Idézet: PcCave - Dátum: 2006. márc. 2., csütörtök - 16:25
IC beszerzése: ha nem mindennapos akkor csak nagyobb tételben (több 100-1000 db) lehet rendelni depóból vagy gyárból.
áramkör 'legyártása': mint köztudott (hogy maradjunk a fellengzős stilusnál) a GHz tartományban a hullámok nem ugy viselkednek mint alacsonyabb frekin, a dolognak 1000 buktatója van/lehet. Ha 1 aktiv eszközt gyártasz és Te meg vagy vele elégedve felettébb nem biztos, hogy az nem zavar másokat. Azért lássuk be az nem 1 passziv vevőantenna.
Műszerpark ára: én a legalapvetőbb műszerekre gondoltam csak, nyilván ezekk 'csak' saccolni lehet, de legalább tudod, hogy alapvetően nem 1 zavaróüzemet gyártottál le.
Más megoldás: ha mindenképp erősitő akkor lehet kapni 200mW-os AP/klienst is vagy nem itthon veszed meg az erősitőt 50-150 eFt-ért hanem EU vagy USA kb. 20 eFt
De leginkább más megoldással kell próbálkozni. pl mint az emlitett passziv átjátszás, aktiv átjátszás, etc, tele vele a net.
Ja, még1 kideritetted már mibe kerül a chip? gyári áron? esetleg lehet hogy az is van 10-20 eFt.
Vannak trükkök, mellyel ingyen is be lehet szerezni. Amúgy természetessen kiderítettem, a chipp 4000Ft- ba kerül.
S természetessen én is inkább vagyok híve az elrősítő nélküli megoldásnak, mint a "valami nem ok, erősítőt neki" felfogásnak. Én itt azokról az esetekről beszélek ahol máshogyan nem oldható meg a dolog. S leginkább pont-pont kapcsolatokra gondolok. Ha valaki szolgáltatni akar, az már más kategória....
ÜDV: Tracert

Súgó
A téma zárva.