Én nem tudok róla, h levették volna, amióta nálam van, ahhoz nem nyúlt senki.
Vontatás nagyon gáz, 1,5 tonna az autó. Egy 1,2 tonnással próbáltuk vontatni, de mikor sebességet vált a vontató, az Audi egyszerűen magára húzza a másikat (nehezebb+téli gumi). Szervókormány nem gond, az könnyen megy. De fék nincs igazán, max. a kézi. Ha az vontatónak bármi miatt erősen fékeznie kell, becsókolom hátulról. Ezt 200 km-en keresztül eljátszani durva nagyon.
Ha meg 1,5 t vagy több a vontató tömege, akkor már inkább egy autós utánfutó ráakaszt, arra autó felhúz, az csók. Leginkább ezt a vonalat próbálom kiépíteni, sztem ez a legkedvezőbb.
Autómentő: eddig 130 Ft/km a legolcsóbb ajánlat (télleg jó ár, csak minimum 300 km az oda-vissza út)
Szerelő: dízeladagolós csávó, aki telefonon keresztül megmondta, h mi esett le az adagolóról és hol (ha nem tudom, h hol kell nézni, észre sem veszem, h mi a gáz, annyira nem lehet odalátni az adagoló mellé), szal aszonta, h ha nem ért hozzá az, aki hozzányúl, nagyobb kárt tud tenni az autóban, mint amibe az autómentés kerül. Van VW szervíz Egerben, weblapon hírdetik, h Audival is foglalkoznak, de asszem összefutnának a szerelők, mert ahol eddig járt nagyobb szervízben az autó, kb ez történt
Röviden: ismeretlen szerelőben nem bízom meg.
A másik: gőzborotva kellene az autó aljára+motortérbe. És így is csak 2 poroltóval mernék elindulni

A motorháztető belső hőszigetelése is gázolajban úszik ...
Szerkesztette: fram 2005. 04. 04. 11:34 -kor