HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Warcraft II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Warcraft II.

#2471 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 05. 28. 14:34

Idézet: Master of Night - Dátum: 2005. máj. 28., szombat - 15:17

Ja Supportra beírtam és írták hogy küldjem ezt el kevesebb mint 7 óra alatt válaszoltak DD vagy csak a gép automatikusan dobta a cuccost nem tudom! De kezdek pipa lenni mer 2 napja nem tudok játszani gondolkozok az érvágáson :reklamacio:

A DXdiag a DirectX része, a directx.cpl pedig aVezérlőpult bővítmény, arra tulajdonképpen nincs is most szükség.

1. Start menűbe beírod dxdiag majd Enter
2. A megjelenő programablak felső részén kiválasztod a Képernyő tabot, itt a DirectDraw tesztelése gombra kattints. Ez három részből fog állni, mindegyik tesztecske után kérdezi, hogy láttad-e az ábrákat
3. Ezután ugyanezen a lapon a Direc3D gombra kattints. Itt ugyancsak 3 teszt lesz (már ha DirectX9c van fenn, de ez gondolom egyértelmű, hogy a legújabb DirectX-et kell használni ;) ), mindhárom estben egy forgó kockát kell látnod.
4. A következő tabon (Hang) nyomj a DirectSound gombra. Különböző felbontásokban fogsz hallani madárcsiripelés szerű hangokat, jó sok lesz
5. Bár nem írta a support, de megcsinálhatod a DirectMusic és DirecPlay teszteket is, hátrány nem fog származni belőle, ha ezeket is csatolod
6. A tesztek után a lap alján lévő Minden adat mentése gomra kattintva tudod megcsinálni a dxdiag.txt fájlt
6. Az utolsó tabon (További súgó) nyomj az MSInfo gombra, ekkor egy új ablak jön elő. Itt a Fálj menűben az Exportálás pontot választva csinálhatsz a gépedről egy msinfo.txt fájlt

#2472 Felhasználó inaktív   Master of Night 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 28. 14:44

köszönöm a fordítást  :eek:  :respect:
Hátha ott fenn többet tudnak mint mi :( de én már tényleg mindent megtettem  :confused:

Szerkesztette: Master of Night 2005. 05. 28. 14:56 -kor

#2473 Felhasználó inaktív   ZsZso 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 05. 28. 15:33

Akik szeretnének könnyen válogatni magyar emberkéket a partijukhoz, vagy épp magyarokat keresnek az adott zónában, akkor lépjenek fel a hun csatira, és indítsák el a MyChatWho addont, majd lessék meg a táblázatban, hogy a hun csatin lévő emberek közül ki hol tartozkodik, hányas szintű és ami még elég fontos lehet ... megtekintheti a class -ját is. (Az addon lényegében egy olyan listát hoz elő mint a guildroster, csak azon emberek képviseltetik magukat a listán, akik rajta vannak az adott csatin)

Ha vmi nem menne, akkor írjatok mailt, megpróbálok segíteni, vagy kijavítom a modot, ha vmi bugot találtok benne. Első modom ... bánjatok vele finoman ;)

Arathor szerveren lévő alliancésokat bátorítanám, hogy jöjjenek fel a hun csatira minél többen!

#2474 Felhasználó inaktív   Master of Night 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 28. 16:25

chipset driver is frissítve lett ez sem segített ! :reklamacio:

#2475 Felhasználó inaktív   Master of Night 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 28. 19:08

Elnézést szeretnék kérni ha hozzászólásaimmal valaki is zavarnék válalom a felelőséget mer eléggé kétségbe vagyok esve  :(
Winreinstal sp2+update
wow reinstal repair
memoriacsere és memoria tesztelés
memória fat write kikapcsolása
hátéérben futó programok kikapcsolása
bios update
chipset driver update
cataly vga drivvr update audio tesztelés
interface könyvtár törlése és egyéb könyvtáraké
minden levettem csak windows módban futtattam
memoria optiimumra véve
smartgart és vga beállítások átnézése megtörtént
rendszertúlmelegedés az adatok alapján nem lehet
másik winchesterre áttettem a gémet majd formatáltam azt a winyót is majd arrais új windowst tettem fel majd arra megintcak az előző pontokat végigbettem
vírusírtás megtörtén vírusirtó játék közbe kikapcsolva
msn kikapcsolva
ide kábel jó kicseréltem megcasvartam átépítettem
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
5 perc és kilép !
a táp már az utolsó amire gyanakodom(ha leszedek róla amit csak tudok kiderül vagy csaka cserénél?) de szerintem nem az aki ezeken kívül még bármit is tudna hozzátenni please help és mégegyszer bocsánat ha állandó irkálásommal bárkit is zavarnék  :(

Szerkesztette: Master of Night 2005. 05. 28. 19:22 -kor

#2476 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 28. 19:38

Idézet: Master of Night - Dátum: 2005. máj. 28., szombat - 20:08

Elnézést szeretnék kérni ha hozzászólásaimmal valaki is zavarnék válalom a felelőséget mer eléggé kétségbe vagyok esve  :(
Winreinstal sp2+update
wow reinstal repair
memoriacsere és memoria tesztelés
memória fat write kikapcsolása
hátéérben futó programok kikapcsolása
bios update
chipset driver update
cataly vga drivvr update audio tesztelés
interface könyvtár törlése és egyéb könyvtáraké
minden levettem csak windows módban futtattam
memoria optiimumra véve
smartgart és vga beállítások átnézése megtörtént
rendszertúlmelegedés az adatok alapján nem lehet
másik winchesterre áttettem a gémet majd formatáltam azt a winyót is majd arrais új windowst tettem fel majd arra megintcak az előző pontokat végigbettem
vírusírtás megtörtén vírusirtó játék közbe kikapcsolva
msn kikapcsolva
ide kábel jó kicseréltem megcasvartam átépítettem
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
5 perc és kilép !
a táp már az utolsó amire gyanakodom(ha leszedek róla amit csak tudok kiderül vagy csaka cserénél?) de szerintem nem az aki ezeken kívül még bármit is tudna hozzátenni please help és mégegyszer bocsánat ha állandó irkálásommal bárkit is zavarnék  :(

Felrakás után frissítette neked 1.4.0-ra majd 1.4.1, aztán 1.4.2-re magát a wow a Blizzard szerveréről online? Rendben megtörtént a felpatch-elés?  :think:

#2477 Felhasználó inaktív   Master of Night 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 28. 19:42

1.4.0 felrakom amit a régi wowból kiszeddtem mivel nem akartam megint 1-1,5 órát rászánni majd automatán tolja fel a köv frissítéseket nem hinném hogy az 1.4.0 át megint le kellene szednem vagy igen?

#2478 Felhasználó inaktív   Master of Night 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 28. 19:49

vagy számíthat valamit hogy 1.4.0 patchet nem netről töltömm le real timebe hanem a régit teszem fel?

#2479 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 28. 19:50

Idézet: Master of Night - Dátum: 2005. máj. 28., szombat - 19:08

a táp már az utolsó amire gyanakodom

Jó lenne, ha leírnád a tápod típusát (nagyon fontos!), és azt, hogy hány wattos.

#2480 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 28. 19:51

Idézet: Master of Night - Dátum: 2005. máj. 28., szombat - 19:49

vagy számíthat valamit hogy 1.4.0 patchet nem netről töltömm le real timebe hanem a régit teszem fel?

Semmit.

#2481 Felhasználó inaktív   Master of Night 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 28. 19:52

400 wt általatok nonamenek talál codegen táp egy kibaszott nagy thermaltake házban! :eek:

#2482 Felhasználó inaktív   Master of Night 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 28. 19:54

Nincs most zsém új tápra ,mit ajánlotok ,húzzak róla le amit tudok vagy hány% ,hogy ez a probléma (bocs már írni sem tudok olyan ideges vagyok :confused:(írták valamelyik fórumon hogy az utolsó frissítés miatt a vgat még jobban kihasználja és eszeveszettül oda**** a tápnak !ebből se tudom mennyi az igazság)

Szerkesztette: Master of Night 2005. 05. 28. 19:56 -kor

#2483 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 28. 20:10

Most már csak egyet tudok javasolni: szólj egy cimbinek, az vigye át a gépét, és próbáljátok ki nála a játékot - ha nem fagy, kezdjétek egyenként átpakolni bele az alkatrészeidet, mindegyik után próbáljátok ki, fagy-e a gép a WoW-al.

Ha már mindent végigzongoráztál, ez az egyetlen, ami ötlet gyanánt felmerül bennem.

Nem kevés türelem kell hozzá, úgyhogy olyan barátodnak szólj, akit kárpótolni tudsz pár sörrel a maceráért. :D 

#2484 Felhasználó inaktív   Master of Night 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 28. 20:15

hát enyi ellenőrzés baszakodás utánn ha rájövök tuti bebaszok  :D

#2485 Felhasználó inaktív   Songo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 28. 22:59

tudom hogy a nagytöbség arathoros de egy lista nincs valahol a Bloodscalposokról?

#2486 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 29. 00:26

Idézet: Master of Night - Dátum: 2005. máj. 28., szombat - 19:52

400 wt általatok nonamenek talál codegen táp egy kibaszott nagy thermaltake házban! :eek:

Erősen gyanakszk arra a tápra, persze bármi más baja is lehet :) Próbáld ki Etele javaslatát, ez a tuti!

#2487 Felhasználó inaktív   Long 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 05. 29. 06:31

Idézet: Master of Night - Dátum: 2005. máj. 28., szombat - 20:54

Nincs most zsém új tápra ,mit ajánlotok ,húzzak róla le amit tudok vagy hány% ,hogy ez a probléma (bocs már írni sem tudok olyan ideges vagyok   :confused:(írták valamelyik fórumon hogy az utolsó frissítés miatt a vgat még jobban kihasználja és eszeveszettül oda**** a tápnak !ebből se tudom mennyi az igazság)

Próbáld még meg esetleg azt, hogy havernál feltelepíted ha ott rendben megy akkor simán átmásolod
a saját vinyódra. Ha más komolyabb d3d vagy ogl játékok nem fagynak akkor valszeg nem rendszer hiba.

#2488 Felhasználó inaktív   Master of Night 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 29. 08:59

na holnap hoznak egy tápot ,ha nem az lesz a megoldás , hát akkor megy a szervizbe a gépecske zsír :D
most jutott eszembe ,hogy egyik haveroméknak számtech boltjuk van ő meg a szervizes :omg:

#2489 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 29. 09:47

egy pár kép a 25.-ei raidről :)

néhányan tudni vélték hogy a horda támadást indít StormWind kies vára ellen. a hírek gyorsan terjedtek, mindenki SW védelmére vonult :)
http://doomer.uw.hu/raid_052505_1.gif

mint mondtam, SW elővárosába, Goldshirebe is fért pár ember :D a horda igazából már rajtuk sem tudott volna átjutni, így a nagy SW raidből nem lett semmi :)
http://doomer.uw.hu/raid_052505_2.gif

ezen feldühödve az imperialista humánok ellentámadásba mentek át Orgrimmar ellen :Đ
http://doomer.uw.hu/raid_052505_3.gif

nehéz harcok árán bejutottunk a városba, azonban ennél messzebb nem sikerült. na majd máskor ;)
http://doomer.uw.hu/raid_052505_4.gif

a horda valamit kiszámolhatott mert egyetlen rohammal kipucolt mindenkit a városból :Đ asszem láccik az intimidate hatása...
http://doomer.uw.hu/raid_052505_5.gif

#2490 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 29. 09:54

Kérdés: hol/hogyan lehet a fishing skillt maxolni? (Vagyis: quest vagy trainer kell ahhoz, hogfy meglegyen a 300-as skillkorlát?)

Hogy kicsit ON is legyen végre a topik. :)

Téma megosztása:

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.