HWSW Informatikai Kerekasztal: Diablo II. (2.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (172 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Diablo II. (2.) Lord of Destruction

#561 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 05. 03. 11:57

Idézet: Hush... - Dátum: 2005. máj. 3., kedd - 11:49

Sziasztok! Következő idényben szívesen csatlakoznék egy jó kis csapathoz. Én magamat eléggé csapat és közösségorientáltnak tartom és nem sajnálom a segítséget, ha az valamennyire kölcsönös. :reszeg: Most nagyban vizsgázom,de nyáron úgy néz ki,lesz időm.

Vizsgázom...  :D  Fönökqr, vizsgaidőszakokban is kétszer annyi időm volt jáccani mint most...

#562 Felhasználó inaktív   Verghaust 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 03. 18:05

Sziasztok!

Mikor lesz ladder reset? Lehet már valamit tudni?
"Mielőtt megszólalsz, gondold meg, hogy amit mondani akarsz, szebb-e, mint a csend, amit meg akarsz törni."     Hölderin

#563 Felhasználó inaktív   Hush... 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 03. 19:48

Idézet: Ombuccmann - Dátum: 2005. máj. 3., kedd - 12:57

Vizsgázom...  :D  Fönökqr, vizsgaidőszakokban is kétszer annyi időm volt jáccani mint most...

Két szakon? :D És melózni ki fog?:) Szigorlatig inkább nem válok függővé :)
"Well, I am afraid it will have to wait. Whatever it was, I am sure it was better than my plan to get out of this by pretending to be mad. I mean, who would have noticed another madman around here? Good luck, everyone."

#564 Felhasználó inaktív   Kraken 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 05. 04. 01:56

Idézet: Hush... - Dátum: 2005. máj. 3., kedd - 20:48

Két szakon? :D És melózni ki fog?:) Szigorlatig inkább nem válok függővé :)

:offtopic:

Akkor én mit mondjak? Államvizsga időszak, csekély 4 db + szagosított dolgozat írás és védés (ez már legalább kész), buktatnak mintha kötelező lenne, ehhh...
We're the regulators that deregulate///We're the animators that de-animate///We're the propagators of all genocide///Burning through the world's resources///Then we turn and hide

#565 Felhasználó inaktív   Hush... 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 04. 09:40

Azok alapján amit hivatalos fórumokon olvasgattam, az igazi kérdés az, érdemes-e az új idény indulásáig nulláról belekezdeni?
"Well, I am afraid it will have to wait. Whatever it was, I am sure it was better than my plan to get out of this by pretending to be mad. I mean, who would have noticed another madman around here? Good luck, everyone."

#566 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 04. 10:39

Idézet: Hush... - Dátum: 2005. máj. 4., szerda - 10:40

Azok alapján amit hivatalos fórumokon olvasgattam, az igazi kérdés az, érdemes-e az új idény indulásáig nulláról belekezdeni?

Ha játszani akarsz, akkor mindenképp. Azt nyugodtan lehet.  :)
Szerintem.
Az igazság az, amit a többség annak hisz.

#567 Felhasználó inaktív   vaakuum 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 04. 13:10

Idézet: Hush... - Dátum: 2005. máj. 4., szerda - 10:40

Mi is ez az új idény? :think:

A szabályok változtatása nélkül leradíroznak minden karaktert, hogy újra kelljen kezdeni?
Vagy várhatóan lesznek feltétel/játékszabály változások, és azért törölnek karaktert?
Ez az a bizonyos Ladder Reset?
"Asszony kell a házba!" -Kőműves Kelemen-
Szerintem is, csak nem pont úgy, wazze.

#568 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 04. 15:20

Miért mindíg 1-től kezdődik a light sebzés? Elég kellemetlen, hogy amikor fontos lenne, akkor biztos valami gyengét nyom, aztán már rajtam is van a monszta.

Mit jelent, hogy ha egy cucchoz oda van írva vmi után, hogy "When Equipped".
Letettem a Botd-ről, mivel úgyse fogom soha megszerezni és nincs magic sebzése. De nagyon fáj a fogam egy jó Azurewrath kardra. Nincs valakinek?

#569 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 04. 16:00

Idézet: vaakuum - Dátum: 2005. máj. 4., szerda - 14:10

Mi is ez az új idény? :think:
[...]

Azt jelenti, hogy az addigi ladder karakterek átváltoznak non ladder-é, és a ranglétra lenullázódik (megint indul a hajrá az első lvl99-es kariért).

Vagyis megmarad a karaktered, de csak non ladderes játékban tudsz ezután játszani velük, vagyis tulajdonképpen kuka. Egyébként meg Battle.net-en játszóknak mindenféleképpen ladderes karaktereket érdemes indítani, mert egyrészt mindannyian azon vagyunk, másrészt van egy rakás unique és rúnaszó, amely csak ladderes karikkal érhető el.

#570 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 04. 16:20

Idézet: pig - Dátum: 2005. máj. 4., szerda - 16:20

[...]
Mit jelent, hogy ha egy cucchoz oda van írva vmi után, hogy "When Equipped".
[...]

Az adott tulajdonság csak akkor működik, amikor ténylegesen használod a tárgyat. Mondjuk van egy akármilyen aurát adó rúnaszavas fegyvered, akkor az aurát csak akkor kapod meg, ha a fegyver elsődlegesnek van beállítva, másodlagosra váltva az aura eltűnik.

#571 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 04. 16:38

Kösz :)

Egyre jobban tetszik ez az Azurewrath. Már csak az a kérdésem, hogy lehet-e egyszerre két aura rajtam. Azaz a kard adna Sanctuary-t, a csicsó meg Might-t.

Ja és még annyit, hogy ez a sanctuary mennyire löki el az ellent? Az nem lenne jó, ha mindíg ellökdösném a saját frenzy-m elől. Pont az lenne a jó, hogy ezekkel (egy Lightsabre a másik) és a frenzy-vel brutál sebességgel tudnám csépelni, aki csak az utamba áll :)

#572 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 04. 18:23

Idézet: pig - Dátum: 2005. máj. 4., szerda - 17:38

Kösz :)

Egyre jobban tetszik ez az Azurewrath. Már csak az a kérdésem, hogy lehet-e egyszerre két aura rajtam. Azaz a kard adna Sanctuary-t, a csicsó meg Might-t.

Ja és még annyit, hogy ez a sanctuary mennyire löki el az ellent? Az nem lenne jó, ha mindíg ellökdösném a saját frenzy-m elől. Pont az lenne a jó, hogy ezekkel (egy Lightsabre a másik) és a frenzy-vel brutál sebességgel tudnám csépelni, aki csak az utamba áll :)

Hmm... Azt ugye tudod, hogy a Sanctuary aura csak az élőholtak ellen jó?  ;)  (Szerintem emiatt az egyik leghaszontalanab aura az összes közül.)

Egyébként egy rakás aura meg warcry lehet rajtad plusz egy shrine adta bónusz - esetleg ideiglenesen egy átok is... :D

#573 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 04. 19:39

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2005. máj. 4., szerda - 19:23

Hmm... Azt ugye tudod, hogy a Sanctuary aura csak az élőholtak ellen jó?  ;)  (Szerintem emiatt az egyik leghaszontalanab aura az összes közül.)

Egyébként egy rakás aura meg warcry lehet rajtad plusz egy shrine adta bónusz - esetleg ideiglenesen egy átok is... :D

Hát nem tudtam. De nem ezért tetszik ez a kard, ez csak plusz lenne. Egyébként mik számítanak élőholtnak? A zombié és csontik mellett gondolom, pl bone fetish? Mindegy ártani nem árt az aura.

#574 Felhasználó inaktív   tomks 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 04. 20:14

Idézet: pig - Dátum: 2005. máj. 4., szerda - 20:39

Egyébként mik számítanak élőholtnak?

Amelyikre rá van írva hogy Undead.

#575 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 05. 04. 23:17

Sziasztok, mikor varhato a legkozelebbi reset?

#576 Felhasználó inaktív   Elrohir 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 05. 07:47

Idézet: szabinar - Dátum: 2005. máj. 4., szerda - 22:17

Sziasztok, mikor varhato a legkozelebbi reset?

Hm,hát asszem Decemberben lesz ladder reset :think: .(De nem biztos)

#577 Felhasználó inaktív   vaakuum 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 05. 10:05

Felmerült bennem az a kérdés, hogy a skiller felszerelések szinergiája milyen esetekben működik? Merthogy vannak esetek, amikor kell működnie, hiszen sorc esetében egy mastery növelésnek egyébként nincs értelme, mert az önmagában nem támadó skill.....
Vagy ez ugy van, hogy amely passzívként növeli egy másik hatását, ott műxik, ahol meg csak simán az van irva, hogy x% bonuszt kap a masik skilltől, ott nem műxik a felszerelések +skill hatása?  :think: Remélem érthetően fogalmaztam :confused:
"Asszony kell a házba!" -Kőműves Kelemen-
Szerintem is, csak nem pont úgy, wazze.

#578 Felhasználó inaktív   Elrohir 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 05. 10:40

Idézet: vaakuum - Dátum: 2005. máj. 5., csütörtök - 9:05

Felmerült bennem az a kérdés, hogy a skiller felszerelések szinergiája milyen esetekben működik? Merthogy vannak esetek, amikor kell működnie, hiszen sorc esetében egy mastery növelésnek egyébként nincs értelme, mert az önmagában nem támadó skill.....
Vagy ez ugy van, hogy amely passzívként növeli egy másik hatását, ott műxik, ahol meg csak simán az van irva, hogy x% bonuszt kap a masik skilltől, ott nem műxik a felszerelések +skill hatása?  :think: Remélem érthetően fogalmaztam :confused:

De mükszik a +skill-ek hatása. :) Mondjuk kimaxoltál egy skillt ami x%ban növel egy másik skillt,+skiller-es cuccok pedig tovább növelik a %-ot.

#579 Felhasználó inaktív   Elrohir 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 05. 11:08

Hogyan lehet megcsinálni azt,hogy amikor benn vagy egy játékban a karid felett fogja kiirni amit irtál?
Ill. hogyan lehet színesiteni a betűket? :)

#580 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 05. 05. 11:37

Idézet: Elrohir - Dátum: 2005. máj. 5., csütörtök - 11:40

De mükszik a +skill-ek hatása. :) Mondjuk kimaxoltál egy skillt ami x%ban növel egy másik skillt,+skiller-es cuccok pedig tovább növelik a %-ot.

Pont, hogy nem. A sinergy-k hatása nem nő a +skillektől.

A fejed fölé úgy írhatsz hogy a mondandódat ! jellel kezded.
A színeset meg valami scripteléssel lehet megcsinálni.

Üdv: Dan
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

Téma megosztása:

• (172 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.