HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Warcraft II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Warcraft II.

#2361 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 05. 26. 14:00

Na végigolvastam a dolgot és valahogy úgy vagyok vele, hogy kössz de kimaradok a nagy klánból (és ha az én beleegyezésem kell mint officer, egyik első wow-os, vagy szimplán mint HWSW-s tuti, hogy nem leszek benne), 1 a mi kb 40 játékosunk életét se nagyon lehet összeegyeztetni, azaz rohadt nehéz, 2 családias a hangulat, tudjuk egymásról, hogy ki hogy játszik, mit lehet és mit nem lehet elvárni a másiktól. Arról nem is beszélve, hogy gondolkodás nélkül megy az ingyen csere-bere, ez szvsz ki lesz zárva a nagy klánban, csomó ismeretlen ember össze vissza rohangál aztán 1-2 hetente 1X összegyűlnek és csinálnak egy raidet, különben mindenki a saját megszokott kis klikkjével fog rohangálni. Ennek így akárhogyis nézem semmi értelme, csináljatok egy nagy hunsos csatit ahol minden klán minden tagja fenn van és ott lehet kommunikálni+1-2 hetente fixen 1 guild találkoztó, ahol megbeszéljük, hogy azon a héten mit mikor csinálunk...
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#2362 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 26. 14:19

Idézet: Galadriel - Dátum: 2005. máj. 26., csütörtök - 14:10

Ezt speciel meg tudom erősíteni. Bár a Morrowgragraines annyira nem uncsi, Un'Goroban bóklászva úgyis esik ha kell ha nem a soil. Ráadásul teljesen jó kis pakkokat adnak érte Darnassusban.

Én pont most csinálom (először :) ) és megőrjít, hogy a táskának 10 perces cooldown-ja van. :(

#2363 Felhasználó inaktív   BaluC 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 05. 26. 14:22

Idézet: Nevl - Dátum: 2005. máj. 26., csütörtök - 15:00

Na végigolvastam a dolgot és valahogy úgy vagyok vele, hogy kössz de kimaradok a nagy klánból (és ha az én beleegyezésem kell mint officer, egyik első wow-os, vagy szimplán mint HWSW-s tuti, hogy nem leszek benne), 1 a mi kb 40 játékosunk életét se nagyon lehet összeegyeztetni, azaz rohadt nehéz, 2 családias a hangulat, tudjuk egymásról, hogy ki hogy játszik, mit lehet és mit nem lehet elvárni a másiktól. Arról nem is beszélve, hogy gondolkodás nélkül megy az ingyen csere-bere, ez szvsz ki lesz zárva a nagy klánban, csomó ismeretlen ember össze vissza rohangál aztán 1-2 hetente 1X összegyűlnek és csinálnak egy raidet, különben mindenki a saját megszokott kis klikkjével fog rohangálni. Ennek így akárhogyis nézem semmi értelme, csináljatok egy nagy hunsos csatit ahol minden klán minden tagja fenn van és ott lehet kommunikálni+1-2 hetente fixen 1 guild találkoztó, ahol megbeszéljük, hogy azon a héten mit mikor csinálunk...

Teljesen egyetértek a meglátásoddal...

A "Kemény mag" innen már évek óta együtt van a Diabló 2 óta...
Lehet, hogy hozzámvágják, hogy "biztos a Ghaborszky miatt..." de nem... köze sincs a dologhoz... 
Nagy Klán vagyunk / lettünk... a csapatjátékban, a tapasztalatban és egymás önzetlen segítésében többszörösen példamutatóak...

Félreértés ne essék nagyon sok Magyar és nem Mmagyar játékos van, akikkel nagyon szívesen lennék egy Party-ban, Instance-ban, Guild-ben, Rade-ben (gondolkodás nélkül eszembajut min 5+), de a mostani hangulatot és csapatot NEM cserélném el, még ha olyan vagyonokat és javakat kapok amikről csak álmodhatok...
Funplayer vagyok... néha több, néha kevesebb idővel, de egy olyan biztos háttérrel, hogy eddig még SOHA nem tudtam ugy fellépni, hogy ne lett volna valaki még fenn, akitöl, akár segítséget is kérhetek BÁRMIBEN...

Jó az "a nagy guild", de szerintem BŐŐŐVEN jó lenne az a kis mod amit belinkelt ide valaki! Egy akármien csati ahhol lehet "szervezkedni"...
  Csak ki kéne javítani azt a modot, mert nekem hibaüzenettel kezdi és nem megy...
WoW: Arathor (PvE)
Zsebibaba   (Lvl 70) - NE Female Rogue - Mining,BS,FirstAid,Cooking,Riding -> 375
Captainb     (Lvl 62) - Human Female Paladin - Skinning, Mining
Csámpás     (Lvl 60) - Drenai Male Warrior - Mining, BS
Twisting Nether (PvP)
Süti             (Lvl 70) - Human Female Paladin - Mining, Skinning
Nyanya       (lvl 68) - Human Femail Mage

#2364 Felhasználó inaktív   Galadriel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 26. 14:25

Idézet: Etele - Dátum: 2005. máj. 26., csütörtök - 15:19

Én pont most csinálom (először :) ) és megőrjít, hogy a táskának 10 perces cooldown-ja van. :(

Na jó, nem mondtam, hogy nem dühítő :) Ugyanakkor lesz pár hasznos gazod közben, amit kisebb nagyobb alkimisták szeretni fognak, másrészt vehetsz további magokat és átállhatsz sorozatgyártásra. Ha nagyjából 10 percenként eszedbe jut tenyésztgetni, akkor nem olyan vészes. Velem az elején az volt a gond, hoyg mindig elfelejtkeztem róla.
Semmelweis lvl 70 ud priest <Divinum>
Khestrassa lvl 70 ud mage <Divinum>
Khalassa lvl 70 belf paladin <Divinum>
Quenthel lvl60 NE hunter - Retired

#2365 Felhasználó inaktív   Sirgorash 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 26. 14:32

Idézet: BaluC - Dátum: 2005. máj. 26., csütörtök - 13:22

....

Jó az "a nagy guild", de szerintem BŐŐŐVEN jó lenne az a kis mod amit belinkelt ide valaki! Egy akármien csati ahhol lehet "szervezkedni"...

....

Lényegben én is a szervezkedés miatt mondtam azt, hogy jó a nagy guild, mert kb 2 hetembe telt, mire össze tudtam hozni egy Uldamant. És mivel klánban már rengelteg lvl 60 kari van, így klánon kívülről sikerült csak.
Klán partyban, szinte még nem is vettem részt :(, mert a lvl 40 kari még kicsi hozzátok, de majd eljön annak is az ideje. :)

#2366 Felhasználó inaktív   Archon 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 26. 14:36

Bocsi a lámaságért, de Onyxiáról már hallottam, de mi vagy ki az az MC, akit "egy kalap alá" vesztek vele?
<a href='http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Arathor&n=Shamliza' target='_blank'>Shamliza</a> lvl 80 draenei master reinkarnátor
Darkyra lvl 80 haláli lovag (tanker)
Hornessa lvl 80 draenei farmer médzs
Edinora lvl 70 néni warrior tankermájszter nyögdíjas

Moonwalker lvl 68 nightelf néni hunti
Memphyssa lvl 64 worlákk (-nak láccó valami)
Stealthike lvl 64 néni laprugó

#2367 Felhasználó inaktív   TCs da LaMa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 26. 14:49

Idézet: Archon - Dátum: 2005. máj. 26., csütörtök - 13:36

Bocsi a lámaságért, de Onyxiáról már hallottam, de mi vagy ki az az MC, akit "egy kalap alá" vesztek vele?

MC = The Molten Core
egy instance, mindenfele valogatott 500-as bossal mint pl Ragnaros, Magmadar vagy Baron Geddon, akik egesz jopofa lilakat szornak magukbol ha sikerul elhasaltatni oket :)
--== Ez itt egy TESCO Gazdasagos alairas ==--
"We can make it better, stronger, faster. We have the technology. We have the magic"

#2368 Felhasználó inaktív   BaluC 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 26. 14:54

Idézet: Sirgorash - Dátum: 2005. máj. 26., csütörtök - 15:32

Lényegben én is a szervezkedés miatt mondtam azt, hogy jó a nagy guild, mert kb 2 hetembe telt, mire össze tudtam hozni egy Uldamant. És mivel klánban már rengelteg lvl 60 kari van, így klánon kívülről sikerült csak.
Klán partyban, szinte még nem is vettem részt :(, mert a lvl 40 kari még kicsi hozzátok, de majd eljön annak is az ideje. :)

Én LVL 48 vagyok :) és csak LASSAN fejlődök... ha gondolod mehetünk együtt :)
Mellesleg tegnap néztem, hogy volt fenn 36-os kari is :)

Uldaman-on meg, nem csodálkozok... nagggyon utálatos egy instance... Van oda még egy Q-em de lehet, hogy inkább kivágom, mert nincs kedvem odamenni... Igaz, ha egy klántárs hív, hogy segítség kell, akkor megyek ;)

Csináltam egy Free reget... amikor "szóltatok" ... azóta NEM tudom aktiválni :( :(
Majd oda mennek a cuccok :) ( ha végre tudom aktiválni)

BaluC :cool2:
WoW: Arathor (PvE)
Zsebibaba   (Lvl 70) - NE Female Rogue - Mining,BS,FirstAid,Cooking,Riding -> 375
Captainb     (Lvl 62) - Human Female Paladin - Skinning, Mining
Csámpás     (Lvl 60) - Drenai Male Warrior - Mining, BS
Twisting Nether (PvP)
Süti             (Lvl 70) - Human Female Paladin - Mining, Skinning
Nyanya       (lvl 68) - Human Femail Mage

#2369 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 26. 15:12

Idézet

Morrowgraines questek

ez sajna darnis...

Idézet

Hinterlandson a troll tribal nyaklancos

ez wildhammer klános...

Idézet

Segítek, Swamp of Sorrows

ez most nem rémlik melyik  :think: SW-s vajon?

mert ha SW-s csak a thunderakármi lager-féle hops gyűjtögetés van akkor soha nem leszek exalted :)

#2370 Felhasználó inaktív   Sirgorash 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 26. 15:22

Idézet: BaluC - Dátum: 2005. máj. 26., csütörtök - 13:54

Én LVL 48 vagyok :) és csak LASSAN fejlődök... ha gondolod mehetünk együtt :)
Mellesleg tegnap néztem, hogy volt fenn 36-os kari is :)

természetesen kalandozhatunk együtt, Én is szívesebben kalandozom klántársakkal, mint ismeretlenekkel.  :) Ha időben hazaérek ma elkezden Tanaris questjeit.

#2371 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 26. 15:51

Idézet: BaluC - Dátum: 2005. máj. 26., csütörtök - 15:54

...
  Uldaman-on meg, nem csodálkozok... nagggyon utálatos egy instance... Van oda még egy Q-em de lehet, hogy inkább kivágom, mert nincs kedvem odamenni... Igaz, ha egy klántárs hív, hogy segítség kell, akkor megyek ;)
...

Nem szeretek feladni questet, de 2 uldamanos küldetést is kukáztam, mert eszem ágában sem volt még egyszer visszamenni abba a pöcegödörbe. :)

#2372 Felhasználó inaktív   happy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 26. 16:18

IF-ben az AH melletti Inn-ben van egy "gyujtogetos" quest, ahol 200 thorium shellt kell adni a csakonak. (lvl50-2 korul kaptam meg)
Happy

#2373 Felhasználó inaktív   Asdam 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 26. 16:46

Idézet: Etele - Dátum: 2005. máj. 26., csütörtök - 16:51

Nem szeretek feladni questet, de 2 uldamanos küldetést is kukáztam, mert eszem ágában sem volt még egyszer visszamenni abba a pöcegödörbe. :)

Bizony pedig a Bosst a végén meg kell ölni mert kapod a kincsestárban az Uldumi előquesteket (egy még befejeztelen Titános titkos laboros instance )
Ami szeritnem majd jó hely lehet

feltételezem hogy preQ mert azzalé ér véget hogy majd értesíetenek
bye

http://leonidasunstoppable.ytmnd.com/

TranceTreamFM The All New Hungarian Trance Radio

WoW: Ashenear - lvl60 Human Warlock - Arathor PvE
Updated@2006.12.01.

#2374 Felhasználó inaktív   Slaider 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 26. 17:13

Az a Morrowgrin q van Feralasban is épp a minap csináltam meg, igaz azt nem néztem h hova ad reput.

Jó lenne összegyűjteni az ilyen Repus q-eket:
- q-ado : ki/hol
-mennyi reput ad 1 q után, ill. a kapott  repu hol  számit
AMD2500+ ABITNF7V2.0 Samsung2x512MB 400Mhz GeCUBE9550XT 2xMaxtor80GB LGCD-R/RW/DVD IIyama 19"LS902UT  DTK400W

NightladyLvL 70 NE Hunti <Rise Legacy><Arathor>
Ladynight LvL 62 Human Lock <Arathor>
ÉjszívLvL 70 NE Hunti <Hunicum><Kilrogg>
Qetz LvL 70 Dwarf Pap <Hunicum><Kilrogg>

#2375 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 26. 18:53

Idézet: happy - Dátum: 2005. máj. 26., csütörtök - 16:18

IF-ben az AH melletti Inn-ben van egy "gyujtogetos" quest, ahol 200 thorium shellt kell adni a csakonak. (lvl50-2 korul kaptam meg)

Ez teljesen más fajta quest. Ebben csak a thorium shellt cserlik be neked thorium headed arrows-ra. Semmi reput, XP-t nem kapsz mellé.

#2376 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 26. 18:59

Idézet: DOOMER - Dátum: 2005. máj. 26., csütörtök - 15:12

ez most nem rémlik melyik  :think: SW-s vajon?

mert ha SW-s csak a thunderakármi lager-féle hops gyűjtögetés van akkor soha nem leszek exalted :)

Pedig nem bonyolult ám rákeresni :)

#2377 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 26. 19:53

Idézet: Péntek - Dátum: 2005. máj. 26., csütörtök - 19:59

A legutolsó komment is jópofa:

Idézet

Someone from the WoW forums managed to get Exalted with Stormwind by doing this quest over and over and over again (like 1000 times)

:omg:
Inkább ne legyek Exalted sehol, mint hogy ezerszer vagy még többször lenyomjak egy questet (mint fun player mondom ezt :) ).

#2378 Felhasználó inaktív   Orgi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 26. 19:54

Idézet: Sound - Dátum: 2005. máj. 26., csütörtök - 12:10

Hát pedig ahoz hogy bármit el tudjatok érni, csak úgy lehetne megoldani, hogyha mondjuk HUNcorp is becsatlakoznak, nem beszélbe Redrockos srácoktól.

Amúgy 97 tagotok van és 15 60-assal, vagy szereztem embereket, vagy a sok 54-ost felgrindoljátok 60-ra. Amúgy kezdeményezés jó, de ahoz hogy Onyxiával vagy MC-vel kezdjetek avlamit, ahoz egy nagy guild kell 50+ 60-assal. Bár számomra érthetetlen hogy mit akar majd kezdeni AP-ben az a megmaradt 10+ 60-as? Majd nézik egymást, és gyűjtögetik a set itemeiket? Izgalmasan hangzik:P

Jelen pillanatban 121 tagunk van, ebből 24 lvl60as és 15 55+, jó eséllyel 2 héten belül lesz 40 60-asunk, az azért már nem kevés...Hogy maradtak-e a régi Arxban, azt nemtom.
Te különben az a Sound vagy, akire gondolok? :)

#2379 Felhasználó inaktív   Songo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 26. 22:20

Idézet: Galadriel - Dátum: 2005. máj. 26., csütörtök - 15:25

Na jó, nem mondtam, hogy nem dühítő :) Ugyanakkor lesz pár hasznos gazod közben, amit kisebb nagyobb alkimisták szeretni fognak, másrészt vehetsz további magokat és átállhatsz sorozatgyártásra. Ha nagyjából 10 percenként eszedbe jut tenyésztgetni, akkor nem olyan vészes. Velem az elején az volt a gond, hoyg mindig elfelejtkeztem róla.

milyen táska? léccives világítsatok fel rendesen :D

#2380 Felhasználó inaktív   Ghaborszky 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 05. 27. 03:00

lol Baluc kezdek aggódni érted. 4 hónappal ezelőtt játszottunk együtt kezdőként 5 percig, de akárhányszor benézek ide te még mindig rólam beszélsz vagy ilyen vagy olyan oknál fogva. Én lettem a mumusod vagy a mániád esetleg a múzsád? Réges rég mindenki játszik, ezerrel mennek a raidek, többek között már sok HwSw-s klántaggal játszottam/játszom, emellett beindult egy próba a nagyobb színtű összefogásra, de te még mindig valahol duskwoodban kóvályogsz lvl 40en és motyogod magad elé, hogy ghaborszky ghaborszky.  :think: :lame:

Téma megosztása:

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.