HWSW Informatikai Kerekasztal: Diablo II. (2.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (172 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Diablo II. (2.) Lord of Destruction

#521 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 04. 30. 09:59

Idézet: Verghaust - Dátum: 2005. ápr. 30., szombat - 9:58

Este talán lesz egy kis időm, felmegyek kapol majd egy UM ot yóól....  :D

szerk.: milyen korornára is gyüjtesz?

Igazán rendes vagy, köszönöm  :respect2:  :respect2:  :respect2:  :respect2:  :respect2: :respect2: :respect2: :respect2: :respect2:

Semmilyen koronára nem gyűjtök, csak viccből válaszoltam a SuMMer Milabrega páncél felajánlására.
Az igazság az, amit a többség annak hisz.

#522 Felhasználó inaktív   Sirinor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 30. 10:30

Üdv Mindenkinek!

Régebben én is sokat diablóztam, aztan jött egy kis szünet mert nemigen lehetett hova fejlődni, meg ladder reset és a sok csaló mag hasonlók miatt nem volt már élmény.

Aki viszont szeretne kipróbálni egy hasonló játékot a neten, ingyenesen annak ajánlom figyelmébe:

Conquer

Ami mellette szól: Hasonló a diablóhoz(kinézetben(Grafikailag kb. ugyanaz), felépítésben alapvető logikában), sokkal jobban meg van csinálva benne az egyensúly. Ér valamit a pénz, lehet benne tradelni a piac részén(nagyon jól meg van csinálva!!!) FOLYAMATOSAN tudsz fejlődni, és van is értelme a szintetket lelépegetni. Lényegesen jobb a PvP része. A Csapatjáték NAGYON jól meg van csinálva benne, nem csak egyedűl van értelme az irtásnak!

CSAK ajánlani tudom mindenkinek. Akinek segítség kell nézzen be a fórumra, segítek az első lépésekben.
Ha valami kell, írj!

#523 Felhasználó inaktív   Verghaust 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 30. 15:03

Idézet: pig - Dátum: 2005. ápr. 30., szombat - 10:59

Igazán rendes vagy, köszönöm  :respect2:  :respect2:  :respect2:  :respect2:  :respect2: :respect2: :respect2: :respect2: :respect2:

Semmilyen koronára nem gyűjtök, csak viccből válaszoltam a SuMMer Milabrega páncél felajánlására.

ÖÖÖ... izé... mi az acc?
"Mielőtt megszólalsz, gondold meg, hogy amit mondani akarsz, szebb-e, mint a csend, amit meg akarsz törni."     Hölderin

#524 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 30. 15:52

Idézet: Verghaust - Dátum: 2005. ápr. 30., szombat - 16:03

ÖÖÖ... izé... mi az acc?

accom: Eustace
a tiéd?

#525 Felhasználó inaktív   Kraken 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 30. 16:11

Idézet: Athos - Dátum: 2005. ápr. 29., péntek - 11:38

Miutan kialakitottal egy egeszseges ponthatart az erore meg a dex-re (annyit rakj ra amennyi kell a cuccaidhoz) nyomj amennyit tudsz a vitality-re, abbol sose eleg hellen :)

Athos

Pontosan így van.
Akár Ar-re, akár Dam-ra, akár Mana-ra van nagy szüksége a karidnak, a classtól függően, mindig van egy olyan pont, amin túl nincs értelme ezeket fejleszteni, mert vagy elenyésző növekményt adnak, vagy tárgyakból megoldhatók. A HP-ból viszont sosem elég, semelyik classnak, úgyhogy mindent ide egy-kettő, amit csak lehet.
We're the regulators that deregulate///We're the animators that de-animate///We're the propagators of all genocide///Burning through the world's resources///Then we turn and hide

#526 Felhasználó inaktív   Verghaust 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 30. 17:39

Idézet: pig - Dátum: 2005. ápr. 30., szombat - 16:52

accom: Eustace
a tiéd?

Verghaust  ;)
"Mielőtt megszólalsz, gondold meg, hogy amit mondani akarsz, szebb-e, mint a csend, amit meg akarsz törni."     Hölderin

#527 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 30. 21:09

Esett egy Ravenlore Sky Spirit, lehet, hogy belekezdek egy Armageddon-os elementáldruidba...

Az a baj, hogy az elementáldruidámál lehetetlen kimaxolni mindent, ami kéne... Az Armageddon miatt kellene még legalább másik három skill maxolni, ez önmagában 80 skillpont, de akkor meg csak tűzsebzéssel rohangálok, nem ártana a Hurricane is, itt ugyancsak 3 skillel van synergy...
Esetleg így kijöhet valami:
20 Armageddon
20 Hurricane
20 Twister
20 Molten Builder (ez lenne alacsonyabb szinteken használva a Twisterrel)
1 Firestorm
1 Arctic Blast
1 Fissure
1 Cyclone Armor
1 Tornado
1 Volcano
Ez kb. lvl80-as szintre összejön, ezután a maradék mehetne synergybe. Egyébként szerencsétlen elementál druidák jól el vannak látva Casting Delay-el...

#528 Felhasználó inaktív   yooccoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 01. 12:40

nemrég újrakezdtem játszani, mondjuk én csak single-t nyomom
találtam az Isenhart cuccai közül 2-őt
az lenne a kérdésem, hogy a többit vajon meg lehet találni vagy a véletlen műve, hogy össze tudom-e szedni?
yooccoo#2929

#529 Felhasználó inaktív   Tombolo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 01. 13:06

Meg lehet találni, a véletlen műve.  :D
Single playerben azért elég nagy mák kell hozzá.

#530 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 01. 13:30

Idézet: yooccoo - Dátum: 2005. máj. 1., vasárnap - 13:40

[...]
az lenne a kérdésem, hogy a többit vajon meg lehet találni vagy a véletlen műve, hogy össze tudom-e szedni?

Azért az az Isenhart nem egy nagy durranás, ha éppen nincs más, akkor lehet használni melee karinak olyan lvl30-ig, de onnantól kezdve nyűglődés (kis sebzés, kis defense) nightmare szinten már el kell felejteni. Ha rám hallgatsz, akkor nem ezt használod, hanem ami esik jobb rare cuccokat, meg az esetlegesen eső unique tárgyakat. Alacsonyabb szinten jó megoldás lehet még a socketes tárgyak használata gemekkel, így elementál sebzések, élet, mana, resistek adagolhatóak a szükség szerint. Persze ez single playeres taktika.  :)

#531 Felhasználó inaktív   vaakuum 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 01. 16:11

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2005. ápr. 29., péntek - 16:30

Lightning sebzéshez: a sorcim maximális sebzése Lightning skillel jelenleg 12000...

:D Köhöm, köhöm...

ez konkrétan melyik lightning is sima lightning??? És mitől lett ekkora?
(És még mondja vki, hogy nem a méret a lényeg)
"Asszony kell a házba!" -Kőműves Kelemen-
Szerintem is, csak nem pont úgy, wazze.

#532 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 01. 16:29

Idézet: vaakuum - Dátum: 2005. máj. 1., vasárnap - 17:11

:D Köhöm, köhöm...

ez konkrétan melyik lightning is sima lightning??? És mitől lett ekkora?
(És még mondja vki, hogy nem a méret a lényeg)

Persze, hogy a Lightning-nak van ekkora sebzése, a Chain Lightning olyan feleekkora lehet.

Lássuk csak... Maxos (20) a Lightning a Chain Lightning skill és elég szépen van rakva a Charged Bolt-ra, ezek erősítik egymás ugyanis (meg a Nova, de arra nem igazán raktam). Természetesen a Lightning Mastery is maxos.  Full Tal Rasha szet van rajtam ez összesen +5 sorci skillt ad, meg még kettőt a Lightning Mastery-hez. A fennti sebzés eléréséhez ezen kívül használok még egy Stone of Jordan-t (+1), egy Lidless Wall-t (+1) és 3 (vagy 4 :think: ) lightning skillert. Az mindenesetre biztos, hogy 30 fölött vannak a fontosabb lightning skilljeim.

#533 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 01. 20:14

Idézet: yooccoo - Dátum: 2005. máj. 1., vasárnap - 13:40

nemrég újrakezdtem játszani, mondjuk én csak single-t nyomom
találtam az Isenhart cuccai közül 2-őt

Single=dupla szívás. A jó cuccok szinte összeszedhetetlenek, egyedül hellre csak mazochisták mennek. Én is nemrég kezdtem újra, és szerintem most jobb a bnet mint 1-2 éve volt. Kevesebb az idióta. Van még most is jónéhány, de érezhetően kevesebb.

#534 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 01. 20:41

Mit érdemes egy socketes botba rakni, ha úgyis csak varázslattal nyomulok? Gondolom azokhoz nem adódik hozzá a plusz sebzés (pl gemektől) És a stealing? Egyáltalán mi az, ami a varázslatokhoz is hozzáadódik, nem csak a bottal fizikai sebzéshez? A spelleknél van jelentősége az attacnak?

Mennyit ér egy IK armour? Senki nem akar eladni um-ért :( :( :(

#535 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 01. 21:09

Idézet: Ombuccmann - Dátum: 2005. máj. 1., vasárnap - 21:14

Single=dupla szívás.
[...]

Jaj... a régi szép idők, amikor még nem volt netem...

Szerintem nagyon jó és élvezetes a Diablo single player része is, én évekig csak úgy játszottam. Valahogy ahhoz tudnám hasonlítani, mint a netes hardcore játék. Amikor egyedül mentem Diablo szentélye felé, és megremegett a képernyő, mielőtt megjelent a terror ura, olyankor mindig felgyorsult a szívverésem, adrenalinszint megugrott. Tudtam, hogy ha itt most meghalok, akkor egy rakás ideig fog tartani, mire egy új játékban ismét eljutok idáig, hiszen felszerelés és italok nélkül esélyem sincs Diablo ellen.
Sajnos manapság ilyenről már szó sincs, ha meghalok meghalok, szitkozódok kicsit az xp veszteség miatt, aztán nyomás baalrunokon visszafejlődni... :(

Az viszont tény, hogy marha idegesítő, amikor single playerben az ember már mindenféle cuccot megtalál, csak azt nem, ami pont arra a karakterre kéne. Emiatt én minden talált holmimat kimentettem egy adatbázisba, és amikor szükségem volt rá, akkor karakter editorral beraktam.

#536 Felhasználó inaktív   tomks 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 01. 21:11

Idézet: pig - Dátum: 2005. máj. 1., vasárnap - 21:41

Mit érdemes egy socketes botba rakni, ha úgyis csak varázslattal nyomulok? Gondolom azokhoz nem adódik hozzá a plusz sebzés (pl gemektől) És a stealing? Egyáltalán mi az, ami a varázslatokhoz is hozzáadódik, nem csak a bottal fizikai sebzéshez? A spelleknél van jelentősége az attacnak?

+res, élet, ilyenek...
+dmg, és a steal nem adódik hozzá csak ha odamész azt ütöd az ellent :)

hmm, érdekes kérdés... hirtelen nemtom lehet e socketeléssel növelni spell damageot, de nem hiszem.

attack rating nem számít ha varázsolsz.

#537 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 01. 21:15

Idézet: pig - Dátum: 2005. máj. 1., vasárnap - 21:41

Varázslónőknek való botokba érdemes lehet a használt skilltipusnak megfelelő Rainbow Facet-et rakni, esetleg Io-Lum-Ko-Fal-t ha vitality-energy-dexterity-strenght hiány van. Ha jobban el vagy látva, akkor Ist ha mf karinak lesz esetleg Lem az extra gold miatt. Ezenkívűl esnek jószámban jewelek, amik resistet, manát, stb. adnak, ami jó a sorcinak is, akkor meg azt.

#538 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 01. 21:51

Kösz, de alacsony szinten ilyenek nem játszanak. Max gemek, vagy alacsony rúnák. Azok között meg nincs megfelelő (max a tir, de az meg lófika) Egyszóval semmi értelme az alacsony szintű socketes botoknak :( :( :(

Mi a helyzet a stealing-gel? Az is csak akkor él, ha odavágok vele? Mert akkor telepakolnám skullokkal.

#539 Felhasználó inaktív   tomks 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 01. 22:05

Idézet: pig - Dátum: 2005. máj. 1., vasárnap - 22:51

Mi a helyzet a stealing-gel? Az is csak akkor él, ha odavágok vele? Mert akkor telepakolnám skullokkal.

Jaja, verekedni meg ritkán kell.

#540 Felhasználó inaktív   tomks 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 01. 22:09

Idézet: pig - Dátum: 2005. máj. 1., vasárnap - 22:51

Egyszóval semmi értelme az alacsony szintű socketes botoknak :( :( :(

Azé de.

Idézet

Leaf - 2 Socket Staves (Not Orbs)
Tir + Ral

Adds 5-30 Fire Damage
+3 To Fire Skills
+3 To Fire Bolt (Sorceress Only)
+3 To Inferno (Sorceress Only)
+3 To Warmth (Sorceress Only)
+2 To Mana After Each Kill
+ (2 Per Character Level) +2-198 To Defense (Based On Character Level)
Cold Resist +33%

Memory - 4 Socket Staves (Not Orbs)
Lum + Io + Sol + Eth

+3 to Sorceress Skill Levels
33% Faster Cast Rate
Increase Maximum Mana 20%
+3 Energy Shield (Sorceress Only)
+2 Static Field (Sorceress Only)
+10 To Energy
+10 To Vitality
+9 To Minimum Damage
-25% Target Defense