serenity, 30as dps)... Maga a quest csupán annyi, h 4 bosst kell leölni: Herod (40es elite), Houndmaster Loksey (29-34es elite 3db 32körüli hiénával védve), Scarlet Commander Mograine (41-42es elite papnő durva elbűvölő mágiával (egymást ütitek)) vele együtt jön Scarlet Champion (40-41es elite paladin (?), akit 2x kell lenyomni, mert a papnő feltámasztja).

:D :D :D   atomjóquest

EmPhY

Szerkesztette: emphyteuta 2005. 03. 18. 11:39 -kor

A pokoli operátor

#239 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 18. 11:42

Utánaolvastam közben, lehet hogy ehhez a q-hez még pudingocska vagyok. :) Lvl40-nek írják a thottboton is. :)

#240 Felhasználó inaktív   aDoayen 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 03. 18. 11:43

Idézet: Error.Fsi - Dátum: 2005. márc. 18., péntek - 11:18

Azt megtudjatok nekem mondani, hogy az armor erteket, hogy szamolja? Azt szeretnem megtudni, hogy pl ha van egy targyam ami +100 armor-t add, de lenne egy masik ami +5str +5ag akkor megis mit valasszak(az adatok nem felelnek meg a valosagnak, pusztan csak kitalaciok ;)  )? Remelem ertheto mit akarok.

Ez érdekes kérdés, mert inkább neked kell eldönteni, hogy gyorsan akarsz ölni vagy lassan akarsz halni :D

Egyébiránt 1 agi +2 armor, persze ez a legkevesebb amiért magamra szedtem minden agit amit lehetett (hunterrel)

Érdemes a classodnak megfelelő értéket nyomni.

Én pl rakok fel mindent ami sok agizt ad, és nem fontos, hogy mellette mi van még rajta, de általában spirit és stamina. Ennek köszönhetően egy 31es hunter létemre 1000 felett van a hp is meg az armor is és 270 körül critelek közel (3.2 speed) , nyillal meg 170, de 1.3 speed.
chill,
aDoayen

Téma megosztása:

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »