HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Warcraft II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Warcraft II.

#2301 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 05. 25. 11:52

Idézet: Etele - Dátum: 2005. máj. 25., szerda - 12:42

Én sem a 10 fős raidekre gondoltam. :cool:

De számoljunk csak egy kicsit.  :think:

Hány emberke (NEM karakter) van a klánban? :think:

Szerintem 60 simán. Na most lassacskán mindenkinek lesz lvl60-as karija, és mivel nem áttekinthetetlen egy ekkora taglétszámnál a kommunikáció, simán meg lehet szervezni heti néhány 40 fős klánraidet. Szerintem.

Aztán tévedhetek is, mert láttunk már karón varnyút. :D

jelenleg 63 (asszem de lehet 64) karakter van ez kb!!! 35-45 emberke
World Of Warcraft / Arathor / Rise Legacy

#2302 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 25. 12:04

Idézet: Kecsöpp - Dátum: 2005. máj. 25., szerda - 12:52

jelenleg 63 (asszem de lehet 64) karakter van ez kb!!! 35-45 emberke

Aham, akkor túlbecsültem az emberek számát. :omg:

De úgyis szaporodni fogunk magas(abb) szintű karikkal még, mert minden nem klántag magyar játékos látja, hogy ez a klán jó, ide érdemes tartozni (és ezt viccen kívül mondom).

#2303 Felhasználó inaktív   Error.Fsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 25. 12:30

Idézet: Etele - Dátum: 2005. máj. 25., szerda - 13:04

De úgyis szaporodni fogunk magas(abb) szintű karikkal még, mert minden nem klántag magyar játékos látja, hogy ez a klán jó, ide érdemes tartozni (és ezt viccen kívül mondom).

No ebben tenyleg egyet ertunk, es erre irtam, hogy nem latom ertelmet oriasi nagy magyar klannak mert nnem lenne ilyen elvezetes a kalandozas, szerintem.:)
Ja es igen kb 30 szemely lehet jelenleg a klanban:)
szark: hehe BaluC listaja alapjan 31:)

Szerkesztette: Error.Fsi 2005. 05. 25. 12:32 -kor

Abit AN52V - AMD X2 4600+ - Galaxy 8800GT - Samsung 2333SW - Ati TV Wonder - CSX 2GB 800MHz DDR2 Driver&Software

#2304 Felhasználó inaktív   Sirgorash 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 25. 12:35

Részemről én azt mondom jó lenne a nagy klán. Például tegnap is 3szor irtam kláncsatira, hogy kellene egy kis help, mire valaki válaszolt. Úgy talán könnyebb lenne partereket találni partykba (persze ez nem 100%:)) a kissebb karaktereknek is, mert nem mindenki lvl 58+.

Végül Huns-osokkal csináltam meg.

#2305 Felhasználó inaktív   mr.perfect 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 05. 25. 12:52

Idézet: Sirgorash - Dátum: 2005. máj. 25., szerda - 13:35

Részemről én azt mondom jó lenne a nagy klán. Például tegnap is 3szor irtam kláncsatira, hogy kellene egy kis help, mire valaki válaszolt. Úgy talán könnyebb lenne partereket találni partykba (persze ez nem 100%:)) a kissebb karaktereknek is, mert nem mindenki lvl 58+.

Pont most írtad le, hogy nem a klánból találtál társat. Tehát nam azon múlik, hogy mindenki egy klánban legyen, hogy sikerül-e osszehozni esetleg egy nagyobb csapatot is. Szerintem lehetne egy újabb csatit létrehozni, mondjuk hunraid néven és akkor azt minden magyar látná a szerveren és csatlakozhatna klán tagságtól függetlenül is.
Aromo - lvl43 Dwarf paladin (Arathor)
----------------------------------------------------------------------
A minőség és a mennyiség nem számít, csak sok legyen és jó!

#2306 Felhasználó inaktív   Sirgorash 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 25. 12:55

Idézet: mr.perfect - Dátum: 2005. máj. 25., szerda - 11:52

Pont most írtad le, hogy nem a klánból találtál társat. Tehát nam azon múlik, hogy mindenki egy klánban legyen, hogy sikerül-e osszehozni esetleg egy nagyobb csapatot is. Szerintem lehetne egy újabb csatit létrehozni, mondjuk hunraid néven és akkor azt minden magyar látná a szerveren és csatlakozhatna klán tagságtól függetlenül is.

Mostmár alapból a hun csatin keresek partytársakat, mert klánban lehetetlen találni.

#2307 Felhasználó inaktív   TCs da LaMa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 25. 12:57

Idézet: Error.Fsi - Dátum: 2005. máj. 25., szerda - 11:30

szark: hehe BaluC listaja alapjan 31:)

Arra ne nagyon tamaszkodj, mert pl en sem vagyok benne. bar van olyan is aki benne van es nem is jatszik. :)
--== Ez itt egy TESCO Gazdasagos alairas ==--
"We can make it better, stronger, faster. We have the technology. We have the magic"

#2308 Felhasználó inaktív   Error.Fsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 25. 13:06

Beneztem mar wow.hu ra, hogy okosodjak kicsit pala ugy7ben hat megalol :D  Mindenkinek ajanlom, hogy olvassa el a pala szekciot, de e lenyeg, "pala lvl60 -on a leggyengebb pvp ben".
Na mostmar egy ket baratsagos duelre megerett a tema szerintem. Jo lenne kicsit okosabbnak lenem ezugyben. Meghogy rouge ugy leol, hogy fel elete megmarad??? kamu!!!!
Ne ertsetek felre nem vita csak az ilyen hozzaszolasok boa. :rolleyes:
Abit AN52V - AMD X2 4600+ - Galaxy 8800GT - Samsung 2333SW - Ati TV Wonder - CSX 2GB 800MHz DDR2 Driver&Software

#2309 Felhasználó inaktív   Error.Fsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 25. 13:07

Idézet: TCs da LaMa - Dátum: 2005. máj. 25., szerda - 13:57

Arra ne nagyon tamaszkodj, mert pl en sem vagyok benne. bar van olyan is aki benne van es nem is jatszik. :)

Jah, jah vannak is ismeretlen nevek de amugy megiscsak iranymutato szerintem:)

#2310 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 25. 13:27

Idézet: Sirgorash - Dátum: 2005. máj. 25., szerda - 13:35

Szerintem meg nem lenne jó a több száz embert tömörítő óriásmassza. :(

Pont az a jó a klánban, hogy ismerik egymást az emberek, valahogy családias az egész. Ha lenne egy "összes magyart tömörítő klán", akkor 90%-ról azt se tudnánk, ki fia, borja.

Érdekes, hogy pl. amikor klántagokkal mentünk instance-be, soha nem volt baj sem a stratégiával, sem a loottal, sem azzal, hogy valaki "jujj, mennem kell" dumával lelépett, pont miután megcisnáltuk az őt érdeklő questet.
Szóval én azt mondom, ne legyen óriás klán, de az arra érdemeseket nyugodtan fogadjuk be (pl. Galadriel, Apaf3j). Ne higítsuk fel a klánt, hanem javítsuk a minőségét. :)

(Megjegyzem olvasgattam a fentebbb linkelt fórumot, és nem véletlen, hogy az óriásklán ellen a legjobb példa a The Huns...)

RE: ja, tök nagyot röhögtem, valahogyan Ghaborszky neve ott is felbukkant az elkerülendők között... LOL.

Szerkesztette: Etele 2005. 05. 25. 13:28 -kor

#2311 Felhasználó inaktív   rvs 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 25. 14:33

nem szeretnék nagyon belemélyedni a témába, de a guildnek pont a 20-30-40 fős létszám felel meg. itt még ismerik egymást az emberek, nagyjából a bizalom is töretlen ívű, és ennyivel már elég szépen meg lehet oldani - majdnem - mindent. oké mc és onyxia pucoláshoz ez nem elég, de azért oda nem csak létszám kell, imo.
bár nem vagyok sehol tag, de szerintem nem jó megoldás, ha 150+ kari van egy helyen. teljesen személytelen lesz az egész, ahogy Etele is írta. és bár ez nem ezen az oldalon van, eléggé rombolja a játékélményt, ha egy orbánviktor nevű orkot lát rohangálni az ember.. (másik kérdés, hogy nem lennék hajlandó vele egy partyban lenni. rvs sznob és kirekesztő. :))
engem általában mondjuk nem zavar, ha nem magyarokkal működök együtt (hordánál holland klánban vagyok), amennyiben a looting rulest, és az alapstratégiát sikerül  megbeszélni, akkor a nyelv irreleváns tényezővé válik.
mint említetettem - guildügyileg - nem tartozok sehová, szóval ez egy egyéni vélemény csak.
:: antracit of arathor :: rise legacy ::
"A hordások olyan sötétek, hogy nyugodtan dobhatnának mote of shadow-t wsgben."
- d.

#2312 Felhasználó inaktív   Galadriel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 25. 14:47

Idézet: rvs - Dátum: 2005. máj. 25., szerda - 15:33

ahogy Etele is írta. és bár ez nem ezen az oldalon van, eléggé rombolja a játékélményt, ha egy orbánviktor nevű orkot lát rohangálni az ember.. (másik kérdés, hogy nem lennék hajlandó vele egy partyban lenni. rvs sznob és kirekesztő. :))

Ez nem sznobéria szerintem. Az én 10 éves lányom a jelenleg fungáló öt karakterének mind teljesen "játékszerű" nevet adott, abszolút magától, nem szóltam bele. Bár az is igaz, hoyg mint azt TCs találóan megjegyezte a másik fórumon, az én lányom RPG-ben nőtt fel  :)

Szóval ez a névdolog teljesen normális, van pár olyan név a szerveren, amitől rámtör a hidegrázás. Namost azzal egy klánban, partiban lenni... hááát...
Semmelweis lvl 70 ud priest <Divinum>
Khestrassa lvl 70 ud mage <Divinum>
Khalassa lvl 70 belf paladin <Divinum>
Quenthel lvl60 NE hunter - Retired

#2313 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 25. 15:14

Idézet: Galadriel - Dátum: 2005. máj. 25., szerda - 12:28

Ettől függetlenül azért megkeresném este a tagfelvételi bizottmányt a kérésemmel. Ha nem baj  :)

nahát, Gala is HWSW-s lesz...

hát ha Gala belép, akkor én is megpróbálom...

#2314 Felhasználó inaktív   Archon 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 25. 15:51

Névadási ügyben teljesen egyetértek Galával, annyi kiegészítéssel, hogy egy politikus nevét adni egy játékkarakternek, háát...eléggé elmebeteg ötletnek tartom. Viccnek is elég gyenge. Ráadásul aki már a játék idejére is képtelen megszabadulni a politikától, az eléggé gáz ember lehet.  :omg:
<a href='http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Arathor&n=Shamliza' target='_blank'>Shamliza</a> lvl 80 draenei master reinkarnátor
Darkyra lvl 80 haláli lovag (tanker)
Hornessa lvl 80 draenei farmer médzs
Edinora lvl 70 néni warrior tankermájszter nyögdíjas

Moonwalker lvl 68 nightelf néni hunti
Memphyssa lvl 64 worlákk (-nak láccó valami)
Stealthike lvl 64 néni laprugó

#2315 Felhasználó inaktív   Apaf3j 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 25. 19:49

Sziasztok!

Elöször is, Etelének külön megköszönöm a bizalmat, hogy viszonylag ismeretlenül érdemesnek tart a tagfelvételre (könnycsepp a szem sarkában elmorzsol, hüpp, hüpp... :) ). Valóban szívesen lennék tag, de egyvalamit el kell mondanom: a munkám miatt sajnos sokkal kevesebbet tudok játszani, mint szeretnék (ez napi kb. egy-másfél órát jelent, általában kora délután). Remélhetöleg néhány hét múlva megváltozik a helyzet, és lesz egy-egy este, amikor hosszabb idöt tölthetek a WoW világában, de ez még nem biztos. Ennek a korlátnak "köszönhetö," hogy bár már 44-es szinten vagyok, eddig csak egyetlen instance-ot tudtam végigcsinálni (Deadmines). Pedig nagyon szeretnék olyan helyekre is eljutni, ahol értelmes drop (és jó csapatélmény) várható. No, tehát ha ennek ellenére azt mondjátok, hogy miért ne, akkor örömmel és büszkén leszek a HWSW klán tagja -- de ha úgy vélitek, hogy így nem lennék elég megbízható tag, akkor tiszteletben tartom a véleményeteket, és persze ezen a fórumon továbbra is tartom veletek a kapcsolatot.

Ha már Galadriel említette a lányát, én sem hagyhatom szó nélkül: az enyém 9 éves, és szintén nagyon ügyesen választott magának nevet (pedig nem is szerepjátékos). Magirának hívják, ember, varázslónö, 20-as szintü. Csak ritkán játszik, de ha esetleg az utatokba akad, és segítségre szorul... Köszönöm.
Never attempt to teach a pig to sing. It wastes your time and annoys the pig. (Lazarus Long)

#2316 Felhasználó inaktív   Orgi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 25. 20:23

Még sose láttam ezt az Indalamar videót, hát brutális. Ilyet is tudtam régen? :(

#2317 Felhasználó inaktív   Slaider 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 25. 21:23

Remélem nem kelt nagy felháborodást a rossz szerkesztés, de bemásolom a meglévő 3 petem adatait összehasonlítás céljából.
Az adtok jóllakott lvl6 hűségű Trueshot rank 3 -as aurával ellátott petikről vannak.

LVL 60-asra felhúzva Életpont Demage   Attack Speed  DPS Armor Sebz.Csökkenés LVL60-as ellen
Snarler Farkas Rare LVL42 3357 101-125 2,00 56,5 4101 42,7%

Ursius Medve Elite LVL56 3626 110-136 2,40 51,4 4101 42,7%

Rak'shiri Macska Rare LVL57 3290 83-103 1,50 62,2 3902 41,5%

A köv adatok min3-nál meg1eznek:
Strengtg 136
Agility 100
Stamina 256
Intellect 50
Spirit 80
Attack 300
Power 312
Meele Attack Power 22.3 DPS
Deffense 300
AMD2500+ ABITNF7V2.0 Samsung2x512MB 400Mhz GeCUBE9550XT 2xMaxtor80GB LGCD-R/RW/DVD IIyama 19"LS902UT  DTK400W

NightladyLvL 70 NE Hunti <Rise Legacy><Arathor>
Ladynight LvL 62 Human Lock <Arathor>
ÉjszívLvL 70 NE Hunti <Hunicum><Kilrogg>
Qetz LvL 70 Dwarf Pap <Hunicum><Kilrogg>

#2318 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 25. 21:35

Idézet: Slaider - Dátum: 2005. máj. 25., szerda - 22:23

Remélem nem kelt nagy felháborodást a rossz szerkesztés, ...

Hogy mersz ilyen trehány szerkesztéssel adatokat közölni? :reklamacio:
:pokeas2:  :pokeas2:

#2319 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 25. 21:41

üdv a klánban... hosszú idő után ismét :)

(Gala, követlek :D)

#2320 Felhasználó inaktív   Galadriel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 26. 07:13

Idézet: Slaider - Dátum: 2005. máj. 25., szerda - 22:23

Remélem nem kelt nagy felháborodást a rossz szerkesztés, de bemásolom a meglévő 3 petem adatait összehasonlítás céljából.
Az adtok jóllakott lvl6 hűségű Trueshot rank 3 -as aurával ellátott petikről vannak.

Tegnap este raid és sárkánypikkely vadászat után már nem volt kanalam pet adatlapot másolni elnézést, de pótolom ígérem.

Az adatokat elnézve armor és DPS tekintetében vezet a macs, minden másban jobb a másik kettő. Ha valamelyiket el akarod engedni, akkor pusztán észérvek alapján (melyik bírja jobban a gyűrődést instance-ban pl.) értelemszerűen a macska esik ki. Az más kérdés, hoyg én viszont nemészérvek alapján tartom a macskámat, hanem mert szeretem  :D  úgyhogy max meglátogatom ezt az Ursiust én is.
Semmelweis lvl 70 ud priest <Divinum>
Khestrassa lvl 70 ud mage <Divinum>
Khalassa lvl 70 belf paladin <Divinum>
Quenthel lvl60 NE hunter - Retired

Téma megosztása:

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117