Idézet: BaLee - Dátum: 2005. márc. 19., szombat - 23:13
Nálatok is a GPINET Kft. a szolgáltató és kábeltvn megy a rendszer??
Mert én eddig totál azt hittem, hogy ez a Kft. csak nálunk (Vépen) szolgáltat de akkor ezekszerint mégsem?
De a tracert képet nézve lehet, hogy van valami a dologban mert csak az utolsó szám különbözik.
Gondolom nálatok az volt a helyzet, hogy először csak ott is pár embernek volt bekötve aztán most elindultak a bekötések csak éppen sávszélesség nincs. Azt mondjuk nem tudom nálatok mennyi lehet a sávszél meg ugye arról sincs fogalmam mennyi előfizető lehet de ha a két cég ugyanaz akkor annyi bíztatót leszűrtem belőle, hogy valamikor azért még volt jó ping is meg megfelelő sávszél is szóval ha ígérgetik csak lesz belőle valami.
Mert gondolom az nem kifizetődő nekik, hogy itt pihen a modem és mindenki használja ingyen a netet ők meg nem látnak belőle pénzt. De ha az lesz, ami nálunk akkor biztos ott is 4mbitre bővítenek.
Reméljük a legjobbakat.
Na akkor most válaszolok(most vettem észre)
Igen, nálunk is a GPINET a szolgáltató és kábeltévén megy a rendszer.
Én is azt hittem, hogy csak nálunk(Gencsapáti) van ez, hiszen 100 méterre van a központ és persze azt mondta, hogy Gencsapátiban csinál (esetleg később Gyöngyösfalu...) Erre az lenne a kérdésem, hogy Vépen is van valami központi rendszer, vagy tőlünk megy hozzátok is a net (amit nem hiszek, mert elég messze vagyunk egymástól)
Én is észre vettem, hogy csak az utolsó szám különbözik az IP-ben.
A hosszabb bekezdésre: nálunk először a közeli utcákban kötötték be (én közeliben lakom -> elsők között voltunk), volt is sávszélesség, csak a net ment el majdnem minden nap...
Nekünk azt mondta, hogy 1-2 héten bellül várható javulás. Azt, hogy mennyi előfizető van nem tudom, de szerintem elég sok lehet (arányaiban), mert már mindenki várta a netet.
Azt elég nehezen hinném, hogy most csak 1 megás net volt eddig (november óta szerintem nem 10 emberhez kötötte be a netet...)
Ki tudja...
Én is várom a javulást, mert nem tudok ismerősömnek egy honlapot készíteni, mert nem tudom feltölteni... (tegnap előtt 2mega 1 óra...)
Jobb netet!!!

Súgó
A téma zárva.