Diablo II. (2.) Lord of Destruction
Elküldve: 2005. 03. 26. 22:11
Daihelüón:
Nem kell így trükközni, single karakterek közti cuccoláshoz kiváló segítség az ATMA muling progi, több külön raktárat hozhatsz létre, korlátlan mérettel, megnyitod benne a kívánt karaktereket, és akár egymásnak, akár raktárból (-ba) nyugodtan pakolászhatsz.
Nagyon jó kis segédeszköz.
Itt találod ATMÁT
Észrevettétek, hogy Akara angol hangja most éppen a KOTOR2-ben Kreiát szinkronizálta?
Nem kell így trükközni, single karakterek közti cuccoláshoz kiváló segítség az ATMA muling progi, több külön raktárat hozhatsz létre, korlátlan mérettel, megnyitod benne a kívánt karaktereket, és akár egymásnak, akár raktárból (-ba) nyugodtan pakolászhatsz.
Itt találod ATMÁT
Észrevettétek, hogy Akara angol hangja most éppen a KOTOR2-ben Kreiát szinkronizálta?
We're the regulators that deregulate///We're the animators that de-animate///We're the propagators of all genocide///Burning through the world's resources///Then we turn and hide
Elküldve: 2005. 03. 27. 00:39
Idézet: Kraken - Dátum: 2005. márc. 26., szombat - 23:11
Daihelüón:
Itt találod ATMÁT
Itt találod ATMÁT
Kösz a linket. Ez tényleg jobb.
Egy milliárd légy is tévedhet.
Csak azért is.
"Üdvözlöm, az anyázáshoz kérem vegyen egy sorszámot és álljon be a sorba. Köszönöm megértését."
Csak azért is.
"Üdvözlöm, az anyázáshoz kérem vegyen egy sorszámot és álljon be a sorba. Köszönöm megértését."
Elküldve: 2005. 03. 27. 17:49
Hello!
Megmondaná v-ki, hogyan kell a tehenes pályára eljutni?
köszi
köszi
Elküldve: 2005. 03. 27. 18:10
Idézet: Csuszka - Dátum: 2005. márc. 27., vasárnap - 18:49
Hello!
köszi
köszi
Ha teljesítettél egy szinte, akkor a Horadic kockába bele Wirst's leg és egy tomb of town portal, ez nyit teleportot.
Az igazság az, amit a többség annak hisz.
Elküldve: 2005. 03. 27. 20:26
Pig, már ne haragudj a kérdésért, de piás vagy?
Mert szinte egy szó sem hibátlan a válaszodban.
De ne sértődj meg, csak viccnek szántam!
We're the regulators that deregulate///We're the animators that de-animate///We're the propagators of all genocide///Burning through the world's resources///Then we turn and hide
Elküldve: 2005. 03. 27. 20:42
Idézet: Kraken - Dátum: 2005. márc. 27., vasárnap - 21:26
Pig, már ne haragudj a kérdésért, de piás vagy?

Csak szereztnék
Egyszerűen csak gondom van a gépeléssel
Szóval helyesen az érzékenyek kedvéért:
Horadric cube-be bele egy Wirt's leg és egy Tome of Town portal
Egyébként megszámoltam több, mint a fele szó hibátlan
Elküldve: 2005. 03. 27. 21:04
Idézet: pig - Dátum: 2005. márc. 27., vasárnap - 18:10
Ha teljesítettél egy szinte,
Ezt lefordítom: először végig kell nyomni az adott nehézségi fokozaton a játékot (meg kell ölni Baalt), hogy azon a szinten tudjál térkaput nyitni a tehenekhez!
Tyraan - Artum Inferniti
Elküldve: 2005. 03. 28. 09:55
Hát tegnap begejeztem nighton act4-t.
Hellforge adott 1, azaz egy, darab Sol-t, Diablo meg egy Isernhart's perry-t
Azt hittem beverem a monitort
Elküldve: 2005. 03. 28. 12:51
Idézet: pig - Dátum: 2005. márc. 28., hétfő - 10:55
Hát tegnap begejeztem nighton act4-t.
Hf nekem is sol-t adott night-on, de én nem is vártam sokat tőle. Persze vannak mákosok, akiknek már ekkor um esik... A hf-ben az a lényeg, hogy többen legyetek ott egyszerre a hf körül, mikor széttöröd a soulstone-t, mert ekkor nagy valószínűséggel jobb runa esik, ez tapasztalat. Ha hellen csinálod majd, szólj td-nek és nekem is, majd segítünk.
Elküldve: 2005. 03. 28. 12:59
Mostanában azon bosszankodom, hogy az emberek már annyira elkényelmesedtek, hogy már normál ill. night szinten sem indulnak meg baal felé, hanem arra várnak, hogy egy sorci telézzen. Hellen ezt még csak-csak megértem, hisz úgy a legkönnyebb és leghamarabb lejutni, de hogy a másik két nehézségi szinten mért nem futnak le, hisz semmi nehézség nincs benne, na ez nekem rejtély marad.
Elküldve: 2005. 03. 29. 08:58
Duelban a vesztes mit bukik el? felszerelést (elsődleges/másodlagos), pénzt_?? stb....És a füllel tud kezdeni valamit a győztes azon kívül, hogy az inventoriból foglalja neki a helyet???
Már többen is akartak velem pofozkodni, de féltem a cumómat....pedig csábító az ötlet, pláne ha egy 62-es szintű hivja ki a 25-ös karakteremet....
Más: nézegettem a tárgykészleteket, de arra jutottam, hogy feltehetőleg egyedien összeválogatott tárgyakkal jobb karaktert lehet csinálni, mint komplett készlet alkalmazásával még akkor is, ha a nemcsak a tárgyak egyedi bónuszát, hanam a teljes készlet bónuszát vesszük is. Ugye jól látom a helyzetet? :confused:
Már többen is akartak velem pofozkodni, de féltem a cumómat....pedig csábító az ötlet, pláne ha egy 62-es szintű hivja ki a 25-ös karakteremet....
Más: nézegettem a tárgykészleteket, de arra jutottam, hogy feltehetőleg egyedien összeválogatott tárgyakkal jobb karaktert lehet csinálni, mint komplett készlet alkalmazásával még akkor is, ha a nemcsak a tárgyak egyedi bónuszát, hanam a teljes készlet bónuszát vesszük is. Ugye jól látom a helyzetet? :confused:
Szerkesztette: vaakuum 2005. 03. 29. 09:49 -kor
"Asszony kell a házba!" -Kőműves Kelemen-
Szerintem is, csak nem pont úgy, wazze.
Elküldve: 2005. 03. 29. 14:40
Idézet: vaakuum - Dátum: 2005. márc. 29., kedd - 8:58
Duelban a vesztes mit bukik el? felszerelést (elsődleges/másodlagos), pénzt_?? stb....És a füllel tud kezdeni valamit a győztes azon kívül, hogy az inventoriból foglalja neki a helyet???
Duellba csak lovet vesztesz +amit kiszorsz es ellopjak toled, ezert erdemes love nelkul nekiallni kemenykedni.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Elküldve: 2005. 03. 29. 14:49
Idézet: Evil. - Dátum: 2005. márc. 29., kedd - 15:40
Duellba csak lovet vesztesz +amit kiszorsz es ellopjak toled, ezert erdemes love nelkul nekiallni kemenykedni.
Nos, az amit kiszórsz kategória érdekelne engem részletesebben.....
Tehát a karakter elejt mindent, amit viselt/használt? És a fül?
Szerkesztette: vaakuum 2005. 03. 29. 14:49 -kor
"Asszony kell a házba!" -Kőműves Kelemen-
Elküldve: 2005. 03. 29. 14:59
Ez ugyanúgy történik mintha egy monszta ölne meg, tehát csak a nálad lévő pénz esik ki, amit persze a győztes majd ha hülye lenne otthagyni...
Tárgyak sose esnek le tőled, bárki is öljön meg.
Az XP veszteségről (ha van) és az aranybüntetésről nem tudok nyilatkozni, mivel elég ritkán duelezek. De lehet, hogy Evil pont ezekre gondolt.
Tárgyak sose esnek le tőled, bárki is öljön meg.
Az XP veszteségről (ha van) és az aranybüntetésről nem tudok nyilatkozni, mivel elég ritkán duelezek. De lehet, hogy Evil pont ezekre gondolt.
Elküldve: 2005. 03. 29. 15:08
Evil esetleg a potion-okra gondolt ami nem fer az inventoryba elhalalozas eseten
. Targyak nem potyognak le rolad es xp-t sem veszitesz duellnel. A fuledet meg lehet mutogatni mint trofeat, vagy eladni valamelyik NPC-nel 1 aranyert (ertheto hogy nem ebbol fognak meggazdagodni
).
Athos
Athos
Elküldve: 2005. 03. 29. 15:23
Ja persze, a potionok!
Azok tényleg kiszórodnak, ha az inventoryban nincs hely nekik.
Apropó, duel. Eddig tán ha összesen 10x dueleztem, és eddig veretlen vagyok (bár alacsony szintű duelekben vettem részt főleg).
Egy érdekes eset: Emphy-vel vagy BaluC-al mentünk normal szinten, én a poén melee sorcimmal. Valakire vártunk Act2-ben, aztán úgy döntöttünk addig kis duellel ütjük el az időt. Én olyan 16-18 körül voltam, ő meg egy 14-15 körüli barbárral. Háromból háromszor lett megfenyítve a sorcim által...
Apropó, duel. Eddig tán ha összesen 10x dueleztem, és eddig veretlen vagyok (bár alacsony szintű duelekben vettem részt főleg).
Egy érdekes eset: Emphy-vel vagy BaluC-al mentünk normal szinten, én a poén melee sorcimmal. Valakire vártunk Act2-ben, aztán úgy döntöttünk addig kis duellel ütjük el az időt. Én olyan 16-18 körül voltam, ő meg egy 14-15 körüli barbárral. Háromból háromszor lett megfenyítve a sorcim által...
Elküldve: 2005. 03. 29. 20:27
Hmm... Realm Down-al kivágott a szerver, azt hiszem mára ez lesz a végszó, sry.
Elküldve: 2005. 03. 29. 20:31
Idézet: SuMMeR - Dátum: 2005. márc. 29., kedd - 20:27
Hmm... Realm Down-al kivágott a szerver, azt hiszem mára ez lesz a végszó, sry. 
Most jó, Summer!
Üdv: Dan
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Elküldve: 2005. 03. 31. 09:14
Please help! Hol találok 1.9-es pacsihoz RuneWizardot, ami műxik is? Lécci segíteni!
Más: level 70 es paladin, minden skillje 21 felett, fanaticism, zeal 41-es, darálógép, szerintetek tápos?
A ládám és a Cube-om set itemekkel van tele, rajtam is csak az van két uniqot kivéve. Bhaal bácsi meg sem tudott ütni nightmaren. Szójjatok hozzá.
Más: level 70 es paladin, minden skillje 21 felett, fanaticism, zeal 41-es, darálógép, szerintetek tápos?
A ládám és a Cube-om set itemekkel van tele, rajtam is csak az van két uniqot kivéve. Bhaal bácsi meg sem tudott ütni nightmaren. Szójjatok hozzá.
Elküldve: 2005. 03. 31. 09:35
Van valamelyikőtöknek Wolfhowl-ja? Kipróbálnám barbomon milyen és csak ezért nem szeretnék tradelni egy ilyen cuccot. Btw sp-ben is megnézhetem éppenséggel... 
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)

Súgó
A téma zárva.