Megveszel egy autót, nyitvahagyod az utcán benne a kulcssal, hogy akinek kell használja.
Tudod az ember normális reakciója, hogy a saját tulajdonát védi. Így van ez a wlan-jával is.
Rousseau óta tudjuk, hogy ott lett elcseszve, amikor "Az első ember, aki bekerített egy földdarabot és azt találta mondani: ez az enyém"
Én megértem, hogy miért csinálsz saját magad free hotspotot (Tatabányán, jól emlékszem?). De addig amíg valakik ezeken keresztül követknek el illegális cselekedeteket, amíg az emberek a talált wlan-n keresztül orrba-szájba torrenteznek, maximálisan kihasználják a lehetőséget, nem csak annyira amennyire tényleg szükség lenne, teszem azt egy telefonszámot, címet megkeresni a telefonkönyvben a nyitott wlan-n keresztül.
Az alapgondolat persze szép és jó, csak egyszerűen nem érett a társadalom sehol sem erre.
Egyik ismerősömnél voltam, láttunk egy nyitott wlan-t mutattam, neki. Az SSID a szomszédja vezetékneve volt, szoltunk neki és nem az volt a válasza ami neked, hanem nem is tudott róla, hogy mások használhatják az ő netét.
Több külföldi ismerősöm is van, aki nem is wlan-t, hanem egyenesen kábelt használ, mert az a legbiztonságosabb.
Akinek épp az irodában, étteremben KELL net, az fizetni is fog érte.
Huwico alapgondolata? Wep crack hogyan
Idézet
Ugye te sem gondolod komolyan, hogy a MAC cím tiltása ér valamit?
Idézet
Tudod éppen az az a réteg, akik találnak egy free hotspotot akkor azt csutkára kihasználják.

Súgó

A téma zárva.