Idézet: Teddy Snow - Dátum: 2006. máj. 3., szerda - 8:36
Olyat kérdezek, de olyat, hogy... Már kb. fél éve keresem a választ. Google kereső, külföldi fórumok, 100 oldalas topikok átböngészése, sehol semmi. Ezért megpróbálom itt is.
A gép:
600MHz AMD
380MB RAM
Radeon 7200
Intel pro 100
Hangkártya (Az áldozat)
D-Link DWL 520+ (A gyanusított)
WinXP pro SP1-el aztán SP2-vel
Történet:
Vezeték nélküli internet. 512-vel megy, nagyon jól, hiba nélkül. A gépben van egy SB128-as hangkártya, ez is teljesen jó. Elindítom a Skype-ot és a gép dob egy kékhalált vagy egy nagy kattanással újraindul. Havernál ugyan ez a hiba, ugyan ez a konfig, csak neki más videókártyája van. Vett egy új gépet, a hangkártya és az wifi kártya maradt. A hiba is megmaradt. Kicserélte a wifi kártyát egy ASUS nem tudom mire. A hiba még mindig ugyan az. Kivette a hangkártyáját és beállította az alaplapit és megszünt a hiba. Én annyit cseleztem, hogy kicseréltem az SB128-amat egy Fortemedia szoftveres kártyára és jó lett dolog. A Fortemediát tovább cseréltem egy Cmedia-ra (szoftveres az is). Azzal is jó. Most ott tartok, hogy vennék egy SB Audigy-t, de nem merem, mert félek, hogy a DWL 520+ nem szereti a hardveres hangkártyát. Egyébként akkor is újraindul vagy lefagy a gép ha a Sound Forge-ban nyitok egy felvétel ablakot. Azzonal.
Tehát a kérdésem, hogy ismer valaki olyat, akinek D-Link DWL 520-as kártya mellett van egy hardveres hangkártyája és Skype-ozik, TeamSpeak-ezik, hangot digitalizál?
Bocs, hogy hosszú lett.
A segítséget előre is köszönöm.
esetleg nincs ütközés(azonos irq) a két kártya között? :confused: