HWSW Informatikai Kerekasztal: Vezetek nelkuli LAN II - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (123 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Vezetek nelkuli LAN II

#1901 Felhasználó inaktív   Fresi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 08. 19:44

Nem értek egyet azzal, hogy az otthoni, nyitott wlan hálók nagy része azért van nyitva, mert az emberek másoknak akarnak segíteni. Hanem egyszerűen megvette, bedugta, ment és kész. Nem foglalkozott a kellő biztonsági szint létrehozásával.
Megveszel egy autót, nyitvahagyod az utcán benne a kulcssal, hogy akinek kell használja.  :think:
Tudod az ember normális reakciója, hogy a saját tulajdonát védi. Így van ez a wlan-jával is.
Rousseau óta tudjuk, hogy ott lett elcseszve, amikor "Az első ember, aki bekerített egy földdarabot és azt találta mondani: ez az enyém"
Én megértem, hogy miért csinálsz saját magad free hotspotot (Tatabányán, jól emlékszem?). De addig amíg valakik ezeken keresztül követknek el illegális cselekedeteket, amíg az emberek a talált wlan-n keresztül orrba-szájba torrenteznek, maximálisan kihasználják a lehetőséget, nem csak annyira amennyire tényleg szükség lenne, teszem azt egy telefonszámot, címet megkeresni a telefonkönyvben a nyitott wlan-n keresztül.
Az alapgondolat persze szép és jó, csak egyszerűen nem érett a társadalom sehol sem erre.
Egyik ismerősömnél voltam, láttunk egy nyitott wlan-t mutattam, neki. Az SSID a szomszédja vezetékneve volt, szoltunk neki és nem az volt a válasza ami neked, hanem nem is tudott róla, hogy mások használhatják az ő netét.
Több külföldi ismerősöm is van, aki nem is wlan-t, hanem egyenesen kábelt használ, mert az a legbiztonságosabb.

Akinek épp az irodában, étteremben KELL net, az fizetni is fog érte.
Huwico alapgondolata? Wep crack hogyan

Idézet

A konstans bliccelőket (nem akar netet rendelni, csak a másén élősködni) pedig tiltsátok ki MAC alapon.

Ugye te sem gondolod komolyan, hogy a MAC cím tiltása ér valamit?

Idézet

A kollégiumok közelében élők azért gondoljanak a szerencsétlen kolisokra, akik csak MSN-ezni szeretnének ismerőseikkel....

Tudod éppen az az a réteg, akik találnak egy free hotspotot akkor azt csutkára kihasználják.

#1902 Felhasználó inaktív   tracert 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 08. 20:53

Idézet: Fresi - Dátum: 2006. márc. 8., szerda - 20:44

Nem értek egyet azzal, hogy az otthoni, nyitott wlan hálók nagy része azért van nyitva, mert az emberek másoknak akarnak segíteni. Hanem egyszerűen megvette, bedugta, ment és kész. Nem foglalkozott a kellő biztonsági szint létrehozásával.
Megveszel egy autót, nyitvahagyod az utcán benne a kulcssal, hogy akinek kell használja.  :think:
Tudod az ember normális reakciója, hogy a saját tulajdonát védi. Így van ez a wlan-jával is.
Rousseau óta tudjuk, hogy ott lett elcseszve, amikor "Az első ember, aki bekerített egy földdarabot és azt találta mondani: ez az enyém"
Én megértem, hogy miért csinálsz saját magad free hotspotot (Tatabányán, jól emlékszem?). De addig amíg valakik ezeken keresztül követknek el illegális cselekedeteket, amíg az emberek a talált wlan-n keresztül orrba-szájba torrenteznek, maximálisan kihasználják a lehetőséget, nem csak annyira amennyire tényleg szükség lenne, teszem azt egy telefonszámot, címet megkeresni a telefonkönyvben a nyitott wlan-n keresztül.
Az alapgondolat persze szép és jó, csak egyszerűen nem érett a társadalom sehol sem erre.
Egyik ismerősömnél voltam, láttunk egy nyitott wlan-t mutattam, neki. Az SSID a szomszédja vezetékneve volt, szoltunk neki és nem az volt a válasza ami neked, hanem nem is tudott róla, hogy mások használhatják az ő netét.
Több külföldi ismerősöm is van, aki nem is wlan-t, hanem egyenesen kábelt használ, mert az a legbiztonságosabb.

Akinek épp az irodában, étteremben KELL net, az fizetni is fog érte.
Huwico alapgondolata? Wep crack hogyan

Ugye te sem gondolod komolyan, hogy a MAC cím tiltása ér valamit?

Tudod éppen az az a réteg, akik találnak egy free hotspotot akkor azt csutkára kihasználják.

1 Természetessen, sok van az általad leírt dolog miatt nyitva, de szerintem kb.:20%-uk direkt hagyta nyitva...
2 Azért ettől neked nem lesz kevesebb.... Feltéve ha nem használod 100%-on a sávszéledet a nap 24 órájában. (tehát autós hasonlat nem helytáló)
3 Igen jól emléxel!
4 Kit érdekel, megmondod ha jönnek, hogy jajj, te nem tudsz semmit, biztos a nyitott Wlan miatt... Majd router LOG file, majd körözést adnak ki az adott MAC-re :D:D:D:D
Amúgy aki komolyban tolja, leszarja a gagyi WLAN-od...
5 Nemhiszem hogy odaülne a lakásod/házad elé töltögetni a laptoppal.....
A Konstansokat kizárod...
6 Hát sajnos rá van kénszerülve, bár még akkor is egy baromnak tartom az illetőt, mert akkor már jobban jár valamelyik szolgáltató GPRS csomagjával.... (Rohadt nagy lehúzás megy....)
7 A Huwico nak nem néztél jól utánna..... Segítek: http://www.huwico.hu/huwico
http://www.huwico.hu...s/hwcalapsz.pdf
http://www.huwico.hu/hotspot/uj

Ha ezeket elolvastad, lehet ráébredsz pár dologra...

8 MAC nam ér semmit. Ez igaz. Miért szerinted a WEP igen, esetleg a WPA, talán az ssid broadcast tiltás??? HAHAHA ez vicc. Pár perc és meg is van a kapcsolat....

9 Hát anno az én első dolgom a netlimiter letöltése volt.
A főiskolás értelmes lény, tudja, ha lefoglalja a sávszélt kivágják, és akkor nem lesz semmi.... Ha viszont kevés sávszélt fogyaszt, megtűrik....

ÜDV: Tracert

#1903 Felhasználó inaktív   Fresi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 08. 22:22

Idézet: tracert - Dátum: 2006. márc. 8., szerda - 20:53

1 Természetessen, sok van az általad leírt dolog miatt nyitva, de szerintem kb.:20%-uk direkt hagyta nyitva...

Jó legyen 20. A 80 akkor is több.  :Đ

Idézet

2 Azért ettől neked nem lesz kevesebb.... Feltéve ha nem használod 100%-on a sávszéledet a nap 24 órájában. (tehát autós hasonlat nem helytáló)

Elég elterjedtek a forgalomkorlátozott internetelőfizetések is. Nekem is az van. Én nem örülnék, ha mások miatt érném el a limitem. Gondolom neked adsl-d van.

Idézet

4 Kit érdekel, megmondod ha jönnek, hogy jajj, te nem tudsz semmit, biztos a nyitott Wlan miatt... Majd router LOG file, majd körözést adnak ki az adott MAC-re :D:D:D:D
Amúgy aki komolyban tolja, leszarja a gagyi WLAN-od...

Ha a Te netedet használja, akkor kifelé a Te IP címed látszik, kvázi őt vírusos gép miatt, vagy mondjuk itt a hwsw-n játszadozik, akkor a TE IP címed tiltják le.

Idézet

5 Nemhiszem hogy odaülne a lakásod/házad elé töltögetni a laptoppal.....
A Konstansokat kizárod...

Szomszéd is szóba jöhet.

Idézet

8 MAC nam ér semmit. Ez igaz. Miért szerinted a WEP igen, esetleg a WPA, talán az ssid broadcast tiltás??? HAHAHA ez vicc. Pár perc és meg is van a kapcsolat....

Idézet: Fresi - Dátum: 2006. márc. 8., szerda - 17:56

Tisztában vagyok vele mennyit ér a wep, nem is azt használom.

Ha a WPA-m feltöröd "pár perc alatt", akkor meghívlak egy sörre, narancslére vagy amit szeretsz.  :cool:

Idézet

9 Hát anno az én első dolgom a netlimiter letöltése volt.
A főiskolás értelmes lény, tudja, ha lefoglalja a sávszélt kivágják, és akkor nem lesz semmi.... Ha viszont kevés sávszélt fogyaszt, megtűrik....

Jam Netlimiter. De azzal semmit sem érsz, ha a modem közvetlenül a routerbe megy. Átlagos háztartásokban pedig nincs külön szerver, ami napi 24 órában megy. Persze komolyabb routerek képesek forgalomszabályozásra is.

Szerkesztette: Fresi 2006. 03. 08. 22:23 -kor

#1904 Felhasználó inaktív   gabo007 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 09. 10:28

Idézet: Fresi - Dátum: 2006. márc. 8., szerda - 19:44

Ha tehetném én is kábelt használnék, gyorsabb, biztonságosabb és jóval olcsóbb.. A fene költött volna sújos 10ezreket routerre, Wless hálókártyára, antennákra, kábelre Stb...

De sajnos nem tehettem mást, ez az egy megoldás volt.
Gigabyte GA-M59SLI S4, AMD X2 4600+ , 2x1Gb PQI power DDR2 800 + 2X512KINGMAX MARS DDR2, Gigabyte GeForce 8600GT, 2x160GB maxtor SATA2 (RAID1), Samsung 930BF

#1905 Felhasználó inaktív   agyass 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2006. 03. 09. 11:59

Pontosan erre való a WLAN, olyan helyekre ahol nehézkes a kábelezés.. ..a sebességhez még annyit hogy egy jól kivitelezett 10/100/1000-es háló nem 4-5 Mbyte/s -ot hanem ennek legalább a 10x-esét produkálja..

Szerkesztette: agyass 2006. 03. 09. 12:00 -kor

#1906 Felhasználó inaktív   tracert 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 09. 13:56

Idézet: Fresi - Dátum: 2006. márc. 8., szerda - 23:22

Jó legyen 20. A 80 akkor is több.  :Đ

Elég elterjedtek a forgalomkorlátozott internetelőfizetések is. Nekem is az van. Én nem örülnék, ha mások miatt érném el a limitem. Gondolom neked adsl-d van.

Ha a Te netedet használja, akkor kifelé a Te IP címed látszik, kvázi őt vírusos gép miatt, vagy mondjuk itt a hwsw-n játszadozik, akkor a TE IP címed tiltják le.

Szomszéd is szóba jöhet.

Ha a WPA-m feltöröd "pár perc alatt", akkor meghívlak egy sörre, narancslére vagy amit szeretsz.  :cool:

Jam Netlimiter. De azzal semmit sem érsz, ha a modem közvetlenül a routerbe megy. Átlagos háztartásokban pedig nincs külön szerver, ami napi 24 órában megy. Persze komolyabb routerek képesek forgalomszabályozásra is.

Nemhiszem, hogy az E-mail vagy az RSS feed letöltögetéssel, olyan hamar elérik a limitet...
IP? Kit érdekel??? Újrakapcsolódsz, aztán új az IP-d... (Ma már nemigazán tiltanak IP alapon..)
Szomszédot kizárhatod...
WPA is egy nagy nulla (gondolom te is csak az ilyen "szaklapokat" olvasgatod) Pár perc alatt megvan a WPA kulcs is. Akár flash animációt is találsz a neten ami lépésrő lépésre mint1 videóként mutatja be a feltörést. Mellyel bárki fel tudja törni... (Ne kérjétek, nem is küldöm el.) Aki kicsit kutat úgy is megtalálja...
(Szóval buknád a jégert..) :D

Netlimitert én töltöttem mikor fősulis voltam, és "lopott" WLAN-al nyomtam...

#1907 Felhasználó inaktív   Fresi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 09. 14:22

Idézet: tracert - Dátum: 2006. márc. 9., csütörtök - 13:56

Nemhiszem, hogy az E-mail vagy az RSS feed letöltögetéssel, olyan hamar elérik a limitet...

Elég egyetlenegy ember, aki fullra terheli az egészet.

Idézet

Újrakapcsolódsz, aztán új az IP-d...

Nemcsak adsl létezik.
Én szórakozzak ip frissítéssel? Inkább nem osztja meg a netet mással az ember.

Idézet

Szomszédot kizárhatod...

Ennek a menete érdekelne.

Idézet

Pár perc alatt megvan a WPA kulcs is

Kölcsönkérek egy wifi-s notit és megpróbálom feltörni a wlan-om.
Ajánlatom még mindig áll, igaz az útiköltségedet egy üveg Jäger se fedezné.  :Đ

Idézet

Netlimitert én töltöttem mikor fősulis voltam, és "lopott" WLAN-al nyomtam...

Első bekezdés.

Idézet: gabo007 - Dátum: 2006. márc. 9., csütörtök - 10:28

Ha tehetném én is kábelt használnék, gyorsabb, biztonságosabb és jóval olcsóbb.

Lehet csinálni RADIUS szervert, igaz az drágább.
Valamikor megérkezik az új wlan szabvány.

Szerkesztette: Fresi 2006. 03. 09. 14:23 -kor

#1908 Felhasználó inaktív   szaki 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 09. 14:35

Idézet: tracert - Dátum: 2006. márc. 8., szerda - 19:08

Persze lehet hogy a külföldiek már elérétk azt a szintet amit itt sokáig nem fogunk elérni. (magyar mentalitás, irígység,én vagyok a legfa**ább mert beállítottam a WPA-t, ...stb)
Lehet hogy rájöttek arra, hogyha megosztják az internet elérésüket mások számára, akkor bárki talál majd hozzá közel lévő hotspotot, ahonnan mindenféle pénzszórás nélkül letöltheti E-mailjeit, lehúzhatja RSS feedjeit...stb.

Oszd meg a netedet, s használd a többiekét is, mert lehet hogy nem a "ballf**sz" szintjén áll az illető (lehet 100 szor jobban vágja nálad a WLAN-t) hanem eljutott arra az értelmi szintre, hogy megossza...

Kissebbfajta nevetés fog el mikor meglátom egyes szórakozóhelyeken, irodákban, éttermekben a WLAN használati díjakat....

Azt hiszik hogy fizetnek majd érte...

OLVASSÁTOK el mi a huwico (www.huwico.hu) alapgondolata.
Vagy esetleg keressetek rá a FON mozgalomra, hamár a külföldi dolgokat nézzük.

S ha láttok 1 nyitott hálót, akkor ne az jusson az eszetekbe: "Na a pancser..."
Hanem hogy végre, egyre többen vannak, vagyunk...

Szóval védjétek a gépeiteket, s osszátok a netet, minél nagyobb körben...
A konstans bliccelőket (nem akar netet rendelni, csak a másén élősködni) pedig tiltsátok ki MAC alapon.
Vagy telepítsetek radius szervert ha van rá lehetőség...
A kollégiumok közelében élők azért gondoljanak a szerencsétlen kolisokra, akik csak MSN-ezni szeretnének ismerőseikkel....

Ilyen nyitotsagot akkor is elvarod es te is megteszed ha eppen bromira fontos adataid vannak, hagy turkaljanak egy kicsit a gepedben is. Mert nem sok kell hozza ha siman belephet barki is a rendszerbe.

Cegektol akik nem 5-10e Ft fizetnek havonta az internetert nem lehet elvarni hogy barkinek elerhetove tegyek a rendszeruket.

MSN meg igen csak szavszel zabalo. Aki elofizet egy 1/2/3/4Mbit es csomagra az szeretne kihasznalni es nem modem sebeseggel dolgozni mert elviszik a savszelt. Olyan cucokra mint radiusz szerver savszelszabalyzas meg sokan nem aldoznanak sulyos ezreket, vagy egy PC-t kulon.

Amugy neha az az erzesem csak sima kiakasztaskep irod ezeket.
Az informatika atok de jo hogy van.

#1909 Felhasználó inaktív   Ladis 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 09. 15:19

Csak nyit mondanék fősulisokról, hogy a legdurvábban szarnak a limitekre, és a jómodorra. Anno lopták a tanári gépről a netet, és úgy buktak le, hogy elég keményen DC-ztek. Aztán a wlan routert simán elkoboztuk. gazda sosem jelentkezett.
2 ember nem tudja tolerálni a másikkal szemben az ellenérzéseit. Az egyiket taplónak hívják, a másikat orvosi esetnek. Választhatsz melyik a jobb!

Új erőmű! AMD Phenom II X4 940 BE @3600 MHz, Asus M4A79 Deluxe, 2x2Giga OCZ Reaper DDR2-1150, Gigabyte 9800GT OC-512H (133 MHz Pciexpress).

#1910 Felhasználó inaktív   DankenMcL 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 09. 15:42

Azért ha a WPA-PSK-t nem könnyű jelszóval védik, hanem min. 20 karakteres 'nehéz' jelszóval akkor gyakorlatilag mondhatjuk, hogy (még) feltörhetetlen. Ne kavarjuk a sz**t..

#1911 Felhasználó inaktív   Fresi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 09. 15:53

Milyen opciót tegyek még bele? Link.  :think:

#1912 Felhasználó inaktív   szaki 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 09. 16:01

Idézet: Fresi - Dátum: 2006. márc. 9., csütörtök - 15:53

- nem erdekel
- LINUX rendszert hasznalok
- Lehet vedeni? (errol nem tudtam eddig, hogy masok is hasznalhatjak ha nem allitom be megfeleloen)
- Nem hasznalok WiFi rendszert
- Van rendszergazdank az o reszortja
- En is maset hasznalom tudta nelkul

Reszemrol ennyi jutott eszembe
Az informatika atok de jo hogy van.

#1913 Felhasználó inaktív   Michael 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 09. 16:07

Idézet: Fresi - Dátum: 2006. márc. 9., csütörtök - 15:53

Kombinalva, pl WPA es MAC ilyen opcio nincs.
- Levettem a SSID et ide jojjenek be ha tudnak!
- Ha en nem latok senkit engem se latnak.
- mi az a WIFI biztonsag?
- mi az a WPA, WEP.
- ne karomkodjatok :) bocs ez csak vicc volt.

#1914 Felhasználó inaktív   Fresi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 09. 17:21

Köszönöm. Frissítettem a lsitát. Szerintetek a wpa-wpa2 egybe vagy külön legyen?  :think:

#1915 Felhasználó inaktív   PcCave 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 09. 22:12

:offtopic:

-Kilépek-belépek IP-m változik.
Vannak olyan ADSL szolgáltatók ahol az IP kb. fél 1 évente változik csak.

-főiskolás mint humán sávszélességkorlátozó hardware:
minden bizonnyal létezik pár kiállítási példány belőle. Nekem inkább a kisbarátom jut eszembe, ő mondta hogy a fél kolesz ONLINE nézi a DVD filmeket a netről, a rendszergazda szerint az esti sávszél 99%-a ez.

-odaadom a logot a kopogtató nyakkendősnek aki széles mosollyal meghajolva távozik.
Ha valaki terror fenyegetést küld a netedről -ami esetleg valós is- Az NBH nem fog megállni a bejárati ajtó küszöbénél. Ügyvéd ismerősnél lehet érdeklődni hogy nyomozási szakaszban hány órát tölthetsz benn nálluk ügyészségi indok nélkül. Ja, ha véletlenül gyanusítottként hallgatnak ki akkor elég nehéz elkerülni a 'rabosítás'-t. Erről is kérdezz ügyvéd ismerőst.

Nyilván az esetek 99,9999%-a nem ilyen de EZZEL IS számolni kell !

#1916 Felhasználó inaktív   laacik 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 09. 23:27

Sziasztok!

PCMCIA WLAN kártyát szeretnék venni. 6-10 eFt értékben.

Először "beleéltem" magam egy ASUS 107-be, de nem tudták beszerezni.
Ajánlották az SMC-t!
Utánan néztem, hogy ebből elérhető áron van 108 Mbit-es, vagy elég az 54 Mbit-es.
Szeretnék nyáron külföldön wardrivingolni, itthon csak a lakásban használnám.

Mit vegyek?

ASUS vagy SMC?
Az ismertebb márkákat minőségüket tekintve milyen sorrendben javasoljátok?

Előre is köszi!

Laci

#1917 Felhasználó inaktív   yeahsp 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 10. 00:36

nekem is ez lenne a kérdésem: milyen kártyát vegyek? de a legolcsóbb érdekelne, ami használható...

elsősorban ezt nézem:  surecom EP-9321-G 54 mbit-es vas jó olcsón, RTL 8185L chipsettel. amire kéne: a kocsiban lévő gépre kábelezés nélkül tudjak rácsatlakozni. nem kell eszeveszett sebesség, az asztali gépben most úgyis csak 11 mbit-es lesz... de a megbízhatóság természetesen szempont. mind szoftveres, mind hardveres oldalról. a carpc-n és az asztali gépen is SP2-es XP fut - de a kocsi lehet egyszer linuxot kap - és mint néztem a realtek oldalán van hozzá elvileg driver. tud valaki gyakorlati tapasztalatokkal szolgálni? most első sorban az XP-s oldalról, de a linuxos is érdekelne...
MB: ASKA KT-133E * CPU: Athlon 650@500 * RAM: 512MB PC133 ADLAS * HDD: Seagate 10/5400/512K * VGA: MSI MX440 lowprofile * PSU: DIY * Case: Skoda Octavia :)

#1918 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 03. 10. 00:41

Idézet: laacik - Dátum: 2006. márc. 9., csütörtök - 23:27

PCMCIA WLAN kártyát szeretnék venni. 6-10 eFt értékben.

Megválaszolva másik topikban.

DE AZ ISTEN FASZÁNAK KELL MINDENHOL MEGKÉRDEZNI???

Szerkesztette: Jahno 2006. 03. 10. 00:41 -kor

Make love not Wor.

#1919 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 03. 10. 00:43

Idézet: yeahsp - Dátum: 2006. márc. 10., péntek - 0:36

nekem is ez lenne a kérdésem: milyen kártyát vegyek? de a legolcsóbb érdekelne, ami használható...

elsősorban ezt nézem:  surecom EP-9321-G 54 mbit-es vas jó olcsón, RTL 8185L chipsettel. amire kéne: a kocsiban lévő gépre kábelezés nélkül tudjak rácsatlakozni. nem kell eszeveszett sebesség, az asztali gépben most úgyis csak 11 mbit-es lesz... de a megbízhatóság természetesen szempont. mind szoftveres, mind hardveres oldalról. a carpc-n és az

Passz, Asus szerintem tök jó, és megfizethető, de vettem Rtl chipes Micronet néven futó vackot is, az műxik, GigaByte sem túl szar... DLinktól a magasságos jó ég óvjon minket, Surecomra annyira nem szavaznék, többi kábeles cuccában nem egy hightech valami.

Ha a megbízhatóság szempont, akkor még tán nekem is van újabb verziós 11 megás LinkSys-em, vagy veszel valamerre Asust, mert az jó.
Make love not Wor.

#1920 Felhasználó inaktív   heaven 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 10. 07:46

Sziasztok!

Egy Notebook és egy asztali PC között szeretnék ADSL-t megosztani.
Mindkettőn XP van. Egymás melletti szobában vannak a távolság kb 15 méter és kb. 30cm vastag fal van közöttük.

Az alábbi két WLAN router-t néztem ki:
D-Link DI-524
LinkSys WRT54G

Kinek milyen tapasztalata van a fenti eszközökkel kapcsolatban?
Melyiket javosoljátok?  :think:

Téma megosztása:

• (123 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.