Idézet: szaki - Dátum: 2005. dec. 14., szerda - 15:51
Amugy kerdes? ha szolgaltatsz akkor te szerzodtel valamire ami megy is az eredeti modon ha o szeretne valtoztatni maganugye az is ha elbaszarodik a kapcsolat. Elkepzelheto hogy a vevo valamilyen konfig problemaja van.
Na gyerekek! Megoldódott a gond!
Semmi baj az általam elméletben kigondolt megoldással! Műxik rendesen... El nem tudom képzelni mi lehetett a gond, de most már megy. A wrt54g helyett beraktam egy halott wlan-ú dlink routert(tulajdonképpen ez egy vezetékes switchnek felelt meg a jelen körülmények között), és láss csodát szépen ment: 3 klienst is bevitt az apra a dwl700 ap kliens módban!
Aztán na mostmár elég...Beraktam a wrt54g-t, és hoppá azzal is ment
Azért biztonság kedvéért letakartam a dwl700-at egy jóó nagy lábassal, hogy ne kavarjon be a wrt54g wlan forgalma. A lábas alól meg ugye kijön az antennakábel...
Viszont néha-néha, mikor kapcsolódik a wrt54g-hez a noti wlanon, akkor előfordul a fent említett ping szakadás/jó ping szabályos váltakozása. Ilyenkor gondolom sokkal erősebben ad/vesz a wrt54g, és akkor van némi szakadás... De mikor már kapcsolódott atomstabil minden
Szal most jóóó nekem

Súgó
A téma zárva.