HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Warcraft II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Warcraft II.

#2281 Felhasználó inaktív   Galadriel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 05. 25. 07:30

Idézet: Apaf3j - Dátum: 2005. máj. 25., szerda - 7:25

Félek, hogy a kulcsszó a try -- szerintem ök sem tudják, mi a baj. De hátha sikerül.

Igen, tegnap este nekem is a try szócska tünt fel a közleményben. Mért van az az érzésem, hogy nagyjából semmi nem fog változni?
Semmelweis lvl 70 ud priest <Divinum>
Khestrassa lvl 70 ud mage <Divinum>
Khalassa lvl 70 belf paladin <Divinum>
Quenthel lvl60 NE hunter - Retired

#2282 Felhasználó inaktív   N_Gabber 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 05. 25. 07:47

üdv.

lassan-lassan fejlődgetek, úgyhogy már talán válaszoltok is a postokra.  :p

nah szóval, lenne nekem egy ilyenem, ha valakit érdekel.

/w Lupercalia

(leginkább 23:00 után keressetek)
:respect:

#2283 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 25. 08:25

Idézet: Kecsöpp - Dátum: 2005. máj. 25., szerda - 7:41

Asszem nekem rossz videó jött le :D :D :D  :respect:

Kecsöpp, mindenki itt hype-olja a kasztját, mi is kezdjük el verni a nyálunkat a warriorra! :D  :nevet2:

Kezdem is: öööööö.... mindenkit leverünk jóóóóóóóóóóóól, feküdni fogtok, kecsegék! :box2:  :matrix:  :lol:  :lol:

#2284 Felhasználó inaktív   Error.Fsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 25. 08:39

Hehe, tenyleg jo moka ez a sajat kasztom legerosebb duma:). De Mivel en nem vagyok Hunter allithatom, hogy ha tuti jo jatekosok jatszanak akkor is a Hunter a favorit, aki ezt nem latja be az teved (velemenyem szerint csak a sajat kasztjaval torodik)  :p .
Ha Palammal nem hasznalnek potit a hunter engem is megfektetne mert egyszeruen O a legjobb:))
Majd Red sokatoknak be is bizonyitja.(Pedig O messze nem a legjobb LOL)
Abit AN52V - AMD X2 4600+ - Galaxy 8800GT - Samsung 2333SW - Ati TV Wonder - CSX 2GB 800MHz DDR2 Driver&Software

#2285 Felhasználó inaktív   Red 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 25. 09:01

Idézet: Error.Fsi - Dátum: 2005. máj. 25., szerda - 9:39

Ha Palammal nem hasznalnek potit a hunter engem is megfektetne mert egyszeruen O a legjobb:))

akranor, nincs neked veletlen sunyiban egy hunter karaktered?  :D

#2286 Felhasználó inaktív   Error.Fsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 25. 09:08

Idézet: Red - Dátum: 2005. máj. 25., szerda - 10:01

akranor, nincs neked veletlen sunyiban egy hunter karaktered?  :D

Epp van:p a tied  :D
Abit AN52V - AMD X2 4600+ - Galaxy 8800GT - Samsung 2333SW - Ati TV Wonder - CSX 2GB 800MHz DDR2 Driver&Software

#2287 Felhasználó inaktív   Error.Fsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 25. 09:56

Idézet: Red - Dátum: 2005. máj. 24., kedd - 15:39

http://wowforum.uw.hu/

guildok/utolso probalkozasom

erdemes elolvasni es elgondolkodni a dolgon. szeintem nem hulyeseg.

Jo lenne ezt a temat is kiveseznenk itt:
Aki esetleg nem olvasta az emlitett topicot annak rovid osszefoglalo:  Jo par ember torekvese, hogy osszehozza a magyar tarsadalmat egy nagy guild-be, a kesobbi kozos csatarozasokhoz.
Szemelyes velemenyem errol:
Elonyok:
Mar most is erezheto, hogy nem vagyunk elegen az instance-okhoz, ez kesobb meg keservesebb lesz.
En elonyet csak is a tomeges jellegeben latom semmi masban.
Hatranyok:
Szerintem a legfontosabb: Elvesztene azt a szemelyes jelleget a dolog, hogy megismerjunk minden klantagot es tenyleg elvezet legyen a kozos raid, ne csak a loot rol szoljon!!
2. A tomeges jelleg cafolasa. Ugyanis hiaba vagyunk sokan ugyan az lenne a gond mint most keves szemelynel, ha keson lepsz be kimaradsz es mehetsz massal(magyaran az elony szinte nem is az).
----------

Biztosan vannak meg elonyok es hatranyok is de majd ti leirjatok.

Ahogy en latom es egy javaslat is, hogy kell testver guild et keresni es a nagyobb letszamu csatakra veluk menni elore megbeszelt idopontban. Ugyanis ugy gondolom nem kell nekunk minden nap MC t lenyomni.
Nem vagyok am ellene a "New hope" vagy "Fekete Sereg" tervnek de nem latom egyelore az elonyeit. :(

#2288 Felhasználó inaktív   aDoayen 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 05. 25. 10:07

Idézet: Kecsöpp - Dátum: 2005. máj. 25., szerda - 0:37

Epic mount? LooooooooooL ez már a legendary kategoria!!!! (narancssárga)
Saját bejáratu griff jöhet nekem is :D

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Ez tényleg az, ami ?  :eek:  :eek:  :eek:
chill,
aDoayen

#2289 Felhasználó inaktív   Grillo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 05. 25. 10:28

Menne a szerverek.

A gildelédről annyit, hogy a Bscalpon mi most egyesültünk egy új klánná vasárnap (Chaos Cult Corp+Arx Pannonia=Arx Chaotica), és hát már 110 emberen felül vagyunk, meg minden, de így sem jön össze sokszor a megfelelő csapat instancoláshoz. Igazából szerintem a nagy klánok a 60asoknak jók, mert így elég egyszintű jöhet össze durvább helyekhet, de a kisebb karaktereknek sokszor így is másik klánból kell társakat szereznie.
KomposztWC

#2290 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 25. 11:08

Idézet: Error.Fsi - Dátum: 2005. máj. 25., szerda - 10:56

...
Mar most is erezheto, hogy nem vagyunk elegen az instance-okhoz, ez kesobb meg keservesebb lesz.
...

Szerintem pedig pont nem :think: , hiszen  ahogy a klántagok kezdő karijai egymás után elérik a lvl60-at, egyre több embernek lesz raid-es instance-ben bevethető karaktere, ergo könnyebb lesz csapatot verbuválni a klánból.

#2291 Felhasználó inaktív   Error.Fsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 25. 11:17

Idézet: Etele - Dátum: 2005. máj. 25., szerda - 12:08

Szerintem pedig pont nem :think: , hiszen  ahogy a klántagok kezdő karijai egymás után elérik a lvl60-at, egyre több embernek lesz raid-es instance-ben bevethető karaktere, ergo könnyebb lesz csapatot verbuválni a klánból.

Hehe, csak annyi a bibi, hogy egyre nagyobb instance-ok lesznek, amit elfelejtesz bekalkulalni. Vagyis most van 16 lvl58+ karakter van ami epp UBRS, de ehhez mindenkinek bent kell lennie(Mellesleg nem is tudnak jo grouppokat osszeallitani), es akkor amire sok lvl60 lesz, megint nem lesz eleg a tobbihez, szal kellene valami bovules forma de nem 100 as nagysagrendekkel szerintem!

#2292 Felhasználó inaktív   TCs da LaMa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 25. 11:19

Idézet: Etele - Dátum: 2005. máj. 25., szerda - 10:08

Nem a 10 fos raidekre gondol itt a tobbseg gondolom, mert ahogy neztem 10 ember azert tegnap is osszebirt jonni Stratba, hanem a 40-es MC-re meg hasonlokra.

En egyenlore nemtudom mit gondoljak a nagy szep egysegrol, meg a pontozasos lootrol...de egy ket kiveteltol eltekintve netudok rola, hogy problema lett volna a cuccokban torteno megegyezes.

Aztan majd 40 embernel meglatjuk :)
--== Ez itt egy TESCO Gazdasagos alairas ==--
"We can make it better, stronger, faster. We have the technology. We have the magic"

#2293 Felhasználó inaktív   happy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 25. 11:20

Etele nem akarod felfrissiteni a profileod az allakhazam-on? Kivacsi vagyok mennyire mas a setunk ;)
Happy

#2294 Felhasználó inaktív   Galadriel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 25. 11:28

Idézet: Error.Fsi - Dátum: 2005. máj. 25., szerda - 12:17

Hehe, csak annyi a bibi, hogy egyre nagyobb instance-ok lesznek, amit elfelejtesz bekalkulalni. Vagyis most van 16 lvl58+ karakter van ami epp UBRS, de ehhez mindenkinek bent kell lennie(Mellesleg nem is tudnak jo grouppokat osszeallitani), es akkor amire sok lvl60 lesz, megint nem lesz eleg a tobbihez, szal kellene valami bovules forma de nem 100 as nagysagrendekkel szerintem!

Őszintén szólva gondolkoztam már rajta, hoyg szívesen csatlakoznék a klánhoz tekintve, hogy határozottan megkedveltem a társaságot - már ha bevesztek persze - a probléma csak ott van, hoyg még egy lvl 60-as hunterrel nem lesz kisegítve se a klán, se én.  :(

3 lvl 60-as huntert tán még egy 10-es raid se bírna el. De nyilván ebben nektek több a tapasztalatotok.

Ettől függetlenül azért megkeresném este a tagfelvételi bizottmányt a kérésemmel. Ha nem baj  :)

#2295 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 25. 11:28

Idézet: Etele - Dátum: 2005. máj. 25., szerda - 9:25

Kecsöpp, mindenki itt hype-olja a kasztját, mi is kezdjük el verni a nyálunkat a warriorra! :D  :nevet2:

Kezdem is: öööööö.... mindenkit leverünk jóóóóóóóóóóóól, feküdni fogtok, kecsegék! :box2:  :matrix:  :lol:  :lol:

Minek? Mi tudjuk úgyis hogy nincs igazuk :D
Ez meg a bizonyíték: http://kecsopp.uw.hu...orslaughter.avi (ámuljatok bámuljatok ...)

(gyermekeim nem kell azonnal összecsinálni magatok azóta volt 10 patch és szegényke jól ki lett herélve...bár a film már nem vész el így legalább elmondható hogy erre csak a warrior volt képes a többiek vért izzadva is csak álmodhattak erről :p ... hmm engem nem is a killing blow lebutitása zavar igazán hanem a cleave megölése :( Kezdetben 5 célpontot ütött (pici ésszel ezzel 10x-es sebzés hozható ki 1 ütésre tömegben)... mára már csak 2 célpontot támad (ez már csak 4x-es...ez nem crowd control már... inkább vicc és a jelenleg kilátásban lévő patch se fog ezen változtatni, javítani)...)

Áh de mókát félre téve: Senki nem tudja úgyse bebizonyítani, hogy az övé jobb! Miért nem? Mert blizz állítólag valami egyensúlyra törexik. Ha az övég jobb valóban akkor bugos vagy egy rossz elképzelés van mögötte ami elöbb - utóbb úgyis orvoslásra kerül. Ennyi. Többet nem is szándékozok hozzátenni mert felesleges.
A filmekről meg annyi hogy mindenkinek vannak szép pillanatai... a rosszat fura mód nem teszik közzé... nem is értem hogy miért :D
World Of Warcraft / Arathor / Rise Legacy

#2296 Felhasználó inaktív   Error.Fsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 25. 11:31

Idézet: Galadriel - Dátum: 2005. máj. 25., szerda - 12:28

Őszintén szólva gondolkoztam már rajta, hoyg szívesen csatlakoznék a klánhoz tekintve, hogy határozottan megkedveltem a társaságot - már ha bevesztek persze - a probléma csak ott van, hoyg még egy lvl 60-as hunterrel nem lesz kisegítve se a klán, se én.  :(

3 lvl 60-as huntert tán még egy 10-es raid se bírna el. De nyilván ebben nektek több a tapasztalatotok.

Ettől függetlenül azért megkeresném este a tagfelvételi bizottmányt a kérésemmel. Ha nem baj  :)

Hehe! Mar a klanban is szo esett rola, hogy miert is nem josz meg:)) Szerintem mindenki szivesen lat teged a guild-ben.
Mellesleg nekem a hunter-ek a kedvenceim, szal nem art a sok hunter az biztos.(csak a kutyat csereld le macira! LOL)

#2297 Felhasználó inaktív   Galadriel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 25. 11:34

Idézet: Error.Fsi - Dátum: 2005. máj. 25., szerda - 12:31

Hehe! Mar a klanban is szo esett rola, hogy miert is nem josz meg:)) Szerintem mindenki szivesen lat teged a guild-ben.
Mellesleg nekem a hunter-ek a kedvenceim, szal nem art a sok hunter az biztos.(csak a kutyat csereld le macira! LOL)

:wub:

teljesen meghatódtam, köszönöm

És nem kutya, hanem macska!!! Már csak a történeti tények kedvéért ;)

#2298 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 25. 11:39

Idézet: happy - Dátum: 2005. máj. 25., szerda - 12:20

Etele nem akarod felfrissiteni a profileod az allakhazam-on? Kivacsi vagyok mennyire mas a setunk ;)

Este frissítem. :)

De elég szarr cuccaim vannak. :( Plusz egy talentújraosztás is várható hamarosan, mert jön a dual wield spec. az 1.5-ös peccsben.

#2299 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 25. 11:42

Idézet: TCs da LaMa - Dátum: 2005. máj. 25., szerda - 12:19

Nem a 10 fos raidekre gondol itt a tobbseg gondolom, mert ahogy neztem 10 ember azert tegnap is osszebirt jonni Stratba, hanem a 40-es MC-re meg hasonlokra.
...

Én sem a 10 fős raidekre gondoltam. :cool:

De számoljunk csak egy kicsit.  :think:

Hány emberke (NEM karakter) van a klánban? :think:

Szerintem 60 simán. Na most lassacskán mindenkinek lesz lvl60-as karija, és mivel nem áttekinthetetlen egy ekkora taglétszámnál a kommunikáció, simán meg lehet szervezni heti néhány 40 fős klánraidet. Szerintem.

Aztán tévedhetek is, mert láttunk már karón varnyút. :D

#2300 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 25. 11:45

Idézet: Galadriel - Dátum: 2005. máj. 25., szerda - 12:28

Szívesen látunk! :respect:

Azon meg kár filózni, hogy jól jár-e a lvl60-as kariddal a klán, mert embert veszünk fel, és nem WoW-os karaktert. :) :up: És pár hónap játék után úgyis lesz még egy lvl60-as karid, ami tuti nem hunter lesz. :)

Téma megosztása:

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.