Idézet: Coppermine - Dátum: 2005. szept. 21., szerda - 9:25
engem csak egy kicsit az zavar, hogy minden dolog, ami körülöttem van, őt juttatja az eszembe... a pulcsim, amiben sokszor aludt, a nyakláncom, amit éveken át hordott... ilyenek...
hú, az nehéz... nem tudom, másoknál hogy van, nálunk még a baráti kör is szinte teljesen ugyanaz. nem is tudnám elkerülni. még jó, hogy nem is kell. bár néha érdekes lenne egyedül. de nem lehet megoldani, mert jön

ha nem miattam, akkor ojjektívet nézni vagy routert venni.
most pedig még lehet, hogy fel is fog költözni valamikor jövőre
egy városba velem. akkor kb 7 év után. én ehhez nem tudom, elég gyors vagyok-e
de majd meglátjuk
a sok ember egy lakásban meg megint necces, nekem tuti nem való. én kiskoromtól kezdve azt szoktam meg, hogy van nekem egy lakás, ahol anyám vagy ott van, vagy a házában, 70km-re.
az úgy teljesen jó volt, bár anyám egyáltalán nem az a lelki fajta, én meg inkább és picit magányos voltam olykor és zavart, ha kimosta a cuccaimat. de anyám még egészen kompatibilis velem, nem totál, de eléggé. vele kölcsönösen elviseltük egymást, nem szóltunk bele a másik életébe. s még így is határeset volt. ennél bonyolultabb együttlakás az nem mindenkinek való ám...
én attól falnak mennék, ha bárki elő akarna írni nekem bármit a házamban. minden olyan színű, formájú és berendezésű lesz, amilyennek meg tudom oldani és nekem tetszik. nem azért dolgozom meg a pénzért, hogy feladjam az elképzeléseim bármelyikét is. nem szeretem a kompromisszumokat. inkább a konszenzust.
de tv-ben látni olyanokat, hogy "TE mondtad, h kék legyen a konyha, amit nem akartam. úgyhogy a hálószoba rózsaszín lesz!!!" komoly tárgyalások, viták, harcok meg minden. brrrrrrrr. hagyjanak engem békén. nem vagyok kötelező

s örülök, hogy minimális a kompromisszumkészségem, rossz lenne valamibe belemenni, csak hogy ne legyek egyedül vagy vmi. egyedül lenni amúgysem rossz. illetve magunkat úgyis magunkkal visszük a kapcsolatainkba is. ha még egyedül sem tudunk lenni, többszereplős játékban pláne megszívjuk, imho.