HWSW Informatikai Kerekasztal: Szakítás Után Mitévők Legyünk? II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (136 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Szakítás Után Mitévők Legyünk? II. Értékeld a témát: -----

#2121 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 13. 12:09

Idézet: fram - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 12:51

Úgy látod, h nem képes a döntésre? Akkor segíts neki, dönts te.

Ki akarod fogni ezt a halat vagy elengeded? Mert ez a hadd vigye a damilt, de a horog még be van akadva dolog csak sebeket, sérüléseket szül.

És már megint/még mindig azt kérdezem, h te mit akarsz? Te. Mert ez a 'várok rá' ez csak egy következmény és semmiképp sem a saját akaratod.

Dontsek en? Probaltam! Mondtam neki, hogy legyen vege, hogy ne csinaljuk ezt tovabb mert mindkettonknek rossz... leirtam mar, azt mondta rendben van, reszemrol higgyem azt hogy vege, ne varjak ra tobbet, de o nem adja fel! Most ezt akkor hogy an tudnam elfogadni? Dobjam ki ezek ellenere is... segitsek neki meglepni egy lepest, amihet talan nincs batorsaga? Az a baj, hogy ha egy pici igazsag is van abban amit mond (es tovabbra is fentartom, hogy mindig oszinte volt hozzam... tehat hiszem, azt hogy ez a szintiszta igazsag), akkor nem tudom ezt megtenni...

Szemelyiseget meg nem ismeritek... volt itt szo onzesrol/onzetlesegrol, fram probalta valahogy elhitetni, hogy letezik onzetlen ember... nos en direkt nem is szoltam bele abba a vitaba, tudom, hogy letezik... sajnos nem biztos, hogy ez jo tulajdonsag (sok ember erdekeit a sajatod ele helyezni), vagyis igy hulyen hangzik, mert jo tulajdonsag, csak sajnos a mai vilagban tonkre tud tenni egy erzekeny leanyzot egy ilyen tulajdonsag... nos o bizony ilyen! Onzetlen... es mar mar betegesen probal segiteni mindenkin akin csak tud! Mindig is oszinte volt mindenkihez, ezert sem hiszem, hogy valaha is becsapna, hogy az orromnal fogva vezetne... egy naiv kislany csak, aki meg hisz olyan dolgokban, amikben az emberek nagy resze mar csak mosolyog, es legyint egyet... sajnalom, hogy ilyen keves az ilyen ember!... es ezert a tulajdonsagaert fogom tisztelni es becsulni egesz eletemben... ha kell mint jobaratja, aki tenyleg orulni fog minden egyes percnek ha lathatja majd a kesobbiekben (meg akkor is ha massal alapit csaladot)

Mindegy hogy en mit akarok, szerintem ez mar nem rajtam mulik... barmit is teszek itt mar csak az dont, hogy mennyire eros az erzese irantam, vagy mennyire tudja megemeszteni, hogy vege van az alomnak... barmit is teszek egyiket sem befolyasolom tobbet a kozeljovoben... vagy ha megis ugy gondolod, hogy igen, akkor fejtsd ki legyszives mivel is tudnek segiteni magamon?
"Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van!"

Date of Birth : 1980.06.05 5:00am
GPG Fingerprint : CB92 F781 84F4 4701 987B  3B82 791E 7F92 A6F6 A67E

#2122 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 12:16

Idézet: Sniper - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 12:09

Mindegy hogy en mit akarok, szerintem ez mar nem rajtam mulik... barmit is teszek itt mar csak az dont, hogy mennyire eros az erzese irantam, vagy mennyire tudja megemeszteni, hogy vege van az alomnak... barmit is teszek egyiket sem befolyasolom tobbet a kozeljovoben... vagy ha megis ugy gondolod, hogy igen, akkor fejtsd ki legyszives mivel is tudnek segiteni magamon?

Azaz mennyire sajnál?

-Keress mást
-Foglald le magad, pl edzés
-Sör. :Đ
Az nevet utoljára, aki először üt.

#2123 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 12:18

Idézet: leslie - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 13:16

Azaz mennyire sajnál?

-Keress mást
-Foglald le magad, pl edzés
-Sör. :Đ

Az lesz... marmit a lefoglalom magam resze :) A sort utalom, kortele' lesz helyette... meg talan lejarogatok egy kozeli fuves betonos reszre bringazni (trial)... keresni egyelore nem keresek mast... meg alkalmi partnert sem akarok! Majd talan kicsit kesobb, ha meg tudtam baratkozni a gondolattal...

#2124 Felhasználó inaktív   enzimke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 12:33

Idézet: Sniper - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 13:09

Szemelyiseget meg nem ismeritek...

Nem akarok semmi rosszat mondani.

De általában mindenki azt hiszi hogy csak Ő ismeri a párját,és ő a legjobban.ÉS mindenki az első pofára esés után jön rá hogy a kivül állók lehet nem is beszéltek hülyeséget.

Nem azt mondom hogy a te esetedben ez máshogy van!!!

#2125 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 12:39

szerk: kiszedtem...

Szerkesztette: Sniper 2005. 09. 13. 13:00 -kor

#2126 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 12:42

Idézet: enzimke - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 13:33

Nem akarok semmi rosszat mondani.

De általában mindenki azt hiszi hogy csak Ő ismeri a párját,és ő a legjobban.ÉS mindenki az első pofára esés után jön rá hogy a kivül állók lehet nem is beszéltek hülyeséget.

Nem azt mondom hogy a te esetedben ez máshogy van!!!

Tiszta sor... latom en ezt, csak tudod a masik oldalon meg egy komoly es hosszutavu elettapasztalat van, amit nem fog csak ugy elbillenteni par (eddig csak) rossz tapasztalatot szerzett forumozo... pontosan azert szerettem bele, mert ilyen, nagyon nem atlagos... egy kisebb vilag omlana ossze bennem ha csalodnek benne e tekintetben (ami jo volna, mert konnyebben tultennem magam rajta, de megis rossz volna, mert egy nagyon jo embert rontott el akkor ez a vilag! :( )

#2127 Felhasználó inaktív   enzimke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 12:45

Idézet: Sniper - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 13:42

Tiszta sor... latom en ezt, csak tudod a masik oldalon meg egy komoly es hosszutavu elettapasztalat van, amit nem fog csak ugy elbillenteni par (eddig csak) rossz tapasztalatot szerzett forumozo... pontosan azert szerettem bele, mert ilyen, nagyon nem atlagos... egy kisebb vilag omlana ossze bennem ha csalodnek benne e tekintetben (ami jo volna, mert konnyebben tultennem magam rajta, de megis rossz volna, mert egy nagyon jo embert rontott el akkor ez a vilag! :( )

Sok emberben omlott már össze a világ :(

De én szurkolok neked minden téren ;)

#2128 Felhasználó inaktív   Lord 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 12:45

Idézet: Sniper - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 13:39

Csunya dolgot ....

nah, remek, akkor ezt most villámgyorsan szedd ki innen

#2129 Felhasználó inaktív   rainwood 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 12:51

Idézet: Sniper - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 13:39

...Beleszerettem egy másik emberbe, és most örlődök...

Szerintem ez a kulcsgondolat.
Mindegy, hogy mit érsz el az életben.
A gyászmenet hossza úgyis az időjárástól függ...

#2130 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 13:01

Idézet: rainwood - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 13:51

Szerintem ez a kulcsgondolat.

Szerintem is... bar arra akartam kiterni, hogy legalabb nem ver at, es tenyleg zurzavar van benne, nem pedig orromnal fogva vezetes...

#2131 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 13:05

Idézet: Sniper - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 13:09

mivel is tudnek segiteni magamon?

Bármivel, csak ne várj.
Ciciman is on borda

#2132 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 13:31

Idézet: fram - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 14:05

Bármivel, csak ne várj.

Te mit tennel a helyemben? (johet privatban is, nem fogom azt tenni, csak kivancsi vagyok mit gondolsz, es mit cselekednel ilyen helyzetben... elolvasom, es merlegelek, ahogy azt szoktam itt... koszonom!)

Szerk:

ket dolgot tudok tenni a varakozason kivul:

- azt mondom legyen vege... erre azt mondja jo, legyen, ne varjam tobbet, de o meg kuzdeni fog ertem akkor is! Erre ha nem szeretnem azt mondanam, hogy lesz@rom! Nekem mar nem kellesz tobbet barmit is csinalsz... erre o megintcsak azt mondana, hogy marpedig o kuzdeni fog ertem... es ez bennem belul olyan erzelmeket kelt, ami gyakorlatilag oda vezet mintha nem tettem volna semmit...

- probalom "meghoditani" ujra, ereztetem vele, hogy mennyire szeretem, es mellette allok barmit is dont... erre azt fogja mondani, nem varhatja ezt el tolem ugy hogy most egy masik ember tarsasagat keresi, nem varhatja el ugy hogy lehet ket het mulva azt mondja "ennyi volt, eddig birtam" Persze nem erdekel, hogy mit mond en ezt teszem, de belul megintcsak azt erzem, hogy nem haladok egyrol a kettore, kenyelmetlenul erzi magat, hogy en "pedalozok" o meg igazabol pont egy masik embert tarsasagaban probal arra rajonni, hogy vajon szeret-e meg engem... tehat megintcsak olyan mintha nem csinalnek semmit...

Valszeg azt fogom tenni, hogy amivel csak tudom lefoglalom magam, probalok tovabb tekinteni ezen az egeszen... ha velem lesz, vagy telefonon beszelek vele, akkor a masodik pontot fogom eroltetni, aztan majd ha eltelt ez a par het, akkor majd rajovok volt-e ertelme... persze, hogy volt, hiszen orokre jobaratok maradunk barmi is lesz!

Szerkesztette: Sniper 2005. 09. 13. 13:54 -kor

#2133 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 14:25

Idézet: Sniper - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 14:31

Te mit tennel a helyemben?

Én még tegnap fölhívtam volna. A helyedben.

Szóval. Őszinteség. Néha úgy érzem, h az őszinteség - bizonyos helyzetekben - kegyetlenség. És ilyenkor inkább nem vagyok őszinte, mert tudom, hiába lennék az, semmi érdemlegeset nem érnék el az ügyben. És ettől még inkább a másik fél érdekeit nézem, nem a sajátom.

Figy, most már ott tart a dolog, h nem veled akarja (újra) megpróbálni, hanem el akar küldeni (vagy azt akarja elérni, h lépj tovább ... szinte ugyanaz). Miért? Már leírtam korábban.

Én eddig őszinte voltam hozzád. Még most is. Ennek fényében olvasd ezt a hozzászólást.
Ciciman is on borda

#2134 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 15:09

Emlékszel még Sznájpi ,hogy már említettem ,hogy voltam már "a harmadik" is?

Na ha valahol ,ott megértettem mindent.Tök ugyanez játszódott le közöttük azzal az ici-pici különbséggel ,hogy férfiként érdekeltem jobban ,mint az akkori barátja ezt a lányt.
Négy és fél éves kapcsolat volt már amibe sikerült belecsöppennem.

Apám! Volt ott is szenvedés rendesen.Mindhárom részről!!De a srácot sajnáltam a legjobban. :(
És hidd el ,hogy rohadtúl szerette a barátját a lány,de az igazat a mai napig nem tudta elmondani neki.
Mármint ,hogy mit is érzett irántam igazán.De mondjuk ez valahol érthető!!

#2135 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 15:43

Idézet: chris77 - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 16:09

Na ha valahol ,ott megértettem mindent.Tök ugyanez játszódott le közöttük azzal az ici-pici különbséggel ,hogy férfiként érdekeltem jobban ,mint az akkori barátja ezt a lányt.

Apám! Volt ott is szenvedés rendesen.Mindhárom részről!!De a srácot sajnáltam a legjobban. :(
És hidd el ,hogy rohadtúl szerette a barátját a lány,de az igazat a mai napig nem tudta elmondani neki.

Nekem el fogja mondani... erzem... meg ha fajdalmas lesz akkor is...

#2136 Felhasználó inaktív   Lacima 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 15:45

Idézet: chris77 - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 16:09

Ezert nem kell mas csajat elszeretni  :confused:

#2137 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 15:50

Idézet: Sniper - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 16:43

Nekem el fogja mondani... erzem... meg ha fajdalmas lesz akkor is...

Ilyen kegyetlen lenne?
Ciciman is on borda

#2138 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 15:51

Idézet: Lacima - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 14:45

Ezert nem kell mas csajat elszeretni  :confused:

Elszeretni? :confused:

Gondolod ha minden rendbe lett volna képbe kerülök?

#2139 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 15:52

Idézet: fram - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 14:50

Ilyen kegyetlen lenne?

:respect:

Jogos!

#2140 Felhasználó inaktív   blabla* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 15:53

Idézet: Sniper - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 12:26

De igy hogy ismerem, egyszeruen nem tudom rola elkepzelni, hogy az orromnal fogva vezet, akkor 4,5evig az orromnal fogva vezetett, es sosem volt hozzam igazan oszinte... es akkor nem is letezik az a lany, akibe szerelmes vagyok!

Ne feledd el, hogy az emberek változnak. Veled nem történ még olyan hogy vmi olyasmit tettél amit korábban el sem tudtál volna képzelni magadról (akár pozitív, akár negatív értelemben)? Az hogy kit/mit kinek/minek látsz attól függ hogy honnan nézed. Ő is össze van zavarodva, meg te is és produkáltok egymásnak fura dolgokat.

Egyetértek shr-val. Túlpörgetted a dolgot. Kapott 3 hetet, hogy kitalálja mit akar. Ne gyötörd magad ezzel, keress vmit ami leköti a gondolataidat. Vonulj el erre az időre magaban, és foglalkozz új dolgokkal. (először piszok nehéz lesz, kicsit erőltetni kell és egy idő után élvezni fogod  ;) ) Ha ennyi idő alatt nem hiányzol neki és nem jelentkezik akkor kár a gőzért... Ráérsz később gondolkodni az egészen... indulatok nélkül sokkal tisztábban fogod te is látni a helyzetet.
"A lélek úgy teljes ha testtelen.           
A test akkor egész ha meztelen."   

Daily Calvin and Hobbes     Minél pontosabban tervezel, annál keményebben talál el a véletlen.

Téma megosztása:

• (136 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.