HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Warcraft II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Warcraft II.

#2371 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 05. 26. 15:51

Idézet: BaluC - Dátum: 2005. máj. 26., csütörtök - 15:54

...
  Uldaman-on meg, nem csodálkozok... nagggyon utálatos egy instance... Van oda még egy Q-em de lehet, hogy inkább kivágom, mert nincs kedvem odamenni... Igaz, ha egy klántárs hív, hogy segítség kell, akkor megyek ;)
...

Nem szeretek feladni questet, de 2 uldamanos küldetést is kukáztam, mert eszem ágában sem volt még egyszer visszamenni abba a pöcegödörbe. :)

#2372 Felhasználó inaktív   happy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 26. 16:18

IF-ben az AH melletti Inn-ben van egy "gyujtogetos" quest, ahol 200 thorium shellt kell adni a csakonak. (lvl50-2 korul kaptam meg)
Happy

#2373 Felhasználó inaktív   Asdam 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 26. 16:46

Idézet: Etele - Dátum: 2005. máj. 26., csütörtök - 16:51

Nem szeretek feladni questet, de 2 uldamanos küldetést is kukáztam, mert eszem ágában sem volt még egyszer visszamenni abba a pöcegödörbe. :)

Bizony pedig a Bosst a végén meg kell ölni mert kapod a kincsestárban az Uldumi előquesteket (egy még befejeztelen Titános titkos laboros instance )
Ami szeritnem majd jó hely lehet

feltételezem hogy preQ mert azzalé ér véget hogy majd értesíetenek
bye

http://leonidasunstoppable.ytmnd.com/

TranceTreamFM The All New Hungarian Trance Radio

WoW: Ashenear - lvl60 Human Warlock - Arathor PvE
Updated@2006.12.01.

#2374 Felhasználó inaktív   Slaider 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 26. 17:13

Az a Morrowgrin q van Feralasban is épp a minap csináltam meg, igaz azt nem néztem h hova ad reput.

Jó lenne összegyűjteni az ilyen Repus q-eket:
- q-ado : ki/hol
-mennyi reput ad 1 q után, ill. a kapott  repu hol  számit
AMD2500+ ABITNF7V2.0 Samsung2x512MB 400Mhz GeCUBE9550XT 2xMaxtor80GB LGCD-R/RW/DVD IIyama 19"LS902UT  DTK400W

NightladyLvL 70 NE Hunti <Rise Legacy><Arathor>
Ladynight LvL 62 Human Lock <Arathor>
ÉjszívLvL 70 NE Hunti <Hunicum><Kilrogg>
Qetz LvL 70 Dwarf Pap <Hunicum><Kilrogg>

#2375 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 26. 18:53

Idézet: happy - Dátum: 2005. máj. 26., csütörtök - 16:18

IF-ben az AH melletti Inn-ben van egy "gyujtogetos" quest, ahol 200 thorium shellt kell adni a csakonak. (lvl50-2 korul kaptam meg)

Ez teljesen más fajta quest. Ebben csak a thorium shellt cserlik be neked thorium headed arrows-ra. Semmi reput, XP-t nem kapsz mellé.

#2376 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 26. 18:59

Idézet: DOOMER - Dátum: 2005. máj. 26., csütörtök - 15:12

ez most nem rémlik melyik  :think: SW-s vajon?

mert ha SW-s csak a thunderakármi lager-féle hops gyűjtögetés van akkor soha nem leszek exalted :)

Pedig nem bonyolult ám rákeresni :)

#2377 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 26. 19:53

Idézet: Péntek - Dátum: 2005. máj. 26., csütörtök - 19:59

A legutolsó komment is jópofa:

Idézet

Someone from the WoW forums managed to get Exalted with Stormwind by doing this quest over and over and over again (like 1000 times)

:omg:
Inkább ne legyek Exalted sehol, mint hogy ezerszer vagy még többször lenyomjak egy questet (mint fun player mondom ezt :) ).

#2378 Felhasználó inaktív   Orgi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 26. 19:54

Idézet: Sound - Dátum: 2005. máj. 26., csütörtök - 12:10

Hát pedig ahoz hogy bármit el tudjatok érni, csak úgy lehetne megoldani, hogyha mondjuk HUNcorp is becsatlakoznak, nem beszélbe Redrockos srácoktól.

Amúgy 97 tagotok van és 15 60-assal, vagy szereztem embereket, vagy a sok 54-ost felgrindoljátok 60-ra. Amúgy kezdeményezés jó, de ahoz hogy Onyxiával vagy MC-vel kezdjetek avlamit, ahoz egy nagy guild kell 50+ 60-assal. Bár számomra érthetetlen hogy mit akar majd kezdeni AP-ben az a megmaradt 10+ 60-as? Majd nézik egymást, és gyűjtögetik a set itemeiket? Izgalmasan hangzik:P

Jelen pillanatban 121 tagunk van, ebből 24 lvl60as és 15 55+, jó eséllyel 2 héten belül lesz 40 60-asunk, az azért már nem kevés...Hogy maradtak-e a régi Arxban, azt nemtom.
Te különben az a Sound vagy, akire gondolok? :)

#2379 Felhasználó inaktív   Songo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 26. 22:20

Idézet: Galadriel - Dátum: 2005. máj. 26., csütörtök - 15:25

Na jó, nem mondtam, hogy nem dühítő :) Ugyanakkor lesz pár hasznos gazod közben, amit kisebb nagyobb alkimisták szeretni fognak, másrészt vehetsz további magokat és átállhatsz sorozatgyártásra. Ha nagyjából 10 percenként eszedbe jut tenyésztgetni, akkor nem olyan vészes. Velem az elején az volt a gond, hoyg mindig elfelejtkeztem róla.

milyen táska? léccives világítsatok fel rendesen :D

#2380 Felhasználó inaktív   Ghaborszky 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 05. 27. 03:00

lol Baluc kezdek aggódni érted. 4 hónappal ezelőtt játszottunk együtt kezdőként 5 percig, de akárhányszor benézek ide te még mindig rólam beszélsz vagy ilyen vagy olyan oknál fogva. Én lettem a mumusod vagy a mániád esetleg a múzsád? Réges rég mindenki játszik, ezerrel mennek a raidek, többek között már sok HwSw-s klántaggal játszottam/játszom, emellett beindult egy próba a nagyobb színtű összefogásra, de te még mindig valahol duskwoodban kóvályogsz lvl 40en és motyogod magad elé, hogy ghaborszky ghaborszky.  :think: :lame:

#2381 Felhasználó inaktív   Galadriel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 27. 07:11

Idézet: FeW - Dátum: 2005. máj. 26., csütörtök - 23:20

milyen táska? léccives világítsatok fel rendesen :D

Ez egy lvl 49 körül kezdődő quest :)  Össze kell szedni először 20 Un'Goro Soilt, aztán Darniban kapsz egy tasit, meg magokat hozzá, mehetsz újabb sokszsok Un'Goro soilt gyűjteni és a táskában "tenyésztődik a két kompőonensből valamilyen gaz. 10 morrowgrain -t kell visszavinni Darniba kapsz reput meg szeretetcsomagot. Feathermoonban is megcsinálható ott nem szeretetcsomagot adnak a 10 Morrowgrainért hanem újabb magokat és reput is Darniba kapsz.
Semmelweis lvl 70 ud priest <Divinum>
Khestrassa lvl 70 ud mage <Divinum>
Khalassa lvl 70 belf paladin <Divinum>
Quenthel lvl60 NE hunter - Retired

#2382 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 27. 08:31

Idézet: Ghaborszky - Dátum: 2005. máj. 27., péntek - 4:00

lol Baluc kezdek aggódni érted. 4 hónappal ezelőtt játszottunk együtt kezdőként 5 percig, de akárhányszor benézek ide te még mindig rólam beszélsz vagy ilyen vagy olyan oknál fogva. Én lettem a mumusod vagy a mániád esetleg a múzsád? Réges rég mindenki játszik, ezerrel mennek a raidek, többek között már sok HwSw-s klántaggal játszottam/játszom, emellett beindult egy próba a nagyobb színtű összefogásra, de te még mindig valahol duskwoodban kóvályogsz lvl 40en és motyogod magad elé, hogy ghaborszky ghaborszky.  :think:   :lame:

Pubikám, nem akarsz már elhúzni erről a fórumról? Halál szánalmas, hogy állandó jellegel, meglehetősen egyszerűen bizonygatod, hogy te valójában milyen jófej vagy, és aki rosszat mond rólad, az csak egy looser. :rolleyes:

Komolyan, hány éves vagy? 11? Mert a reakcióid alapján még bőven nem nőttél ki az általános iskolából. Te élvezed, ha mindenki megmosolyog itt?
Csak ezért regelni... patetikus. :D

#2383 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 27. 08:32

Idézet: Galadriel - Dátum: 2005. máj. 27., péntek - 8:11

Ez egy lvl 49 körül kezdődő quest   :) ...

Azt kihagytad, hogy baromi unalmas is. :D

#2384 Felhasználó inaktív   Galadriel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 27. 08:37

Idézet: Etele - Dátum: 2005. máj. 27., péntek - 9:32

Azt kihagytad, hogy baromi unalmas is. :D

Jóóóvanna, rettenetesen unhattad te ezt hallod :) Mondjuk más a dolog fekvése lvl 60-on, amikor Un'Goroban már jószerével csak az támad, amire rálépsz. Tegnap egy óra sétacicagolással 50 db soilt szedtem össze, és azért kellett ennyi idő, mert közben még kristályokat is gyűjtöttem rvs-nek, ha már ott vagyok.

Szerkesztette: Galadriel 2005. 05. 27. 08:51 -kor

#2385 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 27. 09:03

Idézet: Galadriel - Dátum: 2005. máj. 27., péntek - 9:37

Jóóóvanna, rettenetesen unhattad te ezt hallod :) Mondjuk más a dolog fekvése lvl 60-on, amikor Un'Goroban már jószerével csak az támad, amire rálépsz. Tegnap egy óra sétacicagolással 50 db soilt szedtem össze, és azért kellett ennyi idő, mert közben még kristályokat is gyűjtöttem rvs-nek, ha már ott vagyok.

Nem a soil miatt uncsi, szerintem, hanem a 10 perces cooldown okán. :( A soilt összeszedni nem macera még lvl53-on sem ;) , ellenben mindig azt figyelni, hogy "na, lehet már pakolni a táskába?" kicsit frusztrál engem. :)

#2386 Felhasználó inaktív   Songo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 27. 09:10

affene azthittem valami olyan amiben virágot lehet tenyészetni alcemynek :D

#2387 Felhasználó inaktív   TCs da LaMa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 27. 09:14

Idézet: Etele - Dátum: 2005. máj. 27., péntek - 8:03

Nem a soil miatt uncsi, szerintem, hanem a 10 perces cooldown okán. :( A soilt összeszedni nem macera még lvl53-on sem ;) , ellenben mindig azt figyelni, hogy "na, lehet már pakolni a táskába?" kicsit frusztrál engem. :)

Tegyetek fel valami timert, ami 10 percenkent szol, hogy ne felejts el vetni :)
--== Ez itt egy TESCO Gazdasagos alairas ==--
"We can make it better, stronger, faster. We have the technology. We have the magic"

#2388 Felhasználó inaktív   Galadriel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 27. 09:19

Idézet: FeW - Dátum: 2005. máj. 27., péntek - 10:10

affene azthittem valami olyan amiben virágot lehet tenyészetni alcemynek :D

Akkor nem voltam teljesen érthető, mert járulékosan azt is lehet. Ugyanis az 1 mag + 2 soil kombinációból kb minden negyedikre jön Morrowgrain. AZ össze többi esetben alkimistának való gaz esik.

#2389 Felhasználó inaktív   Archon 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 27. 09:19

Etele, szeretnék kérdezni valamit: mit tett Ghaborszky, ami miatt itt (úgy tűnik) közutálatnak örvend, mondhatni "persona non grata"?

Csak azért kérdem, mert én őt különösebben nem ismerem.  2x "beszéltem" vele játékon belül, mindkétszer normálisan válaszolt arra, amit kezdőként kérdeztem.

Másik kérdés, erre sehol sem találom a választ: harcosként végre sikerült megtanulnom a Berserker Stance-et. Saját hibámból kicsit későn álltam neki, így a quest szürke volt. A trainer most folytatta a questet azzal, hogy készítene nekem egy príma fegyvert, de ehhez ezt és ezt kell tennem. Azonban nem mutatja meg, hogy milyen fegyvert is készítene. Nem tudja ezt esetleg valaki? Nem akarok napokat eltölteni egy olyan fegyverért, amit már rég kinőttem, ráadásul eladni sem tudom, lévén nyilván pick-up-os lesz.

Előre is köszi.
<a href='http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Arathor&n=Shamliza' target='_blank'>Shamliza</a> lvl 80 draenei master reinkarnátor
Darkyra lvl 80 haláli lovag (tanker)
Hornessa lvl 80 draenei farmer médzs
Edinora lvl 70 néni warrior tankermájszter nyögdíjas

Moonwalker lvl 68 nightelf néni hunti
Memphyssa lvl 64 worlákk (-nak láccó valami)
Stealthike lvl 64 néni laprugó

#2390 Felhasználó inaktív   Galadriel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 27. 09:20

Idézet: TCs da LaMa - Dátum: 2005. máj. 27., péntek - 10:14

Tegyetek fel valami timert, ami 10 percenkent szol, hogy ne felejts el vetni :)

Mondasz valamit, nem csak a billzeted jár ;) Mondjuk én a trueshot aura kijelzőjéhez képest szoktam figyelni az időt.

Téma megosztása:

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121