HWSW Informatikai Kerekasztal: Diablo II. (2.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (172 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Diablo II. (2.) Lord of Destruction

#301 Felhasználó inaktív   Elrohir 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 04. 12. 08:09

Idézet: vaakuum - Dátum: 2005. ápr. 12., kedd - 6:46

Nos, kedvem támadt a bonecro kipróbálásához.  :D ...  Viszont ehhez vmi átok legalább néhány pont erejéig még kellene. mi légyen az? :think:

Legegyszerübb,ha megnézed a diablo.hu - nekro fejlesztés -t.Ott igen jól elmagyarázza,hogy mit mire adj. :)

#302 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 12. 08:32

Báhh, teljesen mindegy, mire ad. kiírja a skillek tulajdonságait a game is, és mindenféle kombinációval végig lehet vinni... Nekem legalábbis eddig mindig sikerült különösebb segítség nélkül. :)
"Every time i see an automatic door i feel like i'm a Jedi"

>>Egészség és Harmónia<<

#303 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 12. 09:16

Idézet: td - Dátum: 2005. ápr. 12., kedd - 8:04

Ilyen wand-ot melyik act-ban lehet nagy eséllyel venni? Ez is olyan act függő, mint az hogy act5-ben lehet venni jó eséllyel +3warcry-s dobófegyvereket Malah-nál?

Üdv: Dan

Igen, lvl2 es LR, 75 toltettel rendelkezo wandokat lehet venni.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#304 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 12. 09:25

Idézet: Evil. - Dátum: 2005. ápr. 12., kedd - 10:16

Igen, lvl2 es LR, 75 toltettel rendelkezo wandokat lehet venni.

:up:

(amugy poopa üdvözöl) :hello:
"Every time i see an automatic door i feel like i'm a Jedi"

>>Egészség és Harmónia<<

#305 Felhasználó inaktív   vaakuum 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 12. 09:31

Idézet: Elrohir - Dátum: 2005. ápr. 12., kedd - 9:09

Legegyszerübb,ha megnézed a diablo.hu - nekro fejlesztés -t.Ott igen jól elmagyarázza,hogy mit mire adj. :)

Megnéztem, a gondom nem azzal van, hanem néhány helyen nem egyértelműen a 10-es patchról van szó, másrészt engem az is érdekel, ami nem derül ki a játékbeli leírásból....gondolok itt arra, hogy a summon lények püfölik a saját csontfalat, vagy én magam mivel tudok belőni a csontbörtönbe, konkrétan mit is vesz le az adott átok és mennyire stb. igyekszem olvasni, most éppen a tanácsterem vmelyik fórumán olvastam az ún Jamella bugról, ami elvileg nem is bug, hanem csak egy bocipálya elvén működő beépített lehetőség.....NAGYON hatásosnak tűnik, csak nem tom, ez a mai állapotok szerint bneten műxik-e...??? (jó lenne) ;)
tudtok róla vmi konkrétumot??? használtátok már???
"Asszony kell a házba!" -Kőműves Kelemen-
Szerintem is, csak nem pont úgy, wazze.

#306 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 12. 15:06

A bone nekrós témához:
Három skillt kell mindenféleképpen kimaxolni: Teeth, Bone Spear és Bone Spirit. Mindhárom skill jól használható, és így már alacsony szinten is lesz támadó skilled (Teeth). A synergy miatt esetleg lehet tenni a Bone Wall-ra, de a Bone Prison-ra tenni h*lyeség, ha már egyszer Blizzard nem szünteti meg a Marrowwalk-bugot...
Mit használj: alacsony szinten ill. későbbiekben gyengébb szörnycsoportok ellen Teeth. Erősebb szörnyek ellen jó a Bone Spear, és unique szörnyek levadászásához, ill. act bossokhoz elengedhetetlen a Bone Spirit.
A Teeth és a B Spirit hátránya, hogy megakad a monsztában, míg a B Spear átmegy mindenen. A mágikus sebzés szvsz nem hátrány hanem előny, hiszen a játékban a magic immunis szörnyek vannak a legkevesebben (azok is főleg act2-ben).
Én ehhez a nekró típushoz Decrepify átkot használnék, mert az lassítja a monsztákat, meg a defensüket is felezi, bár ez neked nem sokat ér, viszont a segítő így könnyeben leveri az ellent. Summon skillekre nem érdemes rakni, esetleg a Clay Golem egy pontot kaphat.

#307 Felhasználó inaktív   Kraken 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 12. 17:00

Legegyszerűbb, ha nem is raksz az átkokra, hanem Wand/Voodoo Head (tudod, Preserved, Zombie etc.)-ból eredően kapod meg őket. Vagy találsz skillert, circletet, coronetet, ami ad minden átokhoz.
Persze Lower Resist/Decrepify jó lehet, de talán itt nem annyira, mert úgyis csak és kizárólag tiszta magic damaget nyomsz. Faster Cast Rate-s cuccok jól jönnek a géppuskázáshoz.
Ha akarod használni a Marrowalk bugot, gondolom tudod, hogy csak akkor működik, ha NULLA pontot raktál Bone Prisonra, ha nem akarsz csalni, akkor ide is 20 pont kell.
Mivel a merced úgyis Act2-es, gondolom, és az fizikai+elementál sebzést nyomat, esetleg egy Amplify Damage, 1 ponttal+skillerek hasznos lehet a fizikai sebzés növelésére. Nekem pill egy +2 Bone Spear, +2 Iron Maiden pálcám van, csicsónak átkozom, én meg lövöldözök ezerrel.
Még Act2-ben vagyok, normálon, éjjel lenyomtam Furkáló Hidegféreg elvtársat, nem okozott gondot, na majd "Looking for Baal?" bácsi biztos ellensúlyozza.
We're the regulators that deregulate///We're the animators that de-animate///We're the propagators of all genocide///Burning through the world's resources///Then we turn and hide

#308 Felhasználó inaktív   vaakuum 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 13. 09:03

jelenleg van öt pontom a teet-en, öt a corpse explosionon, egy a bone armoron, öt a bone wallon és egy a legelső átkon. cuccom semmi extra, az arctic binding övet és köpenyt leszámítva.
Andynál hagytam abba az este, két meghalálozás után sikerült rendberaknom... a bone wall-t egy mozdulattal elsöpörte. Tény, hogy mire hellre érek, fejlődni fog a bona wall  is (igazából nem is ezt, hanem a prisont terveztem használni, ezért köszönöm, hogy felhívtad a figyelmem arra, hogy 0 pontot tegyek rá...bár fogalmam sincs, honnan lesz marrowalkom :confused: ), de a monszták is sztem. :mad:  nagyobbakat zúznak azon a szinten...
arra gondoltam, hogy a csalogatós átkok lehagyom, ha úgyis nekiugranak a csontfalnak-prisonnak...vagy mégis érdemes lenne? Esetleg a lower resisten gondolkodtam, hogy növelné a bonesper sebzését, de nem vagyok benne biztos, hogy arra is működne-e? A tudás fája azt mondja, hogy villám tűz jég poison ellenállást csökkent, a bone warázslatokat pedig a játék tisztán "magic damage jellegűnek" írja, szvsz nem vagyok benne biztos, hogy növeli a sebzést. Ha vkinek van erről konkrét infója, pls :respect:

Másik kérdésem a tegnap már felemlegetett Jamellás rendszer! Hallottatok vmit róla? Hogy minden act-ben el kell adni egy megfelelő tulajdonságú tárgyat, hogy a végén Jamellánál minden fegyver és páncél vásárolható legyen? vagy csak egy nagy kamu az egész?

#309 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 13. 14:36

Idézet: vaakuum - Dátum: 2005. ápr. 13., szerda - 10:03

[...]

A Corpse Explosion-t elég szépen kiherélte a Blizzard, manapság már nem sok ilyet használó nekróval lehet összefutni... Mivel nem kap semmitől bónuszt (és nem is ad semmibe) ezért az arra rakott 4 pont (1 kell ugyan) felesleges volt.

A Lower Resist sajnos nem csökkenti a lények magic resistjét vagy immunitását (sőt, azt hiszem jelentősen semmi sem), ezért azt használni neked nincs értelme. Viszont csapatban jól jöhet, főleg ha sorcik vagy elementál druidák vannak partyban.

Jamella bug: nem hallottam még róla, de sejtésem szerint kacsa.  :D  Egyébként is milyen egyforma tárgyat kell eladni minden act-ban? Mert ha el kell adnom 5 SoJ-t akkor inkább nem érdekel... :D

#310 Felhasználó inaktív   vaakuum 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 13. 16:34

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2005. ápr. 13., szerda - 15:36

A Corpse Explosion-t elég szépen kiherélte a Blizzard, manapság már nem sok ilyet használó nekróval lehet összefutni... Mivel nem kap semmitől bónuszt (és nem is ad semmibe) ezért az arra rakott 4 pont (1 kell ugyan) felesleges volt.

A Lower Resist sajnos nem csökkenti a lények magic resistjét vagy immunitását (sőt, azt hiszem jelentősen semmi sem), ezért azt használni neked nincs értelme. Viszont csapatban jól jöhet, főleg ha sorcik vagy elementál druidák vannak partyban.

Jamella bug: nem hallottam még róla, de sejtésem szerint kacsa.  :D  Egyébként is milyen egyforma tárgyat kell eladni minden act-ban? Mert ha el kell adnom 5 SoJ-t akkor inkább nem érdekel... :D

nincs konkrétan meghatározv, legalábbis nem láttam. a diablo tanácsterem nekro forumán láttam egy nagyon régi hozzászólásban, hogy az egyik actben egy rare tárgyat, egy máskban egy készletet, egy harmadikban uniquet stb kell eladni, de hogy pontosan hogy van, azon átfutottam, különben még ma is azt olvasnám :rolleyes:

Egyébként a hócipőm tele van ezzel a játékkal. mindig kitalálom, hogy majd milyen kari tetszene, aztán olvasok róla egy csomót, és jóól elveszik a kedvem. Realizáltam ugyanis, hogy egyedüli játékban a bonecro ráfarag magic immun lényekkel.

Miután az elmúlt két hétben letöröltem 5(!) 45-45 közötti karaktert, tényleg nem tudom, létezik-e olyan, amivel számomra maradéktalanul élvezetes lenne a játék. :reklamacio:
Lehet hogy nagyok az igényeim?
De hiszen én csak egy olyan karaktert akarok, amivel jól lehet egyedül is és csoportban is játszani...ennek megfelelően mindenféle monszta ellen hatásos, és nem fél óráig tart a kis köpőcsöveseket levadászni vele. Gyakorlatilag ennek semelyik karakter semmilyen fejlesztése nem felel meg. a nekró tiszta magic, a chargadin tiszta fizikai, a zealadin lehet középutas, de azzal meg győzzön az ember rohangálni, mert közelharcos..... :confused: Tisztára zavarban vagyok.
Tényle, miért nincsenek fizikai vs. magic damage kovertáló charmok? (pl konvert 5% magic damage to physically és fordítva)

#311 Felhasználó inaktív   vaakuum 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 13. 16:53

Ja, és sztem egy nekromantának illene ugy élet és manaerőt lopni, hogy közben nem ér hozzá az ellenhez (a belépője alapján ez lenne a minimum). szóval magvas véleményem kezd alakulni.... :mad:

Szerkesztette: vaakuum 2005. 04. 13. 16:54 -kor

#312 Felhasználó inaktív   Kraken 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 04. 13. 17:04

Nem akarlak megbántani, de szerintem neked vannak túlzott igényeid. Úgy látom, hogy az a vágyad, hogy effortlessly vágtathass végig az egész játékon, bármelyik class bármely skilljével instagibbeld az ellent.
Be kell látni, hogy a kihívás adja a játék sava-borsát, hogy egyes subclassok nem használhatók mindenre, és emiatt mindnek van (lehet) "mumusa" is, nehéz helyzete etc.
Ha túl nehéznek találod adott helyen a gammát, akkor vedd le Players 8-ról, olyan Pl 3-4 környékére, szélsőséges esetben vissza Pl 1-re.
We're the regulators that deregulate///We're the animators that de-animate///We're the propagators of all genocide///Burning through the world's resources///Then we turn and hide

#313 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 13. 17:05

Mondjuk szerintem a bone necro egy jó segítővel és - a lehetőségnek megfelelően - jó cuccokban egyedül legyőzhetetlen PvM játékban. A legjobb választás a nightmare act2-ben felvehető Holy Freeze aurás lándzsás muksó, akinek egy Infinity rúnaszavas fegyvert kell a kezébe rakni. Az Infinity egy egészen könnyen összerakható rúnaszó és 4 socketes polearmok már normal játékban esnek. A fegyver adta Meditation aura miatt pedig szinte folyamatosan tudsz lövöldözni. A magic immunis lényeket meg rá kell hagyni a segítőre, de a gyorsabb haladás érdekében nem árt valami átokkal besegíteni neki (Amplify vagy Decrepify). Az act3-as köpőcsöves rohangáló manókat pedig pont a bone nekró szedi le a leghamarabb: egy-két Bone Spirit fejenként, aztán fekszik az összes.
Tipp: úgy vettem észre, hogy a Bone Spirit három féle "üzemmódot" ismer. Ha pontosan ráklikkelsz egy lényre, akkor a spirit azt fogja megcsapni. Ha csak úgy magad elé kikkelsz, akkor a legközelebbi szörnyet fogja megkeresni. Ha egy szörnycsoport mögé klikkelsz, akkor pedig megkeresi a legerősebbet vagy az unique leadert. (De cáfoljatok meg, ha nem jól tudom, mert ezt csak a summonos necrommal szoktam próbálgatni unalmamban.)

Igazán mindenhol tökéletesen jó karaktert nem lehet csinálni, a Blizzard erre találta ki a hell fokozatot, ahol minden lénynek van valami immunitása. Lehet csinálni 3 ágas sorcit, csak az minden ágon nagyon gyenge lesz, aztán percekig vesződhet egy-egy erősebb csapat lénynél.

#314 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 13. 17:05

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2005. ápr. 13., szerda - 15:36

Nem is azert kell pontot rakni ra, hanem, hogy nagyobb korben taroljon.Summon necronal nekem boven volt meg arra is pontom, hogy maxoljam a CE t.Szvsz jo kis cucc az.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#315 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 13. 17:19

Idézet: Evil. - Dátum: 2005. ápr. 13., szerda - 18:05

Nem is azert kell pontot rakni ra, hanem, hogy nagyobb korben taroljon.Summon necronal nekem boven volt meg arra is pontom, hogy maxoljam a CE t.Szvsz jo kis cucc az.

Hehe... Én azért nem használtam/használok a summonos necroval CE-t, mert ha felrobbantgatom a hullákat, akkor miből csinálok újabb csontikat... :pokeas:
(Jó-jó tudom: amit a CE öl meg, abból lehet csinálni  :D )

De én a Marrowwalk bugot kihasználva inkább a Bone Spiritet választottam, így egymagam legyártom az első néhány csontihoz való hullát. Ha nincs hulla, akkor nincs ce se. Viszont most lvl85-ös a necrom, tulajdonképpen minden fontosabb skill ki van maxolva, lehet, hogy kap egy esélyt a CE is.

#316 Felhasználó inaktív   Kraken 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 13. 17:27

Igen, a Summon necronál a leírások is javasolják a CE maxolását közvetlen gyakási célok eléréséhez.
Mellesleg Vaakuumnak: itt a fórumon is, de a mindenféle guideban is láthatod, hogy melyek azok a subclassok, amelyek kiemelten hatékonyak egyéni nyomulásban. Ha pedig csapatnak akarsz jót tenni, az nyilván az egyéni képességeid rovására mehet (pl. Paladin aurák esetén, curse-os nekró stb.)
Nem sorolom fel, de ilyenek pl.:

IK és Whirlwinder Polearm Barbarian
Zealadin és Hammerdin
Trapassa és Phoenix Striker Assa
Werewolf druid
Summon és Bone necro
Sorceress: mind erős, egyágasok különösen, de immunityknek kiszolgáltatottak

BTW tegnap este megtaláltam első +1 to Lightning skills rare amulettem, persze a bonekróval, de gyorsan átATMÁztam a Lite Sorcomnak. Cool.
Na jó gyakást!

#317 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 13. 18:44

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2005. ápr. 13., szerda - 18:19

Hehe... Én azért nem használtam/használok a summonos necroval CE-t, mert ha felrobbantgatom a hullákat, akkor miből csinálok újabb csontikat... :pokeas:
(Jó-jó tudom: amit a CE öl meg, abból lehet csinálni  :D )

Elozo sessionban levo 49/48/47 es csontijaimat csak egyszer kellett legyartani, nem nagyon halltak :D

#318 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 13. 19:05

Idézet: Evil. - Dátum: 2005. ápr. 13., szerda - 19:44

Elozo sessionban levo 49/48/47 es csontijaimat csak egyszer kellett legyartani, nem nagyon halltak :D

Na igen, az én csontijaim is elég életképesek, viszont act-bossok és az act3-as tanácstagok eléggé leamortizálják szegényeket. De például Baalrunokon marha jól tudnak jönni, minden enchanter támadást felfognak, közben a sorcik nyomathatják az áldást. Huszonegynéhány csontváz már eléggé ellepi a területet.  :)

#319 Felhasználó inaktív   TomAce 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 14. 07:42

Barbarnal a ww, az tenyleg annyira jo?, nekem a frenzy vhogy elso ranezesre sokkal jobban bejon, joval tobb is a sebbzese, miert lenne a ww jobb nala?

MOndjuk meg csak lv 22 vagyok :D

#320 Felhasználó inaktív   Elrohir 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 14. 08:18

Idézet: TomAce - Dátum: 2005. ápr. 14., csütörtök - 6:42

Barbarnal a ww, az tenyleg annyira jo?, nekem a frenzy vhogy elso ranezesre sokkal jobban bejon, joval tobb is a sebbzese, miert lenne a ww jobb nala?

MOndjuk meg csak lv 22 vagyok :D

Azért mert tömegirtó skill. :) Rendesen lehet irtani az ellent,de amikor pörögsz,akkor nem tudzs inni potionokat.
Egyenlőre csak negatív sebzésbonusza van,de ha eleget pakolsz rá megjön a kivánt hatás. ;)

Téma megosztása:

• (172 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.