Idézet: ottokar - Dátum: 2005. júl. 5., kedd - 14:26
A programautomatika és a témaautomatika jó, csak a P, S, A, M, módokban arra ügyelni kell hogy egy egy beállítás mindegyikre érvényes.Az optika jó az APO minősítés nem csak rá van írva meg is felel neki. A CCD lehetne jobb. A magyar kezelési utasításban hülyeség van a T időre írva mert ha lenyomod a gombot utána el kell engedni majd ahány másodpercet akarsz a 30-on belül akkor ismét meg kell nyomni a gép különben ki is írja. Ha nem nyomod meg a gombot akkor 30 után kiold. A kezelésiben levő leírás a B idő!
Még nem volt időm az egész leírást átfutni, mellesleg amit csak egy lemezen adtak(a magyarra gondolok) igazán kinyomtatthatták volna, ezzel is nekem kellett foglalkoznom.
Te én még azt se tom mire jó az a P, S, A , M (ez valami full manual, ezt csak úgy futólag nézegettem, itt tudok záridőt vagy mit és f-t állítani) Mindegy, majd ha végigrágom magam a leíráson, felteszem itt a 40 milliós kérdéseket

abban biztos lehetsz.
Így is örülök mint majom a farkának, hogy kat aztán anyus nézd már ott vagy a gépben benne

Meg azt nézd még videjót is tud csinálni..