HWSW Informatikai Kerekasztal: Szakítás Után Mitévők Legyünk? II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (136 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 130
  • 131
  • 132
  • 133
  • 134
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Szakítás Után Mitévők Legyünk? II. Értékeld a témát: -----

#2621 Felhasználó inaktív   enzimke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 21. 11:01

Idézet: Sniper - Dátum: 2005. szept. 21., szerda - 11:59

Miert is kerded ezt? :)

Annyira megérted őt,és veled ki foglalkozik? :rolleyes:

Ő döntött nem? Akkor ne síránkozzon 2 út volt előtte kiválasztotta az egyiket.És utánna sír hogy de szép is volt a másik út de nem megy vissza hogy inkább a másik úton menjen.

Lecserélte a járt utat a járatlanra viselje is következményét.

Szerintem

Még itt a végén neked kell őt sajnálni hogy otthagyot egy másikért :reklamacio:

Szerkesztette: enzimke 2005. 09. 21. 11:02 -kor

#2622 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 11:04

Idézet: enzimke - Dátum: 2005. szept. 21., szerda - 12:01

Annyira megérted őt,és veled ki foglalkozik? :rolleyes:

Ő döntött nem? Akkor ne síránkozzon 2 út volt előtte kiválasztotta az egyiket.És utánna sír hogy de szép is volt a másik út de nem megy vissza hogy inkább a másik úton menjen.

Lecserélte a járt utat a járatlanra viselje is következményét.

Szerintem

Velem ki foglakozik? Hal istennek viszonylag sokan... me'g itt a forumon is :) meg talan o is egy kicsit, a maga modjan! Nem tudok ra haragudni, ugyan ugy tisztelem es becsulom mint fel eve, 1 eve, 5eve...
"Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van!"

Date of Birth : 1980.06.05 5:00am
GPG Fingerprint : CB92 F781 84F4 4701 987B  3B82 791E 7F92 A6F6 A67E

#2623 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 11:05

Idézet: Sniper - Dátum: 2005. szept. 21., szerda - 11:10

Sosem ertem meg a noket! ...

Őt már nem is kell ... aztán nehogy amiatt szenvedj, mert úgy látod, h ő mennyire szenved emiatt az egész miatt. Ő tud hova futni, h vígasztalódjon ...

upd: enzimke is ezt írta ...

Szerkesztette: fram 2005. 09. 21. 11:06 -kor

Ciciman is on borda

#2624 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 11:06

Idézet: enzimke - Dátum: 2005. szept. 21., szerda - 12:01

Még itt a végén neked kell őt sajnálni hogy otthagyot egy másikért :reklamacio:

:) azert nem eszik ilyen forron a kasat... inkabb kicsit feltem, mint Coppermine... felek, hogy oriasi nagyot esik pofara, es nem tud majd egyedul talpra allni... es lehet mar akkor nem leszek mellette, hogy segitsek rajta! Kivanom NE legyen igy!

#2625 Felhasználó inaktív   enzimke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 11:06

Idézet: Sniper - Dátum: 2005. szept. 21., szerda - 12:04

Velem ki foglakozik? Hal istennek viszonylag sokan... me'g itt a forumon is :) meg talan o is egy kicsit, a maga modjan! Nem tudok ra haragudni, ugyan ugy tisztelem es becsulom mint fel eve, 1 eve, 5eve...

Na erre mondtam hogy humánus vagy.

Kivülállóként nekem nagyon dúrva amit csinál.ÉS szerintem én nem lennék ilyen humánus :)

Kb leslie kategória ;)

#2626 Felhasználó inaktív   blabla* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 11:07

Idézet: fram - Dátum: 2005. szept. 21., szerda - 12:05

Őt már nem is kell ... aztán nehogy amiatt szenvedj, mert úgy látod, h ő mennyire szenved emiatt az egész miatt. Ő tud hova futni, h vígasztalódjon ...

:up:

Sniper, nekem úgy tűnik hogy elég egységes vélemény alakult ki (ami ritka)...  :)
"A lélek úgy teljes ha testtelen.           
A test akkor egész ha meztelen."   

Daily Calvin and Hobbes     Minél pontosabban tervezel, annál keményebben talál el a véletlen.

#2627 Felhasználó inaktív   enzimke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 11:07

Idézet: fram - Dátum: 2005. szept. 21., szerda - 12:05

upd: enzimke is ezt írta ...

:respect:

#2628 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 11:08

Idézet: Sniper - Dátum: 2005. szept. 21., szerda - 12:06

Kivanom NE legyen igy!

Idézet

... éés ennyi!

Ciciman is on borda

#2629 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 11:10

Idézet: blabla* - Dátum: 2005. szept. 21., szerda - 12:07

:up:

Sniper, nekem úgy tűnik hogy elég egységes vélemény alakult ki (ami ritka)...  :)

Marmint koztetek, vagy beleertve engem is?! :)

#2630 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 11:12

Idézet: Sniper - Dátum: 2005. szept. 21., szerda - 10:06

:) azert nem eszik ilyen forron a kasat... inkabb kicsit feltem, mint Coppermine... felek, hogy oriasi nagyot esik pofara, es nem tud majd egyedul talpra allni... es lehet mar akkor nem leszek mellette, hogy segitsek rajta! Kivanom NE legyen igy!

én csak ettől féltem :rolleyes: láttam milyen volt vizsgaidőszakban, láttam mennyire megviselte, még akkor is, ha minden ment neki... sokszor sírva hívott fel hogy kész van, mennyek át, mert nem bírja, tiszta ideg, minden baja van... neki most nincs hova mennie, mert nem másért hagyott el, hanem azért, mert úgy gondolta, túl fiatal még ahhoz, hogy elkötelezze magát valakihez (5 év kicsit nem tűnik elkötelezettségnek :think: ), és kihagy az életből sok dolgot, elszalaszt lehetőségeket... ki tudja, valahol lehet igaza van - csak félek, hogy ha lesz kapcsolata is a közeljövőben, akkor az nem lesz olyan, mint amilyennek hinni akarja, vagy gondolja - mert akaratlanul is, össze fogja hasonlítani a mienkkel, és valahol úgy érzem, hogy rá fog döbbenni, hogy mit adott ki a kezei közül... igen, egy járatlan utat akar, megkapta... a járt út meg lassan kiteszi a behajtani tilos táblát neki... :rolleyes:

-C0pp3rM!n3-

#2631 Felhasználó inaktív   enzimke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 11:13

Idézet: Sniper - Dátum: 2005. szept. 21., szerda - 12:10

Marmint koztetek, vagy beleertve engem is?! :)

Te lógsz ki a sörből akarom mondani sorból :)

#2632 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 11:15

Idézet: enzimke - Dátum: 2005. szept. 21., szerda - 12:13

Szerintem annyira nem logok en ki... csak talan tenyleg humanusabb vagyok mint egy kivulallo! :)

#2633 Felhasználó inaktív   blabla* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 11:17

Idézet: enzimke - Dátum: 2005. szept. 21., szerda - 12:13

Agreed. mi meg csak győzködhetünk...
"A lélek úgy teljes ha testtelen.           
A test akkor egész ha meztelen."   

Daily Calvin and Hobbes     Minél pontosabban tervezel, annál keményebben talál el a véletlen.

#2634 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 11:18

Idézet: Sniper - Dátum: 2005. szept. 21., szerda - 12:15

... csak talan tenyleg humanusabb vagyok mint egy kivulallo! :)

Épp ezért szóltam  :)
Ciciman is on borda

#2635 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 11:18

Idézet: blabla* - Dátum: 2005. szept. 21., szerda - 12:17

Agreed. mi meg csak győzködhetünk...

Nyugi, kis ido es tiszteletbeli tag leszek en is a team-ben :)

#2636 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 11:19

Idézet: fram - Dátum: 2005. szept. 21., szerda - 12:18

Épp ezért szóltam  :)

...szerintem nem baj ez :) ilyen vagyok, ha mas embert eroszakolnek magamra az talan jobban fajna mint a valodi e'nem humanussagabol fakado fajdalom! (ezt a szar mondatot :D)

#2637 Felhasználó inaktív   shr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 11:22

Idézet: Coppermine - Dátum: 2005. szept. 21., szerda - 9:25

engem csak egy kicsit az zavar, hogy minden dolog, ami körülöttem van, őt juttatja az eszembe... a pulcsim, amiben sokszor aludt, a nyakláncom, amit éveken át hordott... ilyenek...

hú, az nehéz... nem tudom, másoknál hogy van, nálunk még a baráti kör is szinte teljesen ugyanaz. nem is tudnám elkerülni. még jó, hogy nem is kell. bár néha érdekes lenne egyedül. de nem lehet megoldani, mert jön  :omg:  :D ha nem miattam, akkor ojjektívet nézni vagy routert venni.
most pedig még lehet, hogy fel is fog költözni valamikor jövőre :omg:
egy városba velem. akkor kb 7 év után. én ehhez nem tudom, elég gyors vagyok-e  :think:
de majd meglátjuk  :D

a sok ember egy lakásban meg megint necces, nekem tuti nem való. én kiskoromtól kezdve azt szoktam meg, hogy van nekem egy lakás, ahol anyám vagy ott van, vagy a házában, 70km-re.
az úgy teljesen jó volt, bár anyám egyáltalán nem az a lelki fajta, én meg inkább és picit magányos voltam olykor és zavart, ha kimosta a cuccaimat. de anyám még egészen kompatibilis velem, nem totál, de eléggé. vele kölcsönösen elviseltük egymást, nem szóltunk bele a másik életébe. s még így is határeset volt. ennél bonyolultabb együttlakás az nem mindenkinek való ám...
én attól falnak mennék, ha bárki elő akarna írni nekem bármit a házamban. minden olyan színű, formájú és berendezésű lesz, amilyennek meg tudom oldani és nekem tetszik. nem azért dolgozom meg a pénzért, hogy feladjam az elképzeléseim bármelyikét is. nem szeretem a kompromisszumokat. inkább a konszenzust.
de tv-ben látni olyanokat, hogy "TE mondtad, h kék legyen a konyha, amit nem akartam. úgyhogy a hálószoba rózsaszín lesz!!!" komoly tárgyalások, viták, harcok meg minden. brrrrrrrr. hagyjanak engem békén. nem vagyok kötelező  :p s örülök, hogy minimális a kompromisszumkészségem, rossz lenne valamibe belemenni, csak hogy ne legyek egyedül vagy vmi. egyedül lenni amúgysem rossz. illetve magunkat úgyis magunkkal visszük a kapcsolatainkba is. ha még egyedül sem tudunk lenni, többszereplős játékban pláne megszívjuk, imho.

#2638 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 11:22

Idézet: Coppermine - Dátum: 2005. szept. 21., szerda - 12:12

én csak ettől féltem :rolleyes: láttam milyen volt vizsgaidőszakban, láttam mennyire megviselte, még akkor is, ha minden ment neki... sokszor sírva hívott fel hogy kész van, mennyek át, mert nem bírja, tiszta ideg, minden baja van... neki most nincs hova mennie, mert nem másért hagyott el, hanem azért, mert úgy gondolta, túl fiatal még ahhoz, hogy elkötelezze magát valakihez (5 év kicsit nem tűnik elkötelezettségnek :think: ), és kihagy az életből sok dolgot, elszalaszt lehetőségeket... ki tudja, valahol lehet igaza van - csak félek, hogy ha lesz kapcsolata is a közeljövőben, akkor az nem lesz olyan, mint amilyennek hinni akarja, vagy gondolja - mert akaratlanul is, össze fogja hasonlítani a mienkkel, és valahol úgy érzem, hogy rá fog döbbenni, hogy mit adott ki a kezei közül... igen, egy járatlan utat akar, megkapta... a járt út meg lassan kiteszi a behajtani tilos táblát neki... :rolleyes:

-C0pp3rM!n3-

Pro: lehet jot tesz neki, es talan kitalal a dzsungelbol vissza a tisztasra meg idoben... bar bevallom eltevedni sokkal konnyebb, es akkor mar hiaba a sirasrivas... :(  En most ugymond megprobalok a kezebe adni egy bozotvagot, amivel talan konnyebben halad majd elore, es ha meg idoben visszanez az osvenyen amit vagott maganak, akkor talan meg ott lat a vegen! (1-2honap szerintem)

#2639 Felhasználó inaktív   shr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 11:29

Idézet: Sniper - Dátum: 2005. szept. 21., szerda - 10:06

ha pofára esik, hát majd felkel. nehogy Te tutujgasd már... még ha a párja lennél is még, akkor sem kéne. ő élete, neki kell meghozni a döntéseit s menni a kiválasztott úton... meghallgatni, tanácsot adni, ezt-azt lehet, de szerintem a másik ember élete az a másiké, nem nekünk kell megoldani a dolgokat.

s szerintem sem igazán fair, hogy elmegy, tudhatja, hogy Neked nem hűdejó, de mégis kifejti Neked, hogy így hiányzol meg úgy... ez felemás és nem szép dolog. nem tudom, milyen lány, de az efféle tettei semmiképpen nem fairplay-díjasok. meg nem is vezetnek sehová, persze az érzések nem mindig értelmesek, ezért is nem szoktam őket kedvelni. mondjuk nekem túl sok nem jutott ki belőlük :cool: így is maradt elég, ami bonyolítsa a létet.

#2640 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 11:29

Idézet: Sniper - Dátum: 2005. szept. 21., szerda - 12:19

...szerintem nem baj ez :) ilyen vagyok, ha mas embert eroszakolnek magamra az talan jobban fajna mint a valodi e'nem humanussagabol fakado fajdalom! (ezt a szar mondatot :D)

Figy, ha úgy döntöttél/döntöttetek, h külön folytatjátok, akkor lélekben se érezz vele együtt.

Az élet nem habostorta, rengeteg buktató van, de ha szétváltatok, onnantól az az ő kis problémája lesz, h orra bukik. Nem a tied. Ha becsapták/elesett/összetört/csalódott/kudarcot vallott és vhogy megtudod utána, akkor sajnálhatod/felhívhatod, ha nagyon akarod, de ne sopánkodj előre, h jajj, mi lesz vele szegénykémmel így, egyedül ebben a kemény világban. Innentől már az ő dolga.

Coppermine-ra ugyanez vonatkozik egyébként.

:D upd: most shrrel nyomtuk párban ugyanazt  :respect:

Szerkesztette: fram 2005. 09. 21. 11:38 -kor

Ciciman is on borda

Téma megosztása:

• (136 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 130
  • 131
  • 132
  • 133
  • 134