Idézet: sif85 - Dátum: 2005. ápr. 6., szerda - 12:34
ADSL mellé meg fenn kell tartani egy rabló bázis díjcsomagot 4000HUF-ért, mikor semmit sem telefonálunk vezetékesen... Alapba gyűlölöm a fatávot! De, mint a sz*rt!
Amúgy nekem nem sávszél kell, hanem inkább állandó kapcsolat! Packet loss pedig csak játéknál zavar! Játszani pedig nem nagyon szoktam neten. Amúgy ez csak az ÉN véleményem volt!
Hát a változás eddig nem sok. Múlt pénteken hozták a szerződés papírokat, azóta nem jöttek érte, hogy akkor mit választottam, meg aláírjuk-e.
Merem remélni, hogy csak emiatt a dolog miatt nincsen megosztva még a sávszélesség (bár 384-re mindenki belőhetnének legalább) mert mint mondtam a bővítés után volt 9-15% loss amivel még játszani is lehetett de most már lassan egy hete nem mértem 25% alatti lossot! Sőt, pingelésnél újabban ha egy csomag elveszik, álltalában az utána lévő 3-4 is ami nagyon gáz. Volt máe 36% lossom, több, mint a harmada elveszett. Sőt, átlag ping már 50-70 fölött van. Gondolom még bekötöttek jópár usert.
Sávszélesség meg nagyon ingadozik, hét elején volt 899kbit/sec is, ma pedig csak 258 volt.
Én meg most legszívesebben játszanék neten mindennel, mert eddig ugye CS-n kívül semmi mást nem próbáltam ki mert isdn elég kevés játékhoz de ez a 25% feletti loss...
És ebből mi következik? Ha már játszani nem tudok akkor megy a letöltés 1000-el de gondolom ezzel nem vagyok egyedül szóval azt a 4mbites kapcsolatot meg*****ják...
Ellenben ha nem lennének lossok akkor gondolom sokan gamelnének inkább, ami max 5-15kbyte/sec és a hálózat sem lenne leterhelve annyira. Na de ugye idáig el kell érni ésszel.
Örülnék már ha meglenne az új email címem aztán az isdnt már lemondanám a francba.

Súgó
A téma zárva.