HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Warcraft II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Warcraft II.

#361 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 23. 10:33

Én elhatároztam, hogy a hatásosabb belépő érdekében csak akkor indulok el hordásokat ölni, mikor már a hátasomon lovagolhatok a csatába. :)

#362 Felhasználó inaktív   Chinpira 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 23. 11:41

Arathorról egy pvp-történet tőlem is (nem kötelező elolvasni) :)

Egyik haveromat kísértük Barrensre egy warrior quest keretében (32-es warrior, 28-as mage, meg én egy 28-as pappal), és NPC-gyilok miatt bezöldültünk egy kicsit. Láttunk pár 18 körüli hordás játékost, gondolom azok leadhatták a drótot, mert egyszercsak megjelent egy 46-os tauren warrior. Kb olyan hatásos belépője volt hátas nélkül, mint Etelének lesz a kossal, merthogy elég méretes egy ilyen szerzet :)

Megállt előttem, elkezdett méregetni, akkor már gondoltam, hogy lehet egy kis esze a srácnak, mert a pappal kezdi. Hát nem volt neki. Meglegyintett egyszer, erre feltettem a pajzsomat, hátrálni kezdtem, a warrior haverom meg hátbatámadta. Erre pont úgy viselkedett mint a mobok, szépen ráfordult a harcosra, és onnantól kezdve csak vele foglalkozott. A mage beleürítette egész manakészletét, én meg ahogy csak tudtam, nyomkodtam a healeket a warriorra (meg a sok resist között egy DoT spellt ráraktam a taurenre is), és kb az utolsó pillanatban a srác elkezdett megfutamodni, és szépen meg is fektettük anélkül, hogy egyikünk is belehalt volna. Elég jó érzés volt, bár utólag azért világos, hogy ha a gyerek egy kicsit értette volna a dolgát, akkor bedarál bennünket.

Az élmény hatására a Dunemaul pvp szerveren indítottunk a haverjaimmal egy hordás csapatot. Ha valakinek van kedve esetleg egy ilyen környezetben kezdeni új karit, akkor szívesen várjuk.

#363 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 23. 11:43

Idézet: Error.Fsi - Dátum: 2005. márc. 23., szerda - 9:27

Melegen ajanlom mindenkinek hosszu es faraszto quest-elesekben kellemes kikapcsolodas a horda irtasa. :D

Megerősítelek, BÁR! nálam mostanában valahogy visszafele alakul a dolog. Kb 2 hete egy tehénkével "partyztam". 1 dino neki 1 dino nekem! Mind a 2-en lvl 38-on a 41-es dionok ellen... Szerintem majd 1 óráig nyomtuk... :) A másik érdekes szitu az SV arenával szembeni részen(pár undead+naga) volt... Meglátok egy 44-es bocicsokit épp nagára pecázni amikor szegénykét lerohanják 3-an is (2 mage első támadása 2*-300Hp ugyebár).  2mp nem telt el és nyakába kapta a lábát... látva ezt (épp arra mentem az 1 cicaerős mounttal + a vérengző dragonling kisérettel :) ) nyomtam egy charge-ot a naga fejére és mivel a tehénke alig bírta levakarni magáról követőjét, megörült. Kivégeztük a 3 tagot. Ő már amúgy is lent volt a biliben HP ügyileg és a hab a tortán hogy PVP-ben volt. Pontosan 1 gombnyomás lett volna az execute de nem tettem... csata végére megérkezett a 48-as támogatása bár ezt már csak akkor láttam amikor cicámon sietve mentem tovább... Az tuti hogy PVP-n nem lesz kegyelem ... de ez PVE itt nem erről szól a dolog... Az természetesen megint más ha mindenki beírja hogy /pvp. Bár ezen a szerveren szerintem ez is felesleges mert duellezni lehet a hordával is /duell és máris kapja a felkérést...
World Of Warcraft / Arathor / Rise Legacy

#364 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 23. 12:01

Idézet: Kecsöpp - Dátum: 2005. márc. 23., szerda - 11:43

Megerősítelek, BÁR! nálam mostanában valahogy visszafele alakul a dolog. Kb 2 hete egy tehénkével "partyztam". 1 dino neki 1 dino nekem! Mind a 2-en lvl 38-on a 41-es dionok ellen... Szerintem majd 1 óráig nyomtuk... :) A másik érdekes szitu az SV arenával szembeni részen(pár undead+naga) volt... Meglátok egy 44-es bocicsokit épp nagára pecázni amikor szegénykét lerohanják 3-an is (2 mage első támadása 2*-300Hp ugyebár).  2mp nem telt el és nyakába kapta a lábát... látva ezt (épp arra mentem az 1 cicaerős mounttal + a vérengző dragonling kisérettel :) ) nyomtam egy charge-ot a naga fejére és mivel a tehénke alig bírta levakarni magáról követőjét, megörült. Kivégeztük a 3 tagot. Ő már amúgy is lent volt a biliben HP ügyileg és a hab a tortán hogy PVP-ben volt. Pontosan 1 gombnyomás lett volna az execute de nem tettem... csata végére megérkezett a 48-as támogatása bár ezt már csak akkor láttam amikor cicámon sietve mentem tovább... Az tuti hogy PVP-n nem lesz kegyelem ... de ez PVE itt nem erről szól a dolog... Az természetesen megint más ha mindenki beírja hogy /pvp. Bár ezen a szerveren szerintem ez is felesleges mert duellezni lehet a hordával is /duell és máris kapja a felkérést...

egyetlen komolyabb egyéni pvp "élményem" az volt amikor meglátogattam kis warlockommal tündér böfföt. nem akartam támadni, nem vagyok hüje :D csak megnézni magamnak a várost - gondoltam majd kilroggal szétnézek, de nem volt rá időm mert túl közel mentem. PVP azonnal, főváros... ezt nem így akartam, talán fussunk. tisztes távban leültem egy fa alá, és vártam. lassan megérkezett az első boci, körbeugrált, megszagolt aztán elment. 10+ szinttel alacsonyabb volt és egyedül, tehát semmi. vártam a a nagyobbakat akik jönnek és lecsapnak, de még mindig semmi. vagy alig voltak a városban nagyok vagy nem érdekelt senkit egy darab pvp 30+ warlock. mikor már lassan indulni készültem, egy 9-es bocilány pvpben odajött. tábortüzet csinált és elkezdett kajálni aztán elment. nemtom mit várt, hogy levágom? elvégre nem pvpn vagyunk :Đ

#365 Felhasználó inaktív   Error.Fsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 23. 14:13

Idézet: Kecsöpp - Dátum: 2005. márc. 23., szerda - 12:43

Bár ezen a szerveren szerintem ez is felesleges mert duellezni lehet a hordával is /duell és máris kapja a felkérést...

En ezt szemely szerint nem tudtam:(. De valahogy kicsit mas az ha vegleg leirtom, nagyobb az elmeny, megha PvE szerveren is vagyunk(Gondolom nem is etikatlan mivel csak felajanlottuk hogy ha akarnak PvP k lehetnek). Jah es arenaba is erdemes benezni  :D . Mellesleg az szerintem is alapszabaly, hogy eloszor papokat meg magusokat elintezni:), Viszont az kerdeses szamomra, hogy egy 46-os elbir e 3 nallanal joval kisebb ellenfellel(peldanal maradva 32, 28, 28)????
Abit AN52V - AMD X2 4600+ - Galaxy 8800GT - Samsung 2333SW - Ati TV Wonder - CSX 2GB 800MHz DDR2 Driver&Software

#366 Felhasználó inaktív   emphyteuta 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 23. 14:28

Idézet: Error.Fsi - Dátum: 2005. márc. 23., szerda - 15:13

[...] Viszont az kerdeses szamomra, hogy egy 46-os elbir e 3 nallanal joval kisebb ellenfellel(peldanal maradva 32, 28, 28)????

Nem. Gondolj csak arra, h mennyi az össz HP különbség. Pesze függ a resist ill. armor arányoktól is. PvP szerveren SOHA nem járnék egyedül. És IMO elb*sza a játékélményt, ha questelés közben kinyírnak, és még ki is röhögnek. Raid eknek is csak akkor van értelme, ha szervezett, max LVL, ultrántápos, összeszokott, legjobbcuccos csapat megy. De legfontosabb a jól szervezettség... :)

EmPhY
A pokoli operátor

WoW: Lelkész - Human Priest - Arathor PvE

#367 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 23. 14:31

Idézet: Error.Fsi - Dátum: 2005. márc. 23., szerda - 14:13

Viszont az kerdeses szamomra, hogy egy 46-os elbir e 3 nallanal joval kisebb ellenfellel(peldanal maradva 32, 28, 28)????

elbírni persze hogy elbír, de ugyanígy fordítva is igaz. némi tudás + szerencse kell hozzá hogy a 3 kicsi lenyomja a nagyot, de nem hiszem hogy csodálkozni kéne azon, hogy amíg bizonyos esetben egy playert 3 jóval kisebb mob is le tud győzni, akkor hát még gondolkodó, meg önmagát gyógyító másik 3 játékos. bár a mobos példa elég ritkán jön össze :)

egyébként én nem sokat pvpztem, de úgy tűnik pvp-ben kevésbé számít a szint, mint a moboknál. pl a warlockommal szinte meg sem bírok sebezni egy 5+ szinttel magasabb mobot a resist meg block miatt, holott simán gyújtottam már fel meg átkoztam meg raiden számomra ??-es hordásokat.

#368 Felhasználó inaktív   Error.Fsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 23. 14:40

Idézet: DOOMER - Dátum: 2005. márc. 23., szerda - 15:31

egyébként én nem sokat pvpztem, de úgy tűnik pvp-ben kevésbé számít a szint, mint a moboknál. pl a warlockommal szinte meg sem bírok sebezni egy 5+ szinttel magasabb mobot a resist meg block miatt, holott simán gyújtottam már fel meg átkoztam meg raiden számomra ??-es hordásokat.

Ez a +5 lvl szerinem a merfoldko. Azt mar kikiserleteztem, hogy a +4lvl mobot meg letudjuk verni de a +5lvl az mar sok(annyira sok, hogy szinte lehetetlen megutni), nem egyedul! 2 szemely eseten.
Abit AN52V - AMD X2 4600+ - Galaxy 8800GT - Samsung 2333SW - Ati TV Wonder - CSX 2GB 800MHz DDR2 Driver&Software

#369 Felhasználó inaktív   flinta 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 23. 14:50

egy 46-osnak két 28 meg egy 32 csemege. meg sem bírják ütni, ha mégis a magas defense miatt alig sebeznek. itt nem ugyanaz a helyzet mint a mobokkal, hogy pl. tegnap is leütött egy lvl26-os a lóról (én 43)

#370 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 23. 15:02

Idézet: Error.Fsi - Dátum: 2005. márc. 23., szerda - 14:40

Ez a +5 lvl szerinem a merfoldko. Azt mar kikiserleteztem, hogy a +4lvl mobot meg letudjuk verni de a +5lvl az mar sok(annyira sok, hogy szinte lehetetlen megutni), nem egyedul! 2 szemely eseten.

Jaja. Egyedül meg +1-2 szint a mob javára, és bajban vagy. :(

Ha meg jön egy haverja, akkor kampec. :)

Szerkesztette: Etele 2005. 03. 23. 15:02 -kor

#371 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 23. 15:05

Idézet: Error.Fsi - Dátum: 2005. márc. 23., szerda - 14:40

hasonló tapasztalataim vannak, annyit tennék még hozzá, hogy a +4-est még _viszonylag_ könnyen vertünk le (egy 32-es warlock és szintén 32-es hunter). de ez ugye így nem kettő hanem négy :) kettő +4-es már bőven sok lett volna.

részemről tartom magam a következő szabályokhoz:

(mob) egyedül:

amit kellemes ölni: -2 - +1 szint
amit még néha megkóstolok: +2 szint (sárga)
amit már veszélyes: +3 szint (narancssárga)
ami öngyilkosság: +4 szint és afelett (vörös). vagy legalábbis hatalmas mák (nem resistel, sok crit) kell hozzá hogy sikerüljön, de tuti elfogy pár bandage, poti, healthstone.

ha 2-en vannak, akkor csak max két azonos szintű az, amivel harcba szállok.
ha 3-an akkor már célszerű tartani egy kb. -3-as szintkülönbséget.

szerintem a színkódolások elég jól tükrözik, mivel érdemes foglalkozni. ölt már meg valaki egyedül vörös színű ellenfelet?

Szerkesztette: DOOMER 2005. 03. 23. 15:17 -kor

#372 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 23. 15:35

Idézet: DOOMER - Dátum: 2005. márc. 23., szerda - 15:05

... ölt már meg valaki egyedül vörös színű ellenfelet?

Nem tudok róla hogy kinyírtam volna. :)

#373 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 23. 17:28

ölt már meg valaki egyedül vörös színű ellenfelet?

Pirosak nagyon resistelnek és alig találod el őket. Ha esetleg mégis megcsapod, akkor alig sebzel rajtuk...viszont tartom magam ahhoz, hogy semmi sem lehetetlen. Mákkal egy gyengébb pirosat le lehet nyomni.

#374 Felhasználó inaktív   Bird_of_Prey 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 23. 20:28

Én meg nem is probálkozok, teljesen felesleges lenne :D

Viszont tegnap remek support tevékenységet nyujtottam kis csapatunknak, és bár egy single mob-ot nem öltem meg sikerült abszolválnom egy lvl 40 elite quest-et :)

Köszi Wanda ;)

#375 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 23. 22:01

[...]
ölt már meg valaki egyedül vörös színű ellenfelet?

Amikor a tauren druidámat tápolgattam Crossroad környékén, akkor általában (ha jól emlékszem a nevekre) Greater Plainstriker-eket, meg nagyobb raptorokat vadásztam le egyesével, és azok bizony pirosak voltak akkoriban. Viszont a druidámnak volt egy varázslata, amely gyökerekkel egy helyben fogva tartotta a lényeket, aztán megsoroztam támadóvarázslatokkal. Mire közelharcra került sor, addigra jó esetben 1/4 élete maradt, és még ha egy rakás "Miss" ütésem volt is, ha nem rohant véletlenül belém még egy, akkor én voltam a győztes.

Szerk.: aha, rosszul emlékeztem a nevekre: Ornery Plainstrider és Sunscale Scytheclaw... :)

Szerkesztette: SuMMeR 2005. 03. 23. 22:23 -kor

#376 Felhasználó inaktív   OgreImre 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 23. 23:51

Helló Mindenki!
Lehet, hogy nagyon félreértek valamit, de a piros nem azt jelenti, hogy agresszív?Tehát nem sétálhatsz el nyugodtan mellette, mert megtámad? Mert Barrens-ben én is nyomtam le sok pirosat velem egy vagy-1 szintűt.
OgreImre lvl 23 troll hunter (Zenedar PvP)

Szerkesztette: OgreImre 2005. 03. 23. 23:52 -kor

MSI K8N Neo2 Platinum;A64 3500+z;2GB DDR400;ATI Radeon X800Pro 128MB;SB Audidy;Seagate 160GB;Plextor 712A DVD±RW;Plextor 116A DVD-ROM;Logitech keyboard+mouse;Altec Lansing 4100;Samsung 19"TFT

#377 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 24. 00:06

Idézet: OgreImre - Dátum: 2005. márc. 23., szerda - 23:51

Helló Mindenki!
Lehet, hogy nagyon félreértek valamit, de a piros nem azt jelenti, hogy agresszív?Tehát nem sétálhatsz el nyugodtan mellette, mert megtámad? Mert Barrens-ben én is nyomtam le sok pirosat velem egy vagy-1 szintűt.
OgreImre lvl 23 troll hunter (Zenedar PvP)

Pirosat úgy értettük (itt most), hogy a szintjét pirossal látod kiírva. Színkód mutatja a dög és a te szinted közötti különbséget. Piros asszem 4 szinttel (vagy 5?) magasabbat jelent nálad.

#378 Felhasználó inaktív   OgreImre 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 24. 00:27

Értem, köszi.
MSI K8N Neo2 Platinum;A64 3500+z;2GB DDR400;ATI Radeon X800Pro 128MB;SB Audidy;Seagate 160GB;Plextor 712A DVD±RW;Plextor 116A DVD-ROM;Logitech keyboard+mouse;Altec Lansing 4100;Samsung 19"TFT

#379 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 24. 00:44

Idézet: Etele - Dátum: 2005. márc. 23., szerda - 15:02

Jaja. Egyedül meg +1-2 szint a mob javára, és bajban vagy. :(

Ha meg jön egy haverja, akkor kampec. :)

Áh bajban a fenét... szépen higgadtan, stratégiásan kell csinálni ... szellemgombára fájt a fogam és sajna ez 45-ös koromba jutott eszembe ... ez természetesen csak 1 helyen nő hinterlandson és örzik a 46-48-as dögök mint a fene. 46-47-es jocik ugye nem téma mert az sárga és jó eséllyel le is szeded őket a sunyiba még ha 2-en is vannak. Nos a 48-as már baj lehet ha van támogatása 47-es formában... de nálam ez bevállt így: Ha megtámad 2 dög és 1 narancs (vagy uborka vagy krumpli :p )van közte akkor arra kell koncentrálni (a másik mintha ott se lenne semmit nem szabad pazarolni rá -rage, mana, mittomén- ) és azt gyötörni az utolsókig, pár pillanattal mielött behalna szegényke nyomsz 1 fear-t a kollégának ami a kedves kis társát küldi a levesbe 8mp-re, utána azonnal execute vagy vmi hasonló hogy ki is dögöljön a 48-as míg a másik futkározik... tehát van egy minimum 8mp-es ablakod bármire (akár elfutni is ha úgy érzed) de én inkább előveszem a bandage-t (aminek a vicc kedvéért 8mp a visszatöltési ideje) és visszapakolok 900-1100Hp-t vele, majd nekiesek a kissebb társának akit mivel ugye már sárga nagyobb valószínűséggel lehet kifektetni... és ha minden kötél szakadna még mindíg le lehet nyomni egy HP potit, elereszeni valami dazelős spell-t és elhúznia csíkot... mire utolérne feladja.

Szerkesztette: Kecsöpp 2005. 03. 24. 00:53 -kor

#380 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 24. 01:40

Zul'Farrak képekben:

Tele van mókás dolgokkal... ez itt az 1ik pl (és még csak nem is a főmob):
Kép

Mindenkit megtanított repülni ami jó volt nagyon csak a földetéréskor fájt a -600-800 HP :( Kb 2x olyan magasra repít fel mint ő maga így mint az első képről is látható nem kevés...
Kép

Hogy is mondta vki: "I belive I can Fly, I belive I can touch the sky ..." :) 
Kép

Valahonnan jött 1-2 őr is és megvolt az áldás:
Kép

De jópofavolt ahogy a fejek egymás ellen harcoltak miután mi már ki lettünk iktatva... :)
Kép

Dehát ahogy ez lenni szokott nem neki volt igaza és egy szép emléket is hagyott Nightlady kezébe.
Kép

Alig telt el 15 perc és bejutottunk a troll diliház kellős közepébe. Kb 100-an támadtak le 5-6 perc leforgása alatt... igaz kaptunk egy kis segítséget és dölt is az XP rendesen de meglepővolt nézni hogy ezek még mindíg jönnek és az istenért se akarnak elfogyni! Hát gyertek!
Kép

És még egy szép drop a főmuftitól (csak nem nekem...):
Kép

Ha valaki ad egy puszit visszaváltozok :) ... 5 percet biztos voltam béka az instance alatt :) (~10mp / alkalom)
Kép

Egy nagyon jól sikerült instance szerintem de nem piskóta. 3 healer a csapatban és így is 3x feküdtünk ki mert az, hogy egy mob ellen lehet harcolni a 100-ból egyszer történik meg... általában 3-4-es csoportokban vannak és persze men fog ottmaradni és külön kérvényre várni... Lvl 44-45-46-al fölösleges próbálkozni (csapatátlag) mert már az első pár mob jelentős akadály lehet (mivel 46-osak), ellenbe 48-49 (csapatátlag) az ami ide tökéletes. Volt egy pap a csapatban akinek volt egy agykontrolálós varázslata... felettébb hasznos!!! s így nézbe végülis majd mindvégig 6-an voltunk (vagy 7-en? mert ott volt night igencsak erősen rezes és éhes farkasa is). Kb 100K xp jött ki blőle, sok jó reward :) . A benti droppok is nagyon jók és változatosak.
7 quest szól ide amiből 2-nek van jópár előquestje, többekközött kinyírni egy 52-es csajt (ami ugyan elit de nincs annak jelölve ...bug?) és az 50-es segédet! (amibe Roxy is segített!!!! 1000x thx!!!) Shadow res.-t jó felmaxolni az instance elött mert a 3-400-as spellek igencsak fájnak!

Questek: http://wow.allakhaza...up.html?zone=76

Szerkesztette: Kecsöpp 2005. 03. 24. 01:56 -kor

Téma megosztása:

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21