HWSW Informatikai Kerekasztal: Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak II. Értékeld a témát: -----

#1621 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 23. 19:50

Idézet: tökcity - Dátum: 2005. aug. 23., kedd - 18:57

szóval, ha ez a felhasználó elég kitartó, akkor mondjuk -egy idő után - az egész szolgáltató ki lesz tiltva, tokkal-vonóval, 100, 1.000, 10.000 mittoménmennyi userrel?  :confused:

Csak ha kulfoldrol, vagy itthonrol de kis szolgaltatotol probalkozik a "bunos"... csellos/adsl-es ellen nem mukodik ez a gyogyszer...

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1622 Felhasználó inaktív   tökcity 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 23. 20:06

Idézet: Samott - Dátum: 2005. aug. 23., kedd - 20:50

Csak ha kulfoldrol, vagy itthonrol de kis szolgaltatotol probalkozik a "bunos"... csellos/adsl-es ellen nem mukodik ez a gyogyszer...

Samott

akkor, most kitilt százakat, ezreket, vagy nem? EU van, vagymi.

#1623 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 23. 20:09

Idézet: tökcity - Dátum: 2005. aug. 23., kedd - 21:06

akkor, most kitilt százakat, ezreket, vagy nem? EU van, vagymi.

:o Már lerágott csont, olvass vissza. Más látogatót a cookie-k, sütik alapján nem zárt ki az admin ezzel a lépéssel. Nyilván nem tenne ilyet, ha felhasználók tömegének eltiltásával járna a dolog. De ezt is leírtuk már sokszor.

#1624 Felhasználó inaktív   tökcity 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 23. 20:45

Idézet: PPeter - Dátum: 2005. aug. 23., kedd - 21:09

:o Már lerágott csont, olvass vissza. Más látogatót a cookie-k, sütik alapján nem zárt ki az admin ezzel a lépéssel. Nyilván nem tenne ilyet, ha felhasználók tömegének eltiltásával járna a dolog. De ezt is leírtuk már sokszor.

én laikus vagyok. Válaszod meggyőzött arról, hogyha ez a felhasználó beregel a sarki netcaféból, akkor Ti , ki tudjátok zárni azt az IP-t, anélkül, hogy a félórával később a hwsw-re kiváncsi Józsi néni ki lenne zárva.  :omg: mire nem képesek ma már a szagemberek?! :cool: Pont.

#1625 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 23. 21:01

Idézet: tökcity - Dátum: 2005. aug. 23., kedd - 21:45

én laikus vagyok. Válaszod meggyőzött arról, hogyha ez a felhasználó beregel a sarki netcaféból, akkor Ti , ki tudjátok zárni azt az IP-t, anélkül, hogy a félórával később a hwsw-re kiváncsi Józsi néni ki lenne zárva.  :omg: mire nem képesek ma már a szagemberek?!   :cool: Pont.

Teljesen felesleges a cinizmus, inkább próbáld megérteni amit írtam. Ha olyan tartományból jön, ahonnan rajta kívül még sokan mások látogatják/látogatnák az oldalt, akkor nyilván nem tiltjuk ki azt a tartományt. Az IP alapú szűrést csak indokolt esetben és csak úgy alkalmazzuk, hogy másokat ne zárjunk ki. Esetleg küldjem el faxon, vagy füstjelekkel, netán véssem kőtáblába és adjam fel postán, hogy megértsd? :Đ És a pont itt van.

#1626 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 23. 21:47

Szerk. Mégsem. :)

Szerkesztette: Dorien 2005. 08. 23. 21:48 -kor

Wherever you go, go with all your heart.

#1627 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 23. 21:59

Idézet: PPeter - Dátum: 2005. aug. 23., kedd - 22:01

...netán véssem kőtáblába és adjam fel postán,...

PK-t te állod? :D  :D  :D

#1628 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 23. 22:34

Szerkesztette: 3V0 2005. 08. 23. 22:57 -kor

macbook air 2014

#1629 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 23. 22:36

Idézet: 3V0 - Dátum: 2005. aug. 23., kedd - 23:34

GIGA :lol: :nevet:

3V0 most szólok utoljára: számos esetben olyan eseményekkel kapcsolatban szólsz itt be, meg idétlenkedsz, ami jóval azelőtt történt, hogy itt Te fórumoztál, szóval fogalmad sincs miről van szó. Így baromi kedvesen megkérlek, ha nem tudsz értelmesen megnyilvánulni, akkor inkább ne tedd sehogy. Kösz. Nagyon felelegesek a beröhögős kommentárjaid.

#1630 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 23. 23:02

Egyebkent zavar barkit is a jelenlete, hogy ennyire kiemelten kell kezelni a klonjait?

Amig nem feltuno, addig felolem akar maradhat is.

Felteve persze, ha most mar vegre betartja a szabalyokat.

#1631 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 23. 23:10

Idézet: Rive - Dátum: 2005. aug. 11., csütörtök - 8:59

Szerintem tényleg fontoljátok meg a topik kettévágását szigorúbb és beszélgetősebb részre...

Létrehoztam a topikot a konkrét moderátori intézkedéseket kívánó kéréseknek, jelzéseknek, ahol nem lesz semmilyen szintű offolás.

#1632 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 23. 23:10

Ja, hogy minden egyes klon egy ujabb voros poszto, mert korabban olyan sikeresen jaratta veletek a bolondjat?

#1633 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 08. 23. 23:12

Idézet: nyunyu - Dátum: 2005. aug. 24., szerda - 0:10

Ja, hogy minden egyes klon egy ujabb voros poszto, mert korabban olyan sikeresen jaratta veletek a bolondjat?

Ugyanúgy kitiltásra kerül, mint mindenki más, akit kettős regisztráción kapunk. Ilyen egyszerű. Azt magyarázol bele, amit akarsz.

#1634 Felhasználó inaktív   Rive 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 24. 08:11

Idézet: PPeter - Dátum: 2005. aug. 24., szerda - 0:12

Ugyanúgy kitiltásra kerül, mint mindenki más, akit kettős regisztráción kapunk. Ilyen egyszerű. Azt magyarázol bele, amit akarsz.

Az mondjuk hozzátartozik, hogy az eddigi szokások szerint a kitiltáshoz önmagában kevés szimplán a két nick. Ahhoz a fórumszab. vonatkozó pontjának szándékos megsértése/semmibevevése kell.

Idézet: PPeter - Dátum: 2005. aug. 24., szerda - 0:10

Létrehoztam a topikot a konkrét moderátori intézkedéseket kívánó kéréseknek, jelzéseknek, ahol nem lesz semmilyen szintű offolás.

Akkor erről meg leveheted az értesítősdit :cool:

Szerkesztette: Rive 2005. 08. 24. 08:14 -kor

Elköltöztem :-)

#1635 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 26. 20:27

A Szigeten lévő Mutasd meg magad topicomat állandóan szétoffolják. Jelzés gombot hiába nyomkodom, hiába írtam be 20x hogy kéretik fényképet rakni, semmi nem történik. Kérnémszépen a moderátorok szíves segítségét!

Köszönettel! :respect:

#1636 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 26. 21:12

Én ebben az egészben azt nem értem, klónok ideoda, hogy lehet valaki ennyire függő? T2k-t mikor kivágták, és most vonatkoztassunk el jogosan vagy jogtalanul, saját vagy más hülyeségéből, akkor nem kapart egy pillanatig sem, pedig ő sem kevés időt töltött el itt a fórumon, nem kevés témában volt kiemelt postszámot termelő egyén. És nem hinném, hogy 100%ig csak a sértődés miatt nem akar/próbál ujraregelni, stb, lehet ez egyfajta érettség kérdése.
Megértem, hogy valaki évekig itt töltötte nemkevés idejét, volt nemkevés ember aki tisztelte, becsülte, de miért nem lehet megérteni, hogy kész, ennyi volt, elrugta a pettyest?

#1637 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 26. 21:15

Hey man, WTF!!!??? Ki  varrt a nyakamba 30% warningot???  :reklamacio: Életemben talán másodjára írtam a Sziget szekcióba, és ez a jutalom?  :eek: És miért 30-at? Mikor egy post volt, és tul. képpen semmi nem volt benne (anyázás, leugatás, warez, serial, stb. stb.)...  :omg:

#1638 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 26. 21:16

Mert beleugattál a Képes topikba, jóllehet PPeter világosan leirta,hogy mi az ábra.

#1639 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 26. 21:18

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2005. aug. 26., péntek - 22:15

Hey man, WTF!!!??? Ki  varrt a nyakamba 30% warningot???  :reklamacio: Életemben talán másodjára írtam a Sziget szekcióba, és ez a jutalom?  :eek: És miért 30-at? Mikor egy post volt, és tul. képpen semmi nem volt benne (anyázás, leugatás, warez, serial, stb. stb.)...  :omg:

Kimondottan kértük többször is, hogy Mutasd meg ki vagy topikba csak akkor írjatok, ha tiszteletben tudjátok tartani a topinyitó kérését, miszerint ontopiknak csak a képpel együtt beszúrt hozzászólások számítanak, illetve az arra közvetlenül érdemben raegáló postok.

#1640 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 26. 21:19

Idézet: 2-More - Dátum: 2005. aug. 26., péntek - 22:16

Mert beleugattál a Képes topikba, jóllehet PPeter világosan leirta,hogy mi az ábra.

Hol írta, kinek?  :think: Én a dani post-jáig olvastam vissza, és neki írtam / vele kapcsolatban.  :eek: Mivel arra a post-ra reagáltam, és kb. 6x. oldalon az utolsó 4-5-6 post-ot olvastam vissza... Te sem gondol6od komolyan, hogy 65 oldalt végig fogok olvasni?  :think:

Téma megosztása:

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.