HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Warcraft II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Warcraft II.

#2511 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 05. 30. 07:27

Tegnap sajnos bekrepált a netem teljesen. :( Holnap délelött jönnek a matávtól kicserélni az elfüstölt vackukat így addig nem leszek :(

Jó játékot mindenkinek!
World Of Warcraft / Arathor / Rise Legacy

#2512 Felhasználó inaktív   Galadriel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 30. 07:42

Idézet: Kecsöpp - Dátum: 2005. máj. 30., hétfő - 8:27

Tegnap sajnos bekrepált a netem teljesen. :( Holnap délelött jönnek a matávtól kicserélni az elfüstölt vackukat így addig nem leszek :(

Jó játékot mindenkinek!

Szép napot mindenkinek!

Kecsöpp ez nem jó hír, remélem hamar rendeződik!
Semmelweis lvl 70 ud priest <Divinum>
Khestrassa lvl 70 ud mage <Divinum>
Khalassa lvl 70 belf paladin <Divinum>
Quenthel lvl60 NE hunter - Retired

#2513 Felhasználó inaktív   Archon 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 30. 07:50

Magam részéről nem akarom Master of Night HW problémáival tovább terhelni a fórumot, de amit olvastam, az alapján olyan a hiba, mint nálam volt. Nálam pedig a megoldás egyszerű volt: a CPU-t a WOW állatira meghajtja, és nálam túlmelegedett. Vettem rá egy erősebb (bár hangosabb) ventilátort, kicsit vissszább a teljesítményből, és azóta jó. Én a hiba alapján első körben erre gyanakodtam volna. Nekem ez tipikus CPU melegedési gondnak tűnik.
<a href='http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Arathor&n=Shamliza' target='_blank'>Shamliza</a> lvl 80 draenei master reinkarnátor
Darkyra lvl 80 haláli lovag (tanker)
Hornessa lvl 80 draenei farmer médzs
Edinora lvl 70 néni warrior tankermájszter nyögdíjas

Moonwalker lvl 68 nightelf néni hunti
Memphyssa lvl 64 worlákk (-nak láccó valami)
Stealthike lvl 64 néni laprugó

#2514 Felhasználó inaktív   rvs 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 30. 08:12

Idézet: Nerm - Dátum: 2005. máj. 29., vasárnap - 22:37

Az IF-i pecás nekem kimaradt, én rögtön a Theramore-i pasastól kaptam a questet, ő Theramoretól nyugatra az öböl egyik kis szigetén álldogál. A feladat a 4 hal, egy Feralasból, egy Desolace-ból, egy Stranglethornból és egy Swamp of Sorrowsból. Amire vigyázni kell: a Feralasi hal a Verdantis riverben van, na ez nem folyó hanem tó. :) És vigyél magaddal csalit is, a Feralasi hallal gondok lehetnek nélküle. Jó halászgatást! ;)

ha beszélsz ifben a pecamesterrel akkor bónusz xp jár a dologért (nem emlékészem 400 vagy 40), mikor összefutsz Nattal. (legalábbis orgrimmarban valami ilyesmi volt.) ;) :D
:: antracit of arathor :: rise legacy ::
"A hordások olyan sötétek, hogy nyugodtan dobhatnának mote of shadow-t wsgben."
- d.

#2515 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 30. 08:25

Jó játékot mindenkinek!

Nekem is teljesen becsavarodott a netem hétvégén, napközben 2x  15 percig ment a net, a fennmaradó időben nem.

Felhívtam az axelero-t (bocs, T-Online :rolleyes: ) hogy legyenek szívesek valamit csinálni, legfőképpen kicserélni azt a szar ADSL modemet, mert hetente háromszor-négyszer eddig is resetelnem kellett, hogy "megjavuljon" net. Válasz: adjak egy telefonszámot, a központban a kollegák utánanéznek hogy mi a hiba forrása, és majd felhívnak. Kíváncsi leszek. :( Sok reményt nem fűzök a dologhoz, ismerve a cég mentalitását.
(Az csak a slusszpoén, hogy - gondolom van ilyen esetre egy lámaforgatókönyvük - végigzongoráztattak velem mindent, hiába mondtam, hogy már kipróbáltam ezt is, azt is, amazt is, mindezt úgy, hogy az én kontómra ketyeg a percdíj. Szép.)

#2516 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 30. 08:26

Idézet: rvs - Dátum: 2005. máj. 30., hétfő - 9:12

ha beszélsz ifben a pecamesterrel akkor bónusz xp jár a dologért (nem emlékészem 400 vagy 40), mikor összefutsz Nattal. (legalábbis orgrimmarban valami ilyesmi volt.) ;) :D

Szerintem nekem már erősen szürke a quest, úgyhogy nem pöcsölök, egyenesen Theramore felé veszem az irányt. :) :D

#2517 Felhasználó inaktív   Archon 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 30. 09:24

Hétvégén sikeresen megléptem a 40. szintet. Ezúton szeretném megköszönni mindenkinek, aki meghitelezte nekem a paci árát  :respect:

Most úgy vagyok, hogy van lovam, megtanultam a 40-es skilleket, a bankszámlámat leürítettem, és nyakig úszom az adósságban  :D
<a href='http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Arathor&n=Shamliza' target='_blank'>Shamliza</a> lvl 80 draenei master reinkarnátor

#2518 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 30. 09:54

Mekkora már!!! :D

Un'goro-ban a gorillák üres hordókat dobnak, mondom ez valami quest item? :think:

Utánanéztem az allakhazamon, és ott írták, hogy ez eastern egg, a Donkey Kong nevű ősrégi konzolos (Nintendo tán?) ügyességi játékra utalnak vele, ahol gorillák dobáltak hordóval. :) :omg: Ahogy elolvastam, a homlokomra csaptam: tééééééééééééééllllllllleg! :)

#2519 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 30. 09:56

Jó játékot mindenkinek!

Nincs Matáv, T-Com van..

#2520 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 30. 09:59

Idézet: Etele - Dátum: 2005. máj. 30., hétfő - 9:25

Nekem is teljesen becsavarodott a netem hétvégén, napközben 2x  15 percig ment a net, a fennmaradó időben nem.

Felhívtam az axelero-t (bocs, T-Online :rolleyes: ) hogy legyenek szívesek valamit csinálni, legfőképpen kicserélni azt a szar ADSL modemet, mert hetente háromszor-négyszer eddig is resetelnem kellett, hogy "megjavuljon" net. Válasz: adjak egy telefonszámot, a központban a kollegák utánanéznek hogy mi a hiba forrása, és majd felhívnak. Kíváncsi leszek. :( Sok reményt nem fűzök a dologhoz, ismerve a cég mentalitását.
(Az csak a slusszpoén, hogy - gondolom van ilyen esetre egy lámaforgatókönyvük - végigzongoráztattak velem mindent, hiába mondtam, hogy már kipróbáltam ezt is, azt is, amazt is, mindezt úgy, hogy az én kontómra ketyeg a percdíj. Szép.)

Igen. Mert amíg nem csinálsz modem resetet, akár Dialcom 1600 Bridge, akár D-Lynk DSL360/T, akár Siemens Expresslynk a modemed, addig nem lehet pontosan behatárolni a hibát. Nem véletlenül van ez, emiatt nem kell mérgesnek lenni. Ez így is fog maradni.

Üdv: Bepe

#2521 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 30. 10:13

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2005. máj. 30., hétfő - 10:59

Igen. Mert amíg nem csinálsz modem resetet, akár Dialcom 1600 Bridge, akár D-Lynk DSL360/T, akár Siemens Expresslynk a modemed, addig nem lehet pontosan behatárolni a hibát. Nem véletlenül van ez, emiatt nem kell mérgesnek lenni. Ez így is fog maradni.

Akkor ugorj neki és olvasd el újra amit írtam. :cool:

Egyrészt hetente többször is kellett az elmúlt néhány hónapban resetelnem a modemet (írtam), illetve amikor mondta hogy csináljam ezt meg azt meg amazt, hiába mondtam, hogy 10 perce végigzongoráztam már mindent, kötötte az ebet a karóhoz, hogy de én azért is csináljam meg újra. :think:

Szóval nem azért voltam mérges, mert resetelni kellett a modemet, hanem azért, mert hiába mondtam, hogy most reseteltem vagy háromszor, azért csak kötötte az ebet a karóhoz, hogy újra reseteljem, és várjuk meg, milyen ledek gyulladnak ki, mindezt az én telefonszámlámra. Teccikérteni?

RE: azt meg már régen tudom, hogy effektíve ő csak a hibát veszi fel, és jelzi a központ felé, tehát érdemben semmit nem tud csinálni, szóval tökmindegy hogy akkor resetelem a modemet míg beszélek vele, vagy 5 perccel azelőtt, mielőtt felhívom.
Sajnos van tapasztalatom az ügyfélszolgálatukkal.

Nem értem, ahelyett, hogy növelik a sávszélt, talán minőségi szolgáltatást kellene nyújtaniuk, mert mióta Axelero előfizetésem van, nem keveset szívok vele.

Szerkesztette: Etele 2005. 05. 30. 10:18 -kor

#2522 Felhasználó inaktív   Sirgorash 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 30. 10:19

Razorfen downsba van valakinek Q-ja?
Szeretnék lemenni, de elsősorban klános partyval, ha összejön :D

#2523 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 30. 10:26

Idézet: Etele - Dátum: 2005. máj. 30., hétfő - 11:13

Akkor ugorj neki és olvasd el újra amit írtam. :cool:

Egyrészt hetente többször is kellett az elmúlt néhány hónapban resetelnem a modemet (írtam), illetve amikor mondta hogy csináljam ezt meg azt meg amazt, hiába mondtam, hogy 10 perce végigzongoráztam már mindent, kötötte az ebet a karóhoz, hogy de én azért is csináljam meg újra. :think:

Tudom. Nálam jobban nem sok mindenki tudja. Ez így volt, így van, és így is lesz. Hiába háborogsz.  :)

#2524 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 30. 10:28

Etele: írtam privit.

#2525 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 30. 10:29

Idézet: Etele - Dátum: 2005. máj. 30., hétfő - 11:13

Nem értem, ahelyett, hogy növelik a sávszélt, talán minőségi szolgáltatást kellene nyújtaniuk, mert mióta Axelero előfizetésem van, nem keveset szívok vele.

Nekem ADSL Otthon van, a 2 és fél év alatt egyszer volt 678-as gondom, és még soha! szinkron gondom (Dialcom / piros alert).

#2526 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 30. 10:56

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2005. máj. 30., hétfő - 11:26

Tudom. Nálam jobban nem sok mindenki tudja. Ez így volt, így van, és így is lesz. Hiába háborogsz.  :)

Megintcsak olvasd el újra: nem háborogtam, hanem nehezményeztem, hogy az 5 perccel a hívás előtt elvégzett műveleteket újra megcsináltatják velem, hiába mondom, hogy "igen, igen, megvolt", és közben ketyeg az óra.

És ha valóban el is olvasod amit írtam, láthatod, hogy én nem az ügyfélszolgálatost hibáztatom, hanem a "forgatókönyvet". Illetve nem is, az ügyfélszolgálatos is ludas, mert ha mondom hogy már megcsináltam, miért nem pipálja ki a kis kérdőívén, miért forszírozza, hogy hajtsam végre a modemrestartot negyedszerre is 10 percen belül? :think:

Idézet

Nekem ADSL Otthon van, a 2 és fél év alatt egyszer volt 678-as gondom, és még soha! szinkron gondom (Dialcom / piros alert).

Ha bunkó lennék, most azt írnám: na és, hova szarjak? :D

De nem vagyok, így örülök, hogy neked minden nagyon szép, minden nagyon jó, de nekem már háromszor kellett "valamit állítani a központban" mert rendetlenkedett a net, és most se jó teljesen. :(

RE: 678-as error, hej de ismerős. :) :)

Szerkesztette: Etele 2005. 05. 30. 11:09 -kor

#2527 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 30. 11:04

Idézet: Etele - Dátum: 2005. máj. 30., hétfő - 11:56

Ha bunkó lennék, most azt írnám: na és, hova szarjak? :D

:D  ;)

#2528 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 30. 11:07

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2005. máj. 30., hétfő - 12:04

:D  ;)

Közben priviben is dumcsizunk Bepével, szóval elnézést az offért mindenkitől. :) Itt abbahagytuk. :)

#2529 Felhasználó inaktív   Archon 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 30. 12:30

Kéne nekem ma estére egy pici help. Meg kéne ölnöm Arathi Highland-en egy lvl 40-es elite-et, a Win Lord-ot. Állítólag nem kispályás, kéne egy pala vagy esetleg priest segítsége...

rvs, te esetleg?  :cool:

#2530 Felhasználó inaktív   Sirgorash 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 30. 12:34

Idézet: Archon - Dátum: 2005. máj. 30., hétfő - 11:30

Kéne nekem ma estére egy pici help. Meg kéne ölnöm Arathi Highland-en egy lvl 40-es elite-et, a Win Lord-ot. Állítólag nem kispályás, kéne egy pala vagy esetleg priest segítsége...

rvs, te esetleg?  :cool:

Este dobj rám egfy /w-t és segítek :)

Téma megosztása:

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129
  • Utolsó »