Mindenkit üdvözlök (Régi és Új belpőket egyaránt)
A
Guild Listát frissítettem (az előző 5 lap alapján) köszönöm az együttműködést

még mindíg nem teljesz szerintem, de alakúl
"
A Nagy Magyar Guild":
Én is amellett foglalnék állást, hogy maradjunk mi így egyben, mert tényleg "családias" a hangulat és pici gondoktól eltekintve nem is volt soha... Mindenki belerázódott a világba, büszke lehet mindenki magára, mert mindenki Védi / óvja a klán becsületét és eddig még nem is volt senkire panasz (tudtommal csak 1* volt de az is csak egy figyelmeztetés formájában, hogy "enyebenye").
A családias / baráti légkört nem adnám fel semmiért

(itt a "lányom", "neveltfiam", stb. is játszik boldogan

)
Nem szeretném ha az a "nagy magyar The Huns-os egyveleg" összeolvadna velünk... Vannak MINDEN nemzetnek "fura / nemkedvelt" játékosai... jól elvannak ott is...
Direkt nem mondom, hogy kiknek a neveit említették másutt, mások, tőlem függetlenül... csak annyit mondok (Etele, hozzászólására reagálva) hogy
[Szerk ON:]
Az a külön csati a "HunRade" pl. jó ötlet...
Az a Mod is tetszik.. csak nekem hibaüzenettel indúl és elszáll az elején...
[Szerk OFF]
Apaf3j:
Én sem tudok annyit fennlenni mint amennyit szeretnék (még szerencse, mert akkor nem járnék dolgozni, valszeg asszony beadná a válópert és éhenhalnék a monitor előtt

).
Én is "csak" 48-as vagyok... ha gondolod akkor mehetünk néha együtt... /w -z rám
BaluC
Ui. Jelenleg a Lista szerint 38 tagot számolunk. A lista szerintem még nem teljes, mert csak 52! karakter szerepel, pedig tudtommal a 60-at már átláptük...
Szerkesztette: BaluC 2005. 05. 26. 08:48 -kor