Idézet: fram - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 12:51
Ki akarod fogni ezt a halat vagy elengeded? Mert ez a hadd vigye a damilt, de a horog még be van akadva dolog csak sebeket, sérüléseket szül.
És már megint/még mindig azt kérdezem, h te mit akarsz? Te. Mert ez a 'várok rá' ez csak egy következmény és semmiképp sem a saját akaratod.
Dontsek en? Probaltam! Mondtam neki, hogy legyen vege, hogy ne csinaljuk ezt tovabb mert mindkettonknek rossz... leirtam mar, azt mondta rendben van, reszemrol higgyem azt hogy vege, ne varjak ra tobbet, de o nem adja fel! Most ezt akkor hogy an tudnam elfogadni? Dobjam ki ezek ellenere is... segitsek neki meglepni egy lepest, amihet talan nincs batorsaga? Az a baj, hogy ha egy pici igazsag is van abban amit mond (es tovabbra is fentartom, hogy mindig oszinte volt hozzam... tehat hiszem, azt hogy ez a szintiszta igazsag), akkor nem tudom ezt megtenni...
Szemelyiseget meg nem ismeritek... volt itt szo onzesrol/onzetlesegrol, fram probalta valahogy elhitetni, hogy letezik onzetlen ember... nos en direkt nem is szoltam bele abba a vitaba, tudom, hogy letezik... sajnos nem biztos, hogy ez jo tulajdonsag (sok ember erdekeit a sajatod ele helyezni), vagyis igy hulyen hangzik, mert jo tulajdonsag, csak sajnos a mai vilagban tonkre tud tenni egy erzekeny leanyzot egy ilyen tulajdonsag... nos o bizony ilyen! Onzetlen... es mar mar betegesen probal segiteni mindenkin akin csak tud! Mindig is oszinte volt mindenkihez, ezert sem hiszem, hogy valaha is becsapna, hogy az orromnal fogva vezetne... egy naiv kislany csak, aki meg hisz olyan dolgokban, amikben az emberek nagy resze mar csak mosolyog, es legyint egyet... sajnalom, hogy ilyen keves az ilyen ember!... es ezert a tulajdonsagaert fogom tisztelni es becsulni egesz eletemben... ha kell mint jobaratja, aki tenyleg orulni fog minden egyes percnek ha lathatja majd a kesobbiekben (meg akkor is ha massal alapit csaladot)
Mindegy hogy en mit akarok, szerintem ez mar nem rajtam mulik... barmit is teszek itt mar csak az dont, hogy mennyire eros az erzese irantam, vagy mennyire tudja megemeszteni, hogy vege van az alomnak... barmit is teszek egyiket sem befolyasolom tobbet a kozeljovoben... vagy ha megis ugy gondolod, hogy igen, akkor fejtsd ki legyszives mivel is tudnek segiteni magamon?

Súgó
A téma zárva.