HWSW Informatikai Kerekasztal: Szakítás Után Mitévők Legyünk? II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (136 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Szakítás Után Mitévők Legyünk? II. Értékeld a témát: -----

#2061 Felhasználó inaktív   blabla* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 12. 22:15

Idézet: Sniper - Dátum: 2005. szept. 12., hétfő - 22:57

Ajaj... kicsit tisztabb a kep... sugallt ilyet o is (konkretan, hogy a masikkal nem akar semmifele kapcsolatba kezdeni... meg hogy keressek mast ha ugy gondolom hogy nincs ertelme kuzdeni, de o nem adja fel). Kicsit santit azert, mert tudja nagyon jol, hogy nem adom fel a remenyt ugysem... bar most hogy ezt leirtad mar nem is vagyok teljesen biztos ebben sem (marmint, hogy tudja nem adom fel)...

Ez most meg jokor jott fram :respect: ha ezen mulik, akkor most sokat segitettel... (ha meg nem akkor mindegy ugyis)

Vhol egyetértek frammal, vhol meg nem.
Szerintem a jóéjt sms-ből (meg az előzményekből, amiket ismerünk) nem az jön le az embernek, hogy a másik fel akarja adni - a szavak ellenére. (erre írtam korábban hogy ilyenkor a puszta szavaknak már nem sok jelentősége van...)
A "de én nem adom fel"-ből (meg az előzményekből) meg szintén nem az, hogy annyira el akarna engedni.

Szerintem nincs még veszve minden.  :up:  De az ilyen túlcsöppenős smseket lehet hogy tényleg nem ártana mellőzni. Csak teljesen megkeveritek vele egymást. Ha meg te is és ő is tudja hogy nem adod fel, akkor meg minek írkálsz ilyeneket?
"A lélek úgy teljes ha testtelen.           
A test akkor egész ha meztelen."   

Daily Calvin and Hobbes     Minél pontosabban tervezel, annál keményebben talál el a véletlen.

#2062 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 12. 22:16

Idézet: blabla* - Dátum: 2005. szept. 12., hétfő - 23:03

szerintem leginkább az tud elrontani egy kapcsolatot, ha a felek elkezdenek taktikázni.

Te kevered a taktikázást a stratégiával. Az elsőben erőltetett mosollyal kínosan ügyelve a pozitív látszatra rugdosnak előre valamit, míg a másodikban megtervezel egy közös programot, amin a másik nagyon jól érzi magát jó esetben, és a nap végére mosolygó csillogó szempárban láthatod a jutalmad, ezzel kielégítve a saját önzőséged is, és a másik igényeit. Azért más ez, mint amit te gondoltál taktikázás alatt, de ha igazán jól csinálják, sokkal több pusztán ösztönös cselekvések sorozatánál.
...
"Lelkem sötét odvában megdöglött a bagoly."
"Bringa által vész mind, ki bringát ragad."

#2063 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 12. 22:25

Idézet: blabla* - Dátum: 2005. szept. 12., hétfő - 23:15

Csak teljesen megkeveritek vele egymást. Ha meg te is és ő is tudja hogy nem adod fel, akkor meg minek írkálsz ilyeneket?

Jah, azert mert elotte felhivott, beszelgettunk lenyegtelen dolgokrol, megkerdeztem mikor kel holnap, azt mondta fel5kor (7re jon fel pestre melozni Erdrol) erre mondtam, hogy akkor mar nem irok sms-t lefekves elott (elotte mondta, hogy ha lefekszem irjak nyugodtan neki ha van kedvem), mert nem akarom felebreszteni... erre azt mondta hogy nyugodtan kuldjek, hiszen 4,5evig voltunk egyutt nehogy mar baj legyen ha felebred... es sajnos ez a "voltunk" szo eleg melyen megmaradt... erre irtam neki, hogy haldoklik bennem a remeny... lehet tenyleg nem kellett volna... meg akkor sem ha tudja jol, meghalni "sosem" fog...

Mindegy ez van... en egyebken nem keresem napkozben, megallapodtunk hogy nem zavarom, csak akkor ha o hiv, vagy ir... ahhoz kepest, hogy nem szamitottam ket napig semmire, ketszer hivott 12oran belul... ha nem ismernem, hogy mennyire makacs teremtes, es mennyire ragaszkodik ahhoz amit eltokelt, akkor azt mondanam 2heten belul visszacuccol (es egyebkent a masik srac erre voksol...)
"Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van!"

Date of Birth : 1980.06.05 5:00am
GPG Fingerprint : CB92 F781 84F4 4701 987B  3B82 791E 7F92 A6F6 A67E

#2064 Felhasználó inaktív   blabla* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 12. 22:30

Idézet: -NoVa- - Dátum: 2005. szept. 12., hétfő - 23:16

Te kevered a taktikázást a stratégiával. Az elsőben erőltetett mosollyal kínosan ügyelve a pozitív látszatra rugdosnak előre valamit, míg a másodikban megtervezel egy közös programot, amin a másik nagyon jól érzi magát jó esetben, és a nap végére mosolygó csillogó szempárban láthatod a jutalmad, ezzel kielégítve a saját önzőséged is, és a másik igényeit. Azért más ez, mint amit te gondoltál taktikázás alatt, de ha igazán jól csinálják, sokkal több pusztán ösztönös cselekvések sorozatánál.

Ok, de akkor is párhuzamot vonni a vh-val?
Mindenesetre sikerült ügyesen megfomalmazni.  :-) Bár én nem egészen így választanám el a két fogalmat egymástól...

Daily Calvin and Hobbes     Minél pontosabban tervezel, annál keményebben talál el a véletlen.

#2065 Felhasználó inaktív   blabla* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 12. 22:38

Idézet: Sniper - Dátum: 2005. szept. 12., hétfő - 23:25

Jah, azert mert elotte felhivott, beszelgettunk lenyegtelen dolgokrol, megkerdeztem mikor kel holnap, azt mondta fel5kor (7re jon fel pestre melozni Erdrol) erre mondtam, hogy akkor mar nem irok sms-t lefekves elott (elotte mondta, hogy ha lefekszem irjak nyugodtan neki ha van kedvem), mert nem akarom felebreszteni... erre azt mondta hogy nyugodtan kuldjek, hiszen 4,5evig voltunk egyutt nehogy mar baj legyen ha felebred... es sajnos ez a "voltunk" szo eleg melyen megmaradt... erre irtam neki, hogy haldoklik bennem a remeny... lehet tenyleg nem kellett volna... meg akkor sem ha tudja jol, meghalni "sosem" fog...

Mindegy ez van... en egyebken nem keresem napkozben, megallapodtunk hogy nem zavarom, csak akkor ha o hiv, vagy ir... ahhoz kepest, hogy nem szamitottam ket napig semmire, ketszer hivott 12oran belul... ha nem ismernem, hogy mennyire makacs teremtes, es mennyire ragaszkodik ahhoz amit eltokelt, akkor azt mondanam 2heten belul visszacuccol (es egyebkent a masik srac erre voksol...)

Nyugi, nincs ez még elveszve. Szerintem fogadd meg fram tanácsát...
A hétvége, a hívások azóta tök jó visszajelzés. A szavakon meg nincs értelme rágódni... Ha kimutatod mennyire szereted akkor ez a ma esti smsezgetés el fogja veszíteni a jelentőségét.

#2066 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 12. 22:38

Megyek aludni (root@brain# sleep 28800) :D

#2067 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 12. 22:39

Idézet: blabla* - Dátum: 2005. szept. 12., hétfő - 23:38

Nyugi, nincs ez még elveszve. Szerintem fogadd meg fram tanácsát...
A hétvége, a hívások azóta tök jó visszajelzés. A szavakon meg nincs értelme rágódni... Ha kimutatod mennyire szereted akkor ez a ma esti smsezgetés el fogja veszíteni a jelentőségét.

:up:

Nem hiszem, hogy nagy jelentosege lett volna egyebkent ennek a par sms-nek...  kicsit talan erzekenyebbek voltunk most mindketten...

#2068 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 09. 12. 22:42

Idézet: Sniper - Dátum: 2005. szept. 12., hétfő - 23:39

Nem hiszem, hogy nagy jelentosege lett volna egyebkent ennek a par sms-nek...  kicsit talan erzekenyebbek voltunk most mindketten...

Tudtam, hogy lesz pozitív hozzászólásod is ma. :) Yo8.
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#2069 Felhasználó inaktív   WickedWitch 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 07:21

Idézet: Sniper - Dátum: 2005. szept. 12., hétfő - 23:39

Én egyszerűen csak annyit: szerintem menthető, nincs semmi veszve. Sőt... Nagyon nagy a dráma most körülötte. Nem gondolod, hogy azok után, hogy egy jó ideig nyafinak gondoltad az őszinte segélykiáltásait és "elintézted" egy pár puszival (tehát nem vetted komolyan mint embert és partnert), hogy most valamilyen tudatalatti szinten "élvezi" ami most történik? Gondolj csak bele: most teljesen komolyan veszik. Most egy olyan élményt él át, ami már rég hiányzott az életéből. Szóval nem csak azt kell érezze, hogy szereted, hanem azt, hogy komolyan veszed és a továbbiakban egyenrangú partnerként kezeled. Szerintem.  :)

Szerkesztette: WickedWitch 2005. 09. 13. 07:22 -kor

Build a man a fire, and he'll be warm for a day. Set a man on fire, and he'll be warm for the rest of his life.

They say a little knowledge is a dangerous thing, but it's not one half so bad as a lot of ignorance.

#2070 Felhasználó inaktív   Summer20 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 08:51

Sziasztok! ;)

Lenne egy egyszerű kérdésem, amire annál nehezebben találom meg a választ!Honnan tudom, h már nem vagyok szerelmes?
Mindig meg kell próbálni észrevenni a szépet is a rossz dolgok között.

#2071 Felhasználó inaktív   Shia-ko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 09:10

Elmúlt a rózsaszín köd, és már nem érzel semmi +t, ha látod, találkozol vele. :think:
Üdvözlettel:
Gabi

#2072 Felhasználó inaktív   WickedWitch 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 09:20

Idézet: Shia-ko - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 10:10

Elmúlt a rózsaszín köd, és már nem érzel semmi +t, ha látod, találkozol vele. :think:

Szerintem a rózsaszín ködhöz semmi köze. Az nem szerelem csak rajongás. Akkor is lehet szerelmes valaki, ha tisztán lát. Sőt, csak akkor igazán!
Build a man a fire, and he'll be warm for a day. Set a man on fire, and he'll be warm for the rest of his life.

They say a little knowledge is a dangerous thing, but it's not one half so bad as a lot of ignorance.

#2073 Felhasználó inaktív   DKG 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 09:23

Idézet: Summer20 - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 9:51

... !Honnan tudom, h már nem vagyok szerelmes?

Szia!
Gondolj vissza egy lányra akit nem ismersz. Utcán láttad és női szemmel is férfiakat vonzónak találtad. Képzeld, hogy megsimogatja a párod vállát és a homlokát az övéhez érinti.
Mit érzel először? Semmit, vagy düh és bosszúvágy... nem szereted. Fájdalom és becsukott szemmel ezt már nem akarod tovább látni... szerelem.

#2074 Felhasználó inaktív   Sztee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 09:28

Sziasztok! ;)

Lenne egy egyszerű kérdésem, amire annál nehezebben találom meg a választ!Honnan tudom, h már nem vagyok szerelmes?

Ha találkozol vele, nem vagy zavarban, nem beszélsz össze-vissza, lazán és könnyedén tudsz vele társalogni...ja és bele mersz nézni jó sokáig a szemébe anélkül, hogy bármi hatással lenne rád :)
"Have you tried turning it off and on again?"

#2075 Felhasználó inaktív   WickedWitch 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 09:30

Sziasztok! ;)

Erre nehéz a válasz, inkább mesélek egy szinte mindennapi történetet:

Én általában később jövök haza a munkából mint a férjem. Nálunk kódos kapu van, szóval ha én lent benyomom a kódot, akkor fent a lakásban csiripel egyet a kaputelefon. Mire felérek az elsőre a párom már ott vár az ajtóban. Mindig, kivétel nélkül. Én tudom, hogy ott lesz és már előre mosolygok és átjár egy bizsergő érzés, hogy újra láthatom. Ez a szerelem! (És persze az, hogy ő mindig ott vár. És persze még sok minden más apróság és nem apróság, csak nem akarok regényt írni.  :) )

#2076 Felhasználó inaktív   Sztee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 09:31

Idézet: DKG - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 10:23

Szia!
Gondolj vissza egy lányra akit nem ismersz. Utcán láttad és női szemmel is férfiakat vonzónak találtad. Képzeld, hogy megsimogatja a párod vállát és a homlokát az övéhez érinti.
Mit érzel először? Semmit, vagy düh és bosszúvágy... nem szereted. Fájdalom és becsukott szemmel ezt már nem akarod tovább látni... szerelem.

eeegen, ezt kihagytam  ;)

#2077 Felhasználó inaktív   Summer20 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 09:31

Köszönöm! :respect:

#2078 Felhasználó inaktív   Summer20 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 09:33

Idézet: DKG - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 10:23

...

Fájdalom és becsukott szemmel ezt már nem akarod tovább látni... szerelem. :(

#2079 Felhasználó inaktív   Sztee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 09:34

Idézet: Summer20 - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 10:33

Fájdalom és becsukott szemmel ezt már nem akarod tovább látni... szerelem. :(

Az a szmájli a végén nem tetszik  :(

#2080 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 09:43

Idézet: Summer20 - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 8:51

Sziasztok! ;)

Ha le tudsz feküdni mással. :)
Az nevet utoljára, aki először üt.

Téma megosztása:

• (136 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • Utolsó »