HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen notebookot vegyek? - harmadik rész - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (161 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen notebookot vegyek? - harmadik rész

#161 Felhasználó inaktív   s0rT3d 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 25. 13:19

Idézet: jani0625 - Dátum: 2005. márc. 25., péntek - 13:24

bővebben írnál róla tapasztalatokat?
köszi

Mondom is. Kinézetre is nekem nagyon tetszik. Másrészt eléggé könnyű 3kg lehet kb. Ami nekem még nagyon tetszett hogy kikapcsolt állapotba is lehet rajta zenét hallgatni. Van rajta infra, wlan, 3 usb, 1 vga, 1 nyomtató port és s-video is. Aksija is elég jól birja 4 óra kb..vagy több attól függ mit csin
lok. És csendes gép terhelésnél néha bekapcsol 1 venti pár mp-re. Nekem ezek vannak benne:

Intel 1700MHz Dothan 2 mb cache (centrio)
1024 DDR ram
80 GB HDD
128 mb 9700 ati
15.4 wide scren

Sztem jó vétel volt :)

#162 Felhasználó inaktív   r2r 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 25. 17:24

Sziasztok!

Tudnátok nekem segíteni?
Van nálam egy laptop, de nem nagyon tudok vele mit kezdeni.
Lenne jó pár kérdésem!
Este 9-körül vmi chaten tudnánk diskurálni?
(Privátban megírhatod, hol-mikor...)

Előre is köszi!
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   
r2r   ty

#163 Felhasználó inaktív   Charles 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 25. 21:15

Idézet: sbazsi - Dátum: 2005. márc. 25., péntek - 13:05

www.notebook.hu
maximum netto ár :180000 ft

és azok közt keresel
pl
http://www.notebook.hu/notebook/compaq/hp_...rio2131eu_renew
http://www.notebook..../asus-a4506l_01

stb

Kösz szépen egész jók árban is!

Amúgy kerestem úgy, hogy nettó 200 alatt, de ezeket pont nem néztem... sokban amit néztem meg nincs S-video out....

Melyik jobb már csak az a kérdés chipsetben? A SiS vagy az Ali? Egyiket sem ismerem... Ez a Sis vga milyen? A Radeon IGP az még a régi fajta, vagy az, ami egy 9000 szintjén van?

Üdv!
"Azt szeretném ha az én gépem... Penge képek, élethű hang és tökéletesen gyors 3-D. AMD Nekem is!" :D

#164 Felhasználó inaktív   Cserfa 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 03. 26. 01:29

Idézet: s0rT3d - Dátum: 2005. márc. 25., péntek - 12:19

Mondom is. Kinézetre is nekem nagyon tetszik. Másrészt eléggé könnyű 3kg lehet kb. Ami nekem még nagyon tetszett hogy kikapcsolt állapotba is lehet rajta zenét hallgatni. Van rajta infra, wlan, 3 usb, 1 vga, 1 nyomtató port és s-video is. Aksija is elég jól birja 4 óra kb..vagy több attól függ mit csin
lok. És csendes gép terhelésnél néha bekapcsol 1 venti pár mp-re. Nekem ezek vannak benne:

Intel 1700MHz Dothan 2 mb cache (centrio)
1024 DDR ram
80 GB HDD
128 mb 9700 ati
15.4 wide scren

Sztem jó vétel volt :)

Valóban nagyon jó géped van. Az Aproneten, meg máshol hirdették, 329 ezerért, valszeg te vetted meg előlem :)
Egyébként a Satellite M30X-165-be csak 1,6 GHz-es Dothan van, de aki árulta, kérdésemre elmondta, volt 1,7-es Dothanuk, hát azt tettek bele. A Satellite M30X-167-be való 1,7-es Dothan, de a Satellite M30X-167 minden tekintetben jobb is a Satellite M30X-165-nél (persze drágább is).

Egyébként tanulságos, mi minden van benne, kártyaolvasó, multi DVD (RAM-ot is tud), inkább bepasztázom, mit lehet kapni 330 ezerért olykor, egy év teljes garanciával:

Satellite M30X-165: Centrino PM725/ XP Home/ 2x512MB/ 80GB/ 15,4 TFT/ Dual Layer DVD-Super-Multi

Technologie Typ: Intel® Centrino™ Mobiltechnologie mit Intel® Pentium® M Processor 725, Intel® PRO/Wireless 2200BG Netzwerkunterstützung und Intel® 855GME Chipset
  Clock speed: 1.60 GHz 
  Front side bus: 400 MHz 
  2nd level cache: 2 MB 
Arbeitsspeicher (RAM) Standard: 512 + 512 MB 
  Datenbusbreite: 64 bit 

Festplatte Kapazität (formatiert): 80 GB 
  Zertifikat: S.M.A.R.T.
  Höhe: 9.5 mm 
  U/Min: 4,200 rpm 
  Puffer Größe: 8 MB 

Grafikadapter Hersteller: ATI
  Typ: MOBILITY™ RADEON™ 9700
  RAM: 128 MB  RAM Typ: DDR RAM
  Bus Clock Speed: 400 MHz 

Schnittstellen Typ: externes Mikrophone

Typ: Fast Infrared Port (FIR)   
  Typ: RJ-45   
  Typ: RJ-11   
  Typ: DC-In
  Typ: RGB   
  Typ: i.LINK® (IEEE 1394)   
  Typ: integrierte Lautsprecher
  Typ: Parallel   
  Typ: TV-out (S-Video)
  Typ:  Kopfhörer (Stereo)
  Typ: USB 2.0 Anzahl: 3 (hinten 2, rechts 1)
  Typ: 6-in1 Bridge Media Slot (supports SD™ Card, SmartMedia™, Memory Stick®, Memory Stick Pro™, MultiMedia Card™, xD-Picture Card™)
  Anzahl: 1
....
Operating system system: Windows® XP Home Edition
Abmessungen B x T x H: 365 x 275 x 30 (vorne) / 38 (hinten) mm 
  Gewicht: 2,90 kg 

Bildschirm Bildschirmdiagonale: 15.4 " 
  Typ: Wide View TFT colour display
  Auflösung: 1,280 x 800
  Lochmaske (HxV): 0.25875 x 0.25875 mm 
  Typischer Kontrast: 300:1
  Reaktionszeit (rise/fall): 8 / 20 ms 
  LCD Helligkeitsabstufung 1-8: 29-50-73-94-115-133-148-168

Drahtgebundene Kommunikation Hersteller: Agere
  Typ: Scopio AC 97 Softmodem
  Topologie: Internationales V.90 Modem (V.92 ready)
  Datenübertragungsrate: 56 Kbps Daten (V.90) and 14,4 Kbps Fax (V.17)   
  Anschluss: RJ-11
  Hersteller: Realtek
  Typ: 8101CL (on board)
  Topologie: Ethernet LAN
  Datenübertragungsrate: 10/100 Base-TX   
  Merkmale: Wake-On-LAN, remote boot
  Anschluss: RJ-45

Drahtlose Kommunikation Kompatibilität: Wi-Fi™
  Unterstützter Standard: 802.11b/g
  Hersteller: Intel® PRO/Wireless 2200 LAN Mini PCI Adapter integriert in Intel® Centrino™ Mobil Technologie
  Drahtlose Technologie: Wireless LAN (802.11b/g Dual-Mode integrierter Netzwerk Support)

DVD Super Multi Laufwerk Puffergröße: 2 MB 
  Kompatibilität: CD-ROM, CD-R, CD-RW, DVD-ROM, DVD-R, DVD-RW, DVD+R, DVD+R(DL), DVD+RW, DVD-RAM   
  Schnittstelle: ATAPI
  Maximale Geschwindigkeit: Read: 24x CD-ROM, 8x DVD-ROM/ Write: 24x CD-R, 4x CD-RW, 10x HS CD-RW, 10 US CD-RW, 8x DVD-R, 4x DVD-RW, 8x DVD+R, 2.4x DVD+R(DL), 4x DVD+RW, 3x DVD-RAM
  Typ: DVD Super Multi Laufwerk
  Gewicht: 220 g 

Erweiterungen Typ: 1 x PC Card Typ II   
  Typ: Erweiterungssteckplätze (keiner frei)
  Anzahl: 2

stb.

Cserfa
1 Hz Titanium Citizen Eco Drive karóra, 40 cm ventillátor (Eurotec, asztali), 46*32 zoll monitor alatti asztal (Bonazna tip.), etc.

#165 Felhasználó inaktív   s0rT3d 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 03. 26. 09:25

Nem aproneten vettem...de 1.7-es van benne ja!

#166 Felhasználó inaktív   Pacal 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 26. 13:30

Sziasztok!

Tudnátok segíteni? Most kaptam egy Packard Bell EasyNote M5251 notebook-ot. M5-ös széria. Nincs semmi baj vele de hiába teszem fel az AC'97-es realtek drivert nem szól a hangkártya. Az eszközkezelőbe rendesen felismeri,nincs is hiba üzenet. A Vezérlőpult/Hangok és audioeszközöket ha megnyitom a hangerő rész teljesen inaktív. Nem tudok itt semmit állítani. Az audió fülön viszont alapértelmezett eszköznek viszont ott van a Realtek Ac'97.
Létezik olyan, hogy mivel ez integrált hangkártya tönkrement? Op. rendszer Win Xp Home+sp2 de kipróbáltam service pack nélkül is.

#167 Felhasználó inaktív   jani0625 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 26. 18:29

megtudná vki mondani hogy milyen usb kábel kell ahhoz hogy két gépet összekössek és adatokat tudjak másolgatni egyikről a másikra? és mennyiért kóstálnak egy ilyet?

#168 Felhasználó inaktív   kogyav 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 03. 26. 18:44

Sziasztok! Szükségem lenne hozzáértők véleményére:
Laptop vásárlás előtt állok. Abban a részben nem igazán tudok dönteni, hogy milyen teljesítményű gépet vegyek. Nincs speciális elvárásom, csupán a régi és elavult PC-met akarom lecserélni egy olyanra, ami 4-5 évig használható lesz. Amire használni szeretném: teljesen általános irodai feladatok, word, excel, internet, filmnézés. Tanácsadóim egy része azt mondja: ne vegyek 1,5 Ghz-s centrinosnál erősebb procijút, mert ez pont elég nekem és ez viszonylag olcsó, úgy is pár év alatt elavul, akárcsak, ha a dupláját kiadom egy drágábbra. A másik tábor arra biztat, vegyem a legnagyobb teljesítményűt, amit anyagilag megengedhetek, mert az tovább gép lesz.
Most, hogy ezt leírtam kicsit hülyén érzem magam ettől az általános kérdésfeltevéstől. :(
Én perpillanat megalkudnék egy: 1,5 Ghz centrinós proci, 60 G HDD, DVD írós nem túl erős masinával is, de olvasva a fórumokat azt látom mennyire tudtok örülni egy-egy izmosabb procinak vagy videokártyának, elbizonytalanodom.
Megtehetem, hogy drágábbat vegyek, de vajon van-e értelme minél feljebb tolni a teljesítményt (és az árat)?
Azt hallottam  pl., hogy a centrínós gépek az új Windows megjelenésével hirtelen árukat vesztik majd, mert nem 64 biten működnek. Szükséges-e már most 64 bites gépet venni?
Kérlek írjatok nekem véleményt, ti milyen gépet vennétek?
Most pár napig nem leszek netközelben, ha valaki írna nekem ne sértődjön meg, ha egy darabig nem reagálok. Köszike. :respect:
"Az igazság odaát van."

#169 Felhasználó inaktív   ekg 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 03. 26. 21:23

Idézet: jani0625 - Dátum: 2005. márc. 26., szombat - 17:29

megtudná vki mondani hogy milyen usb kábel kell ahhoz hogy két gépet összekössek és adatokat tudjak másolgatni egyikről a másikra? és mennyiért kóstálnak egy ilyet?

USB data link kábel kell neked. Van USB1- es és USB2-es. Egy chip van beépítve a kábelbe, ettől olyan drága. Ára úgy 5-10000 ft között van. Ha van firewire port a gépeden, akkor ezen keresztül is össze lehet kötni a gépeket, sima párszáz ft-os firewire kábel is jó hozzá. Kell egy progi hozzá: firenet, letölthető a netről.

#170 Felhasználó inaktív   jani0625 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 26. 23:20

Idézet: ekg - Dátum: 2005. márc. 26., szombat - 22:23

USB data link kábel kell neked. Van USB1- es és USB2-es. Egy chip van beépítve a kábelbe, ettől olyan drága. Ára úgy 5-10000 ft között van. Ha van firewire port a gépeden, akkor ezen keresztül is össze lehet kötni a gépeket, sima párszáz ft-os firewire kábel is jó hozzá. Kell egy progi hozzá: firenet, letölthető a netről.

és ezt az usb-s kábelt minden usb-s gép között lehet használni?

#171 Felhasználó inaktív   ekg 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 03. 27. 08:38

Idézet: jani0625 - Dátum: 2005. márc. 26., szombat - 22:20

Elvileg igen, de ha csak USB1-es a géped, akkor megőszülsz mire egy nagyobb fájl átmegy.

#172 Felhasználó inaktív   Csirke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 27. 13:39

Idézet: jani0625 - Dátum: 2005. márc. 27., vasárnap - 0:20

Nekem volt olyan, hogy xp home-os gépen nem tudtam beizzítani.
(lehet, hogy csak én vagyok a béna?!? :Đ)
"In my self righteous suicide
I cry when angels deserve to die"
/System Of A Down - Chop Suey!/

#173 Felhasználó inaktív   netcobra 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 28. 08:49

Idézet: kogyav - Dátum: 2005. márc. 26., szombat - 18:44

Sziasztok! Szükségem lenne hozzáértők véleményére:
Laptop vásárlás előtt állok. Abban a részben nem igazán tudok dönteni, hogy milyen teljesítményű gépet vegyek. Nincs speciális elvárásom, csupán a régi és elavult PC-met akarom lecserélni egy olyanra, ami 4-5 évig használható lesz. Amire használni szeretném: teljesen általános irodai feladatok, word, excel, internet, filmnézés. Tanácsadóim egy része azt mondja: ne vegyek 1,5 Ghz-s centrinosnál erősebb procijút, mert ez pont elég nekem és ez viszonylag olcsó, úgy is pár év alatt elavul, akárcsak, ha a dupláját kiadom egy drágábbra. A másik tábor arra biztat, vegyem a legnagyobb teljesítményűt, amit anyagilag megengedhetek, mert az tovább gép lesz.
Most, hogy ezt leírtam kicsit hülyén érzem magam ettől az általános kérdésfeltevéstől. :(
Én perpillanat megalkudnék egy: 1,5 Ghz centrinós proci, 60 G HDD, DVD írós nem túl erős masinával is, de olvasva a fórumokat azt látom mennyire tudtok örülni egy-egy izmosabb procinak vagy videokártyának, elbizonytalanodom.
Megtehetem, hogy drágábbat vegyek, de vajon van-e értelme minél feljebb tolni a teljesítményt (és az árat)?
Azt hallottam  pl., hogy a centrínós gépek az új Windows megjelenésével hirtelen árukat vesztik majd, mert nem 64 biten működnek. Szükséges-e már most 64 bites gépet venni?
Kérlek írjatok nekem véleményt, ti milyen gépet vennétek?
Most pár napig nem leszek netközelben, ha valaki írna nekem ne sértődjön meg, ha egy darabig nem reagálok. Köszike. :respect:

Szia!
Mivel azt irtad, hogy az otthoni gepedet cserelned le, ebbol gondolom, hogy nem szempont a 3ora+ akksi ido..Ha szeretned 4-5 ev mulva meg hasznalni (mondjuk azert az eleg nagy ido), en 64 bites Athlont vennek (penztarca es beszerzesi forras fuggoen esetleg Turiont), bar irodai felhasznalasra meg egy VIA proci is megfelel..Mindenkepp 3 ev garis modellt vegyel, altalaban legtobb helyen lehet venni garanciabovitest, azon nem szabad sporolni. Udv!
#1: HP 6000Pro Desktop
#2: Ipad 2 32GB WiFi+3G ; Huawei Ideos S7 Slim 3G
#3: Nokia Booklet 3G
#4: Gigabyte EP45T-DS3R, E8200@3.2, 12GB DDR3, Gigabyte HD4850+ZL, OCZ Vertex 2 SSD+ 2x320GB Raid0, WD Elements 2TB, Chieftec 620W. Mobil: Nokia E72 + Iphone 4, Playstation 3 320GB

#174 Felhasználó inaktív   kipage 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 03. 28. 12:41

Sziasztok!

Notebook vásárlás előtt állok és némi okosításra várok, mivel a haveri köröm 4 oldalról bombáz: először is melyik márkát válasszam? a versenytársak: asus, lg (olcsóbb dell, toshiba). szívem szerint lg-t vennék melleseg a notebook.hu-n agyon ajnározzák a márkát de nekem mindenki azt mondta, hogy rakás sz*r.. meg azért nyomják a notebook.hu-n mert nem fogynak eléggé.. nektek mi erről a véleményetek? miért érdemes/nem érdemes lg-t nézni? nekem a fő szempont hogy kicsi,könnyű és vékony legyen mivel nem fogom agyonjátszani magam rajta nem a teljesítmény a legfőbb szempont.. a max ráfordítható keretem 320000 pénz. ja és még egy: az aprónetben mennyire bíztok? Főleg, hogy nem vagyok a csúcson a témában, attól félek, hogy ott bármit rátukmálhatnak egy kevésbé hozzáértőre! Végezetül itt  van pár gép:
http://www.notebook....0n/asus-a3526nu
http://www.notebook.hu/notebook/asus/m6700...at/asus-m6738rb
http://www.notebook....lg/ls/ls50_aezh
Közöttük vívódom segíccsetek! köszönettel

#175 Felhasználó inaktív   [Joe] 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 28. 14:34

Idézet: kipage - Dátum: 2005. márc. 28., hétfő - 12:41

Sziasztok!

Notebook vásárlás előtt állok és némi okosításra várok, mivel a haveri köröm 4 oldalról bombáz: először is melyik márkát válasszam? a versenytársak: asus, lg (olcsóbb dell, toshiba). szívem szerint lg-t vennék melleseg a notebook.hu-n agyon ajnározzák a márkát de nekem mindenki azt mondta, hogy rakás sz*r.. meg azért nyomják a notebook.hu-n mert nem fogynak eléggé.. nektek mi erről a véleményetek? miért érdemes/nem érdemes lg-t nézni? nekem a fő szempont hogy kicsi,könnyű és vékony legyen mivel nem fogom agyonjátszani magam rajta nem a teljesítmény a legfőbb szempont.. a max ráfordítható keretem 320000 pénz. ja és még egy: az aprónetben mennyire bíztok? Főleg, hogy nem vagyok a csúcson a témában, attól félek, hogy ott bármit rátukmálhatnak egy kevésbé hozzáértőre! Végezetül itt  van pár gép:

Én kb. 3-4 LG-notesz tulajt ismerek és mind odáig és vissza van a gépétől. Egy rövid ideig használtam is az egyikük gépét és szerintem nagyon jó minőségű, masszív gép. Mondjuk nekem több tapasztalatom nincs az LG noteszekről, de aki neked azt mondta, hogy sz@r, ő biztos több LG gépet használt már.  :)

#176 Felhasználó inaktív   jani0625 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 28. 14:46

Idézet: kipage - Dátum: 2005. márc. 28., hétfő - 13:41

Sziasztok!

lg-t nem használtam,de nem tetszenek igazán, első benyomásom nem pozitív, viszont ha az asus akkor az m67 egy kiforrott gép és megbízható, mellesleg sztem szép is.Sztam m67

#177 Felhasználó inaktív   Gyenes 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 28. 16:08

ja és még egy: az aprónetben mennyire bíztok? Főleg, hogy nem vagyok a csúcson a témában, attól félek, hogy ott bármit rátukmálhatnak egy kevésbé hozzáértőre!

Úgy általánosságban az Aprónetben nem lehet bízni vagy nem bízni, hiszen az csak egy hirdetőfelület, minden attól függ, hogy milyen eladót fogsz ki. Én személy szerint használt notebook-ot magánszemélytől vennék, cégtől nem szívesen.

Vásárláskor vigyél magaddal valakit, aki ért a notebook-okhoz, lehetőleg a konkrét, kinézett típushoz is, és tudja, hogy mit kell megnézni a gépen. Ha van gari, érdemes leellenőrizni, és írjatok adásvételit. Ha ezek megvannak, már nem járhatsz nagyon rosszul.

És nyugodtan próbáljatok ki mindent rajta, ami érdekel, ilyen értéknél már meg kell értenie az eladónak, ha egy órát nyúzzák a gépét. Amikor én adtam el a T41-emet (Apróneten :) ), a vevőm kb. másfél órán át tesztelte a gépet.

#178 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 03. 28. 16:27

Sziasztok!

Ebben az iparban a vállalati márkák nem érnek semmit. Konkrét modelleket, termékvonalakat lehet összehasonlítani. Az LG és az ASUS gyárt notebookot, a Toshiba még talán high-end modelleket, de azt sem biztos, a Dell semmit sem gyárt, csak veszi. Szóval az, hogy az LG szar, így an-block, marhaság, hisz "neves" cégeknek is gyárt notikat, pl. az IBM Thinkpad T4x sorozat is LG. Meg lehet kérdezni, a T-tulajokat, hogy mennyire szar a gép...elárulom: az IBM Thinkpad Txx vonal kurva jó.

Ugyanez igaz az Asusra is. Azért nem véletlenül adnak hozzá alapból két év garit, ez évente kb. 30e forint érték. Az általad belinkeltek közül az ASUS M6738RB modell a legjobb szerintem, mert wide formátum, ez jobb kialakítást enged meg szerintem (a vastagsága biztosan nem 22 mm, 32 inkább). De nyugodtan nézz Clevókat, meg bármi mást, márka alapján ne zárj ki semmit. Csak jól utána kell olvasni, kérdezősködni, hogy adott modellel kapcsolatban milyenek a tapasztalatok. A minőség jelenlétét jól jelzi, ha alapból 2-3 év a garancia. Egy év rettentő kevés, néhány vállalat ennek ellenére azt a politikát folytatja, hogy külön lehet kérni bővítést, így lejjebb nyomhatja a belépő árat.

Használt notebookkal vigyáznék, garancia nélkül nem mernék venni. Ha van számla, vagy legalább érvényes gyári gari, akkor még elmegy kipróbálás után. De utcán nem szabad venni, nyomás alatt. Előtte le kell levelezni, megegyezni, stb. És az első unszimpatikus, gyanús jelre megköszönni szépen, és hazamenni.

Szerkesztette: special 2005. 03. 28. 16:30 -kor

#179 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 03. 28. 16:31

Idézet: Gyenes - Dátum: 2005. márc. 28., hétfő - 16:08

Amikor én adtam el a T41-emet (Apróneten :) ), a vevőm kb. másfél órán át tesztelte a gépet.

Milyen jól tette. Én is kipróbáltam, mikor a Portégémet vettem, ha nem is másfél órán keresztül, de fél órán át biztos kattingattam, egy nyugodt helyen, egy Burger Kingben.:)

#180 Felhasználó inaktív   A Kockás Fülű Nyúl 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 28. 21:21

Helló!

Tervezek egy noti vásárlást, és eddig idáig jutotam:
Clevo M400K 05
Konfigurálnék bele egy 512mb drr400-as memóriát, egy dvd-írót, meg egy wlant. Így vajon megéri még az árát?

Egyébként amit szeretnék bele: Amd Athon 64 es proci, Ati videokártya, sxga vagy ennél jobb képernyő. Esetleg tud valaki a Clevonál jobb árban lévő hasonló notit?

Kösz.

Téma megosztása:

• (161 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.