HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Warcraft II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Warcraft II.

#2491 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 05. 29. 10:13

Idézet: Etele - Dátum: 2005. máj. 29., vasárnap - 10:54

Kérdés: hol/hogyan lehet a fishing skillt maxolni? (Vagyis: quest vagy trainer kell ahhoz, hogfy meglegyen a 300-as skillkorlát?)

Hogy kicsit ON is legyen végre a topik. :)

A skill maxolás trainerrel nem minősül cheat-nek?  :think: Mert az összes többi játékban igen.  :) Vagy annak minősül, csak nem érdekel téged?  :D

Üdv: Bepe

#2492 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 29. 10:22

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2005. máj. 29., vasárnap - 10:13

A skill maxolás trainerrel nem minősül cheat-nek?  :think: Mert az összes többi játékban igen.  :) Vagy annak minősül, csak nem érdekel téged?  :D

ÖÖÖÖÖÖ ez nem egészen így működik ebben a game-ben... itt azzal fejlődik a skilled, ha csinálsz valamit (pl trainernél slvl 0-val megveszel egy tojásos nokedli, borjú bécsivel receptet, abból csinálsz úgy 60-at mire kifúj az a recept skill növelés esélye, de addigra megtanulhatod a magasabb szintű főzést a trainernél, ami a journeyman). Szal a trainer nem a skillt fejleszti, hanem a skill fejleszthetőségének a korlátait oldahtja fel (apprentice0-75, journeyman75-150, expert150-225, artisian 225-300) és mellé recepteket árul, amivel fejlesztheted azt...

Hűűű átolvasva ez igen kusza lett :)
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#2493 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 29. 11:30

Idézet: Etele - Dátum: 2005. máj. 29., vasárnap - 9:54

Kérdés: hol/hogyan lehet a fishing skillt maxolni? (Vagyis: quest vagy trainer kell ahhoz, hogfy meglegyen a 300-as skillkorlát?)

Hogy kicsit ON is legyen végre a topik. :)

Quest, és itt kezdődik :) Minimum 40-es szintűnek kell lenned, és 225-ös Fishing kell hozzá. Addig nem kapod meg.

#2494 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 29. 12:06

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2005. máj. 29., vasárnap - 11:13

Látszik hogy nem vagy nagy WoW guru. :D  :D  :D

#2495 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 29. 12:08

Idézet: Péntek - Dátum: 2005. máj. 29., vasárnap - 12:30

Quest, és itt kezdődik :) Minimum 40-es szintűnek kell lenned, és 225-ös Fishing kell hozzá. Addig nem kapod meg.

Köszi. :)

(Persze a thottbot most sem működik 100%-osan. :) )

#2496 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 29. 12:27

Idézet: Etele - Dátum: 2005. máj. 29., vasárnap - 12:08

Köszi. :)

(Persze a thottbot most sem működik 100%-osan. :) )

Tényleg nem :(

A lényeg, hogy IF-ben a Forlorn Caverni pecás adja ezt a questet, amiben Elküld Theramore-ba egy ismerőséhez. Ott kapsz egy másik questet, ebben 4 halat kell hozni neki a világ 4 különböző pontjáról.

Majd Gala és Nerm felvilágosít, ők már biztosan csinálták ezt a küldit ;)

#2497 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 29. 12:30

Allakon frissítették a reputationos oldalt, így végre sikerült megtalálni azt :)

Itt található :)
Nagyon jól össze van szedve minden.

Más: Baron Rivendare tényleg dohat epic mountot!

Deathcharger's Reins, és így néz ki a ló:
Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Szerk.:

És Nevl Rogue Guide-ja is felkerült végre Allakhazamra :respect:

Szerkesztette: Péntek 2005. 05. 29. 12:38 -kor

#2498 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 29. 13:36

Idézet: Péntek - Dátum: 2005. máj. 29., vasárnap - 12:30

Szerk.:

És Nevl Rogue Guide-ja is felkerült végre Allakhazamra :respect:

Ja, tele hibával, ami nem volt benne, össze vissza kavart betűkkel... remek. Ráaádsul már rég nem érvényes csomó minden amit leírtam benne :(

#2499 Felhasználó inaktív   Apaf3j 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 29. 13:49

Sziasztok!

Óriási kérésem lenne! Ha valakinek esik (vagy van raktáron) Executioner's Cleaver, azt nagyon szívesen megvásárolnám, természetesen piaci áron. Az elmúlt 10 napban kétszer maradtam le róla az AH-ban, és nagyon szeretném megszerezni. Elöre is köszi! Ha éppen nem vagyok fenn (ami azért valószínü), esetleg küldjetek egy levelet...

Szerkesztette: Apaf3j 2005. 05. 29. 13:54 -kor

Never attempt to teach a pig to sing. It wastes your time and annoys the pig. (Lazarus Long)

#2500 Felhasználó inaktív   Master of Night 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 29. 17:27

öööööööööööööööööööööööööööööööööö khm khm nem kilóméter csak most néztem rá a gépre !
most értem haza és a 3d mark 2005 fél napig ment fagyás nélkül a wow meg csak 5 secet bír ki hogy is van ez ?
a tesztprogi szerintem jobban kihasználja a gépet mint a wow nem?

Szerkesztette: Master of Night 2005. 05. 29. 17:29 -kor

#2501 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 29. 19:01

Idézet: Master of Night - Dátum: 2005. máj. 29., vasárnap - 18:27

[...]
a tesztprogi szerintem jobban kihasználja a gépet mint a wow nem?

Az öt perces fagyásnak (főleg, hogy ha minden más programmal, teszttel jól megy a rendszer) valami hardverkompatibilitási oka lehet szvsz. Azt hiszem már ajánlották, de ki is próbáltad már, hogy a videókártyához régebbi drivert raksz fel? Nekem például a Diablo-ban volt hasonló problémám, a régebbi driver megoldotta.

Bliz-support nem válaszolt még?

Szerk.: 2500. hsz ebben a topikban, azt hiszem jöhet az episode III... :)

Szerkesztette: SuMMeR 2005. 05. 29. 19:02 -kor

#2502 Felhasználó inaktív   Master of Night 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 29. 19:13

Egyenlőre baszik visszaírni!!! :reklamacio:
holnap jön egy új táp ha nem jó akkor viszik a gépet szervízbe, ja amúgy 2 omega meg két régebbi ati drivert is kipróbáltam már ! Az egészbe az zavar hogy biztos valami nagyon kicsi blama dolog okozza a hibát
körülbelül már 2 napom ment rá a hibakeresésbe ja gyerekek ez mi :Swapping the place of the memory sticks.
- Removing a stick of memory if you have several.
na ezt a kettőt szerintem még nem csináltam

Szerkesztette: Master of Night 2005. 05. 29. 19:23 -kor

#2503 Felhasználó inaktív   Apaf3j 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 29. 19:49

Idézet: Master of Night - Dátum: 2005. máj. 29., vasárnap - 19:13

Egyenlőre baszik visszaírni!!! :reklamacio:
holnap jön egy új táp ha nem jó akkor viszik a gépet szervízbe, ja amúgy 2 omega meg két régebbi ati drivert is kipróbáltam már ! Az egészbe az zavar hogy biztos valami nagyon kicsi blama dolog okozza a hibát
körülbelül már 2 napom ment rá a hibakeresésbe ja gyerekek ez mi :Swapping the place of the memory sticks.
- Removing a stick of memory if you have several.
na ezt a kettőt szerintem még nem csináltam

Swapping the place of memory sticks: Ha több memóriamodulod van, próbáld felcserélni öket.
Removing a stick of memory...: Ha több memóriamodulod van, próbálj kivenni egyet (Ezt ugye úgy a legjobb csinálni, ha minden egyes modult kipróbálsz önmagában, minden egyes foglalatban).

Most lusta vagyiok visszaolvasni, de mintha már csináltad volna ezt is...
Never attempt to teach a pig to sing. It wastes your time and annoys the pig. (Lazarus Long)

#2504 Felhasználó inaktív   Master of Night 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 29. 19:59

igen csak nem minden modulba

#2505 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 29. 20:04

Master of Night, mindenféle cseszegetési szándék nélkül mondom, hogy mi itt már elmondtuk amit el tudtunk, szerintem innentől felesleges a WoW topikot tovább terhelni a hardverproblémáddal, mert - tudom, tudom, bunkó vagyok - rettentően nem vág témába a dolog, és az elmúlt három oldal másról sem szól, mint offolásról.
Ez a topik nem hardversegély, amit mi itt segíteni tudtunk, már megtettük.
Köszi.

#2506 Felhasználó inaktív   Master of Night 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 29. 20:44

Idézet: Etele - Dátum: 2005. máj. 29., vasárnap - 19:04

Master of Night, mindenféle cseszegetési szándék nélkül mondom, hogy mi itt már elmondtuk amit el tudtunk, szerintem innentől felesleges a WoW topikot tovább terhelni a hardverproblémáddal, mert - tudom, tudom, bunkó vagyok - rettentően nem vág témába a dolog, és az elmúlt három oldal másról sem szól, mint offolásról.
Ez a topik nem hardversegély, amit mi itt segíteni tudtunk, már megtettük.
Köszi.

Drágaság!
Mivel már 3 éve vagyok itten a hwswn és mivel nem tudtam más fórumon ilyen segítőkész faszagyerekekre találni ,ezért írtam be ide folyamatosan a gondokat bajokat ! A továbbiakban nem is szándékoztam már többet beírni, fellélegezhettek ! :respect:
Akit zavartam írásaimmal mégegyszer elnézést

:respect:

#2507 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 29. 20:47

Idézet: Master of Night - Dátum: 2005. máj. 29., vasárnap - 20:44

Drágaság!
Mivel már 3 éve vagyok itten a hwswn és mivel nem tudtam más fórumon ilyen segítőkész faszagyerekekre találni ,ezért írtam be ide folyamatosan a gondokat bajokat ! A továbbiakban nem is szándékoztam már többet beírni, fellélegezhettek ! :respect:
Akit zavartam írásaimmal mégegyszer elnézést

:respect:

Majd azért azt írd meg, hogy sikerült e és hogy milyen néven reggeltél/hova :)

#2508 Felhasználó inaktív   Nerm 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 29. 21:37

Idézet: Péntek - Dátum: 2005. máj. 29., vasárnap - 13:27

A lényeg, hogy IF-ben a Forlorn Caverni pecás adja ezt a questet, amiben Elküld Theramore-ba egy ismerőséhez. Ott kapsz egy másik questet, ebben 4 halat kell hozni neki a világ 4 különböző pontjáról.

Az IF-i pecás nekem kimaradt, én rögtön a Theramore-i pasastól kaptam a questet, ő Theramoretól nyugatra az öböl egyik kis szigetén álldogál. A feladat a 4 hal, egy Feralasból, egy Desolace-ból, egy Stranglethornból és egy Swamp of Sorrowsból. Amire vigyázni kell: a Feralasi hal a Verdantis riverben van, na ez nem folyó hanem tó. :) És vigyél magaddal csalit is, a Feralasi hallal gondok lehetnek nélküle. Jó halászgatást! ;)

#2509 Felhasználó inaktív   Eiki 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 29. 22:31

Nem akarok köcsög lenni, de miért kell nekünk 30 hozzászóláson át olvasnunk, hogy nem megy a Wow-od? Próbálkozz, aztán ha van eredmény írj, mi is fogunk, ha van ötletünk, de nem kell majdhogynem floodolnod a topikot emiatt.

Nevl - szerintem kérj meg valakit az Alkhazamnál a javításra, mert ami fent van az valóban annyit ér, amennyit az ottani hozzászólók írnak róla...

szerk.: mindezt úgy írtam, hogy még nem olvastam Etele hozzászólását...

Szerkesztette: Eiki 2005. 05. 29. 22:33 -kor

#2510 Felhasználó inaktív   Avulu 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 30. 07:17

Átolvasva a Rogue Guidet és megnézve Nevl talentkiosztásást, pár szó arról hogy mit várnak el a rogue-tól a pillanatnyilag elérhető legnehezebb instancban, UBRS-ben. (tizenvalahány végigmenet után veszem a bátorságot magamnak)

UBRS-be 15 fős raidben megyünk egy jó rogue nélkül azonban nagy esély van wipe-ra. (meglehet csinálni rogue nélkül,mert már erre is volt példa;és a kis sárkányos résznél rogue-val is lehet wipe, de jelentősen csökken a wipe esélye egy jó rogue-val összességében). A rogue megy a csapat előtt (tulajdonképpen ő a csapat vezetője), ő neki kell felmérnie a terepet. A legkedvezőbb helyzetben odamegy egy ellenséges csoporthoz (4-5 lvl59-61elite lény) és használja a Sap képességét, majd visszajön hátrébb és a mage-ek a maradék humanoidokat sheep-pelik. A támadó 2-3 dragonkin-t pedig könnyen leszedik már a csapat harcosabb kasztjai és a rogue. Ahoz hogy a rogue betudjon menni, használja a sap képességét és élve ki is jusson, úgy hogy az ellenséges csoport többi tagja ne vegye észre, pedig elengedhetetlen az Improved Sap és a többi, rejtőzködést segítő talent. (Példa: Dirk lvl60-as törpe rogue, a Huns guild tagja. Első lemenete alkalmával én is lent voltam. Dirk 2 tőrt használ, erre építette fel a talent kiosztását is. Első lemenete alkalmával 2-szer halt és 1-szer ráhúzott a csapatra  egy mobcsoportot, majdnem wipe lett belőle. Az eset után megváltoztatta  talent kiosztását, és a következő lemenetében a csapat másik settenkedőjével szinte tökéletesen végezték a feladatukat. A szinte tökéletes csak azért nem hibátlan, mert 90% mellett is általában becsúszik 1 felfedezés a Sap használata közben, főleg ha 2 rogue megy le)
A recap statisztikái szerint pedig a két legtapasztaltabb magyar rogue, Relic és Fikusz igen szép dps-t is kiosztanak, a magek után a legtöbbet szokták.
Egy jó rogue fontos a csapatban. Vele sok kellemetlen helyzetet lehet megelőzni.

UBRS kiváló terep arra, hogy egy raid megtanuljon együttműködni és összeszokni. Figyelmet és fegyelmezettséget igényel a résztvevőktől. Kevés hiba fér bele, főleg ,hogy nem mindig tudjuk a legideálisabban összeállítani a csapatot.
Swtor: Reckless Immortals (Birodalom, EU-Hidden Beks)
http://www.reckless.hu

Téma megosztása:

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.